3 ocak 2024 tüp bebek transfer olanlar

Benim şimdiye kadar bir belirtim yok. Senin var mı . Ben 5 ocakta transfer oldum.
Ben de hiçbir belirti yok zaten olacağını da sanmıyorum ilk 5 gün falan. Sadece nedenini anlamadığım şekilde kuyruk sokumu ağrım oldu transfer akşamı

Ben de hiçbir belirti yok zaten olacağını da sanmıyorum ilk 5 gün falan. Sadece nedenini anlamadığım şekilde kuyruk sokumu ağrım oldu transfer akşamı
Kimilerinde erken belirtiler olabiliyor hatta büyük oranda ama moral bozmamaya çalışıyorum. Hayırlısı

Yarın test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Çünkü erken daha, moralim bozulsun istemiyorum

Günaydın herkese, belirtileriniz nasıl. Dün gece terlemiş bir şekilde, mide bulantısı,kasık ağrısı ve batmasıyla uyandım. Umarım tüm bunlar olumlu belirtilerdir. Transfer dahil, 6.gün

Günaydın herkese, belirtileriniz nasıl. Dün gece terlemiş bir şekilde, mide bulantısı,kasık ağrısı ve batmasıyla uyandım. Umarım tüm bunlar olumlu belirtilerdir. Transfer dahil, 6.gün
İnşallah pozitif alırsınızz hepinizde benimki martta sizi takipteyimm

Kızlar transfer dahil 8.günüm bugün. 5.gün embriyosu. İğnem vardı bugün, sabah erkenden gittim acile. Gitmişken beta da baktırdm. Malesef sonuç negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…