3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

Merak etim siz kocanizin annesine oglunuz bana böyle birsey yapti diye hic söyledinizmi ve onun cevabi ne oldu.simdi Burda ne yorumlanirsa yorumlansin bos cünkü sonucta üc haftalik gelin kavga eti Surat yapti Adam evden sogudu kendisini disari ati olacak bana kalirsa cehenemin dibine atsin ahanda buraya yaziyorum iflah olmaaaazzz böyleleri

Bi yerde erkek arkadaşım demiş bi yerde eşim demiş konu sahibi ilginç
Neyse son durum ne

Ay ben o adamı parçalarım valla büyük konusmak olmasında hem yalan söyle hem yakalan hemde pişkin pişkin cevap ver valla iyi cesaret

Okurken cinlerim tepeme çıka çıka sinir oldum çünkü buna benzer bir olayı ben de yaşamıştım. Tavsiyem bağırıp çağırıp 2 gün küs kalıp 3.gün bir şey yokmuş gibi devam edeceksen hiç tepki verme.Bu durumda eşin zaten laçka davranışını aman Nasıl olsa 2 gazini atıp susuyor diye iyice meşrulaştırır.Daha 3. Haftada sana rahatça yalan söyleyip sonra çocuk kandırır gibi kıvırıyor. Seni cepte görmesine izin verme. Eşinin ders alıp bir daha sana en küçük yalan söylemeye cesaret edememesini ve seni kaybetme korkusunu yaşamasını ve hatta evlilik boyunca hep bu korkuyla yaşamasını sağlamalısın. Bence dönene kadar hiç arama o aradığında sakin, soğukkanlı ve mesafeli konus. Dönünce de sakin ama bakışlarından anlayacağı bir öfkeyle Nasıl hayal kırıklığına uğradığını, kafanın karışık olduğunu, ona olan güveninin kaybolduğunu ve evliliğinizle ilgili geleceğe dair şüphelerin olduğunu paylaş. Aynı şeyi senin yaptığını farzetmesini ve empati yapmasını iste ve hissettiklerini sor. Ve ciddi Bir şey yapmalısın ki korksun. Bir kaç gun yalnız basına baska sehre git ama aile akraba yanına değil, yanında değerli bir eşyayı sakınca kır ya da iste ne bileyim onu korkutmalısın.

Daha 3. Haftada Ada'm bombalamış. 7 ay önceden uçak bileti alınıyor güya 4 erkek. Ama aaaa kızlar da gelmiş. Gemse aynı uçakla ve aynı işyerinde olmalarına rağmen beyimizin haberi yokmuş. Vah vah vah

+1

Eğer bu çabuk sindirilirse sonrasında kimbilir neler yapar

Affedersin ama bir konu bu kadar yanlı anlatılabilir.

Sana gel demiş zaten adam sen gitmemişsin?

Öyle bir anlatmışsın ki "Eşim erkekler var diye yalnız başına gitti sonra kadınlar çıktı"

Ama sormuş adam sana

" bana gel dedi başta ama erkeklerle gidiyoruz diyince terettüdde kaldım napıcam onların arasında istemedim ama bana ısrarla 4 erkek dedi Facebook'tan gördüm bayanları.

benim dikkatimi de kırmızı yer çekti. kadının tereddütü normal. kadınların bahsi geçmemiş.

3 haftada senden ne çabuk sıkılmış .

Anam bir kere eşim arkadaşıyla otururken yanında çocuğun sevgilisi olduğunu söylemedi diye adamı boşuyordum yalan mı söylüyorsun diye,bu adamdaki cesaret nedir böyle

Olay benim icin kizli erkekli gitmesi degil elbette gidebilir arkadaslariyla ama benim takildigim yalan soylemesi. Eger tepkini koymassan bu yalan baska konularda yine devam eder bilgin olsun

Bana gelmek istersen gel ama erkekler var rahat edemezsin senin için diyorum dedi ne yapabilirdim

Babası aradı oğluna ulaşamadığını Söyledi ki böyle bişey imkansız mutlaka Acar veya döner hemen sen nerdesin seni götürmedimi Bi sorun yok dimi dedi ağzımı aradı ama kanser adam üzülmesin diye bişey demedim

bir sen üzül. kimse üzülmesin yeter ki.

Sen eşinle konuşabildin mi peki nedir son durum?
Ne zaman dönecek eşin? Evet yıkıcı bi durum ama seni sakin olmaya davet ediyorum iyice öğren olayın aslını dinle eşini ona göre hareket et hherkesin gazına gelme zira daha 3haftalık bi evlilik.

Bir de ailesine güzelce söyleyebilirsin aslında baba bana böyle dedi ama böyle oldu lütfen kendisini uyarır mısın diye.
Olayın ciddiyetini anlar belki.

Eşimin dinlenecek Bi tarafı Yok yalanı ortada ağzıma geleni saydım aradı olayın ciddiyetini şimdi anladı sanırım Bi dinle diye defalarca aradı açmadım

Eşimin dinlenecek Bi tarafı Yok yalanı ortada ağzıma geleni saydım aradı olayın ciddiyetini şimdi anladı sanırım Bi dinle diye defalarca aradı açmadım
Bence telefonunu açma gittiği yerler burnundan gelsin huzursuz olsun. Sen üzülüyorsun bari oda aklı kalsın en iyisini yaparsın hiç cevap vermemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…