Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. Takım 292.Etap***
S_A (76,6 / 76,9 / -0,4/ % -0,52)
Yakar76 ( 65,2 / 64,6 /0,6 / %0,92 )
se_zen ( 56,0 /
Gırgırına (90,0/
nidah ( 60.0 / 60.0 / 0 / %0 )
Ilginnur( 78,8 / 78.1 / 0.7 / %0.88 )
mattika ( 71,1 / 70,7 / 0,4 / % 0,56 )
hilal6030 (70.6 /69.7 / 0.9 /%1.27 )
ekino ( 79.1/ 78.1/ 1 / %1.26 )
mihracee ( 65 / 64.800/0,2 /%0,30)

umarım doğrudur

canımcım çok haklısın ve bende tartıldım akşammm 200 gr daha gtimiş bildirmeye değermi bilemedim((

tamam canım kusuurma bakma bildiremedim olsun sağlık olsun 200 gr vermişim ama sizin ortalamayı düşürdüm böyle oluncakeşke vakit olsaydı
kızlar kusura bakmayın ((

canımcım inş. kısa sürede toparlarsın herşeyi ama diyet işini boşlama yawsss askıyaa al ama bırakma kendini bir bırakıncaa fena kaçıyor iipin ucuç

( püfsss bende aynıyım bende aynıym

Anası mı? "Ben kızken 40 kiloydum"u sürekli söyleyen biri.
Arkadaş şu yaşlıların ben kızken olayına ayrı ayar oluyorum, ben de ortaokulda 40 kiloydum al mutlu oldun mu, hayır yani üstünden 50 sene geçmiş banane..Hani aklınca diyor ki ben 40 kiloydum sen niye böylesin...Anası 1.50 boyunda 90 kilo, yuvarlanan patates formunda.Boğazını tutup, totosunu oynatacağına "ben kızken" deyip duruyor.Kızlığımı kalmış allasen, yarın öbür gün öleceksin artık..

Dambılın başına ne gelmiş bilmem de işte koşu bandı bacaklarını ağrıtmış artık kullanmıyormuş, hoş zaten şimdi ordan oraya sürünüyor diyorlar ne koşusu..Dambılı da eksik olsun,zaten o boya o kiloyla pehlivan gibi, bir de kas mı yapacak yağlarının üstüne.
Ki zaten koşu bandını da dambılı da eşim kendi parasıyla almış ama koşu bandı pahalıya, canını iste verir,onu oğluna bile vermez kötü kalpli pis dobiş

Bu arada bu sabah regl oldum
Bu sevinç regle değil, nasılsa bir kilo fazla çıkarım göbeğim bile şişti diye tartının önünden tam kaçacaktım ki bindim ve dünden 200 gram az çıktım, yani regl zamanı bile insan isterse az çıkabiliyormuş felsefesine katkım olsun diye sizle paylaşıyorum
(Felsefe adamı winston gibi oldum he)
Şimdi evde don atlet spor yapacam, sonra eşortmanları çekip kedimi de karnıma sıcak su torbası gibi koyup keyif yapacağım

Bu arada öğlen kınıkoğlu vardı, proteini daha doğrusu hayvansal gıdayı itin şeyine itekleyip geri çıkardı, yumurta yiyecektim yiyemedim.Çok güzel bir şeyler anlattı, neyse sonra konuşuruz.Ben de hazır regl oldum, yeşil çayla ödem atayım diye bu saate bir şey yemedim.Akşama Allah kerim.Yanlız şimdiden kendimle pazarlık yapıyorum, akşam da yemek yemesem ama bugün sadece çilekli gofret var ya gidip ondan alsam onu yesem çayla, acep bunun günahı sevabı ne olur

Hepimize günahı az bir diyet günü diliyorum

@vinston

bacım bende akşam yemeği yemiyorum çünküm çok sevdiğim sütlü nuriyeden iki tane yedim ahanda aç yatacam, artık suya ve yeşil çaya kuvvet...yani keyif varsa bedeli de var tabiii

merhaba kızlar
sabahtan beri yattım. hiç tadım yoktu. baktım bizim kızlarda haftasonu moduna girmiş. neyse bugün biraz spor yaptım . sabah ve akşam diyette gibi yedim ama öğlen fazla kaçtı. hoplayıp zıplamaya mecalim yok. pazartesi sendromu beni cumadan sardı.
neyse kızlar herkese iyi haftasonları.

kızlar yeni oyuncağım koşu bandı hediyeşiydi geçikmeli geldi şükür bugün 2 -3 aşıldım kollarım acayip çalıştı vucudum bi okadar eşnedi çok güzel şizin dambıllar yanında halt etmiş

O neymiş ilginnur ya benim koşu bandının hediyesi işe yaramaz bi mekik aletiydi, taşınırken attım.
Sırf bunun yüzünden mekikcilerden olamadım, 48 lik zaten olamazdım. Ezik gibi ortada kalmıştım.
Neymiş seninki bole ne işe yariyomuş

Kapi bari canım sınav mekik ve kollarını çalıştırıyor sun kendini yukarı çekiyor sun kapıya takılıyor

Barfiks aleti galiba?
Bizim koridorun ortasında şaka gibi bundan var.
Hangi manyak insan evladı koridorun ortasına barfiks sopası koyar ki..Dingil ev sahibi bir de çimentoyla mı kapatmış ne öldür Allah çıkmıyor...Koridorun ortasında gelen giden eş dost, misafir hep barfiks çeker zaten Türk toplumunda tövbe yarabbim ya...
Her odada 17 çivi nedir arkadaşım ya, ev ev değil mübarek sanat galerisi olsa bunca çivi çakılmaz..Bir de ortasına tüy dikip barfiks sopası çakmak ohh şahane...

Bu aleti görünce cinnetim geldi bacım ya, ve de bu eve habire zam yapılması, eşimin de kuzu kuzu ödeyip gitmek istememesi. Offf..
Vallaha ekmek almaya diye çıkıp seneye elimde ekmekle geleceğim

Bizim babamın dayısı, aynen böyle "hanım ben ekmek almaya gidiyorum" demiş çımış, 6 ay sonra elinde ekmekle bir sabah gelmiş Karısı da kah kah güle güle anlatıyor, dedim "sen de bekledin 6 ay he? sonra dayıya kapıyı açtın?".."yok beklemedim, ben o ara hamileydim, doğum yaptım, bebeği biraz büyüttüm" falan diyor saf benim evdeki saf ne yapar acaba, o da kediyi büyütüp beni bekler mi...

Bugünkü Menüm;
sabah; yeşil çay
öğlen; form çayı
akşam; patlamış mısır, çikolatalı gofret, şekersiz çay.
Ben ve koca regl göbeğim depresif depresif oturuyoruz.
Öğlen yazdım gofret yiyeceğim diye, baktım kimse ses etmemiş, ben de fırsat bu fırsat diye alıp yedim. (Aferim bana)

Ekinooooo, benim favori tatlımdır sütlü Nuriye...Yemeyeli yıl oldu desem abartmam, aklıma geleydi gofret yerine ondan bulmaya çalışırdım.Neyse darısı bir sonraki ayın başına Sana da afiyet olsun, löp löp yağ olmasın.

@vinston

valla çok feci tavsiye ediyorum vinston yapcaksan kaçamağını kralını yapıcan geberirim nuriyemeeeeee

ilginnur bacım kapıların pervazları inmesin kafandan aşağı sakın, benim koca totoyu inan taşımaz benim kapılarım sen de iyi bak ha sonra morarmasın kaiden

bu günkü menü

sabah
klasik salatam

ara
sütlü nescafe

öğle
1 tane içinde ısırgandan tutunda ebe gümeci arap saçı ve bilimum yabani otun bulunduğu poğoça
2 sütlü nuriyeeee

ara
---------

akşam
----------

yeşil çay

@mattika

sevgili karataycı bacım ben artık kepekli ekmek de olsa 1-2 dilim ekmek yiyeceğim galiba çünkü çok özledim ekmeği, en azından sandviçi, tostu yanında çayı....aslında ii gidiyordu kilolar ama napıyım vazgeçicem yoksa....biraz böyle takılayım bakalım yemekten kalktıktan sonra aç olmaktan ruhum bunaldı....hadi bakıyım önümüzdeki hafta sana bırakayım yerimi dedim de

5.ci olmuşuz bu arada en azından sonuncu değiliz...şu 13. takım her hafta 1. oluyor yav nedir olaylarııııı 13 ün gizemi mi yoksa

birde çizelgeyi niye biz lily ile başlayan şu gıcık siteden yapamıyoruz öffff yap yap olmadı yine ticker factory den oluyor da bahsettiğimden olmuyor bilen varsa bir el atın bacılar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…