Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

öğle yemeğim ev yapımı tavuklu salata ve ayran
afiyet olsun

ah ah sporla vermiştim daha önce kiloyu bacaklarım süper olmuştu. şimdi iç bacaklarım fena
kol bacak için bi video var ona başlıcam da ne zaman

sadece sütle kahvaltı olmaz. bu yediklerinin üstüne akşamı hafif geçirmen zor görünüyo.
sandwich ekmeğin nasıl? beyaz ekmek mi sonuçta?

etli pide :26: miasfir geldiği için böyle oldu
sakalaçarpan çorbaya tokatta bacaklı çorba deriz hem besleyici ve doyurucu hem de çok lezzetli

İnin tabi beraber ..
Akşamı da hafif atlatırsan güzel bir menü olacak.

İnşallah hafif olacak. Yemeği eşim pişirecek.

Çok acele çıkmam gerektiği için sadece süt içtim. Normalde 2 dilim ekmekle kahvaltı ediyorumki günün geri kalalında sürekli aç gezmiyorum.

Akşama eşim pişirecek ama şuaralar yediklerimle pek bi ilgili olduğu için eminim hafif birşey olacaktır.

Ara öğünüm sade kepek ekmeği ( poaça kadar) ve süt.

ben erişteli mercimek çorbası diye biliyodum
sakalaçarpan ve bacaklı çorba çok orjinal isimlermiş.
beauty sen nerelisin çok yaratıcı sakalaçarpan

eşin destek olmaya başladıysa bu iş bu defa olur

Bende arada girip bakıyorum ama çok fazla paylaşım ve yazıcak bi şeyim yoksa çıkıyorum sonra :26:

takım sadece 2-3 kişyle yürüyodu bikaç hafta öncesine kadar.
paylaşım yok demeyin geldikçe yazın, sohbet edin herkes geldikçe yazar ilerle bi şekilde.
bence şu an fena değil takımın hali. sadece bikaç kişi kısa kısa 5 mesajı tamamlayıp gidiyo:26: takipteyim bu her gün olursa hoş değil.

bugün yediklerim

sabah yeşilcay domates yogurt yumurta
öğle karpuz yogurt
ara kuru üzüm 50 grm
akşam salata
yatmadan bi kase daha yogurt yerim

bugün yediklerim
sabah:2 dilim domates ve salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 2 yeşil zeytin, 1 dilim kepek ekmeği, yeşil çay
öğle: 1 şeftali, 2 grissini, 1 avuçtan daha az kuru üzüm
ara: kellogs fesleğenli kraker
akşam da salata yiyeceğim

eşin destek olmaya başladıysa bu iş bu defa olur

Geçen hafta doktora gittim. Kanımın az olduğunu ve kan değerlerimin oldukça düşük olduğunu söyledi. Eşime anlattığımdan beri yani tam 1 haftadır yediğim herbirşeye dikkat ediyor. Sık sık meyve yediriyor. İnternetten hangi gıda neyle yenmeli gibisine araştırmalar yapıyor ve bunu bana uyguluyor bu sefer olacak bu iş yanlız yapamadım beraber yapalım. Ama tabii iş gene bende bitiyor. İş yerinde çenemi tutabilmeliyim.

İstediğim oldu ve işten erken çıkabildimm :))) ne güzel belki dikiş dikerim evde. :))

bugün 1 saat kadar spor yaptım.

Tebrik ederim canım güzel spor yapmışsın Aslında eğer vakit bulabiliyorsan akşamları yemekten sonra da bir yarım saat bile spor yaparsan kilo vermende çok etkili olur :)

bugün yediklerim

sabah yeşilcay domates yogurt yumurta
öğle karpuz yogurt
ara kuru üzüm 50 grm
akşam salata
yatmadan bi kase daha yogurt yerim

bugün spor olarak biraz market alışverişi yaptımm

sabah sporumu yaptım

38 dk aerobik
22 dk dans

Gülsüm çok tebrik ederim seni, her gün düzenli spor yapıyorsun ben şu ana kadar bıraktıgına denk gelmedim, bugün de hiç kaçamak yapmamışsın güzel bir menün var. İnşallah cuma günü karşılıgını alıcaksın bu günlerinin

Bugün kimse kaçamak yapmamış, sporda yapmışsın zaten güzel bir menü olmuş :)

Ne çok düşünüyor eşin seni sen de motive olursun işte onun verdiği desteklerle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…