Belirtiler varmı sizinEn 11 ocak
valla canım şu saate kadar bişey yoktu ama şu an kasıklarım ağrıyorBelirti varmi
Benimde ara sira sol kasigim iygne gibi batiyor.birde ates basiyor geceler olctum 36.8 ,38.9 bu gun 37.1 olduBelirtiler varmı sizin
valla canım şu saate kadar bişey yoktu ama şu an kasıklarım ağrıyor
Merhaba ne yaptınız test verdiniz miAynı gün transfer olmuşuz 5 Ocak benimde küçük karım guruldamalarım var dediğiniz gibi pazartesi test günü inşallah hayırlı haberlerle
Test sonucunuzu merak ediyorumAynı gün transfer olmuşuz 5 Ocak benimde küçük karım guruldamalarım var dediğiniz gibi pazartesi test günü inşallah hayırlı haberlerle
Merhaba siz test yaptınız mı acabaÇok üzgünüm. En derinden anlayabiliyorum sizi ama inşallah yakın zamanda çabasız nasip olur.
Yarın yapicam hem heyecan var hem korku bir kaç gün adet sancısı gibi sancı olup kesiliyordu sonra geçti bir belirtisi yokYaptım canım. Çift embriyo 10.gun 98 çıkmış. Kalbim sonraki testte. Buna sevinemiyorum yarın tekrar vereceğim. Sen yaptın mı
Olacak olan olur canım nasip kısmet. Belirtilere takılma. İnşallah güzel çıkar sonucun. Özelde mi vericenYarın yapicam hem heyecan var hem korku bir kaç gün adet sancısı gibi sancı olup kesiliyordu sonra geçti bir belirtisi yok
Belirti beni kimi zaman korkutuyo sizde olmadı sanırım herhangi bir belirti hayır özelde vermicem normal devletteOlacak olan olur canım nasip kısmet. Belirtilere takılma. İnşallah güzel çıkar sonucun. Özelde mi vericen
Olacak olan olur canım nasip kısmet. Belirtilere takılma. İnşallah güzel çıkar sonucun. ÖzeldeYarın yapicam hem heyecan var hem korku bir kaç gün adet sancısı gibi sancı olup kesiliyordu sonra geçti bir belirtisi yok
Normal devlet almiyor ki canım ya. Keşke alsa ben de sabah gidip şansımı deneyeceğim devlette inşallah yaparlar.Belirti beni kimi zaman korkutuyo sizde olmadı sanırım herhangi bir belirti hayır özelde vermicem normal devlette
Bende inşallah hayırlı haberlerimi buraya yazarım ilçede yaşadığım için sadece devlet varOlacak olan olur canım nasip kısmet. Belirtilere takılma. İnşallah güzel çıkar sonucun. Özelde
Normal devlet almiyor ki canım ya. Keşke alsa ben de sabah gidip şansımı deneyeceğim devlette inşallah yaparlar.
Ben oldum dün yani 18 ocakta rabbim hayırlısını nasip etsin bize ama annemler sürekli yat diyor bana bende yatmak istemiyorum ne kadar sakinirsak o kadar çöp batarmis yaa sen neler yapıyosun yatıyor musun yaniOcak 2024 transfer olanlar
Neler yapıyosun pekii bende 18 ocakta oldum test yaptın mı 7 gün olmuş seninBende 11 ocakta transfer oldum inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Bende 18 ocakta transfer oldum çift 5. Gün embriyosu oldumEvet çift 5.gün embriyoları. İnşallah sabrederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?