Kuskusuz Hz. Muhammed.
Iyi gündede kötü gündede hayatima yön veren, pozitif düsünmemi ve genel düsüncemin nedeni olan, herseye ragmen ayakta durmami saglayabilen inancim olduguna göre buna dahil olan birini tanimak isterdim, bu durumda Peygamberimizi..
Atatürk ne kadar türkiyenin kurucusu olursa olsun, bunun icin ona saygi duyuyorum, ama Kanuni Sultan Süleyman gibide yabanci bir kadina bu kadar deger veren/ ayni anda bir kac kadinla beraber olan, bir "insani" tanimak istemezdim. Merak ediyorum.. Kanuni Sultan Süleyman zamaninda Islam dini yokmuydu :) Vardiysa bu ne bicim bir din anlayisi, tek degilde "cok kadin" algilayisi.. Kadinlarin aptalligi bir yana tabi.
Bilmiyorum :) böyle birini tanimaya deger bulmuyorum. Ne kadar tarihte yerleri önemli olursa olsun.
Ünlülere gelince.. bugüne kadar sirf "su veya bu ünlü geliyor, konserine gideyim" diye bi durum olmadi, bundan sonrada olmaz insallah. Biliyorum bizim Türkler/Türkiyedekiler bayilirlar abartmaya, ama ben ünlüleri diger insanlardan ayirt etmiyorum. Biri sordugunda ise ben niye onun ayagina gideyim/onu taniyayim, o bana gelsin/o beni taniyormu ? diye düsünüyorum.