3 marta kadar hedef 7-8 kilo benimle bu yolda yürümek isteyen arkadaslar var mı?

canım hoşgeldn, bize yol arkadası olursun, bizlerde sana ne güzel, hedef kilon daha az bize göre,her pazartesi tartılma günümüz, gitsin kilocuklarımız inş:)

Teşekkür ederim.Evet belki vermek istediğim kilo az gibi görünüyor ama 2 senedir 1-2 kilo fazlam var vericem diye bir an gaza gelip diyete başlıyorum ve her seferinde diyeti bırakıp daha çok alıyorum.Ve böylelikle 1-2 kilo vericem diye 6 kilo aldım:) Şimdi düşününce komik geliyor ama her seferinde diyeti bıraktığım için şevkim kırılmaya başlamıştı.Şimdi farklı bir teknik deniyorum ve işe yarıyor.Kalori saymaya başladım kendime bir liste düzenledim hergün yediklerimin kalorisini ne kadar su içtiğimi ve spor yapıp yapmadığımı yazıyorum.Bir paket bisküvinin kalorisinin 500 olduğunu görünce onu yakmak için 2 saat yürümem gerektiğini düşünüp yemekten vazgeçiyorum. Ve bunun sayesinde 3 haftada 2 kilo verdim:))))Umarım 4 kiloyu daha verene kadar motivasyonumu kaybetmem.

maş cnm azmine 2 kilo harika, insan şöyle kilo verdiği görnce azar azar da olsa ne de güzel motive oluyor değil mi? 2 yi vermissin darısı 3 de 2 lik kalan kısmına inş, sanırım 1 ayda istediğin kiloda olrsun cnm

okuldaki arkadaşlarım yulaf diyeti yapıyor 1 hafta uygulayacaklar ve inanılmaz kilolar verdiler. ben o kadar açlık çekemem dayanmam ya azaltmaya çalışıyorum. yıllardır 56-60 arası gidip geliyorum 10 yıldır öyle artık. 50-55 arası olmak istiyorum

Bence belli bir tür gıda üzerine odaklanan diyetler hiç sağlıklı değil.Yulaf diyeti de dahil.Haftalardır diyetle ilgili okumadığım yazı takip etmediğim diyetisyen kalmadı ve benim anladığım kadarıyla bu tür diyetlerde kilo verilebiliyor ama verilen kilo yağ yerine su ve kastan gidiyor.Diyeti bırakır bırakmaz fazlasıyla kilo alınıyor.Tıpki bende olduğu gibi. Aynı zamanda sağlığından da oluyorsun.En güzeli sağlıklı besinlerden,Her türlü gıda grubundan günlük olarak belli oranda tüketmek ve spor yapmak.

kesinlikle katılıyorum

diyet nasıl gidiyr kızlar ben sigarayı bıraktığım zamanda aldığı 1 kiloyu geri verebildim anca aklıma geldikçe su içmeye çalışıyorum

bende sana katılıyorum cnm önemli olan yağdan verebilmek, tek tip gıda içeren diyetleri bnde sağlıklı bulmuyrum

merhaba kızlar nasılsınız? diyetler nasıl gidiyor? bugun benim ağır misafrlerm vardı, onların yanında haliyle yaptıgım ikramlardan yemek mecburiyetnde kaldım, ama ana yemekler yerine geçti diyebilrim, fakat bugun dikkat edemedim, bütün hafta itinalıydım, eminm bugun durum bikaç gram olarak yansıcak, fakat kaldıgım yerdem devam hatta yarın daha daha dikkat edeymki, dünü tolere edeym diyorum, hedef 3 mart:) sizin nasıl giidyorm diyetler? nasılsınız?

dikkat etmeye çalışıyorum canım ama pek bir değişiklik yok sabah tartılıp bildiririm

mrb arkadaşlar bugün kilo bildirimi yapacakmıyız. ben yapayım o zaman 74 idim şimdi 72.3 üm. ama bunun hepsini ben vermedim. o gün tartıldığımda aç değildim bu gün sabah aç iken tartıldım. birde adetimin son günü idi yinede ödem vardı herhalde

Yine cumadan ipin ucu kaçtı kızlar günlük açıp, her öğün yediklerimi yazsam acaba frenleyebiilr miyim kendimi ne dersiniz?
Hani düzgün bir diyet ya da beslenme için yapılması gereken herşeyi bilmeyebilirim, bu normal çünkü diyetisyen değilim ama yapılmaması gereken temel iki şey varsa, en bilindik olarak ekmek ve tatlı yememek, buna uyamamak çok garip geliyor.
Herkese iyi haftalar.

Bence denemelisin. Benim hergün yediklerimi ne kadar spor yapıp ne kadar su içtiğimi yazdığım bi kalori cetvelim var.Bende çok işe yaradı.Öğün den öğüne yazıyorum ki bir öğün fazla kaçırdıysam bir sonrakinde daha az yiyorum. Bu arada bende dün tartıldım 59.7 ye düşmüşüm.

arkadaslar merhaba, 3 gündür nete giremedim, zayıflayıp kilo veren arkadasları tebrik ederm, bnde hafta başı biraz kabızlık sorunu vardı c.teside ipin ucu kaçınca yalnızca 300 gram verdim pazt pazt son hafta ama olsun dedim, kaldıgım yerdem devam ediyorum, giremedim diye bıraktım sanmayın, kararlıyım 3 marta kadar inş, mümkün olduğunca oldukça sıkı bir şekilde uyguluyrm, herkese sevgiler:)

arkadaşlar merhaba, ben 71 kilodan 60 kiloya düşmek istiyorum. 3 marta kadar ben de en az 6-7 kilo verebilsem çok harika olur. size katılabilir miyim?

benimde 3 marta kadar 4 kg falan vermem gerek ama sporsuz olmuyor. 3 mart kızımın doğum günü :)

motivasyona ihtiyacım var, kaybetmiş gibiyim. arıyorum bulamıyorum

Son düzenleme:
benimde 3 marta kadar 4 kg falan vermem gerek ama sporsuz olmuyor. 3 mart kızımın doğum günü :)

motivasyona ihtiyacım var, kaybetmiş gibiyim. arıyorum bulamıyorum

cnm arada oluyr bugn akşama dogru azcık banada çöktü bu haleti ruhiye, bu arada miniğin dogum günü şimdiden kutlu olsun, dilersem burda labalrsn her pazt kilo bildirimi yapıyrz

cnm arada oluyr bugn akşama dogru azcık banada çöktü bu haleti ruhiye, bu arada miniğin dogum günü şimdiden kutlu olsun, dilersem burda labalrsn her pazt kilo bildirimi yapıyrz

ben daha önce diyet+sporla kg verdim. şu an spor fazla yapamıyorum onun için yediklerime de fazla dikkat edemiyorum ama allahın izniyle 3 marta kadar 54 ü görmek de istiyorum. ders çalışıyorum elimden geleni yapmaya çalışacağım

merhaba kızlar nasılsınız? diyetler nasıl gidiyor? ben bu hafta tarttılamdım netimde de sorun vardı giremedim bir türlü, üstelik adet dönemim açıkçası çok dikkat edemyrm en azından su tatlı krizlerim geçsin daha dikkatli olucam sonra kaldıgım yerden devam edeym diyorum çnkü, bu hafta kendimi çok yorgun hssedyrm psikolojk olarak, umarım toparanırım ve diyetler en sıkı haliyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…