bu hiç olmaz.Bir daha hiçbir etkinliğe sizsiz katılmasına izin vermeyin. Evden işe işten eve. Baktınız iş çıkışı saati baya geçmiş adam yok. Hemen arayıp 10 dk sonra evde olmazsan giremezsin diye rest çekin. Telefondan sosyal medya hesaplarına bakın sık sık. Basit bir konuda bile bana doğruyu söylemeyerek güvenimi kırdın. Kandırdın beni. Bundan sonra senin hiçbir sözüne güvenmem. Seni tek başına bırakmam. Ya bu düzene uyarsın ya da evliliğimiz evlilik olmaktan çıkar. Hiçbir zaman sana saygı sevgi göstermem gibi şeyler söyleyin. Affetmeyin.
Haklısın ama dönüp geliceğini düşünmüyorum çünkü evlenmeden önce kavgalarımda ben normale dönene kadar arayan adam şuan aradımda açmıyor canım yanıyor ama ne yaparsam yapim yetersiz olucakmış gibi hissediyorum şuan kendimi 1 aylık dil 10 senelik gibi hissediyorumK Knucprn 12 yıllık evli biri olarak sana önerim budur:
böyle önemli bir mevzuda rest çekmezsen, eşini sana bu yaşattıkları için iyi bir ders vermezsen, inan benzerlerini yaşatır sana.
haklı olarak yeni evlisin ve kırmadan dökmeden halletmek istiyorsun. yanıldığın yer şu ki,bu alttan alacak surat asılarak çözülecek bir sorun değil.
kıskanırsın diye kadınlardan bahsetmedi diyelim 7 ay önce belirlenmiş bir plan bu. seni götürmek istememesi, selfiler filan evli adama yakışmaz. eğer sen ona kolay affedilmenin rahatlığını yaşatırsan pişman olmaz. öyle bir şey yapmalısın ki kendini affettirmek için düğünü bile yarıda bırakıp gelmeli.
bazı arkadaşlar yanlış anlamışsın affet diyebilir. herkes farklı düşünebilir. ama ben kendi kocamı pişman ederdim.
kolay mı diye düşünebilirsin. çok zor. ben de bir aylık evliyken eşimin ailesi yüzünden rest çektim. işe yaradı. yaramayabilir de ve ayrılabilirdim. eğer o zaman kararlı durmasaydım eşim beni ailesine ezdiriyor diye on tane konu açardım buraya eminim.
Bundan sonra biyere bensiz Bi etkinliğe böyle gitmesi söz konusu olamaz beni bitirip giderse o kendi kararı tabibu hiç olmaz.
bu kez konu sahibi kendi kendini yer. psikolojik olarak çöker zamanla.
ona düşen beklemek. eşi güvenini kazanmak için uğraşsın.
sen arama sorma zaten. eve geldiğinde de evde olma. evi terketmek için değil sadece şok olması için. annen veya kv yakınsa onlara oturmaya git, akşam dön. muhatap olma. eğer kendini affettirmek için çabalarsa ne ala. ne halin varsa gör derse, işte o kötü.Haklısın ama dönüp geliceğini düşünmüyorum çünkü evlenmeden önce kavgalarımda ben normale dönene kadar arayan adam şuan aradımda açmıyor canım yanıyor ama ne yaparsam yapim yetersiz olucakmış gibi hissediyorum şuan kendimi 1 aylık dil 10 senelik gibi hissediyorum
Adam dediklerine uyarsa hep gözünün önünde olur. Bahanesi de var. Bana yalan söyleyerek o şansını kaybettin.bu hiç olmaz.
bu kez konu sahibi kendi kendini yer. psikolojik olarak çöker zamanla.
ona düşen beklemek. eşi güvenini kazanmak için uğraşsın.
orasını kocası düşünsün. kadın kendini neden yorsun zihnen ve kalben?Adam dediklerine uyarsa hep gözünün önünde olur. Bahanesi de var. Bana yalan söyleyerek o şansını kaybettin.
Eşi güvenini nasıl kazanır? Ne yapar? Yaşadıklarıma göre en fazla bir daha olmayacak aşkım. Kızarsın üzülürsün sandım ondan söyleyemedim sevgilim falan filan. Olay kapanırsa yarın bir gün tekrar düğün var diye çıkagelir.
Yalan işin içine girince zor gidiyor ilişki. Ne desek tam huzur bulamayacak gibi konu sahibi.
Erkekler güven kazanmayı tamam şimdi bana gülümsedi mutlu oldu kendimi affettirdim gibi düşünüyorlar. İleride kadın sen önceden bana yalan söylemiştin gitmeni istemiyorum dediğinde ise ama affetmiştin. O konuyu kapatmamış mıydık moduna giriyorlar. O yüzden demiştim. Yoksa kadın yormasın tabi kendini.orasını kocası düşünsün. kadın kendini neden yorsun zihnen ve kalben?
Bu yoruma katılıyorumK Knucprn 12 yıllık evli biri olarak sana önerim budur:
böyle önemli bir mevzuda rest çekmezsen, eşini sana bu yaşattıkları için iyi bir ders vermezsen, inan benzerlerini yaşatır sana.
haklı olarak yeni evlisin ve kırmadan dökmeden halletmek istiyorsun. yanıldığın yer şu ki,bu alttan alacak surat asılarak çözülecek bir sorun değil.
kıskanırsın diye kadınlardan bahsetmedi diyelim 7 ay önce belirlenmiş bir plan bu. seni götürmek istememesi, selfiler filan evli adama yakışmaz. eğer sen ona kolay affedilmenin rahatlığını yaşatırsan pişman olmaz. öyle bir şey yapmalısın ki kendini affettirmek için düğünü bile yarıda bırakıp gelmeli.
bazı arkadaşlar yanlış anlamışsın affet diyebilir. herkes farklı düşünebilir. ama ben kendi kocamı pişman ederdim.
kolay mı diye düşünebilirsin. çok zor. ben de bir aylık evliyken eşimin ailesi yüzünden rest çektim. işe yaradı. yaramayabilir de ve ayrılabilirdim. eğer o zaman kararlı durmasaydım eşim beni ailesine ezdiriyor diye on tane konu açardım buraya eminim.
3 hafta bitirici şeyler yapmak için kolay bir Zaman değil demişsinYani yine diyorum adam adam değilmiş yanlış tanımışım ama kalkıp Trabzon'a onun için asla gitmem bu evlilik devam eder etmez bunu bu hareketlerin devamını getirirse kendi vericek çünkü kendimi kandırılmış salak yerine konmuş hiçe sayılmış umursanmamış değersiz gerçekten sevildiğimede emin değilim galiba artık ama diyorum ya 3hafta bitirici şeyler yapmak için kolay Bi zaman dil diye düşünüyorum biraz zamana ihtiyacım var
Peki napim tek çare Trabzon'a gitmem mi seni kaybetme korkusundan kalkıp buraya geldim mi diyim yada sen tüm ısrarlarıma rağmen beni götürmedin ama ben baktım bana yalan söylemişsin kadınlarda var yüzsüz yüzsüz çıktım buraya geldim yada düğünde rezillik çıkarıyım desinlerki helal kadına 3 haftalık eşi yalanını burnundan getirdi Ozamn tamam mı olucam istediğiniz olmuş bida bunlardı yapmıcak mı olucak ne olucak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?