hanımlar tartıda fark olacak mı bilmiyorum ama vğcudumda bariz bi sıkılaşma başladı, bugün eşim de dedi sen hakkaten zayıfladın diye.. basenlerde selülit kalmamış gibi:) çok mutlu oldum ya, karnım zaten karataya başladığımdan beri dümdüz oldu. arada bu hazımsızlıklar nedeniyle şişse de, yavaş yavaş ağırdan ağırdan çözüm alıyorum sanırım karataydan
Günaydinnnn
Dün yediklerimi yazip gecmis yapayim
Sabah
2 dl ekmekle yumurtali sandvic
ögle
1 adet pirzola teflonda,salata,ayran
Aksam
1 kase eshriyeli tavuk corbasi,1 kase yogurt
su
2,5 lt
spor
jullian 30 gün programi 1.level(28 dk)
lesillie 2 ml
dün 3 numarayı hastaneye götürdüm ateşi düşmüyordu serum taktırdım.tahlilleri yaptırdım.baya ağır enfeksiyon olmus.akşam iğne yaptım yavruma.2 numarada arkasından ateşlenince aynı mikrop hesabı onada iğne.normalde türkiyede drlar iğne yapmıyor oyüzden cok pratiğim yok.Allahtan okurken hep biz yapardık.bikaç gecedir uykusuz gecirdik.eşiminde en hassas noktası uykusuzluk bide onun nazı eklenince baya zorlandım.yarın cuma bakalım baskül efendi nediyecek.elimden geldiğince uydum ama dün öğle öğününde kızımın basında serum bekliyordum.bi kaç gündür öğünler birbirine karıştı.
Canımgercekten cok sewindim seni mutlu görmkte ayrı bir güsel :)))))
Saol canm yha)))))))
Cok geçmiş olsun canm bir hsstalıktır dönüp dolasan
Menün güsel karnıyarıkta haslanarak yapılmış gayet uygundur)
Bnce sporunu yspmıssın
Canm karnıbahar kısırımın tadı nasıl
Sence denemelimiyim
Normlde yemegını cok sewerim
Mnün herzamn ki gibi güsel
Günaydinnnn
Dün yediklerimi yazip gecmis yapayim
Sabah
2 dl ekmekle yumurtali sandvic
ögle
1 adet pirzola teflonda,salata,ayran
Aksam
1 kase eshriyeli tavuk corbasi,1 kase yogurt
su
2,5 lt
spor
jullian 30 gün programi 1.level(28 dk)
lesillie 2 ml
dün 3 numarayı hastaneye götürdüm ateşi düşmüyordu serum taktırdım.tahlilleri yaptırdım.baya ağır enfeksiyon olmus.akşam iğne yaptım yavruma.2 numarada arkasından ateşlenince aynı mikrop hesabı onada iğne.normalde türkiyede drlar iğne yapmıyor oyüzden cok pratiğim yok.Allahtan okurken hep biz yapardık.bikaç gecedir uykusuz gecirdik.eşiminde en hassas noktası uykusuzluk bide onun nazı eklenince baya zorlandım.yarın cuma bakalım baskül efendi nediyecek.elimden geldiğince uydum ama dün öğle öğününde kızımın basında serum bekliyordum.bi kaç gündür öğünler birbirine karıştı.
kaptancım ne demek herzaman güncellerim ben sen yterki her hafta kilo ver :)))Tamam cnm,görüsürüz
Cok sevindim canim ya..Inan sen veremiyorum dedikce ben üzülüxordum..Insallah tartidada fark eder,emeklerinin karsiligini aliyorsun
Cnm firinda közleyerekte yapabilirsin.o biraz uzun sürer..
Ben kendi tarifimi yazayim,2-3 dk sürüyor..
mikrodalga firina atiyorum,3 dk ya veriyorum,üzerini kapatip bekliyorum..3 dk sonra yumusuyor,hemen icini doldurup firinliyorum..ic harcina hic yag koymuyorum,kendi yaginda pisiyor..inan cok hafif ve lezzetli oluyor,Hemde hazirlamasi daha kisa sürüyor
Cok tesekkür ederim canim benim
Karniyarigi yagda kizartmadigin icin sorun yok tabikiside..Afiyet olsun canim,cok begendim
Kimse yapmiyormu yorum..Hemen ceza vereyim canim
Canim karataya uymussun yine,afiyet olsun..ssuyunda süper..canim cayi nasil yaptin,anlatabilirmisin..
Calisan insanin hali gercekten cok zor oluyor,evde oldugunda en azindan etrafin toplu oluyor,misafir geldiginde kosusturmuyorsun...
Eminimki spor yerine gecmistir canim kosusturman
Bu güzelmis yanliz..Aslinda mantikli ama cevre ne der korkusu var iste..yoksa yagi alindimi bildigimiz ekmeksiz et
Bir ben beceremiyorum su cizelge isini..sagolsun blue yapiyor bana
sporunuzu akşama bırakmayın sakın. Spor sonrası vücüut ödem yapar . benim daha önceki diyetisyenlerim gelmeden önceki gün spor yapma diyorlardı :)
sabah yürüyüş yapman harika olmuş :))
ama ben çok acemiyim yaa yanlış bir yorum yaparım diye korkuyorum:18:
walla karatay diyeti yapan bayanların menüsünü gördükçe bende mi yapsam diyorum. Çünkü kuruyemişe bayılırım
Aaaabenim dikkatimden kaçmıştır ben yapmam öyle şey
Bence çoook güzel bir menü.Karatay sana yaradı bence...
Sabah
Nesfit 5 yk
Elma kayısı kur içine attım
Ac karna yogurt kürü
Ögle
Ekmek arası tavuk döner yedim /((
(((
Aksm
Salata yogurt
Su:1 lt
Spor: tifanny 15 dk süpermiş tifanny le dewam inş
Kızlarkusuruma bakmayın
Bugün stres üstüne stres yemek bile yiyemedim hazır sipariş ettim komsu ablanın kafesi var
Malesef üzgünüm ama aksam sadece salata yedim ve saat 7:30 da bitti yemek işi
Sıvı: 2 kupa yeşilçay
1 kupa papatya yatışmam lazımdı
Bugün kızımın dengesi alt üst oldu desem yeridir ama şükür uyuyo şimdi mışıl mışıl
Harika bir menu
sağol canım:) inşallah yarar dediğin gibi..
yapmaya başladığımdan beri yüzümde hep aynı yerde 2 3 sivilce çıkardı onlar da kesildi.. kuruyemişler tetikler mi diyordum ama çok şükür olmadı öyle bişey..
Canim annemde oyle diyor git kan yaptir varsa cikar yoksada kullan ilac gwcmez boyle ama yoksa rezillik bi kere 8 gun geciktim kan sonucunu veren zaat salak yerine koydu bak hanimefendi hamile filan degilsin bu sonuc varya 0.250 cikmis bundan gebelik olmaz dedi pis pis siritarak yada ben alingandim cubukta gormeden tobe gitmem dedim o gunden sonraama bu boyle caylaayla gecmeyecek galiba gideyim ben dr hamilelik suphem var deyim regl olursam allah kerim olmazsam napalim
C nm tebrikler guzel bi haberhanımlar tartıda fark olacak mı bilmiyorum ama vğcudumda bariz bi sıkılaşma başladı, bugün eşim de dedi sen hakkaten zayıfladın diye.. basenlerde selülit kalmamış gibi:) çok mutlu oldum ya, karnım zaten karataya başladığımdan beri dümdüz oldu. arada bu hazımsızlıklar nedeniyle şişse de, yavaş yavaş ağırdan ağırdan çözüm alıyorum sanırım karataydan
Azmin Zaferi bu iste
Koskocaman aferin canim sana..bizde bu irade olduktan sonra kimtutar bizi:13:Hanimlar kocaman bi aferin istiyorum arkaslarim geldi cocuklarla beraber yiyeyilim diye pizza yaptik ben yemedim haslanmis karnabahar yedim yarin tarti gunum var yiyemem dedim yemedigim icin cok mutluyum
Ne güzel haberler aliyorum bu gün..Tabiki farkedilecek canim,o kadar emek veriyorsun..eee karsiliginida aliyorsun haliylebluecum karatayı uzun süre yapmadım ama göbegim 1 haftada dümdüz oldu.etkisinin olduguna inanıyorum.zaten göbekli değilim ama farketti.
bugün bi hastam hocam nekadar kilo vermişsiniz cokdeğişmissiniz demezmi.bütün yorgunlugumu aldı.ben basenli oldugumdan hazır önlükte mecbur büyük beden alıyordum en son diktirdim çünkü büyük bedenin üst kısmı bol geliyordu.yeni önlükte beni zayıf gösterdi ee oturuncada hasta üstten beni öyle gördü ama olsun biri bana zayoflamıssın dedi üstelik coooook dedi
Ay canim ya,gecmisolsun canim...şöyle vaktim olsada sizle muhabbet edebilsem.bugün cok yogun.hasta bi taraftan evdekiler bir taraftan.annemler pazar günü gidecekti kızkardesim var benim aydında 3 cocuklu hepsi benimkindende küçük besin zehirlenmesi olmus.öğretmen olduklarından aydındalar.kimseleri yok 3 cocugu eşine bırakıp bulantlı fena şeklide tek başına acile gitmiş.ne komsu ne bişey sanki yanabncı memleketteyiz.kıyamadım annemleri ona yolluyorum bilet değiştir hazırla..başım döndü walla.şimdide kvler gelecek ev dandini.
ben ilk ikisini viyanada dogurdum 2.de arkadaslar doguma giderken bizi ara 1.ye bakalım felan dediler.gece sancılandım nişan geldi.4-5 gibi arkadası aradık dediki bu saatde gelemeyiz arabaları var evliler.yani ne vasıta sorunları nede yanlız gelemem diyecek bişey var üstelik benim durumumda tmm ben sizi beklerim sabah olsun diyecek bişey değil ay ne bozulmustum başka bir arkadas vardı Allah ondan razı olsun hamile hamile o gelmiş kızıma baktı.
Tam benlik menü kaptancım.Öyle de güzel. Etobur eda
Evet canim ya,nazar boncuklarimizi takalim en iyisi,nazar ediyorlar sanimcaGeçmiş olsun canım. Takımın kuzucukları iyileşemedi bir türlü
Cok tesekkür ediyorum canim benim..insallah her hafta veririm..duraklama olmasin diye dua ediyorum inanki..canım bence gayet güzel oldu, hafif oldu, 1 bardaktan daha az bulgurla daha güzel olur ve üzerine kaşar koyunca bence.. bundan sonra öyle yapacağım.. biraz da su koymak gerek ben koydum ama kuru oldu, bulgur suyu çekiyor çünkü..
kaptancım tam bir kaptansın maşallah takımına örnek oluyorsun, menün yine çok güzel ve sporuna bayıldım maşallah sana!
canım çok çok geçmiş olsun ya demek mikrobik çıktı..antibiyotikler mikrop için mi veriliyor? demek artık direnç kazandılar vay pislikler:) ya şaka bi yana gittikçe kötüye gidiyor dünya, valla iyice içim sıkılıyor..
kaptancım ne demek herzaman güncellerim ben sen yterki her hafta kilo ver :)))
asıl koşturmaca akşama.. bi de komşum yemeğe çağırmıştı, önceden çağırdığı için misafir nasılsa sonraki gün gelecek diye tamam demiştim, şimdi akşam hem yemeğe gidecez hem de misafir ağırlayacazzaten çok geç kalkmayız.. yemekten de korkuyorum tam da tartı öncesi, ama çok iradeli davranıp en zararsız şekilde kalkacağım sofradan:)
yaa gerçekten mi ya, ben de spor yapıp tartılırsak daha zayıf çıkarız sanıyordum..gerçi bu şekilde tartılmadım ama öyle olur sanıyordum.
bence deneyebilirsin.. yiyebileceklerin belli, yemeyecekler listen belli.. günde 2 öğün, ara öğün derdi yok, yok yanımda yiyecek var mı, yok öğlen yemekhanede yemek var mı derdi yok.. kahvaltı zaten süper:) ekmeğe çok düşkünlüğün yoksa çok da kolay alışırsın..
Canim bende biliyorum seni..Arkadsslar biliyorum harika menu de kendi vucudumu da biliyom bende kilolar gr gr gider bakalim yarin ne kaadar gitms.ah duzenli bi de spor yapablsm
Tamam efendim,hemen iciyorumKizlar sucunz geldi hadi bakim gorelim bardaklari. Benimki suan 1.5 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?