Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mesaj 1

Günaydın herkesee! Dünlü mesaj sayım yanılmıyosam 4. 5. Mesajda menümü yazacaktım uyumuşum ya.

Hepimize hafif kalorili bir gün olsun.

Sa pazartesi menüsü:

Sabah: 1 dilim kepek ekmeği krem peynir ve bir bardak süt
Öğlen: fırında pişmiş tavuk salata
Akşam: fırında pişmiş tavuk, 2 yemek kaşığı pilav, haşlanmış havuç ve brokoli.

Tavuk öğlenden kalma değildi anneme gittim yemek yapmaya ne pişirim deyince tavuk dedi

Öğleden sonra bir sıcak çikolatada var eşim şekerli içecekleri kesinlikle yasakladı gittiğimiz cafede ice tea yerine onu içmeme izin verdi.

menü ve spor güzel, melisa çayı ne işe yarıyor canım....
bugun yediklerim
sabah kepekli tost, yesil cay
ogle 1 kase mercimek corbasi 1 dilim kepekli ekmek
ara 1 bardak sut 2 grissini 1 elma
aksam 1 pide

akşam 1 pide derken, 1 tane etli pide dediğimiz tarzda pide mi yoksa bir dilim pide mi anlayamadım canım...

benmde bgün çok dengesiz oldu kahvaltıdan sonra 5 gibi ancak yiyebildim yne kahvaltı tarzı o da
ama su ve yeşil çayımı içtim onlarda sıkıntı yok
şimdi nescafemi içiyorum

benimde bu aralar çok dengesiz oluyor, hm22 ye derken benim öyle oldu...

dünkü menü:
sabah:light sütlü nescafe
öğle:yarım simit
akşam: sakalaçarpan çorba
3 saat sonra: 3 dilim karpuz,2 dilim kavun

ben normalde o saatte meyve yemezdim, ama biraz mecburiyet oldu

1 saat yürüdüm

sıcak çikolatada şeker yok mu yani:44: ice tea ye göre kalorisi daha düşüktür bence

bi dönem karatay diyetıne uymuştum. hala bazı püf noktalrını uyguluyorum. karın çevresındeki yağlanma en saglıksızı biliyosun, karatay diyetı direk o yağları eritiyor. 3 kilo versen 5 vermiş gibi duruyor göbekten gittiği için. kendimde de gözlemledim hazı şeyler yersem direk karnım çıkıyo. ve bana asıl kilo aldıran hazır şeyler bisküvi gibi. bir de beyaz un.

herkese günaydın bu arada

menü ve spor güzel, melisa çayı ne işe yarıyor canım....

Canım aktardan alıp yaptım melisa çayını, stresi azaltıp, sinirleri yatıştırıyormuş, uyku düzenini sağlıyormuş dün televizyonda duydum bende. Rahat uyudum dün gece içtiğimde, etkisi var sanırım :)

yürüyüş olduktan sonra gerisi hikaye. yani aşırı hamur işi tatlı vs yemedikten sonra asıl iş sporda.
sakalaçarpan çorba nedir:26:

sıcak çikolatada şeker yok mu yani:44: ice tea ye göre kalorisi daha düşüktür bence

Sıcak sütün içine kakao gibi çikolata tozu döktüm. Ekstradan şeker atmadım bilerek. Belkide ice teayla kalori aynı. Ama en azından daha sağlıklı :)

Hayırlı olsun şimdiden S_A ..

Ben de çabuk kilo alıyorum bir kaç gün dikkat etmeyeyim hemen +ları görüyorum ama 2 gün dikkat ederek de veriyorum.

Dediğim gibi o benim hep aklımdaydı ama evlilik vs yoğunluk derken teklif etmem bile hoş olmaz diye hiç sormadım.

Aaa ne düzensiz menü Şaka bir yana düzensiz menün bile çok kötü değil, bu arada buzlu kahve çok güzel oldu, eşime de şekerlisini yaptım, normalde kahve ve türevlerini pek sevmez, 330 mllik bardakta yaptım, bitirdi bayıla bayıla ..

Dün internetimiz gitti kızlar ..
Yediklerimi yazayım.
Sabah : k special ile süt
Öğle :1 kase mantar çorbası
Akşam : 3-4 kaşık kıymalı makarna - 2 kaşık yoğurt

yarım saat de koşu var, zaten şu koşu olduktan sonra ben dünyaları yesem de kilo veriyorum, yine de dikkat ettim..

yürüyüş olduktan sonra gerisi hikaye. yani aşırı hamur işi tatlı vs yemedikten sonra asıl iş sporda.
sakalaçarpan çorba nedir:26:

yeşil mercimek ve çok çokk azz erişte ile yapılıyor, çok lezzetli olur

Sıcak sütün içine kakao gibi çikolata tozu döktüm. Ekstradan şeker atmadım bilerek. Belkide ice teayla kalori aynı. Ama en azından daha sağlıklı :)

kendin yapmışsan o ayrı, burda hazır satılan sıcak çikolata paketleri varda ondan içtin sandım...

bugünkü menü:
sabah: yarım kabak (yoğurtlu), domates, biber [kabağı actifry da yaptım az yağda]
şimdi şekersiz türk kahvemi içiyorum

yarım saat yürürüm kızılayda
dışarda da salata yerim diye tahmin ediyorum
akşam da: 1 tabak türlü

kafamda oluşturduğum menü böyle

Afiyet olsun gayet güzel bu şekilde ..

Kızlar listeyi paylaşmak için mesaj sayılarını bekliyorum, unutmayın bildirmeyenlerin sıfır olarak geçiyor.

simit yemeyip, lokantada tavuk şiş falan yiyecektim olmadı, akşamda kayınpederim meyve kestim kızım diyip tabağı getirince önüme, meyveyi yememezlik yapamadım neyse bu aralar böyle idare edicek menülerim... kahveyi bugün kardeşime yaptım bende... o da doğum kilolarını vermeye çalışıyor, çok sevdi
onu da zayıflama kampına aldım sayılır, 3 hafta beraberiz de...jillianı yaptırıyorum her gün, yediklerini ayarlıyorum falan, akşam üstü de yürüyüşe çıkartırım bir yarım saat ...

okurken olmadığını farkettim ama o kadar hızlı baktım ki belki benim haberimin olmadığı bir şeyler vardır demiştim... koşu yapabiliyorsan kondisyonun çok iyi demektir, dün bir saat yazmıştın sanırım bugünde yarım saat... vallahi bravo...

Bazı kişilere ne yazık ki ayıp olmasın diye yemek gerekiyor, onlar ne yorum yapıyor bu arada kilo vermene ?
Ohh ne güzel tam yaşam koçu oldun sen
Benim aslında baya uzun bir spor geçmişim var, temel de etkiliyor ama tabi son zamanlarda sporsuz olunca koşu aşırı zorluyor, kendim olsam 10 dakikada bırakırım hatta koşmam bile Ama eşimle olunca ciddi anlamda koşuyorum, yoksa onun çıkmasının anlamı olmuyor, ilk gün eve geldiğimde ağladım, ciğerlerimin acısından

Şöyle yani kendim yapmışım derken. Bi cafede sıcak çikolata söyledim. Bi kupa bardağında sıcak süt geldi yanındada çikolata tozu geldi ( nescafe 3-1 arada porsiyonu büyüklüğünde) karıştırıp içtim bende. Ama markelerdeki hazır olanlar yani şişe veya tetra pak olandan değil , onlar dahada yapay ve berbat

Ay umarım bugün işten daha erken çıkarım ya!! Eve gitmek istiyoruuumm! Dinlenmek istiyorum ama çamaşır yılayacam ve her çamaşır haneye indiğimde eşimide beraber indirecem!! bakalım nasıl tepki gösterecek bu özel isteğime!

Şuana kadar yediklerim:

Sabah: 1 bardak süt
Arada: light beyaz peynirli ve salatalıklı bir sandwich yaptım kendime yarısını yedim.
Öğlen: karışık salata ve ara öğünümdekî sandwichin diğer yarısı.

Sandwiche mayonez veya margarin gibi hiçbirşey sürmedim.

İnin tabi beraber ..
Akşamı da hafif atlatırsan güzel bir menü olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…