3. Takım kilo alma yarışması olmuş resmeen
Bluedeniz canım tebrik ederim seni çok iyisin süper
Kızlar evet bizimde atağa kalkmamız gerekiyor. Haftaya mutlaka bireyselde birinci olmalıyız hepimiz kendimize gelelim ve uğraşalım.
Bu haftasonu hiçkimse kaçamak yapmicak. Bu haftasonuna menü paylaşımını zorunlu kılıyorum cumartesi be pazar menüler yazılacak mutlaka. Pazartesi herkes kilo bildirecek!!!
Hergün ne yenildi ne içildi yazılsın kaçamak yapanlara kızılsın..
Sıkı bir hafta geçirelim ve hepimiz güzel sonuçlar elde edelim inşallah!!!
selamlar kalın belli sıcak kanlı 3.takım arkadaşlar uzun zamndır takımı takip edemiyorum son 1 aydır evde wc banyo mutfa komple değştiğinden evde hep bi karmaşa inşaat işi vardı bu hafta bitiridk izine çıktım evde iş yapabilmek iin inşaat temizliği çok fenaymış bu arada 10 kg vermiştim bu inşaat işi başlamkadan 93 den 83 e düştüm ama evde mutfak tezgah ocak olmadığından 2 hafta sırf dışardan yedik bende r ejim yapmadım ama sanırım evde hep hareket halinde olduğumdan sadec 1 kg sunu geri almışım şimdi tekrar başlamam lazım ama ne yalan midemde büyüdü yine aklımda hep ne yesem acep fikirleri var bu arada hilal tebrik ederimm kıskanaraktan okadar kaçamağa rağmen hep kg verdinya sana hellal olsun kız benim sevgilim bir kilo aldııı feci olduu baya verdiği 15 kg nun hepsini geri aldı tam baskül ailesi olduk :) hazirana geliceklrdii okul btiişinden dolayı temmuza sarktı bizm aileleri tanıştırma olayımızz yani 1 ayım var 75 e düşsem süper olacak antremanlarada başlıycam bu haftaa yani bu demk siiz takibede devam edicemm
geçmişi okuyamadığımdann kızlarr ne alemdesiniz bilemiyorum ama hala burda olduğunuza göre hala pes etmediniz demkktir
sa hah şöyle salla kıraç ı
bize sıkı yönetim lazım hadi bakalım pazartesi kim kilo verecek
Moni hemen kontrol ediyorum listemizi
büyük başarı 3-4 ayda 20 kg....bende sabırsızımdır normalde ,bundan 1 ay öncesine kadar sürekli diyet psikolojisi vardı içimde hatta....yine de var ama biraz daha iyi durumdayım şu an....bu süre zarfında kilo vermekti amacım ve başardım ancak bunun akabinde
şunu çok iyi anladım ne yersem yiyeyim vücudumun yakacağı bir kalori kapasitesi var onu aşmamam lazım yada aşıncada telafi etmem lazım ....olay bu kadar basit....
olsunbende kuzucuğun 1.5 uncu yaşını kutlamış oldum
canlarım benm ptesi falan yazmışınız bi umut geç kalmadımmı acaba diye düşünmeye başladımgeriye doğru gidip okumak isterim ama şimdi tekrar çıkıp ananeme bakmaya gidicem iyiyim diyor ama içim rahat deil
selam kızlar saat çok geç oldu biliyorum kilo bildirimi yapmak için ancak yeni uyanabildim dün gece hastaneden gelir gelmez girdim foruma tabi baya geçti 1 civarıydı sanırım ananem rahatsızlandıı için hastanedeydim ve yaklasık36 saat kadar uyumadım dolayısıyla gece gelir gelmez yattım ama şimdi uyanabildimbiliyorum geç kaldım ama ben yinede yazmak istiyorum 116.7 idim bugun itibariyle 114üm yani 2.7 kilo vermişim..
selam kızlar saat çok geç oldu biliyorum kilo bildirimi yapmak için ancak yeni uyanabildim dün gece hastaneden gelir gelmez girdim foruma tabi baya geçti 1 civarıydı sanırım ananem rahatsızlandıı için hastanedeydim ve yaklasık36 saat kadar uyumadım dolayısıyla gece gelir gelmez yattım ama şimdi uyanabildimbiliyorum geç kaldım ama ben yinede yazmak istiyorum 116.7 idim bugun itibariyle 114üm yani 2.7 kilo vermişim..
senin çoğu gitmiş azı kalmışhatta birazcığı kalmış...benim 13 kilo var daha demin öğle yemeği olarak 3 kaşık light yoğurt yedim
öğle yemeği olarak 3 kaşık yoğurt(!) şok diyet yapmaya niyetinmi var canım senin, bu şekilde tartıda gördüğn -ler kilodan değil kastan sudan gider, dikkat et biraz kendine. - görceksin diye sağlığından olma lütfen
inşallah hzlı verip aynı hızda geri almazsın kilolarını canımyok diil aslındaben protein içeceği kullanıyorum,öğle yemeklerinden önce içince tokluk sağlıyo çoğu zaman öğlenleri yiyemiyorum.Bazen bikaç kaşık sebze yemeği,bazen yoğurt,salata,meyve böle...Akşamlarıda erken yiyorum 6-6 buçuk gibi
yok diil aslındaben protein içeceği kullanıyorum,öğle yemeklerinden önce içince tokluk sağlıyo çoğu zaman öğlenleri yiyemiyorum.Bazen bikaç kaşık sebze yemeği,bazen yoğurt,salata,meyve böle...Akşamlarıda erken yiyorum 6-6 buçuk gibi
protein içeceği ne ki:26:
katkı maddeli fabrikasyon ürünleri boşver bence kilo verelim derken uzun vadede sağlığımızdan olmayalım
senin çoğu gitmiş azı kalmışhatta birazcığı kalmış...benim 13 kilo var daha demin öğle yemeği olarak 3 kaşık light yoğurt yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?