insan ailelerle evleniyor eşinizle degil bende aileyle evlendim. sürekli beraberiz bu beni inanki çok yordu!!! bunu anlatmak istedim.Cok haklisiniz ve belli ki bu konuda baya bir dolusunuz.
Son zamanlarda acilan konular da cabasi tabii ki...
Malesef ki aile kavramini ebeveynler evlatlari evlendiginde kendilerini de mudahil edecek sekilde olusacak saniyorlar. Ama oyle degil iste.
Bunu da onlara anlatmak cok zor.
evet aileler çocuklariniz evlliliğini karişmaya gelmiş. bence hiç karişmasin..Ahh canım benim çok dertlenmşsin kıyamam. Çok haklısın söylediklerinde aileleler artık kapının dışında olduklarının farkına varmalı ama maalesef ki öyle olmuyor. Senin en ufacık hatanı kocaman yapıp hemen eşine lanse ediyor en ufak bi örnek sadece. Al sana huzursuzluk. Maalesef ki bunların bilincinde olmayan bi sürü geç boşanmanın eşiğine geliyorlar. Halbuki idare etse aileler bu gibi problemler yaşanmaz.
Altı üstlü oturuyordun değil mi taşınma durumun yok mu.evet aileler çocuklariniz evlliliğini karişmaya gelmiş. bence hiç karişmasin..
kimse istemez karişmasini.. burda çoğu kaynana aileler para herşey var hepsini okudum dert oradan geliyor.
çok isterdim maalesef yok. ilerde daha sorun çikacagi biliyorumAltı üstlü oturuyordun değil mi taşınma durumun yok mu.
ben nişanlı iken kv dünyalar tatlısı idimerhaba arkadaşlar
Eş ararken ailesi de önemli degilmi işte ben bunu yazmak istiyorum.
tanişiyorsun aşık oluyorsun evleniyorsun tam mutlu olacakken devreye aileler giriyor onlar üçüncü sahiş...
eşlerin kavgalarin boşanmalarin sebebi AİLE...
çünkü sizi ailen yetişiyor.. eşini de ailesi yetişiyor onlara göre büyüyorsunuz degilmi..
örf ve adetlere uygun biriyle evlenmelisin diyelim biri erzurumda digeri izmirde.. örf ve adetleri uyumlu mu HAYIR...
işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum kendinize göre kafadengi birini ariyosun evlilik tam çok güzel giderken aileler giriyo onlar kendi istedikleri gibi olsun istiyor
kimse kimsenin fikirleri uymak istemez herkes kendi bildikleri yapmak ister degilmi bizde yoruluyoruz resmen bizde bilmiyoruz de abarttıkça abartiyorlar. patlamamiz normal şeyler..
keşke karı koca beraber fikir verseler onlar bu fikirleri saygı duysalarr.. işte diyorum onlar kendi istedikleri olsun istiyolar o zaman ailenize SÖLEMEYECEKSİNİZ.. Kendiniz verdiği kararlari ailenize danişmayin!!
evliliğinizi sorunlari ailenize anlatmayiniz... karı koca arasinda olan kavga sorunu kendiniz kalsin.. bu şekilde sorunuz kendiniz çözün...
eş ararken aileye bakin.. niye mi
kaynanaya bakin.. kaynana kötüyse eşinde kötüdür sorun çikarirsin aman kaynanam kötü eşim arkamda diyosunuz. bu iş nereye kadar sürecek arkadaşlar en iyisi mesafe olun.
günümüze evlilik daha kötüleşti. aileler çocuklar evliliği bilmiyor diye karişmaya koyuluyor insani sinir olmak ne elde!!... dur daha yeni evlendik düzeni oturmaya çalışıyoruz!!!
tabiki bende sinir oluyorum karişinca onlar herşey biliyorlarmiş da biz bilmiyormuşuz.. kavgalarimiz çoğu aile oluyor hep neredeyse..yoksa normalde başka türlü herşey yolunda...
haklı degilmiyim kızlar...
bizde mesafeliyiz hamile olduğu için sürekli mecbur beraberiz.. doğumdan sora tamamen uzaklaşcam da yinede daha çoook karişilacagim annem de olcak bide yanimda.. ohoo yandim gittim eyvallah..Bizde kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz.çalışan bir bayanım. fakat evlenmeden önce beraber yemek yeriz vb durumları isteme işi olduktan sonra ailem aracılığı ile konuştuk. ben kendi mutfağımda kendi evimde sorumluluklarımı yerine getirme taraftarıydım. çalışan bayan olarak hazır yemege gelmek işime gelebilirdi ama ben yorulmayı yeğlerim .çünkü yaşını başını almış insanların kararlarına kendi ailesi bile mudahale etse sçzlü atışma yaşanabilir. ama bu eşinin ailesiyse yüzgöz olmaya kinlenmeye kırılmaya varabilir. ne ben onun evine mudahale ederim nede o benim evime. mesafe çok önemlii. bu soğuk durmak değil yanlış olmasın. sadece ne kadar söylersen o kadar duyarsın denklemi bir gerçek. söylemiyorum.duymuyorum.
Herkes evlendiginde malesef aile ile evleniyor.geçenlerde kaynanama bagirdim ya eşim bana kızmişti o günden göre kaynanam benim hatami ariyor.
eşimim bana kızdığı hoşuna gittiği gördüm.
eşimin kendilerine bağlı olsun diye uğraşiyor
farkina vardim buna.
bendeki hatayı arayip eşime sölüyor. eşimde bana kızinca kavga ordan geliyor!!!!!
EVlenmeden önce uzun yıllar yaşlı kayınvalidesiyle yaşayan halam sana ne derlerse hee tamam yaparım de olur de ama bildiğini yap demişti. onlar ister söyler sen tahammül edemeyim cvp verirsen mutsuzlaşırsın demişti. sizin yaşama olasılığınız olan şeyleri çok iyi anlıyorum. müdahalenin olacağını hissediyorsunuz. birde bebek gelince onlar herseyi bilen sizde uygulamakla mükellef taraf olacaksınız.boğulacaksınız. uygun dille hayır böyle olsun vb cevaplarla geçistreceksiniz artık.bizde mesafeliyiz hamile olduğu için sürekli mecbur beraberiz.. doğumdan sora tamamen uzaklaşcam da yinede daha çoook karişilacagim annem de olcak bide yanimda.. ohoo yandim gittim eyvallah..
herşey çocuk olduktan sora olacak.
ilk bebegimi kaybettim şunu bunu yeme bunu seyretme bunu yapma gibisinden sıkıldım bende karşı çikamiyorum arkadaş ne diycem Tamam hii öle mi diyorum ama ruhen yoruldu tamam'lardan
nereye kadar hee tamam diycem rühen yordu amaEVlenmeden önce uzun yıllar yaşlı kayınvalidesiyle yaşayan halam sana ne derlerse hee tamam yaparım de olur de ama bildiğini yap demişti. onlar ister söyler sen tahammül edemeyim cvp verirsen mutsuzlaşırsın demişti. sizin yaşama olasılığınız olan şeyleri çok iyi anlıyorum. müdahalenin olacağını hissediyorsunuz. birde bebek gelince onlar herseyi bilen sizde uygulamakla mükellef taraf olacaksınız.boğulacaksınız. uygun dille hayır böyle olsun vb cevaplarla geçistreceksiniz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?