Selam kizlar
Dün cok kosusturdum ve aksama ilk misafirlerimi agirladim yakin arkadasim ve kocasi ama ymek berbat olmustustresten hic gûzel yapamamistim normalde güzel yemek yaparim ben ya
Bugünde 1 hafta aradan sonra tekrar calistim yorgunluktan bayilacam ya
Bugün yediklerim:
Sabah: valla hatirlamiyirum ama sanirim bir bardak süt ve ekmekti
Öglen; tavuk eti salata
Aksam: tavuk eti salata pilav
Ve biskuvi.,
O gicik tarcinli bisküviler görsebiz cok kucukler oturur oturmaz 6 tanr yedim meger 3 tanesi 125 kaloriymis ya(((
kızzzlar
75 kg olduğumda saçlarımı kızıla boyatacağımödülüm bu sizinde böyle kısa dönem hedef ve ödülünüz var mı kızlarrr
65 olunca korunmayı birakıcam, ne çocuk delisiymişim hee
27 beden kotum var geçen sene zayıfladığımda almıştım, onu giyebilmek en büyük ödül olcak
mattikacım benim süt yetmiyo sadece süt verdiğimde memeden inmiyor yarım saatten fazla ara veremiyorum...bazen 2 bazen 1 kez mama veriyorum... benim büyük kızda da öyle olmuştu 4. aydan sonra sütüm iyice azalmıştı hele altıncı ayda yemek üstü kahve gibi içiyodu bizimki....napıyım çok üzüldüm ama çare bulamadım....anlayacağın benim işler biraz tırt....Ekino bacı nasılsın? Arkadasımın 2 yasında oğlu ve hala veremedi doğum kilolarını.
Bana da diyet yapma sütün azalır diyo. Başlarda etkilendi diyetten süt ama alıştı şimdi
Senin nasıl süt durumu?
Selam kızlar sınava gitcem birazdan
Bakeyim dedim size ana gecmisi okuyamadm
Süt mevzusu gecmis yukarda
Benim oğlan 8 aylkti rejime başladığımda sutum azalmamıştı ama kisiden kisiye degisiyo olabilir
Bol bol su ve yeşillik ise yaramıştı bende.
Tüm emziren annelere bol sutlu günler dilerim
gir ve oku ilginnur insanın kendini geliştirmesi çok güzel bir şey ben bu bölüm bitsin bi de aşçılık gibi bişey okuyacağım 2 senelikbaşarılar canım ne okuyorşun bendae bu şene şınava gireyim diyorum inş.2 yıllıkda olşa okuyayım diyorum:44:
doğum sonrasi 18 kilo aldim ve bir yil veremedim bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim oda cok güzel kilo vermisti bende 14 kilo verdim bölgesel olarak zayiflatiyor bu yöntem Bağdat caddesinde yeri, bilgi almak isterseniz charmbeautyform.com internet siteleri , amerikada cok popüler bir yöntem, universite onay belgeleri varmis .
sahibide cok ilgili ve kibar bir insan.
Benim oğlan 8 aylkti rejime başladığımda sutum azalmamıştı ama kisiden kisiye degisiyo olabilir
nidah sınavın iyi geçmiştir umarım, ne okuyosun?
era reklam için üye olmuş her zayıflama başlığına aynı tekniği yazmış. para için nelerle uğraşıyo insanlar ya
ilginnur nasıl gidiyo koşu bandı, hiç anlatmıyosun
ekino sevgili rakibim ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?