yok yok 55 son kararımbenimki önemli bişey gibi üstüne düşmedim dün geçer gibi oldu bi ara,akşam ağrısından uyuyamadım...Çok güzel inceltiyo level 2'de belli olmaya başlamıştı ama kısmetslim&six pack yapıyorum artık
Hosgeldin cnm, hedefini 1,70 boya göre 55 olarak bildirmissin. yani daha hedefine 13 kilo var. Hedefleri sonradan düsüremiyoruz bu yüzden hedef secmeden önce iyiice düsünn
günaydın kızlar
sabah şerifleriniz hayırlı olsun
bir haftayı daha geride bıraktık,ve kilo bildirimimi yapayım bende;
geçen hafta : 57.2 kg
bu hafta : 56.2 kg
giden : 1 kg
% 1.74
yok yok 55 son kararımburaya daha fazla yazdırsamda ben o kiloya düşücem
canım sende burdaymışsınhoşbulduk bu arada
Evet canımmm bende burdayımmm
hoşbulduk canım
bluedeniz süpersin yaa sen takıma geleli çok da fazla olmadı güzel güzel kilo veriyosun ben bi alıyorum bi veriyorum. mayıs başındaki kiloma geldim bugün. yani mayıs ayı boş geçti. bence benim gibi üyeler takımdan atılmalı:44:
bir de vere vere 400 500 gr veriyorum hep. şöyle ihi hafta birer kilo versem tartıda düşük sayıları görür motive olurum.
oy oyyy
ben böyle iradesiz değildim ya.
eveeeetttt kızlar kilo bildirimiimi yapayimm
geçen hafta 64.8
şimdi 63.6
giden 1.200
ayyyy çok sevindirik oldmm
kızlar biri beni listeye ekleyebilirmi tlden çok zor oluyo
waaawww işte bu....afferin kız sanatebrikler
3.takım 310. Etap
S_A( 75,0/75,0/0,00/0,00%) kilosu aynı
yakar76 (61,8/62,9 / -1,1/ -1,77%)
mattika ( 68,6/68,2 / 0,4/0,58%)
hilal60300 (64,8/63.6/1.2/1.85%)
CINARINANNESI ( 64,7/ 64,7/ 0,0/0,00%)
BLUEDENIZ ( 57,2/56,2 / 1/ 1.74%)
Yagmur199 (61,7/61,9 / -0,2/-0,32%) Hedefini 57 yapmak istiyor
Yeliz209(61,0/ 61,3 /- 0,3/-0,49%) Hedefini 55 yapmak istiyor
Pembemavii (65,7/66.0/-0,3/-%0,45)
hilal ekledim canım....
bu kalori hesabı nasıl oluyor?
kaç kalori mesela alıyprsunuz günde?
bana bir açıklayınız
Ayyyyy sağol bacım varya yerimde duramiyorum suanda mutluluktan çünkü en son ilk okul 5 e giderken 63tüm heraldeondan öncesinde çelimsiz bi kizdim ne olduysa ergenlikte oldu 5inci sınıfta 60lı kilolardaydim 8inci sınıf bittiginde 68 oldum ve sonra 81lere cıktım şuanda 63 olduğuma inanamiyorum çok duygulandim
evet hadi bakalım az kalmıştı dimi nişanına?şöyle tam hayal ettiğn gibi olursun inşallah
selamlar kalın belli sıcak kanlı 3.takım arkadaşlar uzun zamndır takımı takip edemiyorum son 1 aydır evde wc banyo mutfa komple değştiğinden evde hep bi karmaşa inşaat işi vardı bu hafta bitiridk izine çıktım evde iş yapabilmek iin inşaat temizliği çok fenaymış bu arada 10 kg vermiştim bu inşaat işi başlamkadan 93 den 83 e düştüm ama evde mutfak tezgah ocak olmadığından 2 hafta sırf dışardan yedik bende r ejim yapmadım ama sanırım evde hep hareket halinde olduğumdan sadec 1 kg sunu geri almışım şimdi tekrar başlamam lazım ama ne yalan midemde büyüdü yine aklımda hep ne yesem acep fikirleri var bu arada hilal tebrik ederimm kıskanaraktan okadar kaçamağa rağmen hep kg verdinya sana hellal olsun kız benim sevgilim bir kilo aldııı feci olduu baya verdiği 15 kg nun hepsini geri aldı tam baskül ailesi olduk :) hazirana geliceklrdii okul btiişinden dolayı temmuza sarktı bizm aileleri tanıştırma olayımızz yani 1 ayım var 75 e düşsem süper olacak antremanlarada başlıycam bu haftaa yani bu demk siiz takibede devam edicemm
geçmişi okuyamadığımdann kızlarr ne alemdesiniz bilemiyorum ama hala burda olduğunuza göre hala pes etmediniz demkktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?