menü ve spor güzel, melisa çayı ne işe yarıyor canım....Bugün yediklerim
Sabah: ılık limonlu su
1 domates, 1 kk peynir, 3 zeytin, yeşil çay
Öğlen: 1 kase meyveli müsli+süt, yarım muz
Ara: 2 ceviz
Akşam: 3 köfte, 1 kase yogurt
Spor: leslie 2 mile yaptım, akşam 1 saat yürüdüm.
2 litre su içtim. Şimdi melisa çayımı içicem :)
bugun yediklerim
sabah kepekli tost, yesil cay
ogle 1 kase mercimek corbasi 1 dilim kepekli ekmek
ara 1 bardak sut 2 grissini 1 elma
aksam 1 pide
benmde bgün çok dengesiz oldu kahvaltıdan sonra 5 gibi ancak yiyebildim yne kahvaltı tarzı o da
ama su ve yeşil çayımı içtim onlarda sıkıntı yok
şimdi nescafemi içiyorum
Sa pazartesi menüsü:
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği krem peynir ve bir bardak süt
Öğlen: fırında pişmiş tavuk salata
Akşam: fırında pişmiş tavuk, 2 yemek kaşığı pilav, haşlanmış havuç ve brokoli.
Tavuk öğlenden kalma değildi anneme gittim yemek yapmaya ne pişirim deyince tavuk dedi
Öğleden sonra bir sıcak çikolatada var eşim şekerli içecekleri kesinlikle yasakladı gittiğimiz cafede ice tea yerine onu içmeme izin verdi.
Normalde öğlenleri sebze ya da et türü besleniyordum ancak dün canım istedi o yüzden yedim. Dogal beslenince kilonun göbek çevresinden gittiğini bilmiyordum. İnşallah kilo vericez hepimiz, izin döneminden geldiğin için belki yavaş yavaş adapte olurdur vücudun.
menü ve spor güzel, melisa çayı ne işe yarıyor canım....
yürüyüş olduktan sonra gerisi hikaye. yani aşırı hamur işi tatlı vs yemedikten sonra asıl iş sporda.benimde bu aralar çok dengesiz oluyor, hm22 ye derken benim öyle oldu...
dünkü menü:
sabah:light sütlü nescafe
öğle:yarım simit
akşam: sakalaçarpan çorba
3 saat sonra: 3 dilim karpuz,2 dilim kavun
ben normalde o saatte meyve yemezdim, ama biraz mecburiyet oldu
1 saat yürüdüm
sıcak çikolatada şeker yok mu yani:44: ice tea ye göre kalorisi daha düşüktür bence
Heeeeyyy kızlar eşim eve geldi surat astım tabi ama hemencik güldürdü beni
Sonrada çamaşır makinası konusunu açtım. Yok dedi şimdi alamayız dedi. Bende deyince araba kredisi çekmiştik arabanın eksiklerini alalım geriye nekalırsa çamaşır makinası alalımm tamam dediii
Ay inşallah olur ya çok sevinirimmm
benim kadar hızlı kilosu değişen var mı arkadaşlar??? iki günde 2 kilo fazla görebiliyorum 3 gün sonra eskiye dönüyor bu kadar mı değişken herkesin yoksa ben de mi bu böyle??? bir gün salayım istediğimi yiyeyim 2 kilo farkedebiliyor...
aslında ben olmayı isterdim ama bu hafta mezun bile olabilirim... bir de bu aralar yorucu geçiyor, gene uğruyorum ama bir sürü iş oluyor, tahmin edebiliyorsunuzdur
yeşil çay içemiyorum bu aralar ya, tamamen üşengeçliğim , git markete al dimi, yokk ama
6 dan sonra bişi yemeeyeceğim demişsin ama yapamassın bence sen... bir ara öğün koy bence... acıkıp kaçamak yapma riskin çok...
benimde öyle çok abartıp istediğimi yediğimde farkediyor, ama ertesi gün mutlaka dikkat ederim ben... hemen normale döner... ödem tutuyor vücut, artışın sebebi o, tabi yemeye devam edersen yağ olarak vücut kaydediyor
menü ve spor güzel, melisa çayı ne işe yarıyor canım....
akşam 1 pide derken, 1 tane etli pide dediğimiz tarzda pide mi yoksa bir dilim pide mi anlayamadım canım...
benimde bu aralar çok dengesiz oluyor, hm22 ye derken benim öyle oldu...
dünkü menü:
sabah:light sütlü nescafe
öğle:yarım simit
akşam: sakalaçarpan çorba
3 saat sonra: 3 dilim karpuz,2 dilim kavun
ben normalde o saatte meyve yemezdim, ama biraz mecburiyet oldu
1 saat yürüdüm
yürüyüş olduktan sonra gerisi hikaye. yani aşırı hamur işi tatlı vs yemedikten sonra asıl iş sporda.
sakalaçarpan çorba nedir:26:
Sıcak sütün içine kakao gibi çikolata tozu döktüm. Ekstradan şeker atmadım bilerek. Belkide ice teayla kalori aynı. Ama en azından daha sağlıklı :)
yeşil mercimek ve çok çokk azz erişte ile yapılıyor, çok lezzetli olur
kendin yapmışsan o ayrı, burda hazır satılan sıcak çikolata paketleri varda ondan içtin sandım...
bugünkü menü:
sabah: yarım kabak (yoğurtlu), domates, biber [kabağı actifry da yaptım az yağda]
şimdi şekersiz türk kahvemi içiyorum
yarım saat yürürüm kızılayda
dışarda da salata yerim diye tahmin ediyorum
akşam da: 1 tabak türlü
kafamda oluşturduğum menü böyle
Aaa ne düzensiz menüŞaka bir yana düzensiz menün bile çok kötü değil, bu arada buzlu kahve çok güzel oldu, eşime de şekerlisini yaptım, normalde kahve ve türevlerini pek sevmez, 330 mllik bardakta yaptım, bitirdi bayıla bayıla ..
Dün internetimiz gitti kızlar ..
Yediklerimi yazayım.
Sabah : k special ile süt
Öğle :1 kase mantar çorbası
Akşam : 3-4 kaşık kıymalı makarna - 2 kaşık yoğurt
yarım saat de koşu var, zaten şu koşu olduktan sonra ben dünyaları yesem de kilo veriyorum, yine de dikkat ettim..
simit yemeyip, lokantada tavuk şiş falan yiyecektim olmadı, akşamda kayınpederim meyve kestim kızım diyip tabağı getirince önüme, meyveyi yememezlik yapamadımneyse bu aralar böyle idare edicek menülerim... kahveyi bugün kardeşime yaptım bende... o da doğum kilolarını vermeye çalışıyor, çok sevdi
onu da zayıflama kampına aldım sayılır, 3 hafta beraberiz de...jillianı yaptırıyorum her gün, yediklerini ayarlıyorum falan, akşam üstü de yürüyüşe çıkartırım bir yarım saat ...
okurken olmadığını farkettim ama o kadar hızlı baktım ki belki benim haberimin olmadığı bir şeyler vardır demiştim... koşu yapabiliyorsan kondisyonun çok iyi demektir, dün bir saat yazmıştın sanırım bugünde yarım saat... vallahi bravo...
yeşil mercimek ve çok çokk azz erişte ile yapılıyor, çok lezzetli olur
kendin yapmışsan o ayrı, burda hazır satılan sıcak çikolata paketleri varda ondan içtin sandım...
bugünkü menü:
sabah: yarım kabak (yoğurtlu), domates, biber [kabağı actifry da yaptım az yağda]
şimdi şekersiz türk kahvemi içiyorum
yarım saat yürürüm kızılayda
dışarda da salata yerim diye tahmin ediyorum
akşam da: 1 tabak türlü
kafamda oluşturduğum menü böyle
Ay umarım bugün işten daha erken çıkarım ya!! Eve gitmek istiyoruuumm! Dinlenmek istiyorum ama çamaşır yılayacam ve her çamaşır haneye indiğimde eşimide beraber indirecem!!bakalım nasıl tepki gösterecek bu özel isteğime!
Şuana kadar yediklerim:
Sabah: 1 bardak süt
Arada: light beyaz peynirli ve salatalıklı bir sandwich yaptım kendime yarısını yedim.
Öğlen: karışık salata ve ara öğünümdekî sandwichin diğer yarısı.
Sandwiche mayonez veya margarin gibi hiçbirşey sürmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?