3. sahış: Aile...

bence ayrı tutun..
ayrı ev tut da ayni şehirde tutmayin uzak olsun gerekirse şehir dişinda olsun.
zor oluyor işte.. eşiniz diyarbakirli olmasi orasini örf ve adetleri farklıdır.
peki sen nerelisin?
üçnücü sahiş her zaman AİLE!!! eşimle hep aile yüzünden tartişiyorum bende ya.:/
aileler çok önemli olsada işine karişmaya gelmesinler bizim huzurumuzu bozmasinlar öle degilmi..

Ben Adanalıyım canım.Aynen öyle.Karışmasınlar etmesinler istemiyorum sırf onlar yuzunden calısıyorum mesai yapıyorum yüzlerini görmemek için..Akşamın bi vakti eve geliyorum borçlarımız var diye ama hala kıskanılan benim.Kendi kocaları çalıştırmıyor bile.Kaynana kayınbabada onlara fazlasıyla yardım ediyor.Ben eşime diyorum ki bak sende konuş bizim borcumuz var onların yok..Onlara fazla fazla yapana kadar biraz bize etsin yardım el elden kapatalım feraha çıkalım..Ama yok konuşabilir mi ? Erzağımızı alıyorlar ya diyor ? Onu bende alırım pazardan marketten çalışıyorum hamdolsun.Çok denedim canm bak başka kişisel hiçbir sorunumuz yok hep bunlar yüzünden tartışıyoruz gel şu evden çıkalım yok diyor ısrarla..Annesi çıkarsanız bi daha evi göremezsiniz demiş..Onu da başkalarından duydum.O evin içini de yeni gelin olucam diye bi ton masraf ettim yaptırdım heryerını onlara yedirmek de istemiyorum,bilmiyorum..Ne bilim allah yardımcımız olsun hepimiizin..

amin inş hepimizdeaALLAH yardimcin olsun. anasi çikarsanizi evi göremezmiş ne demek sende görmüycem deseydin. daha nelerr...
eşin niye ana sözünü dinliyor ki..
ayrı bir eve çiksan huzur bulcaksin bak ben bile ayni yerdeyim altli üstlü ama huysuzluğu çikariyom karişmayin diyemiyorum eşime sen de bari diyorum. kızıyorum kavga çikariyo aile yüzünden.
onlar kariştirca benim huzurum kaçiyor resmen anali kızı bir olup karişmaya geliyor. iki yılda tükendim artık yoruldum. ama yinede bişey demiyorum sus sus.. nereye kadar!!!
eşime hep patladığım çok oldu o aileler yüzünden.
olmuyo ki işte ayni yerde olsada olmuyor işde.. annemler karişiyor kaynanamda...
en iyisi yurdişina kaçmak lazim eşimi alip gidesim geliyor o gelmiyo nabimm:/

Sana o kadar katılıyorum ki hele yakın böyle altlı üstlü oturmak işkence.Ya işten eve geliyorum küçük çocukları da yok evde küt küt küt kapılar çarpar koca kız ortaokula gidiyor sözde koşar allah koşar o evin içinde komple ses 1.katta.Sus,sus,sus..Yeri geldi çocuğu ikinci kattan su doktu çamaşrlarıma denk geldi...Ya eşime diyorum ki ben desem olay cıkar alınırlar iş kaynanaya kayınbabaya kadar gider lafçi çünkü eltim biliyorum.Bak sen git insan gibi konuş işten geliyoruz ses oluyor diye.Ben mecbur değilim doğru değil mi ben kimseyi rahatsız etmiyorsam kimsede beni etmesin,saygı göstermek zorunda.Eşim e tamam konuşacam yok vs cart curt gidiyor biz rahatsız olduk demek yerine ben evde yoktumda eee eşim balkon tarafından ses gelince korkmuş.Olucak o kadar deyip benimkini yollamışlar aşağı...Sen bi çık karşılarına biz rahatsız oluyoruz de ya illa bu kavga diildir medeni bi şekilde yorgun oldugğunu evine gelince de buna dayanamadığını söyle yok..Aman canm anlatsam roman olur..Aileler madem bu kadar çocuklarına düşkünseler neden evlendiriyorlar ?
Ben devreye girmek istemiyorum çünkü kendimi biliyorum ters bişey söylerim bu sefer kardeş kardeşe küslük vs bişey olsun istemiyorum.Ben el kızıyım diyorum benim dediğim batar onlara ama sen tavrını koyacaksın bu benim karım ya sevmiyor olabilirsiniz ama benden dolayı saygı duymak zorundasınız dese onlarda derkii Hee biz bundan sonra bunun karsına bişey demeyelim yoksa bizimle kötü olacak en iyisi susalım çocuğumuzu kaybetmemek adına.Ama yok onlar her zaman için çok iyi biliyor ne de yapsalar hep onlar el üstünde olacak..
Kimsenin bana saygı gösterdiği yok ama benim eşim iyilik meleği onlara karşı görmen lazım...Kimse karısnı adam hesabına alıp ne arar ne sorar ama benim eşim telefonlarını akşam kontrol ediyorum her gün işe gidince arar...Ben kimim ki ?Bana laf sokmuşlar demişler önemli değil...Allah yardımcımız olsun cidden.Bende senin gibi gitmeyi düşünüyorum buralardan...Allaha dua ediyorummmmm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…