Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

geçmiş olsun canım bi an önce iyileşirsin inşallah

ben Allah kısmet ederse gelicem inşallah.Bursa'ya gitme olayım var açıköğretim sınavları varmış bu hafta ama gitmemeyi planlıyorum okulda da finallerim var çünkü gidip gelmek gereksiz geldi bi de buluşucaz diye istemedim ama bakalım babam bu işe ne diyecek?
yediklerimi de yazayım:
sabah:1 bardak süt
öğle:sahanda 1 adet yumurta(yağsız)
akşam:3 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak light ayran
ara öğün:1 porsiyon kiraz

Ejje bacım ne gelmemesi yahu. biz 2 aydır bu günü düşünüyoruz. Gelmemek olmaz. Bursaya bir sonraki hafta gidersin. Gel lütfen.

Geçmiş olsun bacım iyi bak kendine. Dinlenme işini bilemiyoruorum. evde 2 çocukla bana zor göründü çünkü ben hastayken bile kızım tepemde oluyor oynayalım diye. o yüzden hiç dinlenemiyorum. Ama sen fırsat buldukça dinlen bolca.

@Sezen bacım,
Benim koca biraz hödük ya ondan Yakar'a bana göre ütopik olan şeyler yazdım Ben geçenlerde hastaydım, yataktayım geldi benim meşe diyorki; "sen hastasın ya ben sana poşet çorba(hazır) yapayım, sen de bana mantı yap, üstüne de tatlı yap".Bana çorba yapan meşem var diye sevineyim mi, benden yemek medet eden bir kozalak var diye üzüleyimmi bilemiyorum İnşallah Yakar bacı prensesler gibi ayaklarını uzatır 5 günlük keyif yapar

@Ejje, Sınavlar Bursa'da diye gitmek zorundasın ama aynı zamanda buradaki okulunda finallerin mi var? Hem açık hem normal mi okuyorsun? Len ıspanak, az enerji ver beynime, resmen okuduklarımı anlamıyorum Bir maniniz yoksa sizinle görüşmeye geleceğim üleeeyn, 2 aydır Tarkan gelse bunca organizasyon olmazdı, artık hep birlikte olalım buluşalım derim ben büyük sıkıntı çıkmazsa (inşallah olmaz).Ama bir yandan da içime kaçmış eğitimci kaynana olarak sınavını bizim yüzümüzden savsaklama da diyorum.
Ay anlasaydım yorum yapacaktım ama neyse az yemenin zararları işte, sen oku geç, en doğru kararı zaten verirsin

Bu arada akşama doğru biraz uyudum şimdi gözlerimi belerttim oturuyorum, yarın da erkenden dersim var, 7de kalkacağım gram uykum yok.Biraz mekik çekeyim belki yorgunluktan uykum gelir.
Herkese iyi uykular, güzel bir sabah dilerim.

@Gırgırına Bacımmmm, nerelerdesin? Gizliden yiyor musun? Yoksa iş sıkıntısı mı? Bak cumartesi zaten çooook yiyeceğiz, şimdiden az mideyi tutup yer açalım Umarım sıkıntı yoktur.

günaydın kızlar

yakarcım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine diyeti falan boşver iyi beslen bol bol meyve ye.

bugün gene yokum sabahtan bi gireyim dedim ne zaman döneceğim belli değil
bu günkü menümde belli değil ama sabah güzel bi kahvaltı yaptım
1.5 dilim kepek ekmeği
1 parça peynir,1 biber,1 domates,5 adet kırmızı biberli zeytin,1 tane salatalık.
öğlen ve akşamı bilmiyorum malesef dağın başında bakalım ne bulucam belkide yemem(

Günaydın Zayıflyan Zarif Hatunlar,

Bugün hava düne göre güneşli yağışsız, oley oley diyorum Bunu anneme söylediğimde "hayrola yüzme havuzun var da yüzecek misin?, yağmur olsa ne oluyor, güneş olsa ne oluyor?" diyor Ama güneş bize lazım, hem spor aşkıveriyor , hem su ihtiyacımız artıyor, hem pozitiflik veriyor hem de ince kıyafetler ortaya çıktıkça bizi diyetlerimize daha da bağlıyor

Sabah kahvaltım; 2 minik haşlanmış yumurta ve yeşil çay.
Birazdan derse gideceğim, geldiğimde spor yapacağım inşallah hava bozmaz

@Suhan,bacım sen o 2 kiloya hiç üzülme, dağ bayır bunca yoğunluk için koşturduğun müddetçe bence çoook rahat gidecektir.Arazi marazi, dağ bayır diyorsun ya bana böyle manzaralı güzel güzel yerler geliyor aklıma, ne güzel trafikle falan uğraşmıyor, dağ bayır, kuş böcek içinde bol oksijenle geziyor diyorum.Ama tabii yaşayan bilir, belki de ızdıraptır senin için.Neyse bacım sana kolaylıklar diliyorum.

Herkese hafif bir gün diliyorum, cumaya az kaldı, tutulsun boğazlar, oynasın totolar, bu hafta gülsün yüzler diyorum.

WİNSTON, valla hasta olmak benim için ızdırap, hem kocadan hem kızımdan bol bol eziyet görüyorum. Bekarken hasta olmaya bayılırdım, annem sürekli başımda olurdu. Canın ne istiyor diye gider gelir sorardı. Benimde canım hasta iken hep salam ve turşu isterdi. Annemde hemen koşar alırdı. Bütün gün dana gibi yatardım. Nazlanır dururdum anneme ka. yaşımda olursam olayım.
Ama evlendim ilk sene hasta oldum, o da grip yani. Ulen kocam akşama kadar ıhlamur, bal, pekmez, meyve suyu içirdi bana. Eziyet gibiydi. Yataktan çıkamadım. Sonra ben korkudan yıllarca kendime nasıl iyi baktıysam grip bile olmadım. sonra kızım olduktan sonra bir hasta olma gafletinde bulundum. Kocam elinde bal ile bekler, kızım gelir ağzımn üstünde yatar, tepeme çıkar, kalk oynayalım der durur bütün gün. Benim halim olmaz. Ondan ben kış boyunca sürekli bitki çayı içerim hasta olmayayım diye. Bünyem de sağlamdır evde herkes olur sıra ile kolay kolay bana bulaşmaz. Herhalde korkudan olsa gerek.

slm kızlar bu hafta aöf sınavım var fazla gelemiyorum izin aldım bi hafta bu huyumdan nefret ediyorum bugün yasrın die die sınav günü geldi çattı ve ben hiç ders çalışmadım başıma bela oldu ya üfff...
birde reglim eli kulağında bugün yarın gelcek balon gibi şişiyorum bi yandan diyetime uyuyorum ama 2 gündür akşamları az kuruyemiş yiyorum meyve yerine tartıda artı görmekciddi anlamda motivasyonumu bozuyo : 14:

bir kadın için erkeğin evrim süreci ...
sempatik
yakışıklı
zeki
güçlü
saygın
kıskanç
maço
hayvan
ayı
mal
kıro
odun
öküz
öküzzzz
öküüüüüüzzzzzzzzzzz

bir erkek için kadının evrim süreci...
canım
aşkım
sevgilim
minnoşum
manolyam
bebişim
bitanem
kadınım
hanım
karım
bizim hanım
evdeki hatun
bizim karı
evdeki bulgur :)))))))))))))))))))))))))))))))))

oooo ben geldim kimse yok. aman sende arada geliyon bide laf atıyon demeyim niyekinemi. kayınvalidemlerle küstük bi evlendiğimden vberi hafta sonu mersine gittik. Allahım yarabbim sanki okadar kavga olmamış gibi el bebek gül bebektim. soklardayım hala.sabah geldik ankaraya ve cokkkk yorgunum. akşam olsada eve gitsem diye saate bakıyorum

Selam kizlar bu misafirden basimi kaldiramiyorum onlara yaptigim hamurislerinden atilmasin diye yiyorum haftasonu yine kilo almisim ben de bugun dukana basladim sadece atak yapacagim sabah bir haslanmis yumurta yedim

Selamlaar,

Gittim ama aklım burada kaldı, sayfalar akmıştır dedim ama akmamış Salı gününden gevşemeyelim, cuma-cumartesi-pazar hatta pazartesi hafta başı yoğunluğu derken 3 gün kalıyor sohbete, az motive olalm, az fiştekleyelim birbirimizi bacılaaar Yoksa cuma burası ağlama duvarına döner.

Bugün yürüdükçe üste çeken bir body giydim bilinçsizce, dönüşte de evin önünde inerim dedim ama spor spordur diye eve yarım saat mesafede bir yerde indim, bodyi çekiştire çekiştire bir yandan da tuvalet ihtiyacım olduğu için (ay ne kibarım, çişim geldi desene len winston ) postacı gibi yürüdüm.Bir el göbekte, bacaklar bitişik yarım saatlik yolu on dakikada koştum

He çiş miş dedim de ingilizce tuvalet konusunu tartışıyorduk, öğrenciye diğerleri ayıp olur sen hep "public restroom" de dedim. Türkçe meali de kamu dinlenme odası Yani çiş etmeye girmiyorum, az dinlenip geleceğim gibi Çok kibarlaştırmış adamlar, bizde lavabo deriz ne alaka lavoboya mı işeriz? Ya da banyo deriz, o da saçma.Ayak yolu, 100 numara falan da vardır onlar daha saçma Ben artık kibar bir insan olarak da sıkıştığımda yolda ya da restoranlarda insanlara "kamu dinlenme odası" nerede diyeceğim, karşımdaki anlayana kadar heralde ben salıveririm çoktan

Neyse bacılar, az dinleneyim.
Sizlere şimdiden hafif bir öğlen yemeği diliyorum.

Sen onlarla grüşmeyince ruhani bir aydınlanma yaşamışlar, kalp gözü hesabı kendileriyle yüzleşmişler, kendi yanlışlarını anlamışlar, arınmışlar, senin kıymetini anlamışlar demek ki diyeyim. (Ama içim başka diyor neyse çomaklamaya gerek yok)
Sen mutlu olduysan o yeter bacım, sür keyfini.

Selam kizlar bu misafirden basimi kaldiramiyorum onlara yaptigim hamurislerinden atilmasin diye yiyorum haftasonu yine kilo almisim ben de bugun dukana basladim sadece atak yapacagim sabah bir haslanmis yumurta yedim

İnşallah kısa sürede toparlarsın bacım, ben de ilk evlendiğimde heralde eşime yaranacağım diye tarif üstüne tarif denerdim.Bir keresinde unutmam şekerpare yaptım, kadın 4 kişilik diye tarif vermiş, ben 80 şekerpare çıkardım.Len 40 kişilik mevlüt olsa bile 80 şekerpare çok, hangi kafayla ne içerek vermişse artık tarifi.Evde borcamları bırak tencerelere bile şekerpare koymuştum.Aman atılmasın, aman şekerlenmesin günah diye bir haftada 2 kişi sabah, öğle akşam şekerpare yemiştik. Sonra ben malum işte dobiş oldum böyle.
Evde kalınca insanın gördükçe canı istiyor ya, o kötü.Ben de yılbaşı sofrasından kalanları 3 gün yemiştim.Ahh ahh güzel günlerdi İşte onca yediğim için de şimdi yumurtayla, ıspanağa talim ediyorum

selam kızlar,

dün doktora gittim yanaklarımdaki kızarıklıktan dolayı daha öncede gitmiştim bana ilaç verdi işe yaramadı şimdi içerden tedavi etcez dedi roaccutane die bir ilaç Allahım bir okudum netten nasıl bişey bu ya bir sürü yn etki psikolojiyi bile bozuyormuş duyan kullanan bilen varmı ?

O dediğini duymadım da kızım 10 günlükken felan öyle iki yanağı birden bir kızarmıştı anltamam. doktor ona da antibiyotikli falan bir krem vermişti çok küçük ama yapacak bir şey yok demişti 4 gün falan kullanmıştık da temizlemişti. Ama yavrumun yanaklar böyle kabuk bağlamıştı resmen. başka bir ilaç deneseler ya önce, gerçi doktor daha iyi bilir adamlar o kadar sene boşuna mı okuyorlar. Ama ilaçların yan etkilerine baktığın zaman hepsinin deli gibi yan etkisi var hele doğum kontrol hapının yan etkileri kısmı maşallah 4 A4 boyutunda. Bende alışkanlıktır aldığım her ilacın prospektüsünü deli gibi okurum. Bir arada kızıma ilaç verdiler iki, üç kere başıma geldi prospektüse bakınca doktorun yazdığı ilaç olmadığını anlayıp değiştirtmiştim hep.

Sende en kısa zamanda atlatırsın canım.

saol canım benim oğlumda oldu o senin dediğinden 2 aylıktı dermatop vermişti doktor 3 günde topladı yüzünü o kremden bir kere bende sürdüm sabah bir kalktım hiç birşey yok yüzümde ama akşama doğru yeniden çıktı yanağımın altındaki gerçek deri rengimi çok merak ediyorum hep o kızarıklıkları saklamak için makyaj yaptım ama son 1-2 aydır çok azdı canım acıyor çoğu bakalım kan testi yaptık bu gün alıcam ne çıkacak

Kızlar ya beni bir telaş sardı. Bugün sabahtan beri 4 günde 4 kilo verdiren diyetlere sardım ama anladım oradan bana ekmek çıkmaz. Lafa bak ya ekmek çıkmaz mış tabii çıkmaz da beni zayıflatmaz yani. Orada yazılanlardan daha az yiyorum ama yok veremiyorum.
Ben bari tartı falan getirmeyeyim yanımda yahu zaten en ince kıyafetimi giysem 1 kilo fark ediyor. Ya da ben tuvalette soyunup falan tartılıcam başka çaresi yok. Hoş yine de uzağım hedefimden ama ne yapalım elimden gelen tüm çabayı sarf ettim. Aslında 1 hafta daha olsa ulaşıcam hedefe (bahane hiç bitmez )

Cumartesi kimse gelmiyor sanırım. Yani benle winston harici kimse gelmiyor sanrırım. Ne yapalım artık birimiz çalarız birimiz oynarız. Herkeste bir sessizlik olduğuna göre

Neyse gideceğimiz yer tuzla da sahil yolunun sonuna doğru. Belediyenin spor tesisleri var arkasında falan hemen. Öyle çok ıssız bir yer değil yani.
Sahilin sonunda bir durak var karşısında emniyet var yanında da mezarlık (Allahm ne korkunç ya, sahilin sonu, ıssız yer, yanı mezarlık :26: )
durağın adını tam olarak bulamasamda bu konudaki çalışmalarım devam ediyor. Bu durakta buluşalım diyorum. Hem oradan yakın oluyor. He ozgey ve gırgırına şelaleyi biliyorlarsa onlarla orada da buluşabiliriz bende geri kalanınızı duraktan alırım (organizatör)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…