Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bizim takım ölmüş yine hai gömelim :83::83::99::99::100::100::111::111::112::112::113::113::113::119::119::119::120::120::132: bayılıyorum şu şmıllere ya

belki bizim kızlardan biri bunu kullanıyordur dedim varmı kullanan kafayı şimdide buna taktım çok hoşa benziyor

Bugünkü menüm

Sabah
klasik karatay kahvaltısı

Öğlen
tavuk sote
kıymalı karnıbahar, salata yoğurt (tüm bunlar 1 tabakta kızlar )

Akşam
ıspanak kavurma ve 1 kase yoğurt
üzerine 1 kayısı ve kızıma götürürken ısırdığım çikolata

Öff gene kötü oldu benim menü ya
Olsun en azından bozdum diye abartmıycam. Şimdi de anca 5 dakika tramboline binerim 15 dakika da twist and shape yaparım. birazda mekik çekerim. Birde şu titreşimli kemeri kullanayım bari. anca bir ısırık çikolatayı eritirim.

çok doğru ya . güzel bir ritim yakalamıştım. azda olsa kilo veriyordum. ama bugün nevrim döndü resmen. birdaha mı asla

yakarcım böyle anlarda hemen 1 çaybardağı süte 1 çaykaşığı tarçın at acaip bir eşejkilde sakinleştiriyor kan şakerini müthiş dengeliyor tarçın ve süt...

ilginnurcum benimle kardeşim arasında tam 10 yaş varbiz hiç bir zaman kardeş olamadık ben hep onun küçük annesi oldum hala kopuğuz birbirimizden o yüzden ben benim kızlar arasında 4 yaş ara verdim aslında bu bile çokmuş ama diğer türlü de benim için çok yıpratıcı olacaktı....

nasılda güzel olur o sıcakkkkk poğoça ve şekkerli çay faslı ayyyyyyy kendime geleyim ağzımın sularını sileyim....sonraa da yasakkk kardeşşiiim yassssakkkkk diyeyimmm

mattika takipteyim seni hadi rakip olalım hihi ama arkadaşça tabiii

mihraceee bende de aynı problem vardı şöyle çözmüştüm:

işe 1 paket eti müsli aldım kuruyemişli olanından dolaba koydummmm sonra işe giderken sadece süt alıp gittim 200 ml. olanlarından bayada tok tutuyor tavsiye ederim canımmm
ooooo maşallahhhh sana canım yaa süpersin

sağol bebişiiiimmmm

kısa sürede hedefe ulaşacaksın cnaım bende çok hırslandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tabi hırslan hırslan...2 ileri bir geri olmuyor valla toptan vermeli başladık bitirelimm...

oy oy oy oyyyyyyy
al beni vur sanaaa benden senden farksız değilim sanki ekmek yemeyince doymayacakmışım gibi geliyorrrrrrrrrrr(( yiyincede durmak bilmiyor insan

bir hafta yemezsen aramıyorsun bile hadi çok az arıyorsun diyeyim...

aman en son yapılacak şey yemekten sonra alışverişe çıkmak hadi bakarsında denemek yürek ister....bence coton kalıpları küçültmüştür canımmm

1. çayı şekersiz içmeye alışman lazım....malesef bende hala alışamadım çaylarım hep yarım kalıyor o yüzden...
2. müsli güzel bir çözüm olabilir sana
4. ben 8 den sonra bişey yememeye çalışıyorum hele bozaa ooofff diyorummm
5. tatlı krizini şekersiz sakızlarla çözdüm gibi.....bir dene istersen canım...

kızlar bugün bende bir menü var offf

çok cozuttum çooook misafir vardı kv börek vs yaptı yazmıyım canınız çeker bugün kaçamak oldu resmen ama çocukları yatırıyım ekliptikte baya bir ter dökmeyi planlıyorum

haklışın zayıflıyım bakıcaz artık şağol

yaaa ızlar ben hala hesaplayamadıııımmm bnm yerime biri yapsa nolurkiii :26: önceki kilom 70.5 şimdiki kilom 71.3

yaaa ızlar ben hala hesaplayamadıııımmm bnm yerime biri yapsa nolurkiii :26: önceki kilom 70.5 şimdiki kilom 71.3

seninki artışa geçmişşşş yanlış olabilir ben yeniyim çünkü canım....

70,5-71,3=-0,8
0,8*100=-80
-80/70,5=-1,13

bilen arkadaşlar bi çek edin bakemmmm...

Son düzenleme:

emzirme kardeşliği dedik bağrımıza bastık rakip çıktın sen de ama yaa.
ah ah kimi kardeş bilsem kime el uzatsam elim havada kaldı
tamam ekino bacı rakip olalım, haftaya bakıcaz kim ne kadar vermiş

rakip olduk ama söyliyim yine de şekersiz sakız dediğin tatlandırıcılı sakızsa şekerden daha zararlı. hem kan şekeri dengesini bozar hem kimyasal olduğundan kanserojen.
ben de arada çiğnerim ama böle yani

tamam canım hadi bakalımmmm

mattika ben budurumu unuttum tabiiii.... doğru diyosun bacım ama bazen acaip istek duyuyorum tatlıya napıyım şeker de çok zararlı deyip şeeediyorum ama çok değil zaten 2 günde 1 felan çiğniyorum....

tatlı isteğimi 1 hurmayşa geçiştiriyorum. hem doğal hem süte de faydalı.
tabi tatlı görsem iradeli olabilir miyim bilmiyorum hiç sanmıyorum.

herkese günaydın
dün kü menümü yazayım.
sabah 1 hamburger ekmeği arası yumurta(ah aha yaktı beni)
öğle
salata çorba b.pilavı ekmek (daha yokmu değilmi)
akşam
1 tabak nohut 2 dilim ekmek bol salata
akşam 1 mandalina
yarım saat abuk sabuk hareketler. spor niyetine

Bugün gezmek lere gideceğim arada girmeye calisirim kalkıp yürüyeyim ben hadi hayırlı günler.hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…