selam kızlar
çok hastayım. çok ağır bir grip geçiriyorum. sabah doktora gittim 5 gün raporluyum . sabahtan beri yatıyordum.
biraz kendime geldim hemen pc başına geçtim kızlar neler yapmış diye. gitmeme kararınıza çoooook sevindim. itiraf ediyorum bu kızlar tek tek gidiyor sen kaldın diyip iyice boşlamıştım .zaten başaramayacağım diyordum. inanın çok sevindim. totomdaki iğne ağrısını bilem unuttum
hep beraber mezun olalım.(2023 yılında)
sabah klasik kahvaltı
öğlen 1 kase tarhana
akşam 1 kase tarhana
itiraf2 az önce kızımın anne çok hastasın iyileşmen lazım diye getirdiği gofret.
neyse kızlar ilaçlarımı içip gene yatayım.herkese iyi akşamlar.
selam kızlar
çok hastayım. çok ağır bir grip geçiriyorum. sabah doktora gittim 5 gün raporluyum . sabahtan beri yatıyordum.
biraz kendime geldim hemen pc başına geçtim kızlar neler yapmış diye. gitmeme kararınıza çoooook sevindim. itiraf ediyorum bu kızlar tek tek gidiyor sen kaldın diyip iyice boşlamıştım .zaten başaramayacağım diyordum. inanın çok sevindim. totomdaki iğne ağrısını bilem unuttum
hep beraber mezun olalım.(2023 yılında)
sabah klasik kahvaltı
öğlen 1 kase tarhana
akşam 1 kase tarhana
itiraf2 az önce kızımın anne çok hastasın iyileşmen lazım diye getirdiği gofret.
neyse kızlar ilaçlarımı içip gene yatayım.herkese iyi akşamlar.
@Sezen bacım,
Benim koca biraz hödük ya ondan Yakar'a bana göre ütopik olan şeyler yazdımBen geçenlerde hastaydım, yataktayım geldi benim meşe diyorki; "sen hastasın ya ben sana poşet çorba(hazır) yapayım, sen de bana mantı yap, üstüne de tatlı yap".Bana çorba yapan meşem var diye sevineyim mi, benden yemek medet eden bir kozalak var diye üzüleyimmi bilemiyorum İnşallah Yakar bacı prensesler gibi ayaklarını uzatır 5 günlük keyif yapar
@Ejje, Sınavlar Bursa'da diye gitmek zorundasın ama aynı zamanda buradaki okulunda finallerin mi var? Hem açık hem normal mi okuyorsun? Len ıspanak, az enerji ver beynime, resmen okuduklarımı anlamıyorumBir maniniz yoksa sizinle görüşmeye geleceğim üleeeyn, 2 aydır Tarkan gelse bunca organizasyon olmazdı, artık hep birlikte olalım buluşalım derim ben büyük sıkıntı çıkmazsa (inşallah olmaz).Ama bir yandan da içime kaçmış eğitimci kaynana olarak sınavını bizim yüzümüzden savsaklama da diyorum.
Ay anlasaydım yorum yapacaktım ama neyse az yemenin zararları işte, sen oku geç, en doğru kararı zaten verirsin
Bu arada akşama doğru biraz uyudum şimdi gözlerimi belerttim oturuyorum, yarın da erkenden dersim var, 7de kalkacağım gram uykum yok.Biraz mekik çekeyim belki yorgunluktan uykum gelir.
Herkese iyi uykular, güzel bir sabah dilerim.
@Gırgırına Bacımmmm, nerelerdesin? Gizliden yiyor musun? Yoksa iş sıkıntısı mı? Bak cumartesi zaten çooook yiyeceğiz, şimdiden az mideyi tutup yer açalımUmarım sıkıntı yoktur.
oooo ben geldim kimse yok. aman sende arada geliyon bide laf atıyon demeyim niyekinemi. kayınvalidemlerle küstük bi evlendiğimden vberi hafta sonu mersine gittik. Allahım yarabbim sanki okadar kavga olmamış gibi el bebek gül bebektim. soklardayım hala.sabah geldik ankaraya ve cokkkk yorgunum. akşam olsada eve gitsem diye saate bakıyorum
Selam kizlar bu misafirden basimi kaldiramiyorum onlara yaptigim hamurislerinden atilmasin diye yiyorum haftasonu yine kilo almisim ben de bugun dukana basladim sadece atak yapacagim sabah bir haslanmis yumurta yedim
selam kızlar,
dün doktora gittim yanaklarımdaki kızarıklıktan dolayı daha öncede gitmiştim bana ilaç verdi işe yaramadı şimdi içerden tedavi etcez dedi roaccutane die bir ilaç Allahım bir okudum netten nasıl bişey bu ya bir sürü yn etki psikolojiyi bile bozuyormuş duyan kullanan bilen varmı ?
O dediğini duymadım da kızım 10 günlükken felan öyle iki yanağı birden bir kızarmıştı anltamam. doktor ona da antibiyotikli falan bir krem vermişti çok küçük ama yapacak bir şey yok demişti 4 gün falan kullanmıştık da temizlemişti. Ama yavrumun yanaklar böyle kabuk bağlamıştı resmen. başka bir ilaç deneseler ya önce, gerçi doktor daha iyi bilir adamlar o kadar sene boşuna mı okuyorlar. Ama ilaçların yan etkilerine baktığın zaman hepsinin deli gibi yan etkisi var hele doğum kontrol hapının yan etkileri kısmı maşallah 4 A4 boyutunda. Bende alışkanlıktır aldığım her ilacın prospektüsünü deli gibi okurum. Bir arada kızıma ilaç verdiler iki, üç kere başıma geldi prospektüse bakınca doktorun yazdığı ilaç olmadığını anlayıp değiştirtmiştim hep.
Sende en kısa zamanda atlatırsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?