Hanimlar kocaman bi aferin istiyorum arkaslarim geldi cocuklarla beraber yiyeyilim diye pizza yaptik ben yemedim haslanmis karnabahar yedim yarin tarti gunum var yiyemem dedim yemedigim icin cok mutluyum
Ben 2 numaradan hamileyken cok kötü hastalandim..kusma,öksürük,ates cok fenaydim..öksürürken cocuk düsecek diye cok korkuyordum,o kadar siddetliydi...
Artik dayanamadim doktora gittim,0-6 ay bebeklere verilen antibiyotiklerden verdi bana..kullandim mecburen..:26:
haklisin canim valla..cocuk özlüyor bütün gün,temizlenmeyi beklemiyorlar...
öylemiymis..ben hic bilmiyordum bunu..Mesela tarti öncesi özellikle aksam yapiyorum sporumu ,iyice terleyip dusumu aliyorum,sonrada 2-3 kupa besibiryerde icip uyuyorum...
yanlismi yapiyorum simdi ben:44:
Kizlar sucunz geldi hadi bakim gorelim bardaklari. Benimki suan 1.5 oldu
yaa nerdesinn sen yaaa.. kuruduk bak :106:
Kizlar benim herüf aradi,geliyormus,yemek hazirmi dedi..bende yok degil dedim..Adamin sesi 5 saniye kadar kesildi..
Sen gelene kadar hazir olur diyince nefesi yerine geldi..adam cok acikmis heralde..ben yemegimi hazir edeyim en iyisi..aksama görüsürüz citirlar..
Yarin listeyi kim hazirliyor kizlar..
Gönüllü varmi aramizda..
kim hazirlamadiysa parmak kaldirsin hemen
Hanimlar kocaman bi aferin istiyorum arkaslarim geldi cocuklarla beraber yiyeyilim diye pizza yaptik ben yemedim haslanmis karnabahar yedim yarin tarti gunum var yiyemem dedim yemedigim icin cok mutluyum
Misafirlikten kalkarken yediklerimi geri cikarmayi dusundum biliyomusunz normalde hayatimda hic yapmadim.rabbim yaptirmasin.vucudun hakkina girmekten korktum.caiz olsaydi belki
canım çok geçmiş olsun acil şifalartatlım ya kac gundur gıremıyorum dedem kalp krızı gecırdı yogun bakımda suan
canım menüler güzel olunca gözden kaçıyorkızlar menümü yazayım, gerçi kimse yorum yapmıyor artık ama neyse:)
sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, yarım çay bardağı fındık,birazcık peynir, domates salatalık
ara: karnabahar kısırı 1 dilim, 1 kase yoğurt
akşam: tavuk ızgara (ızgaralanmış soğan ve biberle beraber), 1 top süzme yoğurt, buzlu limonlu çay (ice tea değil, gerçek yapım :)şekersiz)
su: 2,5 lt
spor: bugün yatılı misafirim var, normalde haftasonu geleceklerdi, bir gün önceye alındı, ben de alışverişe gittim, abartmıyorum akşam 8buçuktan gece 1 e kadar bir dakika durmadım diyebilirim, eve getirdim yerleştirdim mutfağı ve evi topladım, kıyma almıştım onları köfte yapıp buzluğa attım, açıkta görünen rafları düzelttim, oldukça yoğun geçti gecem..
ayy ne güzel banada dün kv dedi 10 gun önce görüşmüştük zayıflamışsın dedihanımlar tartıda fark olacak mı bilmiyorum ama vğcudumda bariz bi sıkılaşma başladı, bugün eşim de dedi sen hakkaten zayıfladın diye.. basenlerde selülit kalmamış gibi:) çok mutlu oldum ya, karnım zaten karataya başladığımdan beri dümdüz oldu. arada bu hazımsızlıklar nedeniyle şişse de, yavaş yavaş ağırdan ağırdan çözüm alıyorum sanırım karataydan
çok geçmi olsundün 3 numarayı hastaneye götürdüm ateşi düşmüyordu serum taktırdım.tahlilleri yaptırdım.baya ağır enfeksiyon olmus.akşam iğne yaptım yavruma.2 numarada arkasından ateşlenince aynı mikrop hesabı onada iğne.normalde türkiyede drlar iğne yapmıyor oyüzden cok pratiğim yok.Allahtan okurken hep biz yapardık.bikaç gecedir uykusuz gecirdik.eşiminde en hassas noktası uykusuzluk bide onun nazı eklenince baya zorlandım.yarın cuma bakalım baskül efendi nediyecek.elimden geldiğince uydum ama dün öğle öğününde kızımın basında serum bekliyordum.bi kaç gündür öğünler birbirine karıştı.
aminnn canım benimCanim bencede doktora git görün..Insallah hamilesindir ama degilsende ilaclarini alirsin..
Allah seninde,sahgülünde ve sekerkizinda kucaklarini doldursun canim
ayyy benımkide aynı 10 dk sonra ararKizlar benim herüf aradi,geliyormus,yemek hazirmi dedi..bende yok degil dedim..Adamin sesi 5 saniye kadar kesildi..
Sen gelene kadar hazir olur diyince nefesi yerine geldi..adam cok acikmis heralde..ben yemegimi hazir edeyim en iyisi..aksama görüsürüz citirlar..
Yarin listeyi kim hazirliyor kizlar..
Gönüllü varmi aramizda..
kim hazirlamadiysa parmak kaldirsin hemen
vay pissss.benim regl 1 gün gecmeden bırak kanı idrarda bile çıkar gebeliğim.8gün az mı.bana gelen kadınları bu konuda elimden geldiğince destekliyorum.kan tahlilini hemen veriririm ben.Allah gönlüne gre versin.
şöyle vaktim olsada sizle muhabbet edebilsem.bugün cok yogun.hasta bi taraftan evdekiler bir taraftan.annemler pazar günü gidecekti kızkardesim var benim aydında 3 cocuklu hepsi benimkindende küçük besin zehirlenmesi olmus.öğretmen olduklarından aydındalar.kimseleri yok 3 cocugu eşine bırakıp bulantlı fena şeklide tek başına acile gitmiş.ne komsu ne bişey sanki yanabncı memleketteyiz.kıyamadım annemleri ona yolluyorum bilet değiştir hazırla..başım döndü walla.şimdide kvler gelecek ev dandini.
ben ilk ikisini viyanada dogurdum 2.de arkadaslar doguma giderken bizi ara 1.ye bakalım felan dediler.gece sancılandım nişan geldi.4-5 gibi arkadası aradık dediki bu saatde gelemeyiz arabaları var evliler.yani ne vasıta sorunları nede yanlız gelemem diyecek bişey var üstelik benim durumumda tmm ben sizi beklerim sabah olsun diyecek bişey değil ay ne bozulmustum başka bir arkadas vardı Allah ondan razı olsun hamile hamile o gelmiş kızıma baktı.
Kizlar bugun ilk kez yemek yemekten zevk almadan istemeyerk zorla yedim .bu benim icin buyuk basari.sabah okula gecmeden bi hocahanima davetliydim.aksam aradim yalvardim bisey yapma.ben sadece kahve icicem tabagi reddecim dedim. Sabah kahvemi ictim.tam kalkicm cay ve yaninda pasta tabagi.en az 3' dk valla yalvardim.yemicm diye reddettim babaannesi ve annesi azcik yebari dedilr mecbur kaldim.elmali pastadan sadece1 lokma.irmikli tavuk gogsunden 3 catal kadar.
Burdayim arkasaim tenefusletde sizi yakalamaya calisiyomiste haaaaa suuuuuu benimki2 lt oldu bak
Canim yarin sabah erkenden kilo bildirimi yapmalisin..tartılma saatine kadar aslında hem dinlenmiş oluyorsun hemde beşibiryerde çayı içerek ödem atıyorsundur. YAnlış olduğunu sanmıyorum. Ben sabah erken gidiyordum diyetisyene ve bana akşam spor yapıp gelme vucut kaybettiği suyu aldığın diğer sıvılar ile tutar demişti. Ama ben yarın emin olmak için spor hocasına bir sorayım.
Canim kilomnu kendin hesaplayacak ve adinin larsisina ekleyeceksin..birazdan anlatacagimKaptan cok tatlisin:) ben bilmiyorum liste yapmayida yuzde hesaplamalarida
Afiyet olsun canim..Bol pastali bir hafta gecirdin...Tartida fazla cikmazsin insallahKizlar bugun ilk kez yemek yemekten zevk almadan istemeyerk zorla yedim .bu benim icin buyuk basari.sabah okula gecmeden bi hocahanima davetliydim.aksam aradim yalvardim bisey yapma.ben sadece kahve icicem tabagi reddecim dedim. Sabah kahvemi ictim.tam kalkicm cay ve yaninda pasta tabagi.en az 3' dk valla yalvardim.yemicm diye reddettim babaannesi ve annesi azcik yebari dedilr mecbur kaldim.elmali pastadan sadece1 lokma.irmikli tavuk gogsunden 3 catal kadar.
Canim sakin ha..sagliksiz hic birsey yapmiyoruz..yedigini cikarmak yerine spor yap benceMisafirlikten kalkarken yediklerimi geri cikarmayi dusundum biliyomusunz normalde hayatimda hic yapmadim.rabbim yaptirmasin.vucudun hakkina girmekten korktum.caiz olsaydi belki
Su icmen süper vallaBurdayim arkasaim tenefusletde sizi yakalamaya calisiyomiste haaaaa suuuuuu benimki2 lt oldu bak
tamam canim yarin senin siran olsun,eger gelemezsen piyango merveye cikacakKaptancım iş yerinde çoook acil gıcık bir durum çıkmazsa ben hazırlarım.Zaten anlarsınız gelmeyeceğimi
Kolay gelsin canimcanım çok geçmiş olsun acil şifalar
canım menüler güzel olunca gözden kaçıyor
ayy ne güzel banada dün kv dedi 10 gun önce görüşmüştük zayıflamışsın dedi
çok geçmi olsun
aminnn canım benim
ayyy benımkide aynı 10 dk sonra arar
bende mutfağa gidiyorum hemen
Ay canim ya..kusura bakma ama güldümHahaa idrarda mi dusukle sonlanan hamileligimde 20 si regl olmam gerekurken 31 aralikta silik cikti ondan oncede bos cikiyodu 1 ocakta kan verdim kiz aradi ayfer hanim hamilesiniz ama olmayada bilir degwr cok dusuk dedi saka yapiyosunuz bunun ihtimali mi olur canim kanda dedim . Benim sipaciklar gizlendigi kadar gizleniyor ( tipta gec dollenme )
Ütümü dedin:18:kızkardeşine çok geçmiş olsun.. Şu anne babalara rabbim uzun ömürler sağlık sıhhat versin eksikliklerini göstermesin benimkilerde ne zaman daralsam bunalsam yanımdalar.Allah razı olsun onlardan..
ayy ama arkadaş da nasıl bir arkadaşmış bu durumun şimdi olmaz yarını mı var.Ama neyse allah bi kolaylığını vermiş yinede :)
amaaaan ev her zaman dandini olmaya müsait. Bu hafta hiiiç ama hiç iş yapmadım sadece çamaşır yıkayıp gerekli şeyleri ütüledim o kadar...Evde 2 çocukla temzilik düzen mi kalır kiiii sende 3 tane
Kötü haber vereyim canim..ne kadar istemeyerekte yesek maalesef kalorisi varkıyamam yaaa bu diyet nasıl bir psikolojidir
bence o kadar istemeyerek yenen şeyin kalorisi olmaz.
ama sen ekstra spor yap için rahtlasın..
merve cizelge yapmayı bilıyonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?