Tam bi çıkmaz yani anlamadığım şey sen neden gitmedin?????Düğün işyerinden arkadaşlarının bu bayanlardan işyerinden ayrıca kızlardan biri eşimin işyerinden benle tanışmadan önce mesajlaştığı biri ve o kızı bilirsem asla izin vermiceğimi bildiği için söylemedi ısrarla 4 erkek dedi şimdi pişkin pişkin 13 kişiyiz ama onlar ayrı takılıyor diyo çıldırmak üzereyim
Bir derdim var formuna gir. Yukarda konu ac yaziyor. Ordan konu açabilirsin.Kizlar bende birsey paylasmak isdiyorum ama yeni oldugum icin hicbisey anlamiyorum bana izah edermisiniz
Bende o yorumu okumustum...K Knucprn olaya cidden tek taraflı bakıp , kendini dolduruyorsun .
Daha önce de yazdım , okudun mu bilmiyorum . Eşinin ortada söylediği o büyük yalan ve temizlenmeyecek pislik ( bunlar senin ifadelerin) nerde ? Ben alenen göremiyorum .
Düğüne gelen yüzlerce davetli var ...bunlar içinde bi o kadar kadın . O kadınlar içinde de düğün sahibinin iş arkadaşı kadınlar .
Eşin kadın yokken derken , eşleri kastetme ihtimali yok mu ? Yani onun o beraber takıldığı 4 adam varmış ya , işte onları düşünüp başka kadın gelmiyor , erkek erkeğe olacağız ama yine de sen bilirsin demiş olamaz mı ?
İki dakikada asıldı kesildi adam . Trabzon basıldı , valizler toplandı , boşanıldı ...
Erkekler kadınlar kadar detaycı değildir . Sen o iş yerindeki kadınları sorunca ''bana ne onlardan '' diyecek . Ben beraber takılacağım kişilerin eşlerini kastettetim diyecek .
Ha bana de ki , özellikle sordum .. İş yerindeki kadınlar geliyor mu ? Hatta isim verdim ..bak o eski mesajlaştığın X var mı ? O da yok dedi . Olduklarını bile bile . Yalan budur .
yeni üye oldum buraya ilk konum daha önce takip ediyodum konularınızı bişey danışmak istiyorum size
Benim sevgili eşim bana arkadaşlarıyla Trabzon'a arkadaşlarıyla düğüne gideceğini söyledi erkek arkadaşlarıyla Senin de gelmeni isterdim ama erkeklerle gidiyoruz dedi ve bu akşam yola çıktılar ama Bi foto attı facebooka bayanlarla gitmişler ve bana ayrı takılıyoruz ben yalan söylemedim diyo ve ben ne tepki vericeğimi bilmiyorum Bi akıl verin lütfen
vallahi şekerim bu erkekler hep böyle önce evlenirler sonra evdekini bırakıp dışarıda heyecan ararlar yapcak bişe yok .bı konuda yalan söyleyen biri eşin belliki.asla vaz geçmicektir. eğer boşanma gibi bi fikrin yoksa kavga etme derim çünkü değişmez. olduğu gibi kabul et.
K Knucprn olaya cidden tek taraflı bakıp , kendini dolduruyorsun .
Daha önce de yazdım , okudun mu bilmiyorum . Eşinin ortada söylediği o büyük yalan ve temizlenmeyecek pislik ( bunlar senin ifadelerin) nerde ? Ben alenen göremiyorum .
Düğüne gelen yüzlerce davetli var ...bunlar içinde bi o kadar kadın . O kadınlar içinde de düğün sahibinin iş arkadaşı kadınlar .
Eşin kadın yokken derken , eşleri kastetme ihtimali yok mu ? Yani onun o beraber takıldığı 4 adam varmış ya , işte onları düşünüp başka kadın gelmiyor , erkek erkeğe olacağız ama yine de sen bilirsin demiş olamaz mı ?
İki dakikada asıldı kesildi adam . Trabzon basıldı , valizler toplandı , boşanıldı ...
Erkekler kadınlar kadar detaycı değildir . Sen o iş yerindeki kadınları sorunca ''bana ne onlardan '' diyecek . Ben beraber takılacağım kişilerin eşlerini kastettetim diyecek .
Ha bana de ki , özellikle sordum .. İş yerindeki kadınlar geliyor mu ? Hatta isim verdim ..bak o eski mesajlaştığın X var mı ? O da yok dedi . Olduklarını bile bile . Yalan budur .
EvimeEvine geldim kıyafetlerimi aldım anneme gidiyorum artık hayırlısı hakkımızda kurtarmak için bişeyler yapar yada yapma biter 3 haftada geldiğim durumun şokunu yaşıyorum onca hayalim umudum yaşadığıma inanamıyorum
Yalnız bence en büyük sorun, adam eskiden mesajlaştığı kızla düğünde selfie çekip atmış. Bu sürede de karısının telefonlarını açmaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?