çok doğru ya . güzel bir ritim yakalamıştım. azda olsa kilo veriyordum. ama bugün nevrim döndü resmen. birdaha mı asla
arkadaşlarımın dediği gibi hadi soylet ona bunu bu arada çok az canlar arası isteyerek mi oldu bende 2.ci zayıfla yim düşünüyorum da kizim 3 yaş ın da eşim 10 yaşına gelsin öyle diyor şaşırdım valla
o beyaz ekmek yok mu ah ah. ben de ankarada poğaça falan yedim, karataya alışmış olunca hem dk başı acıktım hem başımdaki ağırlıktan ne oldu bitti onu bile hatırlamıyorum.
alıştırmasak belki dokunmaz ama.
S.A (73,8/76,5/-2,7/-0,61) 284. etapta izine ayrilmisti sonuc 6 ya bölündü
Yakar76 ( 63,7/ 63,5 / 0,2 / 0,31 % )
se_zen ( 54,9 / 56,3 / -1,4 / -2,55 % )
Gırgırına (88,0/ 0,00/0,00/0,00% ) İZİNLİ
nidah ( 59.9/59,6/0,3/%0,5)
Ilginnur( 78.3 / 77.6/0.7/0.90%)
mattika (74.1 / 72.1 / 2 / 2,70 % )
hilal6030 (70,5/
ekino (82,6 /80,3 / 2,3 / 2,78% ) yeni üye hedefi 65
mihracee ( 66 / 65,8 / 0,2 / 0,30% ) yeni üye hedef 61
sezen yüzdem 2,69 çıktı, virgülden sonra 2.basamak 9 ise yuvarlıyoduk diye hatırladım yuvarladım, yanlışsam düzelt.
hehe topladım kupaları:))))
evet öğlen salata konusunu deneyeceğimm canımm.(( söz artık sıfır ekmek gerekirse yemicem
ufaklığı hazırlamaktan yada beş dakika daha uyuymak için fırsat kollamaktan kahvaltı imkansız canım yaa.
üfsss ama acilen kilo vermem lazım sinirlerim bzuluyor artık.
ooooo maşallahhhh sana canım yaa süpersin
tabi hırslan hırslan...2 ileri bir geri olmuyor valla toptan vermeli başladık bitirelimm...kısa sürede hedefe ulaşacaksın cnaım bende çok hırslandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oy oy oy oyyyyyyy
al beni vur sanaaa benden senden farksız değilim sanki ekmek yemeyince doymayacakmışım gibi geliyorrrrrrrrrrr(( yiyincede durmak bilmiyor insan
ofs ofsss çok sinirliyim çokkk
öğlen arası yemekten sonra koton a girdimmm keşke öncesinde girseydim grm yemezdim herhalde(((
ay neye al attıysam bir iki beden büyük istemek zorunda kaldımm kabin aynı kıyafetten 3 farklı bedenle doldu oy oy tiksindim kendimden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bana acil yardımmmmmmmmm bir liste yapayım sizeee(( bunlardan hangilerini hemen çıkartmalıyımm yada çıkaraiblirim.
1-çayı subardağında içiyorum iki küp şeker atıyorumm (çokmu), günde iki tane bir sabah bir öğleden sonra
2-poğaça sabahları poğaça yiyiroum yarıma indirmek işe yararmı birden kesersem sütüm olmazz((
3-ekmek bunun ölçüsü ne yaaaaa hiç yemesem doymayacak gibi hissediyorum kendimiiki dilim den fazla yememye çalışıyorum ama pişman yapıyorum yedikten sonra
3-geceleri bir elma yada armut yada bir bardak boza yiyiroum arada keseyimmi(((
4-ara öğün yapmalımıyım sanki daha fazla kilo yaparmış gibi geliyor.
5-tatlı krizini nasıl bastırıcamm (ilk zamanlar helva yiyip duruyordum gofretler kekler falan onların hepsini kestim ) hafi ne yiyebilirim.
ilginnurcum benimle kardeşim arasında tam 10 yaş varbiz hiç bir zaman kardeş olamadık ben hep onun küçük annesi oldum hala kopuğuz birbirimizden o yüzden ben benim kızlar arasında 4 yaş ara verdim aslında bu bile çokmuş ama diğer türlü de benim için çok yıpratıcı olacaktı....
Eki Görüntüle 594714 belki bizim kızlardan biri bunu kullanıyordur dedim varmı kullanan kafayı şimdide buna taktım çok hoşa benziyor
sadece daniyorum tamamı bi dakkayaaa ızlar ben hala hesaplayamadıııımmm bnm yerime biri yapsa nolurkiii :26: önceki kilom 70.5 şimdiki kilom 71.3
yaaa ızlar ben hala hesaplayamadıııımmm bnm yerime biri yapsa nolurkiii :26: önceki kilom 70.5 şimdiki kilom 71.3
mattika takipteyim seni hadi rakip olalım hihi ama arkadaşça tabiii
1. çayı şekersiz içmeye alışman lazım....malesef bende hala alışamadım çaylarım hep yarım kalıyor o yüzden...
2. müsli güzel bir çözüm olabilir sana
4. ben 8 den sonra bişey yememeye çalışıyorum hele bozaa ooofff diyorummm
5. tatlı krizini şekersiz sakızlarla çözdüm gibi.....bir dene istersen canım...
tamam canım hadi bakalımmmmemzirme kardeşliği dedik bağrımıza bastık rakip çıktın sen de ama yaa.
ah ah kimi kardeş bilsem kime el uzatsam elim havada kaldı
tamam ekino bacı rakip olalım, haftaya bakıcaz kim ne kadar vermiş
rakip olduk ama söyliyim yine de şekersiz sakız dediğin tatlandırıcılı sakızsa şekerden daha zararlı. hem kan şekeri dengesini bozar hem kimyasal olduğundan kanserojen.
ben de arada çiğnerim ama böle yani
tatlı isteğimi 1 hurmayşa geçiştiriyorum. hem doğal hem süte de faydalı.tamam canım hadi bakalımmmm
mattika ben budurumu unuttum tabiiii.... doğru diyosun bacım ama bazen acaip istek duyuyorum tatlıya napıyım şeker de çok zararlı deyip şeeediyorum ama çok değil zaten 2 günde 1 felan çiğniyorum....
çizelgemde yakıyooo yaniiiii
benimki de braun ve bunun blenderı çırpıcısı ve kesicisi olanından çoook memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?