3 kızım olacak milletin dili yüzünden sevinemedim ..

Bu manzaranın bir benzeri evinize geliyor.
Var mı daha ötesi...
Bu şükredilesi birşey, üzülüp mahzun olunacak bir şey kesinlikle değil.
Sahip olacağınız serveti siz farkederseniz, o zaman ortada sorun kalmaz.
Sağlıkla kavuşun.

Ağzını yırtarım öyle diyenlerin hadsizler.Niye cevaplarını vermediniz.Onlara ne?Sağlıklı olsun yeter ki

Sağlıkla alın kucağınıza, insanlar çok boş ki konuşuyorlar.
Siz takmayın bebeğinize odaklanın.

Biz 3 kız 2 erkek kardeşiz. Kız kardeşlerim ve ben 2 sene önce hem okul hem iş nedeniyle farklı şehirlere yerlestigimizde evde 2 erkek kardeşim kaldı. Annem arayıp keşke bir kızım daha olsaymış bu oğlanlar hiç bir işe yaramıyor diye sizlaniyordu tabi isin şakası bu fakat kız çocuğu daha farklı oluyor genelde. Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah

İyi de sizde kız olduğunu öğrenince çokta üzülmedim diyorsunuz. Üzülmenizi gerektiren bişey mi ki azı çoğu olsun. Siz böyle düşünürken milletin boş konuşmasına şaşırmamak gerek.

Böyle insanları allah ıslah etsin ne diyeyim
Çok ayıp bunu yapanda kadinlar bide

Ne diyeceğimi şaşırıyorum o an.. Allah sağlıklı sığğatli versin.. Bu zamanda kızda bir erkekte diyorum... Ama sabrım taşmak üzere en son kime patlarım bakalım..
Bence her agzini acanin agzini kapatin guzel bir cevapla o zaman ne boyle tasalanirsiniz ne de daha fazla yeltenmezler konusmaya.

İyk pipi seviciler
Ben yerinizde olsam telefonu yüzlerine kapatır ayıpları ile başbaşa bırakırdım onları.
Millet yüzünden sevinemezseniz yazık edersiniz.Evlat sizin millete ne?
Annem bana hamileyken erkek adamın erkek oğlu olur diyenlere babam benim kızıma hayran kalacaksınız demiş.(Ve kaldılar)Babamın ben daha doğmadan böyle demesi beni çok mutlu etmişti.
Ayrıca eşinize genetik dersi vermek istemiyorum.Kız çocuk olmasından siz sorumluymussunuz gibi keşke onlar ölmeseydi demiş.
1.si kendisi x kromozomu gönderiyorsa siz ne yapacaksınız
2.si ikiz evlatlarınızı siz öldürmediniz ya
Bu ne canım!

Benimde iki oğlum var 3.de kızım olacak rabbim nasip ederse.gel gorki kaynanamlar hiç sevinmedi esim demis hayirdir siz sevinmediniz.keske demis buda erkek olsaydieşim tarafinda tek erkek torun bizde onlarda erkek az diye erkek cok istiyor.bende aksine çok mutluyum çok dua ettim bir kızım olsun diye.onlarin yanında inadına seviyorum ben size demedimmi kızım olacak diyorum sesleri çıkmıyor.kiz erkek farketmez rabbim hayirli evlat versin.cocuk isteyen herkese nasip etsin.

Çokta yı belirtince azda olsa bi üzüntü olduğu belli oluyor. Her neyse bizlerin hiç çocuğu olmadığı için sanırım kız erkek farkını bilemiyoruz.
bu kultur icindeki insanlarin durumu kiz cocugu oldugu icin erkek de olsun onun da tadini alalim gibi bir sey degil.. arkadasimin kv si ucuncu ay hoca gezmeye baslamis gebe kalamiyor diye. soyleye soyleye cocuk yaptirdi. halbuki korunuyorlarmis. oglu oldu.. iki sene olmadan buna bir erkek kardes lazim, tek erkek mi olsun, yazik, cocuk yapin cocuk yapin.. ikinci oglu oldu Allahtan.. kadin susmadi.. bunlarin bir bacisi olmayacak mi kiz yapin kiz yapin.. sanki siparis formu dolduruluyor gebe kalinca.. bu kultur boyle daha bir kac kusak degismez. belki bir asir sonra biter bu sacmalik.

yuh artik ne insanlar var ya.. Allah veriyor kiz diye begenmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…