Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evden getirmek güzel çözüm olmuş. baya etkiler kilo vermeni

ben de zayıflayayım 2.yi düşünüyorum olursa tabi
çokta keyif aldım evden getiridğimi yerken inş. üşenmemde yaparım sürekli.
oy oy buranın müdavimi olacaksınız zayıflayıp gidip bneim gibi tekrar döneceksiniz inş. hadi herşey gönlünüzce olsun

Günaydın kızlar mutluluktan uçacagm nişanlm geliyoo 2 aydır görmüyodum cook özledimm yaaa ama bi sıkıntı var ben ona hava attım çok zayıfladım diyee napcm şimdi yaa 5 günde 5 kilo diyetinimi yapsam 3güne burdaa yardım edinn

bi daha hamile kalırsam yemicem o kadar diyorum ama o iştah ayrı bişey bilmiyorum naparım
döner döner geliriz buraya olsun varsın

gözünaydın

ama öyle diyetleri boşver, yüzün gözün çöker çirkin görünürsün. su kaybedersin çünkü
normal diyete devam

bi daha hamile kalırsam yemicem o kadar diyorum ama o iştah ayrı bişey bilmiyorum naparım
:))) senn birdaha hamile kalırsam yemeyeceğim sözünü unutmaa bence :)
ben doğumdan sonra güzel verdimde süt muhabbetine geri aldım( ve bunlar okadar hızlı gitmiyorrr kalıcı olmadann vermek lazım.

hayatım öylediyetler çok sağlıksızz hastlanırsınnnn yapmaaaa sakınn

tatlı isteğimi 1 hurmayşa geçiştiriyorum. hem doğal hem süte de faydalı.
tabi tatlı görsem iradeli olabilir miyim bilmiyorum hiç sanmıyorum.

hurma süt de yapıyor bi ara denemiştim sonra hurma poşetini çekip önüme 3 tane birden götürünce hemde abartmıyorum 2 parmak kalınlığında ve uzunluğunda olanları şimdi de almıyorum ne çekiyosam şu an iradesizlikten

yakarcım bu menü yakar seni canım
çorba da pilavda e tabi ekmek de k.hidrat porsiyonu

Sağol canım biraz da rende için büyük istiyorum su rende olayı beni sinir ediyor nicer dicer aldım salak gibi baştan onu alsa idim
ayyy bende aldım o salak şeyiii yaaa hemde dün aldım güzel ama en küçük doğrayıcı işe yaramıyor sanki allahtan çok para vermedim
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar..
sana da ve tüm kızlara hayırlı cumalar...tabi cuma mı kaldı da....

benimde sınavım varrrr amaniiin zırnık çalışmadım:18::18:

güzel fena değil canım....bebeğe barbunya gaz yapmıyormu benim ki gazlı olunca 3 aydır bakliyata hasret kaldım

başkan şimdi bu takım ortalaması iyi bişeymi yani nedir biraz açıklayabilirmisin???:44::44:

söyledikleirni hepsini yapmaya çalışacağım canım yoksaaaaaaa sinir küpü olucam.(((

kotonun kalıplrı küülmüştür dimi

tabi tabiiiii aynen bize garezi olan biri oraya gidip kalıpları bile değiştirmiş olabilirrrrr he heheheh

:) saol canım güzle moral veriyorsun ( uyandığımda daha kuşlar bile kalkmamıştı 5 ti saat sonrada uyumadım hiç

amanıııın saaat 5...gerçi hoş bende aynıyım ama gün içinde biraz kestiriyorum....kv nin yararı burada olunca büyük kızı ona teslim edip küçükle beraber uyuyorum

aynen ikinciyi sırf kızım için doğurdum yoksa bir tane yeterdi inan zaten çok zor büyüttüm büyüğü...işte bize bişey olursa birbirlerine destek olsunlar diye yani...hoş benim kardeşimle olan ilişkim pek öyele değil ama neyse...

kaptan elleirne sağlık kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumalanalarıda büyük başarıDD diyette olupta almak
hahahaha iyiyidiiii

bende aynı şeyi dedim mattika diyetisyene de gittim sonuç 20 yazi ile yirmi kiloooooooogerçi diyetisyene gidene kadar 5 ay olmuştu ve ben 12 kg zaten almıştım neyse hehe en azından 30 değil birincide 30 kilo almıştım

kızzzlar

75 kg olduğumda saçlarımı kızıla boyatacağım ödülüm bu sizinde böyle kısa dönem hedef ve ödülünüz var mı kızlarrr

Son düzenleme:
bu günkü menüyü de yazayımmm

sabah
4-5 marul yaprağı
taze soğan yoktu minik bir pırasa
1 domates
1 salatalık
3 ceviz
1 kaşık lor pey.
1 kk peynir den oluşan salatam

ara
sütlü nescafe

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kk b.peynir
3 marul yaprağı

şimdilik bu kadar akşama mantar sotelemeyi düşünüyorum salatayla yerim heralede en son 1 adet trabzon hurmasıyla kapanışı yaparım bol tarçın ekerek tabiki veee suuuu.....

Bugün ki yediklerim

sabah
......

öğle:
ıspanaklı yumurta
3kasık yarım yağlı yoğurt

akşam:
2 ince küçük dilim kıymalı pide

tracy bacının gebelik sonrası videosunu bitirdim, hepsini yapabildim bugün.
bazı hareketlerde onun yaptığıyla benim yaptığım arasında çok fark vardı ama olsun denedim en azından
suyum çıktı yahu

Selam kizlar

Dün cok kosusturdum ve aksama ilk misafirlerimi agirladim yakin arkadasim ve kocasi ama ymek berbat olmustu stresten hic gûzel yapamamistim normalde güzel yemek yaparim ben ya

Bugünde 1 hafta aradan sonra tekrar calistim yorgunluktan bayilacam ya

Bugün yediklerim:

Sabah: valla hatirlamiyirum ama sanirim bir bardak süt ve ekmekti
Öglen; tavuk eti salata
Aksam: tavuk eti salata pilav
Ve biskuvi.,

O gicik tarcinli bisküviler görsebiz cok kucukler oturur oturmaz 6 tanr yedim meger 3 tanesi 125 kaloriymis ya (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…