Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gırgırına hoşgeldin canımm, kilo vermene çook sevindim süpersin maşallah

Hiloşuuumm senide kocamaaann tebrik ediyorum süper kilo vermişsiiin hadi bakalımmm..

bende +larla uğraştım işte bütün hafta inşallah bu hafta vericem aldığımıda fazlasınıdaa..

Menümü yazıyım akşam ne olur yne belli değil,

Sabah: 1 çeri domates + 1 ufacık salatalık + 1 light karper peynir + 1 dilim kepek ekmek + yeşil çay

ara: olips xs şekersiz şeker attım ağzıma 1tane

Öğlen : kağıt kebabı vardı bol sebzeli 1 servis kaşığı kadar ya var yada yoktu + 1 çatal pilav + bol sirkeli yağsız salata + 1 bardak ayran

doydum valla salatadan mıdır yoksa kağıt kebabındanmıdır nedir bilmem ( pek beğenmedim aç kalmamak için yedim valla )

Ara: birazdan böğürtlen çayımı içicem

Akşam: az yerim çünkü yarın misafirler gelicek tatlılar tuzlular börekler havalarda kapış kapış gidicekk

süper fikir kaptanımmm, hafta sonu menü paylaşalım kaçamak yapıncaada takım takım gezelim

Cınarınannesi henüz gelmemiş. Bu yüzden bildirimi yapamıyorum. Anlaşıldı. Bildirim öğleden sonraya kaldı.

sa hah şöyle salla kıraç ı
bize sıkı yönetim lazım hadi bakalım pazartesi kim kilo verecek

Hoşgeldin canım kilo vermene çooookkk sevindim sen o aldığın bir kilocuğu hemen verirsin en çokta sevgülin ne dedi onu merak ettim

Spora devam ediyormusun?

Sen mutlaka temmuza 75 olursun ben eminim.

sa hah şöyle salla kıraç ı
bize sıkı yönetim lazım hadi bakalım pazartesi kim kilo verecek

Evet hadi bakalım kim kilo verecek pazartesi. Kimler kacamak yapacak bakalım.

Pazartesiye kadar kilo alanlar orjinal bir ceza düşünüyorum hiç dert etmesinler

Yağmurum teşekkür ederim bacım sende sıkma canını 200 gramcikla bişey olmaz şükret daha daha fazla almadim diye :)) evet kızlar bu haftada sıkı yönetim ilan edelim pazartesi kilo bildirelım yaz geliyo havalar isiniyo tisortler çıkacak ortaya incelik kizlari görünce stres yapmayalımmm ben genelde öyle oluyorum daa :))

selam kızlar saat çok geç oldu biliyorum kilo bildirimi yapmak için ancak yeni uyanabildim dün gece hastaneden gelir gelmez girdim foruma tabi baya geçti 1 civarıydı sanırım ananem rahatsızlandıı için hastanedeydim ve yaklasık36 saat kadar uyumadım dolayısıyla gece gelir gelmez yattım ama şimdi uyanabildim biliyorum geç kaldım ama ben yinede yazmak istiyorum 116.7 idim bugun itibariyle 114üm yani 2.7 kilo vermişim..

canlarım benm ptesi falan yazmışınız bi umut geç kalmadımmı acaba diye düşünmeye başladım geriye doğru gidip okumak isterim ama şimdi tekrar çıkıp ananeme bakmaya gidicem iyiyim diyor ama içim rahat deil

senin çoğu gitmiş azı kalmışhatta birazcığı kalmış...benim 13 kilo var dahademin öğle yemeği olarak 3 kaşık light yoğurt yedim

canım ilk sayfadaki kuralları okudunmu bilmyorum ama yine hatırlatmak istedim. 2 hafta deneme süren oluyo paylaşımın beğenilirse 2 hafta sonunda listeye alınıyosun

çok geçmiş olsun canım bu arada tebrikler çok güzel kilo vermişsin

senin çoğu gitmiş azı kalmışhatta birazcığı kalmış...benim 13 kilo var dahademin öğle yemeği olarak 3 kaşık light yoğurt yedim

öğle yemeği olarak 3 kaşık yoğurt(!) şok diyet yapmaya niyetinmi var canım senin, bu şekilde tartıda gördüğn -ler kilodan değil kastan sudan gider, dikkat et biraz kendine. - görceksin diye sağlığından olma lütfen

yok diil aslındaben protein içeceği kullanıyorum,öğle yemeklerinden önce içince tokluk sağlıyo çoğu zaman öğlenleri yiyemiyorum.Bazen bikaç kaşık sebze yemeği,bazen yoğurt,salata,meyve böle...Akşamlarıda erken yiyorum 6-6 buçuk gibi

inşallah hzlı verip aynı hızda geri almazsın kilolarını canım

protein içeceği ne ki:26:
katkı maddeli fabrikasyon ürünleri boşver bence kilo verelim derken uzun vadede sağlığımızdan olmayalım

protein içeceği ne ki:26:
katkı maddeli fabrikasyon ürünleri boşver bence kilo verelim derken uzun vadede sağlığımızdan olmayalım

bi arkadaşım kullandı,bende ondan heveslenip aldım.Doğal bişey aslında içinde kimsayal yok,sadece peynir altı suyu proteini,bezelye proteini bi kaç protein daha içeriyo.Zaten bende bittikten sonra bi daha kullanmıcam,hem dediğiniz gibi olabilir,yani bittikten sonra hızlı kilo aldırabilir,hemde tokluk sağlamasından başka bi faydasını göremedim ben.Yağları yakıp kasa çeviriyomuş,ben anlayamadım hiç bişeyzaten şu güne kadar jillianla inceldim onun pek bi artısı olmadı

aynen yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim artık
bu arada protein içeceği kullanıyormuşsun bilmediğim birşey sağlık açısından ne derece doğru olur acaba....öğle öğünlerinde bende yoğurt yediğim zamanlar oldu ama yanına 1 dilim tahıllı ekmek yada koyu kıvamlı cacıkla geçirdim....bana göre bu kadar sıkmak pek doğru değil yada şöyle söyliyeyim bende daha sonrasında bir yerden muhakkak patlak veriyor....bu yüzdende naçizane yoğurtla 1 dilim ekmek yada salatalık tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…