3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

sen ona trip atma çeşitlerini düşünedur. kocan selfielerle gününü gün etsin, evli değilmiş gibi davransın.
gelince affet canım gülüm balım. sonra da evliliğini kurtardığın için mutlu ol.
Peki napim tek çare Trabzon'a gitmem mi seni kaybetme korkusundan kalkıp buraya geldim mi diyim yada sen tüm ısrarlarıma rağmen beni götürmedin ama ben baktım bana yalan söylemişsin kadınlarda var yüzsüz yüzsüz çıktım buraya geldim yada düğünde rezillik çıkarıyım desinlerki helal kadına 3 haftalık eşi yalanını burnundan getirdi Ozamn tamam mı olucam istediğiniz olmuş bida bunlardı yapmıcak mı olucak ne olucak yani

kaldıkları oteli ara ve sorgula berabermi kalıyorlar yoksa
Vuhuuu fofenk fofenkk
Ayol çok uyanıksıniz hee hic aklima gelmemisti
Olur olur belkide o yuzden goturmedi kadıni.
Vallaha birlikte foto cekincek kadar samimi olan adamdan her haltı beklerim ben olsam

işte bu yüzden blöf yap diyorum. gönder valiz fotoğrafını, artık bekarsın de ve bekle.
eğer bunu da ciddiye almazsa onun önemsediği bir eşi ve evliliği yok demektir.
her şeyi affet de o kızla selfi nedir yahu, bu nasıl rahatlıktır?
sen eski sevgilinle bir ortamda selfie çeksen ne yapardı eşin?

Yahu adam sana yalan soylemis. Üstüne eski sevgilisi potansiyeli olan bi kızla foto cekmis. Yani bi nevi seni aldatmış.

Sen burda bize çemkiriyon.

yeminle anında geri dön derdim. Yalancıya bak sen.

Vuhuuu fofenk fofenkk
Ayol çok uyanıksıniz hee hic aklima gelmemisti
Olur olur belkide o yuzden goturmedi kadıni.
Vallaha birlikte foto cekincek kadar samimi olan adamdan her haltı beklerim ben olsam
Burda gerçekten yardımcı olmaya çalışanlar olduğu gibi ay zaten bozulmuş birazda benim tuzu biberi oluyim diyen nekadar insan var şimdi anlıyorum m ettim nasıl Bi evliliğin var acaba

Geldiginde ağzının ortasına kurekle vur.

az önceki yoruma yazdım. en makul benim için bu. sen daha iyi bir yol bulursan uygula. kocan bir daha cesaret edememeli.

Yahu adam sana yalan soylemis. Üstüne eski sevgilisi potansiyeli olan bi kızla foto cekmis. Yani bi nevi seni aldatmış.

Sen burda bize çemkiriyon.
Yani yine diyorum adam adam değilmiş yanlış tanımışım ama kalkıp Trabzon'a onun için asla gitmem bu evlilik devam eder etmez bunu bu hareketlerin devamını getirirse kendi vericek çünkü kendimi kandırılmış salak yerine konmuş hiçe sayılmış umursanmamış değersiz gerçekten sevildiğimede emin değilim galiba artık ama diyorum ya 3hafta bitirici şeyler yapmak için kolay Bi zaman dil diye düşünüyorum biraz zamana ihtiyacım var

Peslerinden trabzona gitmek kadar sacma bir oneri olamaz orasi ayri da , gelsin otur konus , ama bunun duzelecek bir yani yok gibi. Aldatilmakla es bir durum. Ne yapacagin sana kalmis, affedildigi takdirde tekrarlayacaktir omur boyu..

Peslerinden trabzona gitmek kadar sacma bir oneri olamaz orasi ayri da , gelsin otur konus , ama bunun duzelecek bir yani yok gibi. Aldatilmakla es bir durum. Ne yapacagin sana kalmis, affedildigi takdirde tekrarlayacaktir omur boyu..
Yalanla aldatılmak aynı şey zaten belki bu konuyu dışardan okuyan biri olsaydım neler sayardım ama gerçekten çok başka Bi durum şimdi anlıyorum

Bir daha hiçbir etkinliğe sizsiz katılmasına izin vermeyin. Evden işe işten eve. Baktınız iş çıkışı saati baya geçmiş adam yok. Hemen arayıp 10 dk sonra evde olmazsan giremezsin diye rest çekin. Telefondan sosyal medya hesaplarına bakın sık sık. Basit bir konuda bile bana doğruyu söylemeyerek güvenimi kırdın. Kandırdın beni. Bundan sonra senin hiçbir sözüne güvenmem. Seni tek başına bırakmam. Ya bu düzene uyarsın ya da evliliğimiz evlilik olmaktan çıkar. Hiçbir zaman sana saygı sevgi göstermem gibi şeyler söyleyin. Affetmeyin.

Yalanla aldatılmak aynı şey zaten belki bu konuyu dışardan okuyan biri olsaydım neler sayardım ama gerçekten çok başka Bi durum şimdi anlıyorum
Tabiki olayın icinde olan sensin , herkes umutlarla hayallerle evleniyor. 3 haftaliksiniz daha ayril demek bize kolay sana ne kadar zordur. Anlayabiliyorum ama esinin yaptigi da yenilir yutulur degil. Tek care karsilikli konusmak..

Burda gerçekten yardımcı olmaya çalışanlar olduğu gibi ay zaten bozulmuş birazda benim tuzu biberi oluyim diyen nekadar insan var şimdi anlıyorum m ettim nasıl Bi evliliğin var acaba
Bak şimdi ben ki burda herkese gayet yapıcı ve gayet yardımcı olmaya calisarak yorum yazan biriyim.
M etmissin nasil bir evliligim var diye.
Allaha şükür güzel giden bir evliliğim var. Mesela kocamla herseyi beraber yaparız.
Özellikle sehir dısına gitme olayları varsa mutlaka benide götürür. Beni götüremiyorsa kendiside zaten gitmez.
4 yildir bir yanlisinida görmedim.
Allahima çok sukur.
Ama boyle birsey yapsa vallahide suphelenirdim. Üstune yeni evli olucaz ve benim olmadigim yerde eski kız arkadasi olacak. Afedersinde agzina ederdim.NET. ve evet sırf eski kız arkadasiyla fotograf cekinebiliyor diye boşardim.
Neden biliyo musun?
1. Bu aldatmadır bi nevi.
2. Bana saygı duymuyordur bu adam
3. BANA YALAN SÖYLEMIS YALAN.
4. mesajlarimada cevap vermemeye baslamış.
5. Bu onun ne kadar karaktersiz saygısız olduğunun bir kanıtı. Yarın birgün baska seyler yapcagı ne malum?
Diye dusunur hepsinide yuzune soyler ceker giderdim.
Cok seviyosa ölüüyo bitiyosa zaten gelsin o bi taraflarını yırtsın bana kendisini affettirmek için.

Kii ben sana en başta boşan bile demedim.
Ama ne yaparsan yap. Madem bizim yorumlarimizi elestiriyorsun niye bize soruyorsun?
Buraya konu actiysan iyi veya kotu her yoruma açık olacaksın.

K Knucprn 12 yıllık evli biri olarak sana önerim budur:
böyle önemli bir mevzuda rest çekmezsen, eşini sana bu yaşattıkları için iyi bir ders vermezsen, inan benzerlerini yaşatır sana.
haklı olarak yeni evlisin ve kırmadan dökmeden halletmek istiyorsun. yanıldığın yer şu ki,bu alttan alacak surat asılarak çözülecek bir sorun değil.
kıskanırsın diye kadınlardan bahsetmedi diyelim 7 ay önce belirlenmiş bir plan bu. seni götürmek istememesi, selfiler filan evli adama yakışmaz. eğer sen ona kolay affedilmenin rahatlığını yaşatırsan pişman olmaz. öyle bir şey yapmalısın ki kendini affettirmek için düğünü bile yarıda bırakıp gelmeli.
bazı arkadaşlar yanlış anlamışsın affet diyebilir. herkes farklı düşünebilir. ama ben kendi kocamı pişman ederdim.
kolay mı diye düşünebilirsin. çok zor. ben de bir aylık evliyken eşimin ailesi yüzünden rest çektim. işe yaradı. yaramayabilir de ve ayrılabilirdim. eğer o zaman kararlı durmasaydım eşim beni ailesine ezdiriyor diye on tane konu açardım buraya eminim.

Tabiki olayın icinde olan sensin , herkes umutlarla hayallerle evleniyor. 3 haftaliksiniz daha ayril demek bize kolay sana ne kadar zordur. Anlayabiliyorum ama esinin yaptigi da yenilir yutulur degil. Tek care karsilikli konusmak..
Biraz kendime gelmek kendimi daha fazla bağırıp çağırırak aciz göstermek istemiyorum şuan sadece sakinleşip yüzyüze konuşup sonra Bi süre ev arkadaşı olarak devam edip hatasını telefi etmeye çalışıcağını umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…