- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
sen olmadan dugune falan gidemez bekarmida gidecekmis tek basina hemde baska sehire o nasil kocalik nasil erkeklik madem arkadaslarina seni tek birakip gidecek kadar duskundu evlenmeseymisyeni üye oldum buraya ilk konum daha önce takip ediyodum konularınızı bişey danışmak istiyorum size
Benim sevgili eşim bana arkadaşlarıyla Trabzon'a arkadaşlarıyla düğüne gideceğini söyledi erkek arkadaşlarıyla Senin de gelmeni isterdim ama erkeklerle gidiyoruz dedi ve bu akşam yola çıktılar ama Bi foto attı facebooka bayanlarla gitmişler ve bana ayrı takılıyoruz ben yalan söylemedim diyo ve ben ne tepki vericeğimi bilmiyorum Bi akıl verin lütfen
Hiih gaz vermek gibi olmasin elimde kalirDüğün işyerinden arkadaşlarının bu bayanlardan işyerinden ayrıca kızlardan biri eşimin işyerinden benle tanışmadan önce mesajlaştığı biri ve o kızı bilirsem asla izin vermiceğimi bildiği için söylemedi ısrarla 4 erkek dedi şimdi pişkin pişkin 13 kişiyiz ama onlar ayrı takılıyor diyo çıldırmak üzereyim
Ben olsan azına ... bidahada asla biyere yollamam net.Düğün işyerinden arkadaşlarının bu bayanlardan işyerinden ayrıca kızlardan biri eşimin işyerinden benle tanışmadan önce mesajlaştığı biri ve o kızı bilirsem asla izin vermiceğimi bildiği için söylemedi ısrarla 4 erkek dedi şimdi pişkin pişkin 13 kişiyiz ama onlar ayrı takılıyor diyo çıldırmak üzereyim
Eeee böyle duracak mısın? Sen burda kötüyümde kötüyüm derken atı alan Üsküdar'ı geçiyorArkadaşlar tek tek yorumlarınızı okudum nediyim ki hepiniz haklısınız salak yerine koydu beni bana gel dedi başta ama erkeklerle gidiyoruz diyince terettüdde kaldım napıcam onların arasında istemedim ama bana ısrarla 4 erkek dedi Facebook'tan gördüm bayanları ne yazıkki çok kötü Bi durumdayım ne yazıkki Trabzon'a gitmek dil onun için şuan kolumu kaldırasım yok yüzünü görmek istemiyorum aynı eve girmeye girmeye tahammülüm yok bunun yanı sıra adam çok rahat bana yalan söylemediğini iddaa ediyo görücü usulü değil evliliğimiz ama olsaydı bundan daha kötü Bi durumda olmazdım heralde
ben olsam sana arkadaşlarınla mutluluklar, ben aileme gidiyorum der giderdim. hem yalancı hem arsız.Buda Bi yalan bence
Ben sunun üzerine kesin ağzına ederdimDüğün işyerinden arkadaşlarının bu bayanlardan işyerinden ayrıca kızlardan biri eşimin işyerinden benle tanışmadan önce mesajlaştığı biri ve o kızı bilirsem asla izin vermiceğimi bildiği için söylemedi ısrarla 4 erkek dedi şimdi pişkin pişkin 13 kişiyiz ama onlar ayrı takılıyor diyo çıldırmak üzereyim
bak şu da olabilir. valizinin fotoğrafını çek. whatsup tan at. iyi eğlenceler. gelince beni bulamayacaksın diye mesaj at ve eve dönene kadar hiçbir şekilde cevap verme. zehir olsun günü.Arkadaşlar tek tek yorumlarınızı okudum nediyim ki hepiniz haklısınız salak yerine koydu beni bana gel dedi başta ama erkeklerle gidiyoruz diyince terettüdde kaldım napıcam onların arasında istemedim ama bana ısrarla 4 erkek dedi Facebook'tan gördüm bayanları ne yazıkki çok kötü Bi durumdayım ne yazıkki Trabzon'a gitmek dil onun için şuan kolumu kaldırasım yok yüzünü görmek istemiyorum aynı eve girmeye girmeye tahammülüm yok bunun yanı sıra adam çok rahat bana yalan söylemediğini iddaa ediyo görücü usulü değil evliliğimiz ama olsaydı bundan daha kötü Bi durumda olmazdım heralde
ben bu kadar masum bulmadım. eşi derdi ki işyerindeki herkes geliyor ama ben erkek arkadaşlarımla takılacağım. sıkılabilirsin. o zaman karısı kendini kandırılmış hissetmezdi. eğer alttan alırsa eşi her başı sıkışınca yalan söyleyecektir.3 haftalık bir evlilikte , zaten tanışalı henüz 8 ay olmuşsa ... güven tam oturmamıştır.
Burda yapılan yorumlardaki gibi bile bile yalan söylemiş , seninle gidebileceği halde seni istemimiş , orda tabiri caizse takılmak istemiş 2 gün olabilir . Olaya bu pencereden bakman için gerekli tüm mesajları yazmış arkadaşlar .
Şimdi aç parantez diyelim ve başka bir pencere arayalım K Knucprn .
Siz 8 ay önce tanıştınız .
Henüz tanışalı 1 ay olmuşken bu düğün için tüm iş yeri erken rezervasyon ile Trabzon'a bilet almış . Kadın / erkek iş yerinde çalışan kim gidiyorsa .
Aradan zaman geçmiş . Evlenmişsiniz .
Haftaya da düğün var diye konuşuluyor evde muhtemelen . Sen bende geleceğim diyorsun . Eşin gel ama hep erkek var diyor.
Buradaki hep erkek vardan kasıt , benim takılacağım erkek arkadaşların hepsi yalnız geliyor , eş yok olabilir .
Diğer kadınlarda kimsenin eşi değil . İş yerinde çalışanlar .
Kimsenin eşi gelmiyor iken , sadece kendisinin eşi ile katılıyor olmasını istememiş olabilir .
Neden istememiştir ?
Ya 3 haftalık evli...daha yengeden izin alamadı geyikleri dönmesin diye olabilir.
Erkek erkeğe takılacaklardır , 7 ay önceden planlanmış sonuçta. Seninle sanki balayı gibi el ele kola kola olup , o muhabbeti kaçırmak istememiştir .
Olaya böyle bakınca öyle valizi toplayıp evi terk edecek bir durum var mı sence ?
Bence yok .
Şimdi normal rutin konuşmalarınızı yap.
Döndüğünde , o fotoyu görünce biraz kırıldım. Güvenim gel git yaptı. Keşke bana kadın erkek gidilecek ama kimsenin eşi gelmiyor deseydin ... bu şekilde sadece erkek erkekeğe olacağız dediğinde gerçeği söylememiş oluyorsun ... de .
Bundan sonra benzer bir durum yaşanırsa da daha detaylı konuşun . Kaç kişi geliyor , şu şu gelecek mi ? Yuvarlak cümleleri ortadan kaldırırsanız şüpheye mahal azalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?