Bende özlüyorum cnm,alismisim valla,bakmadan duramiyorumHoşgeldin kaptancım ara ara da olsa gelmen güzel alışmışız ya özlüyoruz seni aman ne olur dikkat et
ne demek bir varız bir yokuz bebişlerini büyütüp torunlarına bakacaksın daha sen kendine iyi bak gerisi allahın işi negatif düşünmek yasak
Bende özlüyorum cnm,alismisim valla,bakmadan duramiyorum
Insallah cnm...Kaderimizde ne yazarsa onu yasariz sonucta...
herkese kismet olsun cnm torun büyütmek
tşkler tatlım karnıbaharı haşlıyorum un yerine içine ince bulgur koyuyorum aynı müvcver yapımı gibi 2 tane yummurta dereotu maydanoz z.yağı soğan ve baharat ekliyorum yağlı kağıtlı tepsiye yerleştiriyorum pişmesine yakın üzerine kaşar veya ne peyniri varsa serpiyorum çok lezzetli oluyor şekercim
ay hemen denemelıyım tatlım cok saol
tamam tatlım ben hazırlarım iş yerınde olucam zatenMerhabalar...
Hepinize tesekkür ederim kizlar bas sagligigi icin,misafiriz sonucta bir, variz bir yokuz
Yasemincigim sevindim sinavlarin ertelenmesine..esinde gelsin,daha bir hevesle ve sakin kafayla calisirsin
Merve okudum kuzen baskinini,cok güldüm valla
bizede annemizin bakisi yeterdi,simdi bakmayi birak gözümüzüde cikarsak umursamiyorlar
Blu cnm en son bildirdigin kilon üzerinden hesaplama yapman gerek...
Bu hafta liste hazirlama isini sekerkiz sana vermek istiyorum cnm.Müsaitmisin cuma günü,degilsen baska bir arkadas secelim cnm haber verirsen
Kafam kalktikca gelirim yine kizlar
Soğan suyu kürünü denesen Mervişim hemen söktürür
Canm bnm önerin için saol amam ben dogumkontrol hapı kullanıyorum bu 3. Kutum bittikten 2 gun sonra olurdum
Bende pko var bahsetmiştim o yüzden verdi doktor adetimi düzene soksun diye bakalım beklım
Form da okudum bazı arkadaslar 7. Gundede oluyormus
Olmassa zayen doktoruma gidicem
Bende müfettişlik düşünüyordum ama kadronun yarısını fen edebiyat fakültesi mezunlarına verdikten sonra vazgeçtim. Zaten 90 larla alıyorlardı artık 90 da kurtarmaz. Yüksek lisans kapısını aralarsam belki doktora falan filan öyp diye ilerlerim diyorum ama bakalım.
Önce ingilizceyi halletmem lazım.Ben ingilizce yazışabiliyorum kompoziyon vs yazıyorum anlıyorum ama gel gör konuşamıyorum. sanırım yurt dışına çıkmam lazım
Yha kızlar kızımla tet cocuktaki canm kardeşim cizgifilmini izliyorum
Bu hayalperest müge varya inekle konusuyo guya ama inek erkek sesinde
Şimdi bnmçocugum anlamıyoda sormuyo
Büyünyünce yine aynı bölümler olcak muhtemelendemicek mi anne bu ınekler hani dişiydi kadındı niye bunun sesi erkek sesi
Waay arkadas çizgi filmlerede bi kalıte kontrolcu lazım
İzleyip onaylasınlar sonra vizyona koysunlar
Hayyy allahım kafama taktıgım seye bak
Aynı sorun bende de varbizim firma ithalat ihracat yapıyor müşterilerler herşeyimi mail ile halledebiliyorum ama maalesef çok akıcı konuşamıyorum müşteriyle çok acil telde görüşmem gerekirse, önceden söyleyeceklerimi planlıyorumm
Canımcım birşey sorucam yüksek lisansı çalışırken mi yapıcaksın ben de bir ara takmıştım y.lisansa ama çalışırken çok zor oluyor benim işyeri sürekli izin de vermezç
Kızlar öglen yemegimde pizza yedim bi tatlı tabagı büyüklügünde küçük yani şimdi bügun menümde yazacak önceden acıklamasını yapayım da kızöayın
Canm pizza istiyodu kac gundur telefonu elime aldım dipariş edeyim dedim sonra aklıma su geldi
Yedikten sonra cok pişman olucam
Ewde bugday unum var hemen aldım mayasız un yogurdum cok az ocınca bi tabak buyuklugunde oldu
Üstüne malzemeleim su:
Pırasa yapraklarını ince ince dogradım
Yeşil soganları kırmızı biber 1 tane sivri biber 1 tane
Domates yarım
Zeytin ben hem yeşil hem siyah zeytin kattım
Koydum fırına en son byk lor peynir koydum üstüne
Birde maydanoz serptim sole 5 dk sonra aldım yanınada cay demledim
Kızlar denemeniz lazım incecik hamuru oldu ve tadı mükemmel oldu
Ve karnım şişmedi
Bormalde pizza yiyince midem şişerdi
Neyse bu şekilde pizza istedigimi giderdim bu arada ketcap mayonez yokkk
Ama baharat kattım pul biber kimyon karabiber kattım
)(())))))
Kızlar öglen yemegimde pizza yedim bi tatlı tabagı büyüklügünde küçük yani şimdi bügun menümde yazacak önceden acıklamasını yapayım da kızöayın
Canm pizza istiyodu kac gundur telefonu elime aldım dipariş edeyim dedim sonra aklıma su geldi
Yedikten sonra cok pişman olucam
Ewde bugday unum var hemen aldım mayasız un yogurdum cok az ocınca bi tabak buyuklugunde oldu
Üstüne malzemeleim su:
Pırasa yapraklarını ince ince dogradım
Yeşil soganları kırmızı biber 1 tane sivri biber 1 tane
Domates yarım
Zeytin ben hem yeşil hem siyah zeytin kattım
Koydum fırına en son byk lor peynir koydum üstüne
Birde maydanoz serptim sole 5 dk sonra aldım yanınada cay demledim
Kızlar denemeniz lazım incecik hamuru oldu ve tadı mükemmel oldu
Ve karnım şişmedi
Bormalde pizza yiyince midem şişerdi
Neyse bu şekilde pizza istedigimi giderdim bu arada ketcap mayonez yokkk
Ama baharat kattım pul biber kimyon karabiber kattım
)(())))))
Ben şimdilik çalışmadan yapmayı düşünüyorum fakat insan kaynaklarında iş bulursam işten çıkmam diye düşünüyorum. Tezsiz yüksek lisanslar genelde 2. öğretim olduğundan sıkıntı çıkmaz.
Blue fazla olan üzerinden değerlendireceksin.+500 gr eklenmiş hali ile.
Şimdi sen böyle dedin ya ben bir heves ettim kiCanım şöyle söyleyeyim ben 2 yıl örgün+2 yıl açıktan okudum ama tic.lisesi mağdurlarındanım aslında temelim çok iyidir özellikle matematik konusunda. Ben kpss B'yi düşünmüyorum açıkcası şuan A'ya girmeyi düşünüyorum ön araştırma yapıyorum planımda şu, eğer başlarsam çalışmaya 2014 değilde 2015 A sınavına giricem 1,5 yıl hazırlanmış olucam sınava ama şu konuda kararsızım hangi puan türünden hazırlanmalıyım? Şu an bunun araştırmasını yapıyorum.
Bende müfettişlik düşünüyordum ama kadronun yarısını fen edebiyat fakültesi mezunlarına verdikten sonra vazgeçtim. Zaten 90 larla alıyorlardı artık 90 da kurtarmaz. Yüksek lisans kapısını aralarsam belki doktora falan filan öyp diye ilerlerim diyorum ama bakalım.
Önce ingilizceyi halletmem lazım.Ben ingilizce yazışabiliyorum kompoziyon vs yazıyorum anlıyorum ama gel gör konuşamıyorum. sanırım yurt dışına çıkmam lazım
tşkler tatlım karnıbaharı haşlıyorum un yerine içine ince bulgur koyuyorum aynı müvcver yapımı gibi 2 tane yummurta dereotu maydanoz z.yağı soğan ve baharat ekliyorum yağlı kağıtlı tepsiye yerleştiriyorum pişmesine yakın üzerine kaşar veya ne peyniri varsa serpiyorum çok lezzetli oluyor şekercim
Günaydin arkadaslar..
Nasilsiniz..Ben hala ayniyim ve arti olarak bogazim agriyor,yutkunamiyorum bile..Kulaklarima vuruyor agrisi
Neyseki cocuklar iyi,onlarda simdilik bisey yok
Gün icinde kendimi iyi hissedersem gelmeye calisacagim..Hoscakalin
Ama canım tezsiz çok bir işe yaramıyor diye okumuştum bben, tezsiz bölüm okuyup öğretmenlik yapmak isteyenler için diye biliyorum ben, yapmışken tezli yapmak daha mantıklı değil mi?
bugün burası sessiz baya..
nerdesiniz kızlar? şekerkız, sweetdimple, hümeyra, sevilay, şahgül, eda, noraa..
kaptan hasta doktorumun da işleri vardır kesin.. gelin de yazın azcık yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?