çokta keyif aldım evden getiridğimi yerken inş. üşenmemde yaparım sürekli.evden getirmek güzel çözüm olmuş. baya etkiler kilo vermeni
ben de zayıflayayım 2.yi düşünüyorumolursa tabi
çokta keyif aldım evden getiridğimi yerken inş. üşenmemde yaparım sürekli.
oy oy buranın müdavimi olacaksınız zayıflayıp gidip bneim gibi tekrar döneceksiniz inş. hadi herşey gönlünüzce olsun
Günaydın kızlar mutluluktan uçacagm nişanlm geliyoo 2 aydır görmüyodum cook özledimmyaaa ama bi sıkıntı var ben ona hava attım çok zayıfladım diyee napcm şimdi yaa 5 günde 5 kilo diyetinimi yapsam 3güne burdaa yardım edinn
gözünaydın
ama öyle diyetleri boşver, yüzün gözün çöker çirkin görünürsün. su kaybedersin çünkü
normal diyete devam
:))) senn birdaha hamile kalırsam yemeyeceğim sözünü unutmaa bence :)bi daha hamile kalırsam yemicem o kadar diyorum ama o iştah ayrı bişey bilmiyorum naparım
döner döner geliriz buraya olsun varsın
mihrace sen daha önce hangi takımda yarıştıydın. Mezun olup ayrılmıştın değil mi
Günaydın kızlar mutluluktan uçacagm nişanlm geliyoo 2 aydır görmüyodum cook özledimmyaaa ama bi sıkıntı var ben ona hava attım çok zayıfladım diyee napcm şimdi yaa 5 günde 5 kilo diyetinimi yapsam 3güne burdaa yardım edinn
67 kilo ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim çıktığımda 79 kiloydum sonra tatlılaları götürmekten kendimi alamayınca 85.6 ya dayandım durum feciii yaniii....kaç kiloyla hamile kaldın? kaçı gitti kaçı kaldı
tatlı isteğimi 1 hurmayşa geçiştiriyorum. hem doğal hem süte de faydalı.
tabi tatlı görsem iradeli olabilir miyim bilmiyorumhiç sanmıyorum.
herkese günaydın
dün kü menümü yazayım.
sabah 1 hamburger ekmeği arası yumurta(ah aha yaktı beni)
öğle
salata çorba b.pilavı ekmek (daha yokmu değilmi)
akşam
1 tabak nohut 2 dilim ekmek bol salata
akşam 1 mandalina
yarım saat abuk sabuk hareketler. spor niyetine
ayyy bende aldım o salak şeyiii yaaa hemde dün aldım güzel ama en küçük doğrayıcı işe yaramıyor sanki allahtan çok para vermedimSağol canım biraz da rende için büyük istiyorum su rende olayı beni sinir ediyor nicer dicer aldım salak gibi baştan onu alsa idim
sana da ve tüm kızlara hayırlı cumalar...tabi cuma mı kaldı da....günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar..
bugün annemler gelcek 2gün bizdeler.sınavım var hafta sonu çocuğa bakmak için geliyolar.benim adam çalışıyo haftasonu çünkümm.
yani yine misafir:) abimleri de çağırdımmm..murfak beni bekler yani
bi kaç gün fazla giremem bu arada.
herkese güzel hafta sonları
dünkü menüm
sabah
yarım ppoğaça (son poğaçam )
çayy 2 şekerli((
öğlen
çorba
haşlama tavuk
salata
ekmekkk yok:)))
akşam
1 porsiyon barbunya
yarım tabak bulgur pilavı
ara olarak
1 su bardağı boza
1 havuç
S.A (73,8/ 76,5/ -2,7/ -0,61% ) 284. etapta izine ayrilmisti sonuc 6 ya bölündü
Yakar76 ( 63,7/ 63,5 / 0,2 / 0,31 % )
se_zen ( 54,9 / 56,3 / -1,4 / -2,55 % )
Gırgırına (88,0/ 0,00/0,00/0,00% ) İZİNLİ
nidah ( 59.9/59,6/0,3/%0,5)
Ilginnur( 78.3 / 77.6/0.7/0.89%)
mattika (74.1 / 72.1 / 2 / 2,70 % )
hilal6030 (70,5/ 71,3 / -0,8 / -1,13% )
ekino (82,6 /80,3 / 2,3 / 2,78% ) yeni üye hedefi 65
mihracee ( 66 / 65,8 / 0,2 / 0,30% ) yeni üye hedef 61
3. Takım Ortalaması : 0,32 %
söyledikleirni hepsini yapmaya çalışacağım canım yoksaaaaaaa sinir küpü olucam.(((
kotonun kalıplrı küülmüştür dimi
:) saol canım güzle moral veriyorsun( uyandığımda daha kuşlar bile kalkmamıştı 5 ti saat sonrada uyumadım hiç
şende yeme haa
bana demeşi kolay
ayy bilirim o kabuş ginleri ama inşanoğlu uşlanmıyor zayıflayayım 2. düşüyorum herşeyi aşlında başkaları için yapıyoruz ya :44: şırf kızım yalnız kalmaşın kardeş şevgişi için doğuracam yokşa birdaha uykuşuzluk uuu kabuş gibi
hahahaha iyiyidiiiikaptan elleirne sağlık kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumalanalarıda büyük başarıDD diyette olupta almak
bi daha hamile kalırsam yemicem o kadar diyorum ama o iştah ayrı bişey bilmiyorum naparım
döner döner geliriz buraya olsun varsın
yesemde yapıyor yemesemde bende artık esirgemiyorum olunca yiyiorum.güzel fena değil canım....bebeğe barbunya gaz yapmıyormu benim ki gazlı olunca 3 aydır bakliyata hasret kaldım
:
7 sinde doktor kontrolumüz var gidince sorucam bakalım.... ehe derse hemen bir kurufasulyecik menülerde keyifle yerini alacakkk...yesemde yapıyor yemesemde bende artık esirgemiyorum olunca yiyiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?