Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende özlüyorum cnm,alismisim valla,bakmadan duramiyorum

Insallah cnm...Kaderimizde ne yazarsa onu yasariz sonucta...
herkese kismet olsun cnm torun büyütmek

ay hemen denemelıyım tatlım cok saol

tamam tatlım ben hazırlarım iş yerınde olucam zaten

Soğan suyu kürünü denesen Mervişim hemen söktürür

Canm bnm önerin için saol amam ben dogumkontrol hapı kullanıyorum bu 3. Kutum bittikten 2 gun sonra olurdum
Bende pko var bahsetmiştim o yüzden verdi doktor adetimi düzene soksun diye bakalım beklım
Form da okudum bazı arkadaslar 7. Gundede oluyormus
Olmassa zayen doktoruma gidicem

Hmmm geçmiş olsun cnm sana en güzel doktorcuğum yardımcı olabilir ben çıkayım aradan inş olursun doktora gitmene gerek kalmaz

Yha kızlar kızımla tet cocuktaki canm kardeşim cizgifilmini izliyorum
Bu hayalperest müge varya inekle konusuyo guya ama inek erkek sesinde
Şimdi bnmçocugum anlamıyoda sormuyo
Büyünyünce yine aynı bölümler olcak muhtemelen demicek mi anne bu ınekler hani dişiydi kadındı niye bunun sesi erkek sesi
Waay arkadas çizgi filmlerede bi kalıte kontrolcu lazım
İzleyip onaylasınlar sonra vizyona koysunlar
Hayyy allahım kafama taktıgım seye bak

Aynı sorun bende de var bizim firma ithalat ihracat yapıyor müşterilerler herşeyimi mail ile halledebiliyorum ama maalesef çok akıcı konuşamıyorum müşteriyle çok acil telde görüşmem gerekirse, önceden söyleyeceklerimi planlıyorumm

Canımcım birşey sorucam yüksek lisansı çalışırken mi yapıcaksın ben de bir ara takmıştım y.lisansa ama çalışırken çok zor oluyor benim işyeri sürekli izin de vermezç

Sen çok yaşa emi ama katılıyorummm çocukların bilinçaltında yanlış bilgi depolanmamalı denetim olmalı kesinlikle

Kızlar öglen yemegimde pizza yedim bi tatlı tabagı büyüklügünde küçük yani şimdi bügun menümde yazacak önceden acıklamasını yapayım da kızöayın
Canm pizza istiyodu kac gundur telefonu elime aldım dipariş edeyim dedim sonra aklıma su geldi
Yedikten sonra cok pişman olucam
Ewde bugday unum var hemen aldım mayasız un yogurdum cok az ocınca bi tabak buyuklugunde oldu
Üstüne malzemeleim su:
Pırasa yapraklarını ince ince dogradım
Yeşil soganları kırmızı biber 1 tane sivri biber 1 tane
Domates yarım
Zeytin ben hem yeşil hem siyah zeytin kattım
Koydum fırına en son byk lor peynir koydum üstüne
Birde maydanoz serptim sole 5 dk sonra aldım yanınada cay demledim
Kızlar denemeniz lazım incecik hamuru oldu ve tadı mükemmel oldu
Ve karnım şişmedi
Bormalde pizza yiyince midem şişerdi
Neyse bu şekilde pizza istedigimi giderdim bu arada ketcap mayonez yokkk
Ama baharat kattım pul biber kimyon karabiber kattım
)(())))))

Ben şimdilik çalışmadan yapmayı düşünüyorum fakat insan kaynaklarında iş bulursam işten çıkmam diye düşünüyorum. Tezsiz yüksek lisanslar genelde 2. öğretim olduğundan sıkıntı çıkmaz.

Afiyet olsun mervecim:)

Ellerine sağlık Mervişim afiyetolsun hamuru ince üst malzemeleride sağlıklı daha ne olsun

ben gazetelerimide taradım şimdi sporumu yapayım sonra görüşürüz şekerler

Ama canım tezsiz çok bir işe yaramıyor diye okumuştum bben, tezsiz bölüm okuyup öğretmenlik yapmak isteyenler için diye biliyorum ben, yapmışken tezli yapmak daha mantıklı değil mi?

Blue fazla olan üzerinden değerlendireceksin.+500 gr eklenmiş hali ile.

çok iyiymiş:)

canım bence de b yi hiç düşünme, b kadrolarında ne uzarsın ne kısalırsın bir geleceği yok, ama a grubu kurumların hepsinin önü açık, hem daha kurumsallar, hem de master gibi imkanları var, belli bir unvanın oluyor o da iyi oluyor, yapmışken en iyisini hedeflemek en güzeli. uzun bir vadeye yayacaksan kesinlikle halledersin ancak sistemli bir şekilde çalışman gerek.. memurlarnetten kpss a forumunu takip etmeni öneririm, kurumlar hakkında oradan çok bilgi edinebilirsin, şartları nedir, sınavda neler istiyor, maaşları vs.. çok yardımcı oluyor. sana öncelikle uzmanlık-denetmenlik-müfettişlik gibi bir kadro ve hangi kurumu istediğini tesipt etmeni öneririm.. ona göre çalışırsın, böylece herşeye yetişmeye çalışmana gerek kalmaz. çünkü bu süreç zor, hukuk maliye iktisat baştan sona çalışılması gerekiyor, hangi kurum sınavında neyi istiyorsa ona göre çalışırsın.. hedef belirle ve ona odaklan, en iyisi bu olur. ben kpssye çalışırken alan bilgisi çalışmadım mesela, çünkü dışişlerinin istediği puan türünde alan bilgisi yok sadece genel kültür genel yetenek ve ingilizce vardı, onlara çalıştm. alan bilgisini kpssden baya önce ve kpss çalışması bittikten sonra hallettim.. umarım derdimi anlatabilmişimdir:)) belli kurumları belirle onların geçmiş ilanlarına bak, ona göre başla ve çalış.. ama mesela iktisat nerdeyse her kurumun sınavında var, onu çalışman sana mutlaka fayda getirir..

dil öyle malesef.. ve nasıl bir yanlışlık var bilemiyorum en kötü konuşan millet bizim milletimiz, pratik konusunda var bi hata, yani araplar bile bizden çok daha iyi konuşuyor..

ay süpermiş, bunu mutlaka deneyeceğim:) bulguru ne kadar koyuyorsun arkdaşım?

Gecmis olsun kaptancimya bi doktora gittin mi bari

Ama canım tezsiz çok bir işe yaramıyor diye okumuştum bben, tezsiz bölüm okuyup öğretmenlik yapmak isteyenler için diye biliyorum ben, yapmışken tezli yapmak daha mantıklı değil mi?

Valla bende tezli yapmak isterim ama şuan tezsiz bana daha cazip geliyor. Benim öncelik hedefim anadolu üniversitesi aöf mezunu olmanın dezavantajını ortadan kaldırmak için uğraşıyorum. Hem tezsiz okumak doktora yapmana mani olmuyor. Doktorada yapabiliyorsun. Zaten 2014 güz ve bahar döneminde tezsiz kazanamazsam tezli için uğraşacağım. :) dediğim gibi alesten değilde ydsden korkuyorum ben.

bugün burası sessiz baya..
nerdesiniz kızlar? şekerkız, sweetdimple, hümeyra, sevilay, şahgül, eda, noraa..
kaptan hasta doktorumun da işleri vardır kesin.. gelin de yazın azcık yahu..

Ben burdayim arkadasim suan okuldayim ders ingilizce olunca hocamiz girdi ben rahatim suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…