3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

Adamın umrunda olsa o fotolari atmazdi adamin umrunda olsa telefonlarını açardı.
Susmak çare değil kendi ailenizi karıştırıyorsaniz eşinizin ailesini karıştırın.
Ne bu sakinlik ya sevgilim sirf bi ortamda kizlar var demedi diye dünyayı yiktim indirdim ayrıldım.
Kaldi ki senin eşin

Off çok sinirlendim simdi ne yapacaksın senden utanmış veya orda rahatca kari kız hareket etmek istemiş resmen yani böyle konuşmak istemezdim ama çok sinirle ndim uçağa atla git beni hava alanindan al de öyle saçmalık olmaz

Konuyu ben yanlış anladım sanırım. K Knucprn bu düğün planı ta 7 ay önce yapılmış değil mi? Ve siz o zaman yaptınız bu gidip gitmeme konuşmasını? Belki 7 ay önce gerçekten de hanımlar plana dahil değildi? O zaman gelmiyorum demissiniz, aradan aylar geçmiş evlenmissiniz. Düğün günü gelmiş. Tekrar konuşma geçti mi aranızda ben de geleyim dediniz mi yeniden?

Tam bi çıkmaz yani anlamadığım şey sen neden gitmedin?????
Ve neden sana böyle bu yalan söyleme ihtiyacı duydu???
Eşini ne kadar taniyosun??
Ve bu hariç daha önce sana hiç yalan söyledi mi??? Kafada deli sorular:

Sana zafer akıncı hocanın öfke kontrolünü izle en iyisi az önce git trabzona dedim ama saçma bir öneri olduğunu simdi anladım onu surundurerek affet yani öyle bir affet ki bir daha yapamasin surundur zafer hocayı dinle o detayı anlatıyor ...

Eve nezaman gelicek acaba? Gelişmeleri ve neler yaptığını yaz bize konu sahibi çok merak ederim ben
Hakkında hayırlısı inşh.

Ben olsam çeker giderdim. Ya da eşyalarını kapıya koyardım. 3 haftalık evli olmak tam da bi şeyler yapmanın zamanı. Bu kadar kısa sürede bunları yapan 3sene sonra neler yapmaz. Ben sineye çekmem, çekemem. Çok sabırlısınız

K Knucprn olaya cidden tek taraflı bakıp , kendini dolduruyorsun .

Daha önce de yazdım , okudun mu bilmiyorum . Eşinin ortada söylediği o büyük yalan ve temizlenmeyecek pislik ( bunlar senin ifadelerin) nerde ? Ben alenen göremiyorum .

Düğüne gelen yüzlerce davetli var ...bunlar içinde bi o kadar kadın . O kadınlar içinde de düğün sahibinin iş arkadaşı kadınlar .
Eşin kadın yokken derken , eşleri kastetme ihtimali yok mu ? Yani onun o beraber takıldığı 4 adam varmış ya , işte onları düşünüp başka kadın gelmiyor , erkek erkeğe olacağız ama yine de sen bilirsin demiş olamaz mı ?

İki dakikada asıldı kesildi adam . Trabzon basıldı , valizler toplandı , boşanıldı ...

Erkekler kadınlar kadar detaycı değildir . Sen o iş yerindeki kadınları sorunca ''bana ne onlardan '' diyecek . Ben beraber takılacağım kişilerin eşlerini kastettetim diyecek .

Ha bana de ki , özellikle sordum .. İş yerindeki kadınlar geliyor mu ? Hatta isim verdim ..bak o eski mesajlaştığın X var mı ? O da yok dedi . Olduklarını bile bile . Yalan budur .

Bende o yorumu okumustum...

Yalnız bence en büyük sorun, adam eskiden mesajlaştığı kızla düğünde selfie çekip atmış. Bu sürede de karısının telefonlarını açmaması

Evine geldim kıyafetlerimi aldım anneme gidiyorum artık hayırlısı hakkımızda kurtarmak için bişeyler yapar yada yapma biter 3 haftada geldiğim durumun şokunu yaşıyorum onca hayalim umudum yaşadığıma inanamıyorum

Evime

Hakkınızda hayırlısı. Üzülmesi, vicdan azabı çekmesi gereken eşiniz. Düğünü falan geçtim, Siz 3. haftanızda eskiden fingirdeştiğiniz bir adamla selfie çekip koysaydınız; telefonlarına cevap vermeseydiniz evde sizi kuzu kuzu bekleyeceğini zannetmiyorum. Kaybetmekten korkması lazımdı sizi

Yalnız bence en büyük sorun, adam eskiden mesajlaştığı kızla düğünde selfie çekip atmış. Bu sürede de karısının telefonlarını açmaması

Hmmm , çok pardon ... işin rengi değişir o zaman .
Eşinin o kıza tepkisini bile bile selfie .. inat yapar gibi .
Hiç olmamış.

Bu kadar aleni bir aldatma olmaz elbette ama büyük saygısızlık .

Kaldı ki ben her yorumumda konu sahibi daha da körüklemeyeyim zaten dolu kadın diyordum .

Ama bu eski flörtle selfie mum dikmiş .

ailen biliyormu ? sakın o fotoyu kaybetme boşarncam derse mahkemede delil olur çektiğini alırsım mesajvs silme belli olsun durım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…