- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.282
- 298
- Konu Sahibi leylimley11223344
-
Cevap yazan herkesten.... Tek tek Allah razı olsun.. İçime su serptiniz... Yine mi kız.. Diyenlerden gerçekten bıktım... Kızımın çişli bezi bile benim için çok güzel.. Kendimi ispat etmek zorunda olmak.. Kızlarımı savunmak zorunda kalmak beni çok yoruyor... Allah bağışlasın.. Hayırlı evlat olsun demek çok mu zor... Anasına babasına vatanına hayırlı evlat olsun.. Başka bir şey istemiyorum ben...
Böyle insanları allah ıslah etsin ne diyeyim3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
erkek istiyormus gonlunden, kiz deyince uzulmemis kotu niyet yok burada.İyi de sizde kız olduğunu öğrenince çokta üzülmedim diyorsunuz. Üzülmenizi gerektiren bişey mi ki azı çoğu olsun. Siz böyle düşünürken milletin boş konuşmasına şaşırmamak gerek.
Bence her agzini acanin agzini kapatin guzel bir cevapla o zaman ne boyle tasalanirsiniz ne de daha fazla yeltenmezler konusmaya.Ne diyeceğimi şaşırıyorum o an.. Allah sağlıklı sığğatli versin.. Bu zamanda kızda bir erkekte diyorum... Ama sabrım taşmak üzere en son kime patlarım bakalım..
Çokta yı belirtince azda olsa bi üzüntü olduğu belli oluyor. Her neyse bizlerin hiç çocuğu olmadığı için sanırım kız erkek farkını bilemiyoruz.erkek istiyormus gonlunden, kiz deyince uzulmemis kotu niyet yok burada.
4 çiçek olcekkAllahım ne eğlenceli bir ev 3 çiçek bir böçek
Ay pardon4 çiçek olcekk
bu kultur icindeki insanlarin durumu kiz cocugu oldugu icin erkek de olsun onun da tadini alalim gibi bir sey degil.. arkadasimin kv si ucuncu ay hoca gezmeye baslamis gebe kalamiyor diye. soyleye soyleye cocuk yaptirdi. halbuki korunuyorlarmis. oglu oldu.. iki sene olmadan buna bir erkek kardes lazim, tek erkek mi olsun, yazik, cocuk yapin cocuk yapin.. ikinci oglu oldu Allahtan.. kadin susmadi.. bunlarin bir bacisi olmayacak mi kiz yapin kiz yapin.. sanki siparis formu dolduruluyor gebe kalinca.. bu kultur boyle daha bir kac kusak degismez. belki bir asir sonra biter bu sacmalik.Çokta yı belirtince azda olsa bi üzüntü olduğu belli oluyor. Her neyse bizlerin hiç çocuğu olmadığı için sanırım kız erkek farkını bilemiyoruz.
yuh artik ne insanlar var ya.. Allah veriyor kiz diye begenmiyorlar.Benimde iki oğlum var 3.de kızım olacak rabbim nasip ederse.gel gorki kaynanamlar hiç sevinmedi esim demis hayirdir siz sevinmediniz.keske demis buda erkek olsaydieşim tarafinda tek erkek torun bizde onlarda erkek az diye erkek cok istiyor.bende aksine çok mutluyum çok dua ettim bir kızım olsun diye.onlarin yanında inadına seviyorum ben size demedimmi kızım olacak diyorum sesleri çıkmıyor.kiz erkek farketmez rabbim hayirli evlat versin.cocuk isteyen herkese nasip etsin.
Aynen cnm cehaletyuh artik ne insanlar var ya.. Allah veriyor kiz diye begenmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?