Peki napim tek çare Trabzon'a gitmem mi seni kaybetme korkusundan kalkıp buraya geldim mi diyim yada sen tüm ısrarlarıma rağmen beni götürmedin ama ben baktım bana yalan söylemişsin kadınlarda var yüzsüz yüzsüz çıktım buraya geldim yada düğünde rezillik çıkarıyım desinlerki helal kadına 3 haftalık eşi yalanını burnundan getirdi Ozamn tamam mı olucam istediğiniz olmuş bida bunlardı yapmıcak mı olucak ne olucak yanisen ona trip atma çeşitlerini düşünedur. kocan selfielerle gününü gün etsin, evli değilmiş gibi davransın.
gelince affet canım gülüm balım. sonra da evliliğini kurtardığın için mutlu ol.
Vuhuuu fofenk fofenkkkaldıkları oteli ara ve sorgula berabermi kalıyorlar yoksa
Yok demekki yazıkki bana verememişm o korkuyosizden hiç korkmuyor mu? kaybetme korkusu hiç mi yok bu adamın. Sizi nasıl üzeceğini de mi düşünmüyor? bence siz de onu düşünmeyin.
işte bu yüzden blöf yap diyorum. gönder valiz fotoğrafını, artık bekarsın de ve bekle.Hizmetçiyim haklısınız burdan atıp tutmak gerçekten çok kolay yaşarken malesef öyle olmuyor tabiki tepkisiz kalmadım ama şuan artık söylediklerimden yazdıklarımdan cevap vermemeyi tercih ediyor düğüne gidiyorlar heralde milletin yanında konuşamıyoda rezil olmamak için bana karşı yaptığını rezillikten saymıyo beyefendi
Yahu adam sana yalan soylemis. Üstüne eski sevgilisi potansiyeli olan bi kızla foto cekmis. Yani bi nevi seni aldatmış.Hizmetçiyim haklısınız burdan atıp tutmak gerçekten çok kolay yaşarken malesef öyle olmuyor tabiki tepkisiz kalmadım ama şuan artık söylediklerimden yazdıklarımdan cevap vermemeyi tercih ediyor düğüne gidiyorlar heralde milletin yanında konuşamıyoda rezil olmamak için bana karşı yaptığını rezillikten saymıyo beyefendi
Burda gerçekten yardımcı olmaya çalışanlar olduğu gibi ay zaten bozulmuş birazda benim tuzu biberi oluyim diyen nekadar insan var şimdi anlıyorum m ettim nasıl Bi evliliğin var acabaVuhuuu fofenk fofenkk
Ayol çok uyanıksıniz hee hic aklima gelmemisti
Olur olur belkide o yuzden goturmedi kadıni.
Vallaha birlikte foto cekincek kadar samimi olan adamdan her haltı beklerim ben olsam
Dönsün dönmesin ne yalanı nede yaptığı pislik temizlenmezkiyeminle anında geri dön derdim. Yalancıya bak sen.
az önceki yoruma yazdım. en makul benim için bu. sen daha iyi bir yol bulursan uygula. kocan bir daha cesaret edememeli.Peki napim tek çare Trabzon'a gitmem mi seni kaybetme korkusundan kalkıp buraya geldim mi diyim yada sen tüm ısrarlarıma rağmen beni götürmedin ama ben baktım bana yalan söylemişsin kadınlarda var yüzsüz yüzsüz çıktım buraya geldim yada düğünde rezillik çıkarıyım desinlerki helal kadına 3 haftalık eşi yalanını burnundan getirdi Ozamn tamam mı olucam istediğiniz olmuş bida bunlardı yapmıcak mı olucak ne olucak yani
Yani yine diyorum adam adam değilmiş yanlış tanımışım ama kalkıp Trabzon'a onun için asla gitmem bu evlilik devam eder etmez bunu bu hareketlerin devamını getirirse kendi vericek çünkü kendimi kandırılmış salak yerine konmuş hiçe sayılmış umursanmamış değersiz gerçekten sevildiğimede emin değilim galiba artık ama diyorum ya 3hafta bitirici şeyler yapmak için kolay Bi zaman dil diye düşünüyorum biraz zamana ihtiyacım varYahu adam sana yalan soylemis. Üstüne eski sevgilisi potansiyeli olan bi kızla foto cekmis. Yani bi nevi seni aldatmış.
Sen burda bize çemkiriyon.
HaklısınKusura bakma ama bu kafayla sen daha burda çok konu açarsın
Yalanla aldatılmak aynı şey zaten belki bu konuyu dışardan okuyan biri olsaydım neler sayardım ama gerçekten çok başka Bi durum şimdi anlıyorumPeslerinden trabzona gitmek kadar sacma bir oneri olamaz orasi ayri da , gelsin otur konus , ama bunun duzelecek bir yani yok gibi. Aldatilmakla es bir durum. Ne yapacagin sana kalmis, affedildigi takdirde tekrarlayacaktir omur boyu..
Tabiki olayın icinde olan sensin , herkes umutlarla hayallerle evleniyor. 3 haftaliksiniz daha ayril demek bize kolay sana ne kadar zordur. Anlayabiliyorum ama esinin yaptigi da yenilir yutulur degil. Tek care karsilikli konusmak..Yalanla aldatılmak aynı şey zaten belki bu konuyu dışardan okuyan biri olsaydım neler sayardım ama gerçekten çok başka Bi durum şimdi anlıyorum
Bak şimdi ben ki burda herkese gayet yapıcı ve gayet yardımcı olmaya calisarak yorum yazan biriyim.Burda gerçekten yardımcı olmaya çalışanlar olduğu gibi ay zaten bozulmuş birazda benim tuzu biberi oluyim diyen nekadar insan var şimdi anlıyorum m ettim nasıl Bi evliliğin var acaba
Biraz kendime gelmek kendimi daha fazla bağırıp çağırırak aciz göstermek istemiyorum şuan sadece sakinleşip yüzyüze konuşup sonra Bi süre ev arkadaşı olarak devam edip hatasını telefi etmeye çalışıcağını umuyorumTabiki olayın icinde olan sensin , herkes umutlarla hayallerle evleniyor. 3 haftaliksiniz daha ayril demek bize kolay sana ne kadar zordur. Anlayabiliyorum ama esinin yaptigi da yenilir yutulur degil. Tek care karsilikli konusmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?