Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

olur öyle şeyler heyecandan bir daha çağırır en güzelini yaparsın

üç tanesi 125 kalori olan bir bisküvi sırf yağ ve şekerden yapılmış olmalılar uzak durmalı....

Göbek yağlarım acıyo resmen umarım devam edebilirim yapmaya işe yarıcak gibi çünkü.
Winston bacım nerdesin plates böyle acı veriyo mu.
Telefondan yazınca alıntı yaptığımda herşey karışiyo, alıntısiz yazıyorum kendi kendime

Ekino bacı nasılsın? Arkadasımın 2 yasında oğlu ve hala veremedi doğum kilolarını.
Bana da diyet yapma sütün azalır diyo. Başlarda etkilendi diyetten süt ama alıştı şimdi
Senin nasıl süt durumu?

kızzzlar

75 kg olduğumda saçlarımı kızıla boyatacağım ödülüm bu sizinde böyle kısa dönem hedef ve ödülünüz var mı kızlarrr

65 olunca korunmayı birakıcam, ne çocuk delisiymişim hee
27 beden kotum var geçen sene zayıfladığımda almıştım, onu giyebilmek en büyük ödül olcak

65 olunca korunmayı birakıcam, ne çocuk delisiymişim hee
27 beden kotum var geçen sene zayıfladığımda almıştım, onu giyebilmek en büyük ödül olcak

iyiyim bacım sen nasılsın valla ikimizden gayrı kimse yokk nerde bu kızlarrr neyse

bacım sen çocuk için zayıflıyon hemiii yani 65 olucan sonra doğurucan 2 ay sonra gene buradasın öylemi???? daimi üye olursun kızzz....
valla ben işi bitirdim eleği astım duvara allahım olmayana isteyene nasip eylesin:82::82:

DURMADIĞIN SÜRECE NE KADAR YAVAŞ İLERLEDİĞİNİN ÖNEMİ YOKTUR

KONFÜÇYÜS

kilo vermeye devam o zaman gramda olsa.....

Bebekleri uyuttuk tabi ancak bu saatte girebiliyoz rahat rahat. Hemen olmuyo bebek zaten biz deneyelim de
Lafı da tuttum süpermiş. Bir alıp bir vermedikten sonra az vermek hic dert değil

mattikacım benim süt yetmiyo sadece süt verdiğimde memeden inmiyor yarım saatten fazla ara veremiyorum...bazen 2 bazen 1 kez mama veriyorum... benim büyük kızda da öyle olmuştu 4. aydan sonra sütüm iyice azalmıştı hele altıncı ayda yemek üstü kahve gibi içiyodu bizimki....napıyım çok üzüldüm ama çare bulamadım....anlayacağın benim işler biraz tırt....
benim psikolog arkadaş bana " mükemmel anne yoktur mutlu anne vardır" rahatla demiştiiii öyle böyle büyüyor benimki yaniii...

Son düzenleme:
Selam kızlar sınava gitcem birazdan
Bakeyim dedim size ana gecmisi okuyamadm
Süt mevzusu gecmis yukarda
Benim oğlan 8 aylkti rejime başladığımda sutum azalmamıştı ama kisiden kisiye degisiyo olabilir
Bol bol su ve yeşillik ise yaramıştı bende.
Tüm emziren annelere bol sutlu günler dilerim

Son düzenleme:

başarılar canım ne okuyorşun bendae bu şene şınava gireyim diyorum inş. 2 yıllıkda olşa okuyayım diyorum:44:

doğum sonrasi 18 kilo aldim ve bir yil veremedim bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim oda cok güzel kilo vermisti bende 14 kilo verdim bölgesel olarak zayiflatiyor bu yöntem Bağdat caddesinde yeri, bilgi almak isterseniz charmbeautyform.com internet siteleri , amerikada cok popüler bir yöntem, universite onay belgeleri varmis .

sahibide cok ilgili ve kibar bir insan.

şimdi reklamlarrrrrrrrrrrrrrrrrr reklamlarrrrrrrrrrr reklamlarrrrrrrrrrrrrrrr boğaz tutmadan zayıflanmaaaaaaaaazzzzzzzzz zayıflanmzzzzzzzzzzzzz zayıflanmaazzzzzzzzzzzzzzzzzz

başarılar canım ne okuyorşun bendae bu şene şınava gireyim diyorum inş. 2 yıllıkda olşa okuyayım diyorum:44:
gir ve oku ilginnur insanın kendini geliştirmesi çok güzel bir şey ben bu bölüm bitsin bi de aşçılık gibi bişey okuyacağım 2 senelik
[

o bağdat caddesindeyse iyi de ücreti vardır... her şey kilo verme değil ücret de önemli bence

nidahcım umarım iyi geçmiştir ben gitmedim sınava:18:

nidah sınavın iyi geçmiştir umarım, ne okuyosun?

era reklam için üye olmuş her zayıflama başlığına aynı tekniği yazmış. para için nelerle uğraşıyo insanlar ya

ilginnur nasıl gidiyo koşu bandı, hiç anlatmıyosun

ekino sevgili rakibim ne var ne yok

süt olayı bünyeye göre sanırım, benim yetiyo ama sürekli takipte olmam suyu ihmal etmemem lazım. diyete başlayınca azaldı bi sonra alıştı yeşillik rezene vs. idare ediyoruz.
bi de 8 aylık bebek ek gıda da alır, benim akşamüstü azalıyo mesela sütüm, o saatte ek bişey verirsin.
şimdi zaten emmem krizinde benimki, aman azalmasın.

şüper gidiyor canım hep 200 gr verirdim bu hafat 700 gr vermişim bu iyiye işaret inş. şabah akşam biniyorum şimdilik inş bıkmam

herkese selam
dün işyeri çok yoğundu uğrayamadım fazla. akşam yorgunluktan kıpırdayamadım.üstüne odun koca beni sinir etti. yemek hazırlamış ben gelinciyi kadar . sevindim teşekkür ettim. az yedim kalktım . niye yemiyorsun az yemeliyim dedim. bune ya insan ya diyettedir ya değildir. sen yıl 365 gün diyettesin . sıkıldım senin diyet mevzundan demez mi iyi kapıştık akşam akşam. ya sanane. dikaat ediyorum bu haldeyim kendimi iyice salsam ne olurum . anlamıyor. kiminin eşi ne güzel destek olur benim ki anca eleştiri. akşam yemedim. gelelim sabaha aynı muhabbet . kendin yemiyorsun bizede yedirmiyorsun diyince tepem attı artık . allahtan sınavda görevliymiş evden erkenden çıktı. o saatten beri aklıma gelen yemeği pastayı pişirdim. eve gelince . ye dedim çatlayana patlayana kadar ye ama bana karışma dedim. evet biliyorum iradesiz bir insanım 1 öğün az yediysem diğer öğün saçmalıyorum ama hiç yoktan iyidir. böyle olmazsa ben 100 kilo kesin olurum.
neyse ya azıcık kafa dağıtayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…