@Mihrace;
Bacım akşam se_zen açıklama yapar mı bilmem ama en kötü akşam tartılırsın.Genel topik alanında geçen ay çok sorun yaşattı bu olay bize.Her üye başka grupların da mesajlarını takip ediyor ve burada bir arkadaşın kilosunu tartılmadan ayrı bildirin yazısı bizim takımın şeffaflığını yerle bir etti.Ki bilinçli , kötü niyetli bir durum değildi.3. takım tartılmıyor ama kafadan kilo yazılıyor diye sorun yaşadık.Haftasonu aynıydım demişsin ama aradan 5 gün geçmiş, 10 gram dahi insanda mutlaka değişim olmuştur artı ya da eksi.
Bu konuda da bir insan nasıl haftalarca aynı gramda sabit durabilir diye gerekli eleştiriler genel paylaşımda gene paylaşılmıştı.
O yüzden çok çok akşam 500 gram fazla çıkarsın ama en azından şeffaf, senin vücudunun kendi gerçek kilosu çıkmış olur bacım.
başınız saolsun canımm
Mihracee canım aynı yazsanız diye yazmışsın gördüm fakat uzun zamandır yapılan bir uygulama gereği bu şekilde bilidirimleri yapamıyoruz. daha önce bununla ilgili uyarı almıştık. o yüzden seni bildirimde bulunmadı diye yazdım bacım. yarını bekleyemedim çünkü yarın girme şansım olmayacak. listenin yayınlanmama ihtimaline karşı bu geceden listeyi paylaşım alanında paylaştım.
Selam kızlar,
uzun zamandır giremiyorum. aslında arada bakmaya çalıştım bir kaç akşam ama geçmişi okuyum diyordum hep fakat cevap yazana kadar sürekli araya bir şey girdi.
Pazartesi yeni işime başladım.
İş şu an için bana çok karışık geliyor. Hem karışık hem zor, hem çok yoğun. Eski işimdeki rahatım olmayacak anlaşılan. Ama parası iyi ne yazık ki. Sistemler çok eski. çalışanlar çok eski. şimdilik geçici olarak başka bir yerdeyim çünkü benim şube açılmadı. öyle kenarda oturup işlere bakıyorum. tabii yapmayınca da her şey daha karışık geliyor. İnternete gündüz girme şansım hiç yok. akşamları da gelip notlarımı falan temize çekiyorum kendime iş planları falan hazırlıyorum.
diyet işi şimdilik sanırım beklemede. gerçi beklemede olsa yine iyi ama sıkıldıkça yiyorum sanki. fakat kendimi çok da sıkma taraftarı değilim çünkü bu ara biraz kendimi serbest bırakmaya ihtiyacım var. yapılacak işler diye elime bir dosya tutuşturdular sağ salim onları yapabilirsem sanırım rahat edicem. çünkü nerede ne yapılır bilmiyorum. sabah akşam onlarla uğraşıyorum rüyamda bile görüyorum. tam açıklamadıkları gibi bu işlerin epey de cezası var. hayırlısı ile bir bitirsem de şubemi açsam.
Salı günü de eşimin dedesi vefat etti. kayın validemler memlekete gittiler. bende işe yeni başladım izin alamam. kızıma eşim bakıyor. o da akşamları artık yoruluyor o yüzden akşamları da kızla ilgilenmem gerekiyor. anlayacağınız çok yoğunum kızlar çookkkk.
dün giremedim yoğunluktan iş nedniyle sabah tartılıp yazyaım dedim ama sanırım başkan yoğun olduğu için perşembe akşamdan yayınlamışş düşünemedim bu ihtimali cuma öğlen yayıınlar diye düşnmüştüm
dostlar sağolsun eteşekkürler mihrace bu arada geçen haafta 800grvermiştinne oldu kız bu hafta sana????
hayırlı cumalar
günaydın herkesciklere inşallah bugün biz birinci oluruz
tebriklerr yoğurt doğal olmazsa ne işe yarar, onu faydası doğallığında. tşk ederim bacım oturur yoğurt kaşıklardık karşılıklı
o eşinin anasının evi de spor salonu gibiymiş mübarek. aynı zamanda dobişle dolu sanırımsorsan ne koşu bandı ne dambıllar bi işe yarıyo derler.
kolların çok şekle girmiştir 40 defa ne demek
kıskandım çok fena kıskandım, ben de çok kıskanç oldum bugünlerde
O neymiş ilginnur ya benim koşu bandının hediyesi işe yaramaz bi mekik aletiydi, taşınırken attım.
Sırf bunun yüzünden mekikcilerden olamadım, 48 lik zaten olamazdım. Ezik gibi ortada kalmıştım.
Neymiş seninki bole ne işe yariyomuş
Eki Görüntüle 609736 kızlar yeni oyuncağımkoşu bandı hediyeşiydi geçikmeli geldi şükür bugün 2 -3 aşıldım kollarım acayip çalıştı vucudum bi okadar eşnedi çok güzel şizin dambıllar yanında halt etmiş
Eki Görüntüle 609736 kızlar yeni oyuncağımkoşu bandı hediyeşiydi geçikmeli geldi şükür bugün 2 -3 aşıldım kollarım acayip çalıştı vucudum bi okadar eşnedi çok güzel şizin dambıllar yanında halt etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?