ne demek canım rica ederim, mecburen detaylı yazdım:) süreç öyle uzun ki:))
kpss a konusunda kurumlar konusunda tecrübem çok canım, sen hangi bölüm mezunusun iktisat mı? kpss ye gireceksin değil mi? her konuda yardımcı olurum ben..
ne demek canım rica ederim, mecburen detaylı yazdım:) süreç öyle uzun ki:))
kpss a konusunda kurumlar konusunda tecrübem çok canım, sen hangi bölüm mezunusun iktisat mı? kpss ye gireceksin değil mi? her konuda yardımcı olurum ben..
Leptinden dolayı ben de d,yetimden ara öğünleri tamamen kaldırdım tam karataya uygun olmasada yediklerim (özellikle kahvaltı) karatayın verdiği sağlıklı beslenme kurallarına uymaya çalışıyorum :) aralarda birşey yiyeceksem hemen leptin hormonu aklıma geliyor :)
Selam bayanlar nasılsınız?
Ben feci bir pz.tesi sendromu yaşıyorum.
Ama bu hafta çok umutluyum.
Eğer bu hafta 1,6 gram verirsem 25 kilo gitmiş olacak eee yolu yarılamış sayılırım artık.
Hele insanlar en fazla 70 gösteriyorsun diyorlar ya bir şımarıyorum falan inanmazsınız.
Herkes kemik ağırlığımın fazla oladuğunu söylüyor. Kız kardeşim 61 kilo ve süper bir fiziği var. Ben ondan 2 cm kısayım kısaca 60 olunca ben tam havaya gireceğim.
Kızlar nasılsınız
Bugun günlüğümü oluyordum
Buraya basladgım zamanı yazmısım kk uye oldugum zaman 02.09 demişim kî 74 kıloyla basladım inş basarıcam
14. Takım cuma yarısmasına karıltım inş motivasyon olacak ve kılolarım gidecekk diye
Kızlar herkese cok tesekkür ederim
Yoksa bn tek basıma yapamazdım
Bugunku menum once soyleyeyim bugn cok yogundum biraz sagliksiz beslendim
Ac karnina 1 tatli kasigicorek otu yogury kuru 3 gun kurusu
Kahvalti 1 yumurta 4 yemek kasigi menemen 3 zeytin sekersiz cay 2 cavdar ekmegi ceyrek orgu peynir
Ogle 1 ceviz 10 tuzsuz antep fistigi
İKindi 2 yesil cay 1 zencefil cayi
AKSam. 1 sahanda yumurta 2 yemek kasigi yogurt 1 domates 1 cavdar. 3 zeytin
2 lt su sabah 20 dk zumba
bugunki menümm
sabah:1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin,peynir,domates,2 dlm kızarmış ekmek
ara: 1 elma, 1 mandalina
akşam: 4 kaşık patlıcan yemeği,1 kase çorba,3 kaşık pilav,salata
1 lt su
2 kupa şekersiz çay
sabah:klasik karatay
öğle:yok
ikindi:günkurusu
1 bardak süt
akşam:1 kupa çorba
salata
yogurt
1 porsiyon pırasa
ara:süt dut kurusu
10 kadar nar tanesi
ben bu hafta kendimi pek iyi hissetmiyorum,dersler sınav stresi...elimden geleni yapıyorum.ama cok beklentim yok bu haftadan.
Iyi aksamlar fistiklar
Sanirim hava degisikligi beni fena vurdu hala ayniyim ve
eltimin babasi vefat etmis,o haberi aldim cok kötü oldum..Eltimle konustum,cok kötüydü sesi..Allah rahmet eylesin
Selam vereyim dedim kizlar...Kizmiyorsunuz demi bana,iyileseyim inanin telafi edicem
sabah
*2 dilim kızarmıs kepeklı ekmek
*50 gr peynir
*sekersiz cay
ara
*1 rendelenmiş havuc
öğle
*1 kase mercimek corba
*1 dılım kepekli ekmek
ara
*sekersız turk kahvesi
*elma
aksam
*1 dılım ekmek
* fırında köfte
*1 bardak ayran
su:3lt
spor: 2 saat yagmurda esimle yuruduk:):)
sıvı
2 bardak siyah cay
1 bardak yesil cay
1bardak form cay
Caglacım kendini iyice topladın kuzum bence işte bu
Bu arada spor cok romantık
Canm ole deme sende zorlanıyorsun farkındayız ama gayet güsel gidıyorsun
Ne kızıcaz kaptan saglık bu baska bişi degil
Eltiniin bası saolsun rabbim sabır versin canım
Sen işlerini hallet burayı düşünme sweetemiz varr burda yani))))
Günaydınnnn Yasemincimmgünaydın kızlar..
Günaydın Edacım bugün listene uymuşsun harika bir menü canımDünkü menüm
Bir bardak ılık su+ 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi
Kahvaltı
3 tane zeytin
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmek
domates-salatalık
Ara: Şekersiz sütle nescafe
Öğle
1 kase mantar çorbası
4 tane köfte
Salata
yarım dilim kepek ekmek
Ara: 1 mandalina
Ara: 1 activia + 5 fındık
Akşam:
1 bardak light sütle 7 kaşık nesfit
1 mandalina
10 tane fındık
Ara: 7 tane fındık
Su: 2,5 litre
2 bardak yeşilçay
Spor: yok
edacım öyle güzel bir haber aldım ki inşallah dogrudur.
2012 aralıktan bu yana her ptesi konular sınavlar eklenerek bir yıgın oluştu ben bu yıgınım içinde boguluyorum.ön testler videolar ders notları son sınavlar cerhhasinden psikiatrisine her konu sanki bütün tıbbın özeti.ben takip edemedim dogum yaptım cocuklardan fısat bulamadım.demişlerdiki 1 yıl sonunda sınav olacak siteye baktım öyle yazıyor.ama uzatılmıs süre konular tam eklenmemiş yeterli katılım olmamıs konuslar martta bitecek sınavda haziranda olacakmıs..her aksam 2 aylık ders yapmak için canımı cıkardım kac gündür.baktım gercekten konular eksik mümkün değil aralıkta tamam olmaz zaten bu haftasonu eşim geliyor..rahat rahat yaparım sınavlarımı.
edacım öyle güzel bir haber aldım ki inşallah dogrudur.
2012 aralıktan bu yana her ptesi konular sınavlar eklenerek bir yıgın oluştu ben bu yıgınım içinde boguluyorum.ön testler videolar ders notları son sınavlar cerhhasinden psikiatrisine her konu sanki bütün tıbbın özeti.ben takip edemedim dogum yaptım cocuklardan fısat bulamadım.demişlerdiki 1 yıl sonunda sınav olacak siteye baktım öyle yazıyor.ama uzatılmıs süre konular tam eklenmemiş yeterli katılım olmamıs konuslar martta bitecek sınavda haziranda olacakmıs..her aksam 2 aylık ders yapmak için canımı cıkardım kac gündür.baktım gercekten konular eksik mümkün değil aralıkta tamam olmaz zaten bu haftasonu eşim geliyor..rahat rahat yaparım sınavlarımı.
Kızlar canım çok sıkılıyor ve başım ağrıyor bu havalar beni depresyona sokuyor.
bugün burası sessiz baya..
nerdesiniz kızlar? şekerkız, sweetdimple, hümeyra, sevilay, şahgül, eda, noraa..
kaptan hasta doktorumun da işleri vardır kesin.. gelin de yazın azcık yahu..
kızlar ben bu hafta malum 500 gr fazla çıktım
bu hafta kilomuzu hesaplarken fazla olan üzerinden mi değerlendiricem yoksa öncki halinin üzerinden mi?
Blue fazla olan üzerinden değerlendireceksin.+500 gr eklenmiş hali ile.
Şimdi sen böyle dedin ya ben bir heves ettim kiCanım şöyle söyleyeyim ben 2 yıl örgün+2 yıl açıktan okudum ama tic.lisesi mağdurlarındanım aslında temelim çok iyidir özellikle matematik konusunda. Ben kpss B'yi düşünmüyorum açıkcası şuan A'ya girmeyi düşünüyorum ön araştırma yapıyorum planımda şu, eğer başlarsam çalışmaya 2014 değilde 2015 A sınavına giricem 1,5 yıl hazırlanmış olucam sınava ama şu konuda kararsızım hangi puan türünden hazırlanmalıyım? Şu an bunun araştırmasını yapıyorum.
Bende müfettişlik düşünüyordum ama kadronun yarısını fen edebiyat fakültesi mezunlarına verdikten sonra vazgeçtim. Zaten 90 larla alıyorlardı artık 90 da kurtarmaz. Yüksek lisans kapısını aralarsam belki doktora falan filan öyp diye ilerlerim diyorum ama bakalım.
Önce ingilizceyi halletmem lazım.Ben ingilizce yazışabiliyorum kompoziyon vs yazıyorum anlıyorum ama gel gör konuşamıyorum. sanırım yurt dışına çıkmam lazım
MENÜM ( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 lop yumurta 1 muz
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
5 zeytin
2 dilim peynir
1 domates
1 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 elma yarım ayva tarçınlı
AKŞAM:
Fırında karnıbahar
Salata
1 bardak ayran
SPOR:
90 dk karışık hızda yürüyüş 30 mekik 10 dk tiffany
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
Tatlım munun herzamankı gıbı cok ghusel fırında karnı baharı nasıl yapıyosun
Selam canlarım nasılsınız
Yasemincim asmde calıştıgın için bilgin vardır diye umuyorum dkh saglık ocaklarında yazılıyomu veya werılıyormu
Bide ben biliyorsun dkh kullanıyorum biteli 4. Günüm adet olmadım normal mi canm
Günaydın Edacım bugün listene uymuşsun harika bir menü canım
Aynen Edacım kapalı havalar içimi karartıyor kesin baş ağrısını bu havalar yapıyor aman sakın diyim depresyon mepresyok yok
hele ki biz burdayken
Haydi kızlar inşallah en güzel hedeflerinize ulaşırsınız tüm kalbimle destekliyorum siziçıtayı yüksek tutun Edacım 3 ay yurtdışına gidersin altyapın var pratik konuşmayı 3 ayda halledersin tatlım
MENÜM ( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 lop yumurta 1 muz
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
5 zeytin
2 dilim peynir
1 domates
1 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 elma yarım ayva tarçınlı
AKŞAM:
Fırında karnıbahar
Salata
1 bardak ayran
SPOR:
90 dk karışık hızda yürüyüş 30 mekik 10 dk tiffany
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
Selam canlarım nasılsınız
Yasemincim asmde calıştıgın için bilgin vardır diye umuyorum dkh saglık ocaklarında yazılıyomu veya werılıyormu
Bide ben biliyorsun dkh kullanıyorum biteli 4. Günüm adet olmadım normal mi canm
H.geldin.
Depresyon yokta galiba depresyona girdiğim vakitlerden bende sosyal fobi oluştu. Doktor yada ilaçlarlar istemiyorum. Şuan kaçabildiğim kadar kaçıyorum. Ama nereye kadar. Tamamen geçmiyor diyorlar. Bu nedenle daha çok kaçınıyorum.
Müfettişlikten vazgeçtim şimdilik çünkü rotasyon çok oluyormuş. Evlilikte zor. Kariyer hedefi konusunda şuan tam ne yapacağımı bilmiyorum. Öncelik hedefim yüksek lisans. Sonrasına bakacağım.
Slm cnm hg iyiyiz şükür sen nasılsın
Merhabalar...
Hepinize tesekkür ederim kizlar bas sagligigi icin,misafiriz sonucta bir, variz bir yokuz
Yasemincigim sevindim sinavlarin ertelenmesine..esinde gelsin,daha bir hevesle ve sakin kafayla calisirsin
Merve okudum kuzen baskinini,cok güldüm valla
bizede annemizin bakisi yeterdi,simdi bakmayi birak gözümüzüde cikarsak umursamiyorlar
Blu cnm en son bildirdigin kilon üzerinden hesaplama yapman gerek...
Bu hafta liste hazirlama isini sekerkiz sana vermek istiyorum cnm.Müsaitmisin cuma günü,degilsen baska bir arkadas secelim cnm haber verirsen
Kafam kalktikca gelirim yine kizlar
İyiyim kızlar adet olamadım biraz vucut sıkıntıdaSelam kuzucum iyiyiz sen nasılsın ?
Merhabalar...
Hepinize tesekkür ederim kizlar bas sagligigi icin,misafiriz sonucta bir, variz bir yokuz
Yasemincigim sevindim sinavlarin ertelenmesine..esinde gelsin,daha bir hevesle ve sakin kafayla calisirsin
Merve okudum kuzen baskinini,cok güldüm valla
bizede annemizin bakisi yeterdi,simdi bakmayi birak gözümüzüde cikarsak umursamiyorlar
Blu cnm en son bildirdigin kilon üzerinden hesaplama yapman gerek...
Bu hafta liste hazirlama isini sekerkiz sana vermek istiyorum cnm.Müsaitmisin cuma günü,degilsen baska bir arkadas secelim cnm haber verirsen
Kafam kalktikca gelirim yine kizlar
İyiyim kızlar adet olamadım biraz vucut sıkıntıda))
Walla kaptan aynn ole ne diim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?