afiyet olsunöğle yemeğim ev yapımı tavuklu salata ve ayran
ah ah sporla vermiştim daha önce kiloyu bacaklarım süper olmuştu. şimdi iç bacaklarım fenaBazı kişilere ne yazık ki ayıp olmasın diye yemek gerekiyor, onlar ne yorum yapıyor bu arada kilo vermene ?
Ohh ne güzel tam yaşam koçu oldun sen
Benim aslında baya uzun bir spor geçmişim var, temel de etkiliyor ama tabi son zamanlarda sporsuz olunca koşu aşırı zorluyor, kendim olsam 10 dakikada bırakırım hatta koşmam bileAma eşimle olunca ciddi anlamda koşuyorum, yoksa onun çıkmasının anlamı olmuyor, ilk gün eve geldiğimde ağladım, ciğerlerimin acısından
sadece sütle kahvaltı olmaz. bu yediklerinin üstüne akşamı hafif geçirmen zor görünüyo.Ay umarım bugün işten daha erken çıkarım ya!! Eve gitmek istiyoruuumm! Dinlenmek istiyorum ama çamaşır yılayacam ve her çamaşır haneye indiğimde eşimide beraber indirecem!!bakalım nasıl tepki gösterecek bu özel isteğime!
Şuana kadar yediklerim:
Sabah: 1 bardak süt
Arada: light beyaz peynirli ve salatalıklı bir sandwich yaptım kendime yarısını yedim.
Öğlen: karışık salata ve ara öğünümdekî sandwichin diğer yarısı.
Sandwiche mayonez veya margarin gibi hiçbirşey sürmedim.
limonlu yeşil çay ve su zamanı
bugün benden başka kimse yok sanırım
menü ve spor güzel, melisa çayı ne işe yarıyor canım....
akşam 1 pide derken, 1 tane etli pide dediğimiz tarzda pide mi yoksa bir dilim pide mi anlayamadım canım...
benimde bu aralar çok dengesiz oluyor, hm22 ye derken benim öyle oldu...
dünkü menü:
sabah:light sütlü nescafe
öğle:yarım simit
akşam: sakalaçarpan çorba
3 saat sonra: 3 dilim karpuz,2 dilim kavun
ben normalde o saatte meyve yemezdim, ama biraz mecburiyet oldu
1 saat yürüdüm
İnin tabi beraber ..
Akşamı da hafif atlatırsan güzel bir menü olacak.
afiyet olsun
ah ah sporla vermiştim daha önce kiloyu bacaklarım süper olmuştu. şimdi iç bacaklarım fena
kol bacak için bi video var ona başlıcam da ne zaman
sadece sütle kahvaltı olmaz. bu yediklerinin üstüne akşamı hafif geçirmen zor görünüyo.
sandwich ekmeğin nasıl? beyaz ekmek mi sonuçta?
İnşallah hafif olacak. Yemeği eşim pişirecek.
Çok acele çıkmam gerektiği için sadece süt içtim. Normalde 2 dilim ekmekle kahvaltı ediyorumki günün geri kalalında sürekli aç gezmiyorum.
Akşama eşim pişirecek ama şuaralar yediklerimle pek bi ilgili olduğu için eminim hafif birşey olacaktır.
Ara öğünüm sade kepek ekmeği ( poaça kadar) ve süt.
Bende arada girip bakıyorum ama çok fazla paylaşım ve yazıcak bi şeyim yoksa çıkıyorum sonra :26:
kaptanım bu hafta sporlarımıhep yaptım çik olata hamur işi kızartma ve pilavyemedim bakalaım ne kadar vericem
tü tü tütartıya güzel bi şekilde yansır inşallah
eşin destek olmaya başladıysa bu iş bu defa olur
bugün 1 saat kadar spor yaptım.
bugün yediklerim
sabah yeşilcay domates yogurt yumurta
öğle karpuz yogurt
ara kuru üzüm 50 grm
akşam salata
yatmadan bi kase daha yogurt yerim
bugün spor olarak biraz market alışverişi yaptımm
sabah sporumu yaptım
38 dk aerobik
22 dk dans
bugün yediklerim
sabah:2 dilim domates ve salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 2 yeşil zeytin, 1 dilim kepek ekmeği, yeşil çay
öğle: 1 şeftali, 2 grissini, 1 avuçtan daha az kuru üzüm
ara: kellogs fesleğenli kraker
akşam da salata yiyeceğim
Geçen hafta doktora gittim. Kanımın az olduğunu ve kan değerlerimin oldukça düşük olduğunu söyledi. Eşime anlattığımdan beri yani tam 1 haftadır yediğim herbirşeye dikkat ediyor. Sık sık meyve yediriyor. İnternetten hangi gıda neyle yenmeli gibisine araştırmalar yapıyor ve bunu bana uyguluyorbu sefer olacak bu iş yanlız yapamadım beraber yapalım. Ama tabii iş gene bende bitiyor. İş yerinde çenemi tutabilmeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?