Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tartılma saatine kadar aslında hem dinlenmiş oluyorsun hemde beşibiryerde çayı içerek ödem atıyorsundur. YAnlış olduğunu sanmıyorum. Ben sabah erken gidiyordum diyetisyene ve bana akşam spor yapıp gelme vucut kaybettiği suyu aldığın diğer sıvılar ile tutar demişti. Ama ben yarın emin olmak için spor hocasına bir sorayım.

Kaptan cok tatlisin:) ben bilmiyorum liste yapmayida yuzde hesaplamalarida

Kizlar bugun ilk kez yemek yemekten zevk almadan istemeyerk zorla yedim .bu benim icin buyuk basari.sabah okula gecmeden bi hocahanima davetliydim.aksam aradim yalvardim bisey yapma.ben sadece kahve icicem tabagi reddecim dedim. Sabah kahvemi ictim.tam kalkicm cay ve yaninda pasta tabagi.en az 3' dk valla yalvardim.yemicm diye reddettim babaannesi ve annesi azcik yebari dedilr mecbur kaldim.elmali pastadan sadece1 lokma.irmikli tavuk gogsunden 3 catal kadar.

Misafirlikten kalkarken yediklerimi geri cikarmayi dusundum biliyomusunz normalde hayatimda hic yapmadim.rabbim yaptirmasin.vucudun hakkina girmekten korktum.caiz olsaydi belki

Kaptancım iş yerinde çoook acil gıcık bir durum çıkmazsa ben hazırlarım.Zaten anlarsınız gelmeyeceğimi

Hanimlar kocaman bi aferin istiyorum arkaslarim geldi cocuklarla beraber yiyeyilim diye pizza yaptik ben yemedim haslanmis karnabahar yedim yarin tarti gunum var yiyemem dedim yemedigim icin cok mutluyum

Tebrikler. Kendi yaptığını yiyememek daha zor Hemde pizza

tatlım ya kac gundur gıremıyorum dedem kalp krızı gecırdı yogun bakımda suan
canım çok geçmiş olsun acil şifalar
canım menüler güzel olunca gözden kaçıyor
ayy ne güzel banada dün kv dedi 10 gun önce görüşmüştük zayıflamışsın dedi
çok geçmi olsun
Canim bencede doktora git görün..Insallah hamilesindir ama degilsende ilaclarini alirsin..

Allah seninde,sahgülünde ve sekerkizinda kucaklarini doldursun canim
aminnn canım benim
ayyy benımkide aynı 10 dk sonra arar
bende mutfağa gidiyorum hemen

vay pissss.benim regl 1 gün gecmeden bırak kanı idrarda bile çıkar gebeliğim.8gün az mı.bana gelen kadınları bu konuda elimden geldiğince destekliyorum.kan tahlilini hemen veriririm ben.Allah gönlüne gre versin.

Hahaa idrarda mi dusukle sonlanan hamileligimde 20 si regl olmam gerekurken 31 aralikta silik cikti ondan oncede bos cikiyodu 1 ocakta kan verdim kiz aradi ayfer hanim hamilesiniz ama olmayada bilir degwr cok dusuk dedi saka yapiyosunuz bunun ihtimali mi olur canim kanda dedim . Benim sipaciklar gizlendigi kadar gizleniyor ( tipta gec dollenme )

kızkardeşine çok geçmiş olsun.. Şu anne babalara rabbim uzun ömürler sağlık sıhhat versin eksikliklerini göstermesin benimkilerde ne zaman daralsam bunalsam yanımdalar.Allah razı olsun onlardan..
ayy ama arkadaş da nasıl bir arkadaşmış bu durumun şimdi olmaz yarını mı var.Ama neyse allah bi kolaylığını vermiş yinede :)
amaaaan ev her zaman dandini olmaya müsait. Bu hafta hiiiç ama hiç iş yapmadım sadece çamaşır yıkayıp gerekli şeyleri ütüledim o kadar...Evde 2 çocukla temzilik düzen mi kalır kiiii sende 3 tane

kıyamam yaaa bu diyet nasıl bir psikolojidir
bence o kadar istemeyerek yenen şeyin kalorisi olmaz.
ama sen ekstra spor yap için rahtlasın..

Canim yarin sabah erkenden kilo bildirimi yapmalisin..

Bana net olarak takima girdigin kilonu yazarmisin..öncesi degil canim takima ilk geldigindeki kilon..

kilonu kendin hesaplayip listeye ekleyeceksin,birazdan kilo hesaplamayi anlatacagim..
Kaptan cok tatlisin:) ben bilmiyorum liste yapmayida yuzde hesaplamalarida
Canim kilomnu kendin hesaplayacak ve adinin larsisina ekleyeceksin..birazdan anlatacagim
Afiyet olsun canim..Bol pastali bir hafta gecirdin...Tartida fazla cikmazsin insallah
Misafirlikten kalkarken yediklerimi geri cikarmayi dusundum biliyomusunz normalde hayatimda hic yapmadim.rabbim yaptirmasin.vucudun hakkina girmekten korktum.caiz olsaydi belki
Canim sakin ha..sagliksiz hic birsey yapmiyoruz..yedigini cikarmak yerine spor yap bence
Burdayim arkasaim tenefusletde sizi yakalamaya calisiyomiste haaaaa suuuuuu benimki2 lt oldu bak
Su icmen süper valla
Kaptancım iş yerinde çoook acil gıcık bir durum çıkmazsa ben hazırlarım.Zaten anlarsınız gelmeyeceğimi
tamam canim yarin senin siran olsun,eger gelemezsen piyango merveye cikacak
Kolay gelsin canim
Ay canim ya..kusura bakma ama güldüm
Ütümü dedin:18:
benimde var biraz,kalkip yapayim en iyisi,haftasonu yatili misafirim gelecek
kıyamam yaaa bu diyet nasıl bir psikolojidir
bence o kadar istemeyerek yenen şeyin kalorisi olmaz.
ama sen ekstra spor yap için rahtlasın..
Kötü haber vereyim canim..ne kadar istemeyerekte yesek maalesef kalorisi var

Panzehiride spor

Gecen haftaki kilon-bu haftaki kilon*100:gecen haftaki kilon

Örnek
Pegasus07:
Gecen hafta 67,7
bu hafta
67
o zaman

67,7-67=0,7
0,7*100=70
70:67,7=1,033 cikiyor..virgülden sonraki 3.rakam 5 ve üzeri olursa bir önceki sayiyi arttiriyoruz..
mesela 1,035 olsaydi o zaman bir öncekli sayiyi arttiriyorduk yani 1,04 olurdu...

sulecigim senin bu haftaya mahsus olarak takima ilk girdigin kiloya göre hesaplama yapman lazim..

Anlamadiginiz yer varsa tekrar anlatabilirim..

menum
sabah bir kayısı 4 cevız
kahvaltı haslanmıs yumurta üç zeytın dereotu tere yesılsogun bırazcık peynır 1,5 dılım ekmek bugday, 1 cay k. bal bır ç.k recel
ara yarım portakal
ogle uc zeytın bırazcık peynır bır dılım ekmek haslanmıs karnabahar yogurtlu
ara cay ıkı avuc spıcel k
akşam bir porsıyon yumurtalı ıspanak yogurt
ara 1 avuctan az fıstık cevız
ara greyfurt
3,5 lt su 40 dakıka tempolu yuruyus
bıtkı cayına pazartesıne kadar ara verdım alısmasın bunye dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…