- Konu Sahibi benmutlumuyumki
-
Merhaba arkadaşlar izin verirseniz bende aranıza katılmak istiyorum.2 sene önce Memur olarak atandım. İşim masa başı olduğu için 6 kilo aldım ve 62 oldum İki haftadır diyet yapıyorum 2 kilo verdim ama nisana kadar 4 kilo daha vermek istiyorum.Bu süreci sizlerle birlikte atlatmak istiyorum.
Teşekkür ederim.Evet belki vermek istediğim kilo az gibi görünüyor ama 2 senedir 1-2 kilo fazlam var vericem diye bir an gaza gelip diyete başlıyorum ve her seferinde diyeti bırakıp daha çok alıyorum.Ve böylelikle 1-2 kilo vericem diye 6 kilo aldım:) Şimdi düşününce komik geliyor ama her seferinde diyeti bıraktığım için şevkim kırılmaya başlamıştı.Şimdi farklı bir teknik deniyorum ve işe yarıyor.Kalori saymaya başladım kendime bir liste düzenledim hergün yediklerimin kalorisini ne kadar su içtiğimi ve spor yapıp yapmadığımı yazıyorum.Bir paket bisküvinin kalorisinin 500 olduğunu görünce onu yakmak için 2 saat yürümem gerektiğini düşünüp yemekten vazgeçiyorum. Ve bunun sayesinde 3 haftada 2 kilo verdim:))))Umarım 4 kiloyu daha verene kadar motivasyonumu kaybetmem.
Bence belli bir tür gıda üzerine odaklanan diyetler hiç sağlıklı değil.Yulaf diyeti de dahil.Haftalardır diyetle ilgili okumadığım yazı takip etmediğim diyetisyen kalmadı ve benim anladığım kadarıyla bu tür diyetlerde kilo verilebiliyor ama verilen kilo yağ yerine su ve kastan gidiyor.Diyeti bırakır bırakmaz fazlasıyla kilo alınıyor.Tıpki bende olduğu gibi. Aynı zamanda sağlığından da oluyorsun.En güzeli sağlıklı besinlerden,Her türlü gıda grubundan günlük olarak belli oranda tüketmek ve spor yapmak.
Bence belli bir tür gıda üzerine odaklanan diyetler hiç sağlıklı değil.Yulaf diyeti de dahil.Haftalardır diyetle ilgili okumadığım yazı takip etmediğim diyetisyen kalmadı ve benim anladığım kadarıyla bu tür diyetlerde kilo verilebiliyor ama verilen kilo yağ yerine su ve kastan gidiyor.Diyeti bırakır bırakmaz fazlasıyla kilo alınıyor.Tıpki bende olduğu gibi. Aynı zamanda sağlığından da oluyorsun.En güzeli sağlıklı besinlerden,Her türlü gıda grubundan günlük olarak belli oranda tüketmek ve spor yapmak.
merhaba kızlar nasılsınız? diyetler nasıl gidiyor? bugun benim ağır misafrlerm vardı, onların yanında haliyle yaptıgım ikramlardan yemek mecburiyetnde kaldım, ama ana yemekler yerine geçti diyebilrim, fakat bugun dikkat edemedim, bütün hafta itinalıydım, eminm bugun durum bikaç gram olarak yansıcak, fakat kaldıgım yerdem devam hatta yarın daha daha dikkat edeymki, dünü tolere edeym diyorum, hedef 3 mart:) sizin nasıl giidyorm diyetler? nasılsınız?
Yine cumadan ipin ucu kaçtı kızlargünlük açıp, her öğün yediklerimi yazsam acaba frenleyebiilr miyim kendimi ne dersiniz?
Hani düzgün bir diyet ya da beslenme için yapılması gereken herşeyi bilmeyebilirim, bu normal çünkü diyetisyen değilim ama yapılmaması gereken temel iki şey varsa, en bilindik olarak ekmek ve tatlı yememek, buna uyamamak çok garip geliyor.
Herkese iyi haftalar.
arkadaşlar merhaba, ben 71 kilodan 60 kiloya düşmek istiyorum. 3 marta kadar ben de en az 6-7 kilo verebilsem çok harika olur. size katılabilir miyim?
benimde 3 marta kadar 4 kg falan vermem gerek ama sporsuz olmuyor. 3 mart kızımın doğum günü :)
motivasyona ihtiyacım var, kaybetmiş gibiyim. arıyorum bulamıyorum
cnm arada oluyr bugn akşama dogru azcık banada çöktü bu haleti ruhiye, bu arada miniğin dogum günü şimdiden kutlu olsun, dilersem burda labalrsn her pazt kilo bildirimi yapıyrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?