3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

bu hiç olmaz.
bu kez konu sahibi kendi kendini yer. psikolojik olarak çöker zamanla.
ona düşen beklemek. eşi güvenini kazanmak için uğraşsın.

Haklısın ama dönüp geliceğini düşünmüyorum çünkü evlenmeden önce kavgalarımda ben normale dönene kadar arayan adam şuan aradımda açmıyor canım yanıyor ama ne yaparsam yapim yetersiz olucakmış gibi hissediyorum şuan kendimi 1 aylık dil 10 senelik gibi hissediyorum

bu hiç olmaz.
Bundan sonra biyere bensiz Bi etkinliğe böyle gitmesi söz konusu olamaz beni bitirip giderse o kendi kararı tabi

sen arama sorma zaten. eve geldiğinde de evde olma. evi terketmek için değil sadece şok olması için. annen veya kv yakınsa onlara oturmaya git, akşam dön. muhatap olma. eğer kendini affettirmek için çabalarsa ne ala. ne halin varsa gör derse, işte o kötü.

bu hiç olmaz.
Adam dediklerine uyarsa hep gözünün önünde olur. Bahanesi de var. Bana yalan söyleyerek o şansını kaybettin.
Eşi güvenini nasıl kazanır? Ne yapar? Yaşadıklarıma göre en fazla bir daha olmayacak aşkım. Kızarsın üzülürsün sandım ondan söyleyemedim sevgilim falan filan. Olay kapanırsa yarın bir gün tekrar düğün var diye çıkagelir.
Yalan işin içine girince zor gidiyor ilişki. Ne desek tam huzur bulamayacak gibi konu sahibi.

orasını kocası düşünsün. kadın kendini neden yorsun zihnen ve kalben?

orasını kocası düşünsün. kadın kendini neden yorsun zihnen ve kalben?
Erkekler güven kazanmayı tamam şimdi bana gülümsedi mutlu oldu kendimi affettirdim gibi düşünüyorlar. İleride kadın sen önceden bana yalan söylemiştin gitmeni istemiyorum dediğinde ise ama affetmiştin. O konuyu kapatmamış mıydık moduna giriyorlar. O yüzden demiştim. Yoksa kadın yormasın tabi kendini.

tabii ki trabzona falan gidip düğün basmayın. Zaten çirkin olan mevzuyu daha da çirkinleştirmenin manası yok. Ama eve geldiği zaman en azından sizi göremesin. Bir kaç gün gidin bence. Ona kaybetme korkusunu yaşatmanız gerekir

Evden gitmek 3 haftalik bi gelin icin "yeni gelin" icin hic kolay degil ve kolay kolay donemeybilr ailesi tarafndan ben 2 buck senelik evliym ve illaki tartsmamz oldu bi kere evdn gittim ve ilk defa annemgle soyledm ve suan o kadar pismanm ki gittgm ve soyledgm icn biz mutluyz cok sukr suan daha duskn 2. Cocgma hamileym ama onlarn aklnda hepmi huzursz die kalcak

Neden yalan soyledgni sor bensz biseyler yapmak istiodun neden evlendk de elbet bi acklma yapr ama gelr gelmez surat yapma o utansn insallah yoluna girer hers

Bu yoruma katılıyorum
Ya şimdi sen onu pişman edersin
Ya da evliliğiniz boyunca o seni pişman edecek
Allah yardımcın olsun!

3 hafta bitirici şeyler yapmak için kolay bir Zaman değil demişsin
Peki 3 hafta eşinin bunu yapması için yeterli bir Zaman mı? Buna da sen karar ver
Sineye çekecek gibi duruyorsun çekme burnundan gelsin o düğün

Off bariz yapacağı şeyi kafasına koymuş planlamış uygulamış yalan söylemiş, bide önceki mesajlaştığını kadın da varmış ne desek canım şimdi

"Ben olsaydım" hazırlığını yapıp Trabzon'a iner, o düğüne şıkır şıkır misler gibi gider, eşimin arkadaşlarına koskocaman bir gülümsemeyle "20 günlük kocacığımı yalnız bırakmaya içim elvermedi, çok dedi beraber gidelim diye daha önce ama kabul etmemiştim, baktım güzel eğleniyorsunuz, dayanamadım sürpriz yaptım" derdim. Kendisinin de kulağına eğilip "İyi eğlenmeni tavsiye ederim, çok uzun zaman başka bir fırsatın olmayacak" diye fısıldardım.

Bu herkese gereken cevabı verirdi. Zira arkadaşları da biliyor zaten durumun böyle olmadığını, sizin niye orada olduğunuzu. Kendimden taviz vermeden, seviyemi düşürmeden "Bu adamın yuları bende, bir halt yemiş ama el koyuyorum" mesajını verirdim.

Ha kendisi düğün salonunda bir de zeytinyağı gibi "Ne işin var burada?" tarzı ses yükseltmeli bir sıvamaya girişirse de artık ok yaydan çıkardı, oradan sonraki rezillik onu bağlar, çok da fifi.

Ya düğünden sonra otel odasında, ya da eve döndüğümüzde "Eee bilader, bir anlat bakalım şimdi nasıl oluyor bu işler?" diye, kabus gibi çökerdim üstüne. Ayrılıksa da ayrılık yani, ben de 8 aylık evliyim, beni hiç yerine koyan adamı kapımda paspas diye bile tutmam.

Evet yuva kolay kurulmuyor, ama bu yuvayı da tek başıma ben kurmadım yani, o yıksın ben düzelteyim gibi bir kafam yok.

Tekrar söylüyorum, ben bunu yapardım. Herkes kendisine uygun geleni uygular elbette, ben aksiyon alan biriyim.

Ben tüm konulara kendimi konu sahibinin yerine koyarak yaklaşıyorum.

Mesele benim için düğün-dernek, bayram-seyran değil.

Mesele eşimin beni yok sayması, bu kadar geniş geniş yalan söylemesi, pişkin pişkin selfie olaylarına girmesi.

Pastanın üstündeki kiraz olarak da; aradığımda açmıyor bile!

Sizin görebildiğiniz selfie, tüm sosyal medya kullanıcısı aile bireyleri tarafından da görülmüştür zaten, eşiniz hakkında halihazırda bazı fikirler edindi herkes.

Gaz vermek vs asla değil amacım, sadece kendinize bazı savunma mekanizmaları geliştirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Evliliğiniz boyunca bu tarz işlerle sık karşılaşırsınız şimdi ağır bir tepkiniz olmazsa.

Bence bu olaydan sonra eve geldiğinde surat asan, yabancı gibi davranan bir eşle karşılaşmak sizinkisi kadar cesur bir adamı korkutmaz, bir sonraki seferde "Nasıl olsa biraz trip atıp sonra düzeliyor, kol kırılıp yen içinde kalıyor" diyerek rahat hareket eder.

İlk kez bir konuya bu kadar fazla yorum yaptım ama sizin adınıza cidden üzüldüm. Bu durumdan ötürü değil; daha 3. haftadan böyle bir açılış yapmış olmanızdan, eşinizin bende bıraktığı imajın bu tür durumların tekrarlanabileceği yönünde olmasından, sizin pek sakin, iyi niyetli ve naif bir portre çizmenizden.

Eşim "Bazı kadınlar evlilik öncesi süreçte adamları o kadar çok yorup yıpratıyorlar ki, adam düğüne kadar dişini sıkıp düğünden sonra tüm zehrini kusuyor, hayatı zindan ediyor kadına" der. Umarım sizinkisi o durumlardan birisi değildir.

İnşallah hayatınızdaki her şey yoluna girer.

O kadinla aralarinda bir sey olabilir mi? Guven sarsici bir durum. Bazi erkekler evlenince disarda ki kadinlar degerleniyor gozlerinde. Bu olmamis, dalindan erken dusmus armut gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…