Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eki Görüntüle 594714 belki bizim kızlardan biri bunu kullanıyordur dedim varmı kullanan kafayı şimdide buna taktım çok hoşa benziyor
kullanmıyorum ben canım,bi ara arzum almıştım.işimi görüyodu:44:

çiko yu erittiysen menü güzel.

karbonhidrat yoğun bi menü

Bugün gezmek lere gideceğim arada girmeye calisirim kalkıp yürüyeyim ben hadi hayırlı günler.hepinize

hadi iyi gezmeler
yeme fazla hee

bugün annemler gelcek 2gün bizdeler.sınavım var hafta sonu çocuğa bakmak için geliyolar.benim adam çalışıyo haftasonu çünkümm.

yani yine misafir:) abimleri de çağırdımmm..murfak beni bekler yani

bi kaç gün fazla giremem bu arada.

herkese güzel hafta sonları

dünkü menüm

sabah
yarım ppoğaça (son poğaçam )
çayy 2 şekerli((

öğlen
çorba
haşlama tavuk
salata
ekmekkk yok:)))

akşam
1 porsiyon barbunya
yarım tabak bulgur pilavı

ara olarak
1 su bardağı boza
1 havuç

Seni çok iyi anlıyorum hele sen birde sütü sağıyor muş sun işin çok zor allah yardim etsin kahvalti vaktin yoksa cornfelaks alabilirsin baya doyurucu sütle kolay hazırlanıyor

ay evet o fasıl varya of of neyse bebeğim için değerrr .
Canım bugün evde kepek ekmek arası bişiler yaptım getiridim elimdne geldiği kadar yapıcam eğer yapamazsam dediğin gibi de denerim

ya wişton gerçekten gittin mi bu gün hiç girmemiş ben şimdi neye gülecem bilgişayarı açarken inş gelmiştir azıcık şohbet ederiz diye kime diyeceğim offfffffffffff:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
:)))) neşeli bir hatuncuk gitmesin yaa bende sevdim kendilerini hele acı acı eleştirileri yokmu

S.A (73,8/ 76,5/ -2,7/ -0,61% ) 284. etapta izine ayrilmisti sonuc 6 ya bölündü
Yakar76 ( 63,7/ 63,5 / 0,2 / 0,31 % )
se_zen ( 54,9 / 56,3 / -1,4 / -2,55 % )
Gırgırına (88,0/ 0,00/0,00/0,00% ) İZİNLİ
nidah ( 59.9/59,6/0,3/%0,5)
Ilginnur( 78.3 / 77.6/0.7/0.89%)
mattika (74.1 / 72.1 / 2 / 2,70 % )
hilal6030 (70,5/ 71,3 / -0,8 / -1,13% )
ekino (82,6 /80,3 / 2,3 / 2,78% ) yeni üye hedefi 65
mihracee ( 66 / 65,8 / 0,2 / 0,30% ) yeni üye hedef 61

3. Takım Ortalaması : 0,32 %

hımss bence kötü bir menü değil canımmmm

söyledikleirni hepsini yapmaya çalışacağım canım yoksaaaaaaa sinir küpü olucam.(((

kotonun kalıplrı küülmüştür dimi

üç öğündede ekmek varrrr

şende yeme haa
bana demeşi kolay
:) saol canım güzle moral veriyorsun ( uyandığımda daha kuşlar bile kalkmamıştı 5 ti saat sonrada uyumadım hiç

ayy bilirim o kabuş ginleri ama inşanoğlu uşlanmıyor zayıflayayım 2. düşüyorum herşeyi aşlında başkaları için yapıyoruz ya :44: şırf kızım yalnız kalmaşın kardeş şevgişi için doğuracam yokşa birdaha uykuşuzluk uuu kabuş gibi

ay evet o fasıl varya of of neyse bebeğim için değerrr .
Canım bugün evde kepek ekmek arası bişiler yaptım getiridim elimdne geldiği kadar yapıcam eğer yapamazsam dediğin gibi de denerim
evden getirmek güzel çözüm olmuş. baya etkiler kilo vermeni

ben de zayıflayayım 2.yi düşünüyorum olursa tabi

günaydın hatunlar.
sabah sabah alkali diyetine merak saldım, kanserden kurtulmak için yapıyomuş insanlar baya sağlıklı bişey olsa gerek. denicem bakalım. önce iyice araştırayım da.
dün tracy bacının karın videosunu yapmaya çalıştım, 45 dklık videonun 15.dksı telef oldum bugün yine denicem, 25.dk ya kadar giderim belki

kaptan elleirne sağlık kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumalanalarıda büyük başarıDD diyette olupta almak

:)))) alıştım artıkkk ilk anda zor geliyor sonra alışıyorum ama akşamları devriliyorumm 8 den sonra kuthan uyusun diye gözünün içine bakıyorum:))

tabi tabi kardeş olsunyaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…