- 31 Ağustos 2016
- 429
- 480
- 18
Okurken cinlerim tepeme çıka çıka sinir oldum çünkü buna benzer bir olayı ben de yaşamıştım. Tavsiyem bağırıp çağırıp 2 gün küs kalıp 3.gün bir şey yokmuş gibi devam edeceksen hiç tepki verme.Bu durumda eşin zaten laçka davranışını aman Nasıl olsa 2 gazini atıp susuyor diye iyice meşrulaştırır.Daha 3. Haftada sana rahatça yalan söyleyip sonra çocuk kandırır gibi kıvırıyor. Seni cepte görmesine izin verme. Eşinin ders alıp bir daha sana en küçük yalan söylemeye cesaret edememesini ve seni kaybetme korkusunu yaşamasını ve hatta evlilik boyunca hep bu korkuyla yaşamasını sağlamalısın. Bence dönene kadar hiç arama o aradığında sakin, soğukkanlı ve mesafeli konus. Dönünce de sakin ama bakışlarından anlayacağı bir öfkeyle Nasıl hayal kırıklığına uğradığını, kafanın karışık olduğunu, ona olan güveninin kaybolduğunu ve evliliğinizle ilgili geleceğe dair şüphelerin olduğunu paylaş. Aynı şeyi senin yaptığını farzetmesini ve empati yapmasını iste ve hissettiklerini sor. Ve ciddi Bir şey yapmalısın ki korksun. Bir kaç gun yalnız basına baska sehre git ama aile akraba yanına değil, yanında değerli bir eşyayı sakınca kır ya da iste ne bileyim onu korkutmalısın.
okurken ağzımda ekmek vardı,bir an boğazıma kaçıyordu hönkürürkenaçıkçası ben olsam dinlenir dinlenir döverdim.
Arkadaşlar tek tek yorumlarınızı okudum nediyim ki hepiniz haklısınız salak yerine koydu beni bana gel dedi başta ama erkeklerle gidiyoruz diyince terettüdde kaldım napıcam onların arasında istemedim ama bana ısrarla 4 erkek dedi Facebook'tan gördüm bayanları ne yazıkki çok kötü Bi durumdayım ne yazıkki Trabzon'a gitmek dil onun için şuan kolumu kaldırasım yok yüzünü görmek istemiyorum aynı eve girmeye girmeye tahammülüm yok bunun yanı sıra adam çok rahat bana yalan söylemediğini iddaa ediyo görücü usulü değil evliliğimiz ama olsaydı bundan daha kötü Bi durumda olmazdım heralde
" bana gel dedi başta ama erkeklerle gidiyoruz diyince terettüdde kaldım napıcam onların arasında istemedim ama bana ısrarla 4 erkek dedi Facebook'tan gördüm bayanları.Affedersin ama bir konu bu kadar yanlı anlatılabilir.
Sana gel demiş zaten adam sen gitmemişsin?
Öyle bir anlatmışsın ki "Eşim erkekler var diye yalnız başına gitti sonra kadınlar çıktı"
Ama sormuş adam sana
Atla git sen de yanlarına ..Saniye durmazdımYeni tanıyorum galiba 2 gün başka biyere gitti otelde nasıl sakin olucam bilmiyorum
Bana gelmek istersen gel ama erkekler var rahat edemezsin senin için diyorum dedi ne yapabilirdimAffedersin ama bir konu bu kadar yanlı anlatılabilir.
Sana gel demiş zaten adam sen gitmemişsin?
Öyle bir anlatmışsın ki "Eşim erkekler var diye yalnız başına gitti sonra kadınlar çıktı"
Ama sormuş adam sana
bir sen üzül. kimse üzülmesin yeter ki.Babası aradı oğluna ulaşamadığını Söyledi ki böyle bişey imkansız mutlaka Acar veya döner hemen sen nerdesin seni götürmedimi Bi sorun yok dimi dedi ağzımı aradı ama kanser adam üzülmesin diye bişey demedim
Sen eşinle konuşabildin mi peki nedir son durum?Babası aradı oğluna ulaşamadığını Söyledi ki böyle bişey imkansız mutlaka Acar veya döner hemen sen nerdesin seni götürmedimi Bi sorun yok dimi dedi ağzımı aradı ama kanser adam üzülmesin diye bişey demedim
Bence telefonunu açma gittiği yerler burnundan gelsin huzursuz olsun. Sen üzülüyorsun bari oda aklı kalsın en iyisini yaparsın hiç cevap vermemelisinEşimin dinlenecek Bi tarafı Yok yalanı ortada ağzıma geleni saydım aradı olayın ciddiyetini şimdi anladı sanırım Bi dinle diye defalarca aradı açmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?