iyi akşamlar kızlarrrrrr
bugun kurstaydım çok yorulmuşum bide geldim yemekle uğraştım ancak oturabildim, birazdan yaptığım cicilerin resimlerini palaşırım bakalım beğencekmisiniz
dünkü menüm
sabah: 1 er tane domates salatalık, azcık peynir, 1 tatlı k. bal, 1 tatlı k. terayağ, 2 dlm ekmek
ara: 1 elma,1 mandalina
akşam: bir tabak sulu köfte,salata,1 dlm ekmek
çayın yanında azcık pestil, 2 tane ceviz
yaklaşık 1,5 lt su
spor yok
bugünkü menüm
sabah: 1 simit,çay
akşam: 1 kase çorba, 5 tane köfte, 3 yemek k. bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt
şu saatten sonrada 1 elma yemeği düşünüyorum
yaklaşık 1 lt su içtim yatana kadar 1.5 olurr
spor yokk
Kizlar iyi sksamlar hepinize ben cepteen gecmis yapma usini beceremiyorum ne olur affedin oglen iki kez simdi iki kez dedtsn yazdim am cevapla deyince hepsi gidiyor delirdim resmen az sakinleseyim gelirim yine kuzucklariniza gecmis olsun
benimde bir arkadaşımın eşi (kocası Yani) ip atlayarak 2 ayda 15 kilo verdi. Ama o kadar enteresan ki adını hatırlamıyorum yaptığı sporun ama ip bir kere dönerken o 2 kez zıplıyordu. Bende bel fıtığı var boyun fıtığı var düzleşme var daha da sayartımhastalıklarıda neysezıplamam imkansız :84:
Hos geldin cnm..Kendi adima tesekkür ederim..Kizlar iyi sksamlar hepinize ben cepteen gecmis yapma usini beceremiyorum ne olur affedin oglen iki kez simdi iki kez dedtsn yazdim am cevapla deyince hepsi gidiyor delirdim resmen az sakinleseyim gelirim yine kuzucklariniza gecmis olsun
sanada gecmisolsun cnm..cumartesi icin cok abartmadan yiyebilirsin..afiyet olsunGecmis olsun canim bendede boyun fitigi var seni cok iyi anliyorum
dünkü menüm
sabah: 1 er tane domates salatalık, azcık peynir, 1 tatlı k. bal, 1 tatlı k. terayağ, 2 dlm ekmek
ara: 1 elma,1 mandalina
akşam: bir tabak sulu köfte,salata,1 dlm ekmek
çayın yanında azcık pestil, 2 tane ceviz
yaklaşık 1,5 lt su
spor yok
afiyet olsun cnm. aksama kadar acikmiyormusun böyle..bana gün icindekiler az geldi,aksamlari begendimbugünkü menüm
sabah: 1 simit,çay
akşam: 1 kase çorba, 5 tane köfte, 3 yemek k. bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt
şu saatten sonrada 1 elma yemeği düşünüyorum
yaklaşık 1 lt su içtim yatana kadar 1.5 olurr
spor yokk
cnm gecmis bu defaslik gecmiste kalsin,gel sohbet edelimkızlarrr çokk kaynatmışsınız nasıl okuycam ben geçmişi şimdi :44: :44:
sanada gecmisolsun cnm..cumartesi icin cok abartmadan yiyebilirsin..afiyet olsun
ben yorum yapıp yanlış bişey söylemeyim çok acemiyim ama dereotlu cacığın kalsiyum açısından çok zengin olduğunu biliyorum. Bende bu ara yapsam iyi olur.
Bizim gibiler için ip atlamak çok zor kendi adıma konuşayım geçen yıl sporda denemiştim başım ağrıdı zıplamaktan bide yer sallanıyor sanki ben zıpladıkça
cnm gecmis bu defaslik gecmiste kalsin,gel sohbet edelim
afiyet olsun cnm. aksama kadar acikmiyormusun böyle..bana gün icindekiler az geldi,aksamlari begendim
trampolin özlemistir seni,bir an önce kavusun artik
Sporda olaymis ultra super olurdu:)
cnm gecmis bu defaslik gecmiste kalsin,gel sohbet edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?