3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

Evli adamın tek başına düğünde ne işi var ? Bide bu var. Evli imsamlar misafirliğe bile beraber giderken düğüne tek mi gidilir. Evlenen şahıslar genelde bilmem kim ve eşi diye davet etmez mi?
Görücü ısulü evliliklerde ilk başlarda çiftler birbirlerinin hayatlarında yabancı gibi oluyorlar. Görücü usulümü sizinki?

Bana yalan söylüyormus gibi gelmedi . Öyle planları olsa kabak gibi fotolar atmaz heralde. Gerci kendi mi atmış etiketlenmis mi orasıni da merak ettim.

Gerçekten de takıldığı vakit geçirdiği insanlar erkek arkadaslaridir ama toplu fotograf cekilinmis demekki. Bu durumda kadınlarla takılmış mi oluyor.

Geldiğinde konusursunuz halledersiniz. Adam rus kadınlarla bilmem ne fotosu çekilmişcesine yapılan yorumlara da şaşıriyorum cidden.

sen olmadan dugune falan gidemez bekarmida gidecekmis tek basina hemde baska sehire o nasil kocalik nasil erkeklik madem arkadaslarina seni tek birakip gidecek kadar duskundu evlenmeseymis

Kişilik bozukluğu dedikleri bu olsa gerek
3 haftalik evli sizi de almalıydi erkek erkeğe gitmek yerine eşini alıp gidebilirdi düğüne eli işte gözü oynasta

Bencede annemlere gidiyorum de.. eğer kız kıza gidiliyorsa ben niye gelmedim? Eğer kadınlarda geliyorsa bana niye yalan söyledin? Iki ucu. . Değnek.. yaptığı yanına kalmamalı burnundan gelsin düğün.

Hiih gaz vermek gibi olmasin elimde kalir

Bazen eşimin arkadaşlarının düğünü oluyr 2 çockla zrlanırız sen git tebrk edip gelirsin diyorum kadın erkk hepsi gider ama siz dha 3 haftalıksınız nerdeyse tuvlte birlikte gidilecek ayın içi yani

Arkadaşlar tek tek yorumlarınızı okudum nediyim ki hepiniz haklısınız salak yerine koydu beni bana gel dedi başta ama erkeklerle gidiyoruz diyince terettüdde kaldım napıcam onların arasında istemedim ama bana ısrarla 4 erkek dedi Facebook'tan gördüm bayanları ne yazıkki çok kötü Bi durumdayım ne yazıkki Trabzon'a gitmek dil onun için şuan kolumu kaldırasım yok yüzünü görmek istemiyorum aynı eve girmeye girmeye tahammülüm yok bunun yanı sıra adam çok rahat bana yalan söylemediğini iddaa ediyo görücü usulü değil evliliğimiz ama olsaydı bundan daha kötü Bi durumda olmazdım heralde

Ben olsan azına ... bidahada asla biyere yollamam net.

Ohaaa bu ne rahatlık . Bu ne vurdum duymazlik. Anlaşılan eşine çok güzel bu ders vermenin haddini bildirmenin zamanı gelmiş geciyo hatta... sinir oldum ya...

Eeee böyle duracak mısın? Sen burda kötüyümde kötüyüm derken atı alan Üsküdar'ı geçiyor

o bayanlar var ise sende olabilirdin aynısını yapbakalımnasıl deliriyor gereksiz insan

Ben sunun üzerine kesin ağzına ederdim

Yalancı o kadar kadın varsa seni ne diye yanlız bıraktı tek basına?

Sakın evini bırakma. Bekle! Gelsin!

Hiç yüz verme Ama ondan seni tatmin edecek bir açıklama bekle. Baktın ki hiçbir tutulacak tarafı yok. Bir müddet hiç konuşma, onun için birşey yapma! Hatasını anlasın.

Seni bırakıp gitmesi iğrenç bir durum hele ki ilk ayda. Ben tek bırakmazdım, ben de giderdim kesin.

3 haftalık bir evlilikte , zaten tanışalı henüz 8 ay olmuşsa ... güven tam oturmamıştır.

Burda yapılan yorumlardaki gibi bile bile yalan söylemiş , seninle gidebileceği halde seni istemimiş , orda tabiri caizse takılmak istemiş 2 gün olabilir . Olaya bu pencereden bakman için gerekli tüm mesajları yazmış arkadaşlar .

Şimdi aç parantez diyelim ve başka bir pencere arayalım K Knucprn .

Siz 8 ay önce tanıştınız .
Henüz tanışalı 1 ay olmuşken bu düğün için tüm iş yeri erken rezervasyon ile Trabzon'a bilet almış . Kadın / erkek iş yerinde çalışan kim gidiyorsa .
Aradan zaman geçmiş . Evlenmişsiniz .

Haftaya da düğün var diye konuşuluyor evde muhtemelen . Sen bende geleceğim diyorsun . Eşin gel ama hep erkek var diyor.

Buradaki hep erkek vardan kasıt , benim takılacağım erkek arkadaşların hepsi yalnız geliyor , eş yok olabilir .

Diğer kadınlarda kimsenin eşi değil . İş yerinde çalışanlar .

Kimsenin eşi gelmiyor iken , sadece kendisinin eşi ile katılıyor olmasını istememiş olabilir .

Neden istememiştir ?

Ya 3 haftalık evli...daha yengeden izin alamadı geyikleri dönmesin diye olabilir.
Erkek erkeğe takılacaklardır , 7 ay önceden planlanmış sonuçta. Seninle sanki balayı gibi el ele kola kola olup , o muhabbeti kaçırmak istememiştir .

Olaya böyle bakınca öyle valizi toplayıp evi terk edecek bir durum var mı sence ?

Bence yok .

Şimdi normal rutin konuşmalarınızı yap.
Döndüğünde , o fotoyu görünce biraz kırıldım. Güvenim gel git yaptı. Keşke bana kadın erkek gidilecek ama kimsenin eşi gelmiyor deseydin ... bu şekilde sadece erkek erkekeğe olacağız dediğinde gerçeği söylememiş oluyorsun ... de .
Bundan sonra benzer bir durum yaşanırsa da daha detaylı konuşun . Kaç kişi geliyor , şu şu gelecek mi ? Yuvarlak cümleleri ortadan kaldırırsanız şüpheye mahal azalır.

bak şu da olabilir. valizinin fotoğrafını çek. whatsup tan at. iyi eğlenceler. gelince beni bulamayacaksın diye mesaj at ve eve dönene kadar hiçbir şekilde cevap verme. zehir olsun günü.

ben bu kadar masum bulmadım. eşi derdi ki işyerindeki herkes geliyor ama ben erkek arkadaşlarımla takılacağım. sıkılabilirsin. o zaman karısı kendini kandırılmış hissetmezdi. eğer alttan alırsa eşi her başı sıkışınca yalan söyleyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…