Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Şimdi sen böyle dedin ya ben bir heves ettim ki Canım şöyle söyleyeyim ben 2 yıl örgün+2 yıl açıktan okudum ama tic.lisesi mağdurlarındanım aslında temelim çok iyidir özellikle matematik konusunda. Ben kpss B'yi düşünmüyorum açıkcası şuan A'ya girmeyi düşünüyorum ön araştırma yapıyorum planımda şu, eğer başlarsam çalışmaya 2014 değilde 2015 A sınavına giricem 1,5 yıl hazırlanmış olucam sınava ama şu konuda kararsızım hangi puan türünden hazırlanmalıyım? Şu an bunun araştırmasını yapıyorum.

Bende müfettişlik düşünüyordum ama kadronun yarısını fen edebiyat fakültesi mezunlarına verdikten sonra vazgeçtim. Zaten 90 larla alıyorlardı artık 90 da kurtarmaz. Yüksek lisans kapısını aralarsam belki doktora falan filan öyp diye ilerlerim diyorum ama bakalım.
Önce ingilizceyi halletmem lazım. Ben ingilizce yazışabiliyorum kompoziyon vs yazıyorum anlıyorum ama gel gör konuşamıyorum. sanırım yurt dışına çıkmam lazım

Günaydınnnn tatlı arkadaşlarımmm

yediklerin uymasa bile leptin zamanını uzatman çok hoş Gamzecimmm

slm tatlım dün akşam giremedim mutlu olmana çok sevindim Edacım eğermi eğer yokk hepimiz vericiz inşallah:13::13:

Slm Mervişim ne güzel kısa zamanda hedefine ulaşacaksın evet kesinlikle katılıyorum takım çok önemli
insanı motive ediyor

menünde cıs yok canım gayet güzel bence

suyunu az içmişsin bugün şahgülüm kahvaltını güzel yap akşam az yemeye çalış bitanem

Çok yoğunsun doktorcum hak veriyorum ama moral bozmak yok bu hafta yarıştayız unutma akşam dut kurusunu gündüze kaydırabilirsen iyi olur geç yatıyorsun biliyorum leblebiyi dene tatlım su miktarını göremiyorum inş yeterince içmeye başlamışsındır

Hala atlatamamışsın tatlım çok geçmiş olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş kalanlara rabbim sabır versin kızabilirmiyiz kaptancım hastalık bu sen güzelce dinlen imzana da bayıldıımm canın sıkılırsa gel sohbet belki iyi gelir canımcım

Harika bir menü Çağlacım güzel su içmişsin

Menülerin harika Mervişimmm hepimiz varız tatlımmm

günaydın kızlar..
Günaydınnnn Yasemincimm
Günaydın Edacım bugün listene uymuşsun harika bir menü canım

Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım hakikaten çok yoğun çalışıyorsun hazirana kadar eksiklerini tamamlarsın umarım eşin de gelecekmiş süper haber

Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım hakikaten çok yoğun çalışıyorsun hazirana kadar eksiklerini tamamlarsın umarım eşin de gelecekmiş süper haber

Kızlar canım çok sıkılıyor ve başım ağrıyor bu havalar beni depresyona sokuyor.

Aynen Edacım kapalı havalar içimi karartıyor kesin baş ağrısını bu havalar yapıyor aman sakın diyim depresyon mepresyok yok
hele ki biz burdayken
bugün burası sessiz baya..
nerdesiniz kızlar? şekerkız, sweetdimple, hümeyra, sevilay, şahgül, eda, noraa..
kaptan hasta doktorumun da işleri vardır kesin.. gelin de yazın azcık yahu..

Geldim ama geçmiş yapana kadar kayboldunuz

kızlar ben bu hafta malum 500 gr fazla çıktım
bu hafta kilomuzu hesaplarken fazla olan üzerinden mi değerlendiricem yoksa öncki halinin üzerinden mi?

Geçen haftaki kilonu baz alacaksın tatlım 500 gr fazla olduğunu bu sayede bu hafta süper kilo vermiş olacaksın
Blue fazla olan üzerinden değerlendireceksin.+500 gr eklenmiş hali ile.

Gamzecim blue nun anlattığına göre hakikaten diplımatlık zor bir süreç ama sen de başarabilirsin neden olmasın yeter ki iste

sen de başka bi ülkeden yazarmışsın ilerde ne güzel olur değilmi düşün bence

Haydi kızlar inşallah en güzel hedeflerinize ulaşırsınız tüm kalbimle destekliyorum sizi çıtayı yüksek tutun Edacım 3 ay yurtdışına gidersin altyapın var pratik konuşmayı 3 ayda halledersin tatlım

MENÜM ( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
1 lop yumurta 1 muz
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
5 zeytin
2 dilim peynir
1 domates
1 kuru kayısı

ÖĞLE :
1 elma yarım ayva tarçınlı

AKŞAM:
Fırında karnıbahar
Salata
1 bardak ayran

SPOR:
90 dk karışık hızda yürüyüş 30 mekik 10 dk tiffany

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

Tatlım munun herzamankı gıbı cok ghusel fırında karnı baharı nasıl yapıyosun

Tatlım munun herzamankı gıbı cok ghusel fırında karnı baharı nasıl yapıyosun

tşkler tatlım karnıbaharı haşlıyorum un yerine içine ince bulgur koyuyorum aynı müvcver yapımı gibi 2 tane yummurta dereotu maydanoz z.yağı soğan ve baharat ekliyorum yağlı kağıtlı tepsiye yerleştiriyorum pişmesine yakın üzerine kaşar veya ne peyniri varsa serpiyorum çok lezzetli oluyor şekercim

Selam canlarım nasılsınız
Yasemincim asmde calıştıgın için bilgin vardır diye umuyorum dkh saglık ocaklarında yazılıyomu veya werılıyormu
Bide ben biliyorsun dkh kullanıyorum biteli 4. Günüm adet olmadım normal mi canm

H.geldin.
Depresyon yokta galiba depresyona girdiğim vakitlerden bende sosyal fobi oluştu. Doktor yada ilaçlarlar istemiyorum. Şuan kaçabildiğim kadar kaçıyorum. Ama nereye kadar. Tamamen geçmiyor diyorlar. Bu nedenle daha çok kaçınıyorum.

Müfettişlikten vazgeçtim şimdilik çünkü rotasyon çok oluyormuş. Evlilikte zor. Kariyer hedefi konusunda şuan tam ne yapacağımı bilmiyorum. Öncelik hedefim yüksek lisans. Sonrasına bakacağım.

Tebrikler güzel menü. Bu hafta herkesin menüleri çok güzel galiba güzel sonuç alacağız:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar...

Hepinize tesekkür ederim kizlar bas sagligigi icin,misafiriz sonucta bir, variz bir yokuz

Yasemincigim sevindim sinavlarin ertelenmesine..esinde gelsin,daha bir hevesle ve sakin kafayla calisirsin

Merve okudum kuzen baskinini,cok güldüm valla
bizede annemizin bakisi yeterdi,simdi bakmayi birak gözümüzüde cikarsak umursamiyorlar

Blu cnm en son bildirdigin kilon üzerinden hesaplama yapman gerek...
Bu hafta liste hazirlama isini sekerkiz sana vermek istiyorum cnm.Müsaitmisin cuma günü,degilsen baska bir arkadas secelim cnm haber verirsen

Kafam kalktikca gelirim yine kizlar

Tatlım ben de bipolar hastasıyım sürekli dr kontrolündeyim bu kilolarımın pek çoğu ilaçlar yüzünden bi kaç kez doktorumdan gizli ilaçlarımı bıraktım ve çok güzel zayıfladım fakat hemen atak geçirip fazla fazla ekledim kilolarıma bu yüzden benim hastalığımda drdan kaçmak kendime verebileceğim en büyük ceza bunu anladım ömür boyu kullandığım bir ilacım var ve bununla yaşamak zorundayım

Müfettişlikten vazgeçtim şimdilik çünkü rotasyon çok oluyormuş. Evlilikte zor. Kariyer hedefi konusunda şuan tam ne yapacağımı bilmiyorum. Öncelik hedefim yüksek lisans. Sonrasına bakacağım.

Hakkında hayırlısı olsun bitanem en doğru kararı kendin vereceksin

inş hepimiz bu hafta güzel sonuç alacağız:13::13:

Slm cnm hg iyiyiz şükür sen nasılsın

Selam kuzucum iyiyiz sen nasılsın ?
İyiyim kızlar adet olamadım biraz vucut sıkıntıda ))
Walla kaptan aynn ole ne diim ki

Hoşgeldin kaptancım ara ara da olsa gelmen güzel alışmışız ya özlüyoruz seni aman ne olur dikkat et

ne demek bir varız bir yokuz bebişlerini büyütüp torunlarına bakacaksın daha sen kendine iyi bak gerisi allahın işi negatif düşünmek yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…