3 ocak 2024 tüp bebek transfer olanlar

Haktan hayırlısı olsun 12.gun bir daha baktırın belirtiniz nelerdi
Bel ağrısı kasık ağrısı, sağ sol alt karında hep batmalar. Hala devam ediyor. Bu belirtiler hep var, bende hep umutlandım, yoğun belirtiler var. tutunma belirtileridir diye düşündüm

Kızlar transfer dahil 8.günüm bugün. 5.gün embriyosu. İğnem vardı bugün, sabah erkenden gittim acile. Gitmişken beta da baktırdm. Malesef sonuç negatif
Çok üzgünüm. En derinden anlayabiliyorum sizi ama inşallah yakın zamanda çabasız nasip olur.

Belirtiniz varmı
Ben açıkçası hiç belirti araştırmadım canım . Bedenimde olan değişikliklerin sebebi yüksek çoğunlukta hep ilaçlardan kaynaklı . Transefr öncesi kosullandim ilaçlar her şey yapıyor. O yüzden su bu belirtidir diyemem. Ama güçlü bir belirti olarak sayılan kasik batmalari kasik ağrıları hiç yasamadim şuana kadar.

forumda 5.gün embriyosu 9.gün ve sonrası kanda çıkar diyenler olmuş. Çok daha erken pozitif ler görülüyor, umutsuzum o yüzden. İlaçları bırakmak istedim, eşim müsade etmedi. Test gününe kadar kullanacam

Yok dünden sonra kan vermedim. Bu sabahta erken test yaptm, negatif. Transfer dahil 9.günüm bugün
Ben ilk transferimde 5.gun tek embriyo 7. Günde idrarda negatif görmüştüm. Bırakmıştım ilaçları. İki gün sonra test verdiğimde zaten negatifti. Akşama kadar ağlamıştım. İkincisi transferde 8.gunde direkt kan vermistim pozitif ama devam etmemişti. Çok büyük yıkılmıştım. Şimdi üçüncüyü bekliyorum. İnancım ; nasip sadece nasip.. hakkında hayırlısı olsun.

Merhaba bende 2 ocakta 5. Gün dondurulmuş tek embriyo transferi oldum. 4 gündür adet ağrısı gibi ağrılarım var. Bugün sıklıkları ve şiddeti arttı. İki gün önce erken gebelik idrar yaptığımda silik çizgi cikmisti

Amin sağolun. Sizin inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler

Aynı gün transfer olmuşuz dua edin hayırla sonuclansin inşallah küçük karın guruldaması dışında iğne ahirim dışında belirtim yok benimde
Aynı gün transfer olmuşuz 5 Ocak benimde küçük karım guruldamalarım var dediğiniz gibi pazartesi test günü inşallah hayırlı haberlerle

Bu zorlu süreçte emek veren kıymetli arkadaşlarım. Benim transferim 3 ocakta olmuştu ve çok şükür pozitif sonuçlandı. Rabbim kimseyi evlatsız kucağı boş bırakmasın. En kısa zamanda sizlere de nasip etsin. Biliyorum maddi manevi çok yoruluyoruz ama pes etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…