Yaaa baya erken çıkmış peki neler yaptınız çok yattınız mi evde yürüyüş yapıyorum sadece annemler birakmiyorMerhaba bayanlar bende 17 ocakta 5.gün embryosu transfer oldum oğlumda 5.gün kaset testte pozitif çkmştı çok heycanlııyım bu kez de yapmayı düşünüyorum bakalım
Sadece transferden sonra yarım saat yatmıştım canımYaaa baya erken çıkmış peki neler yaptınız çok yattınız mi evde yürüyüş yapıyorum sadece annemler birakmiyor
Valla bizimkiler kalkmama izin vermiyor ama ben evde yürüyüş yapıyorum bide ne zaman dur aldınızSadece transferden sonra yarım saat yatmıştım canımonun dışında yatmadım ev şlerini eşim yaptı
Ben ertesi gün ılık suyla aldım canımValla bizimkiler kalkmama izin vermiyor ama ben evde yürüyüş yapıyorum bide ne zaman dur aldınız
Bende artık yarına alırım cnku rahatsız oluyor insan yaaBen ertesi gün ılık suyla aldım canım
Evet canım al rahatlarsınBende artık yarına alırım cnku rahatsız oluyor insan yaa
Senin test gününe kaç gün varEvet canım al rahatlarsın
Maalesef negatifTest sonucunuzu merak ediyorum
İlk 2 gün yattım 3. gün ayaklandım 4. Gün işime geri döndüm masa başı işim o yüzden hemen döndüm. Evde yaptım silik 2. Çizgi gördüm yarında kan testi günüm zaten inşallah hayırlı haberler alırımNeler yapıyosun pekii bende 18 ocakta oldum test yaptın mı 7 gün olmuş senin
27 si canım seninSenin test gününe kaç gün var
Yaa hayirlisi olsun nasip ya vardir allahin bildgi15 ocak test günümdü, malesef negatif çıktı.çok üzgünüm, Dün adet bile oldum. O kadar çok belirgin belirtilerim var dı ki, bu yüzden çok umutlanmıştım. Demekki hepsi ilaçlardan dı. Dilerim sizler pozitif sonuç alırsınız
Bende artik ayaklandim ama arada bir uzaniyorum bol bol su icmemi soyledi doktorİlk 2 gün yattım 3. gün ayaklandım 4. Gün işime geri döndüm masa başı işim o yüzden hemen döndüm. Evde yaptım silik 2. Çizgi gördüm yarında kan testi günüm zaten inşallah hayırlı haberler alırım
Canım senin taze transfer miydi ilk transferinBen ilk transferimde 5.gun tek embriyo 7. Günde idrarda negatif görmüştüm. Bırakmıştım ilaçları. İki gün sonra test verdiğimde zaten negatifti. Akşama kadar ağlamıştım. İkincisi transferde 8.gunde direkt kan vermistim pozitif ama devam etmemişti. Çok büyük yıkılmıştım. Şimdi üçüncüyü bekliyorum. İnancım ; nasip sadece nasip.. hakkında hayırlısı olsun.
Canım ne zaman transfer oldun bde taze transfer miydi?İlk 2 gün yattım 3. gün ayaklandım 4. Gün işime geri döndüm masa başı işim o yüzden hemen döndüm. Evde yaptım silik 2. Çizgi gördüm yarında kan testi günüm zaten inşallah hayırlı haberler alırım
Canım ne zaman transfer oldun bde taze transfer miydiİlk 2 gün yattım 3. gün ayaklandım 4. Gün işime geri döndüm masa başı işim o yüzden hemen döndüm. Evde yaptım silik 2. Çizgi gördüm yarında kan testi günüm zaten inşallah hayırlı haberler alırım
Evet TazeCanım senin taze transfer miydi ilk transferin
Bnde 15ocakta taze transfer oldum bgun transfer günüyle beraber 6.gunum erken gebelik testi yaptım silik çıktı .ama transfer günü 1/3 şekilde ovitrelle vurmuslardi .sence onun etkisinden mi öyle çıkmıştır testi paylaşayım.etkisi 10gun mu suruyir igneninEvet Taze
Çatlatma iğnesi etkisi uzun sürüyor canım. Ama şöyle bir şey var. Transfer günü sayılmıyor. Bugün 5. Günün. Dolayısıyla çok erken. Çatlatma iğnesi olmasa sana direkt hamilesin derdim ama şuan ne desem yalan olur. O yüzden madem test gününü beklemeyeceksin. İdrar testini üç gun sonra tekrarla. O zaman net olur merak etme. İnşallah çıkar.Bnde 15ocakta taze transfer oldum bgun transfer günüyle beraber 6.gunum erken gebelik testi yaptım silik çıktı .ama transfer günü 1/3 şekilde ovitrelle vurmuslardi .sence onun etkisinden mi öyle çıkmıştır testi paylaşayım.etkisi 10gun mu suruyir ignenin
Anladım canim . O zaman duruma göre bakayım artikj inşallah bebeğim tutunuyordurÇatlatma iğnesi etkisi uzun sürüyor canım. Ama şöyle bir şey var. Transfer günü sayılmıyor. Bugün 5. Günün. Dolayısıyla çok erken. Çatlatma iğnesi olmasa sana direkt hamilesin derdim ama şuan ne desem yalan olur. O yüzden madem test gününü beklemeyeceksin. İdrar testini üç gun sonra tekrarla. O zaman net olur merak etme. İnşallah çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?