Yasemin müsait olunca girersin umarım yha
sorma çağlacım ria taktırdıgımdan beri regl miyim değilmiyim sürekli lekelenme.4-5 gündür takip ediyorum yogunlasmadı.bende psikolojik şiş hissediyorum karnım ağrıyor.gecen seferde 10 gün sürdü.bu yüzden baskule cıkmıyorum moralim bozulmasın diye.bence regl dönemi çıkmayın basküle.moral bozunca daha fazla ödem oluyor.bol maydanoz işe yarıyor.ya adetime 5 6 gün falan war resmen şiştiim sabah ac karnına bile 69.5 cıktım yaa
hayırdır mervecim.bugün dehşet yogundu sabah yagmur vardı kimse gelmedi bende annemi dopler ve mrı vardı ona götürdüm geldim hasta yıgılmıs net yavas.anam ağladı anca bitirdim.gecmişe anca göz gezdirdim bişey mi kaçırdım neyin var tatlım?
edacım yapma canım sen zaten cok zoru başarıyorsun arada olsun okadar.bence en azından 2 haftada bir yada ayda bir ödül ver kendine.stresle daha fazlasını alırsın cısss kortiizon geliyor.onun yerine afiyet olsun bana kaldıgımız yerden diyete devam de kendine.endorfin salgıla.bırak tatlı mutlu etsin seni.kalori yakarsın.Arkadaşlar benim çok feci canım sıkılıyor. az önce 3 tane sütlü nuriye yedim. Şuan gidip kendimi kusturmayı bile düşünüyorum yinede yapmayacaağım cezama razıyım.
Bu sıkıntı beni mahvediyor. Keşke beynimin açma kapama tuşu olsa. Şuan off olsa da çalışmasa düşünmezse.
Arkadaşlar benim çok feci canım sıkılıyor. az önce 3 tane sütlü nuriye yedim. Şuan gidip kendimi kusturmayı bile düşünüyorum yinede yapmayacaağım cezama razıyım.
Bu sıkıntı beni mahvediyor. Keşke beynimin açma kapama tuşu olsa. Şuan off olsa da çalışmasa düşünmezse.
edacım yapma canım sen zaten cok zoru başarıyorsun arada olsun okadar.bence en azından 2 haftada bir yada ayda bir ödül ver kendine.stresle daha fazlasını alırsın cısss kortiizon geliyor.onun yerine afiyet olsun bana kaldıgımız yerden diyete devam de kendine.endorfin salgıla.bırak tatlı mutlu etsin seni.kalori yakarsın.
Arkadaşlar benim çok feci canım sıkılıyor. az önce 3 tane sütlü nuriye yedim. Şuan gidip kendimi kusturmayı bile düşünüyorum yinede yapmayacaağım cezama razıyım.
Edaaaa))
Cezanı çekersinde niye kahroluyorsun anlamadım ki
Yap bir leslie 3 mil tamam
Bence tadını cıkar afiyet olsun şeker
Ama bi daha yokkk
3 mil yapacak vaktim yok ki. Bırak 3 mili 5 dk egzersiz yapamam. Akşam 10 da gidiyorum duş alıp yatmam 11 oluyor. Sabhta 06:50 de kalkıyorum. Uykumdan feragat edemem. Zaten ancak yetiyor.:26:
sıkıntılı durumlarda malesef yemek yeme isteğimiz artıyor, ama mutlu etmesi için yediysen bırak mutlu ol.. bari o şekilde işe yarasın:) üzerine bir de canını sıkacaksan ne manası kaldı..
olumlu düşünmek zor biliyorum ama kötüyüm dedikçe de daha kötü oluyor insan, ben de geçen hafta çok kötü günler geçirdim ama içimden hep geçecek iyi olucam dedim, o anda demesi zor ama demek gerekiyor.. kendini mutlu edecek bişeyler yap, 2 gün diyete ara ver mesela, eğer seni mutlu edecekse.. bi yere mi yetişiyoruz yoo, 2 gün geç zayıflayıver nolacak
Bir durak önceden in yürü işe giderken veya ewe gelirken
2 gün 2 gün derken bir sürü gün olur. Ben temmuzdan beri diyetteyim genelde hiç aksatmadım. Nisana kadar hedef kiloma ulaşıp korumaya geçmek istiyorum. Yediğim için biraz pişmanım ama sıkıntım o tatlı değil. Bu ara sürekli olarak sıkıntı ve stres yaşamam. İş yerinde yoğunum, okul derslerimde hep ezber ben hiç ezberleyemem. Tüm bunlar beni sıkıntıya sokuyor.
Almam gereken kararları vakitlice almadığım ötelediğim için böyle oluyor. moralim azıcık düşsün hemen diyeti bozma eğilimde oluyorum. Bir kaç gün sonra regl olucam. Bende pcos var.Belki yine erken olurum. Ondan böyle huzursuzda olabilirim bilmiyorum. :26::26::26:
mervecim 3-4 gün gecikme normal.stres yapma hormonlarını etkileme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?