kullanmıyorum ben canım,bi ara arzum almıştım.işimi görüyodu:44:Eki Görüntüle 594714 belki bizim kızlardan biri bunu kullanıyordur dedim varmı kullanan kafayı şimdide buna taktım çok hoşa benziyor
çiko yu erittiysen menü güzel.Bugünkü menüm
Sabah
klasik karatay kahvaltısı
Öğlen
tavuk sote
kıymalı karnıbahar, salata yoğurt (tüm bunlar 1 tabakta kızlar )
Akşam
ıspanak kavurma ve 1 kase yoğurt
üzerine 1 kayısı ve kızıma götürürken ısırdığım çikolata
Öff gene kötü oldu benim menü ya
Olsun en azından bozdum diye abartmıycam. Şimdi de anca 5 dakika tramboline binerim 15 dakika da twist and shape yaparım. birazda mekik çekerim. Birde şu titreşimli kemeri kullanayım bari. anca bir ısırık çikolatayı eritirim.
karbonhidrat yoğun bi menüherkese günaydın
dün kü menümü yazayım.
sabah 1 hamburger ekmeği arası yumurta(ah aha yaktı beni)
öğle
salata çorba b.pilavı ekmek (daha yokmu değilmi)
akşam
1 tabak nohut 2 dilim ekmek bol salata
akşam 1 mandalina
yarım saat abuk sabuk hareketler. spor niyetine
Bugün gezmek lere gideceğim arada girmeye calisirim kalkıp yürüyeyim ben hadi hayırlı günler.hepinize
Mihrace bende anılarını yazacaktım bence bulari yaparsan verirsin canım
Seni çok iyi anlıyorum hele sen birde sütü sağıyor muş sun işin çok zor allah yardim etsin kahvalti vaktin yoksa cornfelaks alabilirsin baya doyurucu sütle kolay hazırlanıyor
:)))) neşeli bir hatuncuk gitmesin yaa bende sevdim kendilerini hele acı acı eleştirileri yokmuya wişton gerçekten gittin mi bu gün hiç girmemiş ben şimdi neye gülecem bilgişayarı açarken inş gelmiştir azıcık şohbet ederiz diye kime diyeceğim offfffffffffff:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Telden gecmisi okuyamiyorum ya neyse. Bugün aksam sapittim tatlı yedim yine dayanamadım tatlıdan bı vaz geçebilsem
Hele doğumdan sonra ne manyak yerdim tatlıyı . Oy oyy bu göbek ozamandan yadigar :)
Bugünkü menüm
Sabah
klasik karatay kahvaltısı
Öğlen
tavuk sote
kıymalı karnıbahar, salata yoğurt (tüm bunlar 1 tabakta kızlar )
Akşam
ıspanak kavurma ve 1 kase yoğurt
üzerine 1 kayısı ve kızıma götürürken ısırdığım çikolata
Öff gene kötü oldu benim menü ya
Olsun en azından bozdum diye abartmıycam. Şimdi de anca 5 dakika tramboline binerim 15 dakika da twist and shape yaparım. birazda mekik çekerim. Birde şu titreşimli kemeri kullanayım bari. anca bir ısırık çikolatayı eritirim.
mihraceee bende de aynı problem vardı şöyle çözmüştüm:
işe 1 paket eti müsli aldım kuruyemişli olanından dolaba koydummmm sonra işe giderken sadece süt alıp gittim 200 ml. olanlarından bayada tok tutuyor tavsiye ederim canımmm
sağol bebişiiiimmmm
tabi hırslan hırslan...2 ileri bir geri olmuyor valla toptan vermeli başladık bitirelimm...
bir hafta yemezsen aramıyorsun bile hadi çok az arıyorsun diyeyim...
aman en son yapılacak şey yemekten sonra alışverişe çıkmak hadi bakarsında denemek yürek ister....bence coton kalıpları küçültmüştür canımmm
1. çayı şekersiz içmeye alışman lazım....malesef bende hala alışamadım çaylarım hep yarım kalıyor o yüzden...
2. müsli güzel bir çözüm olabilir sana
4. ben 8 den sonra bişey yememeye çalışıyorum hele bozaa ooofff diyorummm
5. tatlı krizini şekersiz sakızlarla çözdüm gibi.....bir dene istersen canım...
herkese günaydın
dün kü menümü yazayım.
sabah 1 hamburger ekmeği arası yumurta(ah aha yaktı beni)
öğle
salata çorba b.pilavı ekmek (daha yokmu değilmi)
akşam
1 tabak nohut 2 dilim ekmek bol salata
akşam 1 mandalina
yarım saat abuk sabuk hareketler. spor niyetine
Günaydın kızlar tabi bebek olunca hemen uyananmis ezikli anneler :-D
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar..
bugün annemler gelcek 2gün bizdeler.sınavım var hafta sonu çocuğa bakmak için geliyolar.benim adam çalışıyo haftasonu çünkümm.
yani yine misafir:) abimleri de çağırdımmm..murfak beni bekler yani
bi kaç gün fazla giremem bu arada.
herkese güzel hafta sonları
:) saol canım güzle moral veriyorsun( uyandığımda daha kuşlar bile kalkmamıştı 5 ti saat sonrada uyumadım hiç
evden getirmek güzel çözüm olmuş. baya etkiler kilo vermeniay evet o fasıl varya of of neyse bebeğim için değerrr .
Canım bugün evde kepek ekmek arası bişiler yaptım getiridim elimdne geldiği kadar yapıcam eğer yapamazsam dediğin gibi de denerim
ben de zayıflayayım 2.yi düşünüyorumayy bilirim o kabuş ginleri ama inşanoğlu uşlanmıyor zayıflayayım 2. düşüyorum herşeyi aşlında başkaları için yapıyoruz ya :44: şırf kızım yalnız kalmaşın kardeş şevgişi için doğuracam yokşa birdaha uykuşuzluk uuu kabuş gibi
kaptan elleirne sağlık kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumalanalarıda büyük başarıS.A (73,8/ 76,5/ -2,7/ -0,61% ) 284. etapta izine ayrilmisti sonuc 6 ya bölündü
Yakar76 ( 63,7/ 63,5 / 0,2 / 0,31 % )
se_zen ( 54,9 / 56,3 / -1,4 / -2,55 % )
Gırgırına (88,0/ 0,00/0,00/0,00% ) İZİNLİ
nidah ( 59.9/59,6/0,3/%0,5)
Ilginnur( 78.3 / 77.6/0.7/0.89%)
mattika (74.1 / 72.1 / 2 / 2,70 % )
hilal6030 (70,5/ 71,3 / -0,8 / -1,13% )
ekino (82,6 /80,3 / 2,3 / 2,78% ) yeni üye hedefi 65
mihracee ( 66 / 65,8 / 0,2 / 0,30% ) yeni üye hedef 61
3. Takım Ortalaması : 0,32 %
:)))) alıştım artıkkk ilk anda zor geliyor sonra alışıyorum ama akşamları devriliyorumm 8 den sonra kuthan uyusun diye gözünün içine bakıyorum:))ayy bilirim o kabuş ginleri ama inşanoğlu uşlanmıyor zayıflayayım 2. düşüyorum herşeyi aşlında başkaları için yapıyoruz ya :44: şırf kızım yalnız kalmaşın kardeş şevgişi için doğuracam yokşa birdaha uykuşuzluk uuu kabuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?