- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
inanmayacaksınız ama ben bitter çikolata yemeden kabızlıgım gecmiyor.cumartesi 1-2 kaşık bitterli pudng yedim ertesi gün etkisini gösterdi.şimdi ne yapsam çıkamıyorum.
-
canım kurtulmak ne demek, sadece sen hayırlısıyla evlat sahibi ol diye seviniriz biz
kahve adeti geciktiriyor bende, madem hamile değilsin, özgürce maydonoz suyu yapıp içebilirsin, adet söktürücü olarak. bitki çaylarını da artırabilirsin, yeşilçay da tetikliyormuş yasemin demişti..
Gunaydin yeni kalktim aslinda soyle sabah 6.30kalktim namazi kildim oglani okula goturdum 4km yuruyus yaptim dusumu aldim biraz dinleniyim derken uyuya kalmisim
kızceler an ıtıbarıyle dıyetısyenden randevu aldım aldım bakalım hayırlısı aksam 4te randevum var kendı basıma beceremıyorum yagdanmı sudanmı anlamıyorum bakalım ne olucak:)
Gunaydin yeni kalktim aslinda soyle sabah 6.30kalktim namazi kildim oglani okula goturdum 4km yuruyus yaptim dusumu aldim biraz dinleniyim derken uyuya kalmisim
İnşallah hayırlısı olur senin icin canim
acaba geç saatte spor yapmanın bi sakıncası varmı? mesela akşam 10 buçuktan sonra leslie yapsak olur mu?
Canim etki gosteroyorsa ye bence ana diywtinde var mi bilmem sma benim ddiyetisyen haftada bir sutlu tatli bermisti ama kg göre listeler degisiyor o yuzden menu yorumlarkende bu on planda tutulmali
canım en iyisini yapmışsın bak yasemin de memnun kaldı, bir an önce hedefine ulaşırsın bu şekilde..kızceler an ıtıbarıyle dıyetısyenden randevu aldım aldım bakalım hayırlısı aksam 4te randevum var kendı basıma beceremıyorum yagdanmı sudanmı anlamıyorum bakalım ne olucak:)
nane çayı da çok etkili, ben hamileliğimin başlarında kanama geçirdim,1 ay yattım, nane çayı içiyordum acaba o mu yaptı diye bile düşündüm sonradan..Bitki caylarina basladim bakalim hala gelen gisen yok ama napsam bilemedim bekleyeceğiz cozum yok.
tatlım bıldıgım kadarıyla yok hatta daha artısı var dıye dusunuyorum ben cunku gun boyunca yedıklerını yatana kadar azda olsa yakmış olucaksın sabaha daha dınc uyanacaksın
Heyy gunaydin
Evet kan testi yaptırdım ve uzgunum hala benden kurtulamadini maalesef hamile degilim ama hala regl olmadim cat diye catliycam bugun dr gidiyorum ilac filan versin yoksa tartida cok lis sonuc bekliyo beni
Dun ki menum
Sabah
1 kase tutmac corbasi
Ara
1 elma
Ogle
1 kase tutmac corbasi
Ara
1 fincan kahvw
1 minis cikolata (bayram cikolatadi olur ya hani ecenin ondan)
Aksam
3 yk et sote
Ara
1 portakal
Su; 2 lt
Spor: 30 dk bantta yuruyus (zamanla artirmaliyim)
Kızlar eliptik biskitlet almayi dusunuyorum sizce nasil ben spor hicasina sordum basen ve tym vucut icin cok faydali dedi fikri olan yada kullanan var mi oturma yeri olmayanlardan alacagim :)
dünki menüm:
sabah: 1 bardak süt, yarım elma, 6-7 kuru üzüm, 1 avuç fındık badem karışımı
öğlen: 5 yk fasulye, 1 kase yoğurt
akşam: tavuk ızgara, bol salata, 1 kibrik kutusu kadar lavaş (sıcaktı dayanamadım:), 1 yk bulgur
akşam dışardaydık, türk restoranında, enfes tatlılar vardı ama almamayı başardım:) dün önce fast food sonra tatlı mücadelemin sonucunda çok şükür kaçamaksız bir gün geçirdim..
sonrasında oğlumu oyun parkına götürdüm yarım saat oynadık, dünki cezamı yapmış sayılırım sanırım
evegeldim ipim yoktu ip atlar gibi yapayım dedim, 15 dk devam etse insan harbiden çok yorulur..
ve paris hilton'un çantaları %70 indirime girmişti, müthiş ucuza güzel bi çanta aldım :)) 350 tl lik çanta 100e düşmüştü.. arada böyle güzel şeyler oluyor:)
canım en iyisini yapmışsın bak yasemin de memnun kaldı, bir an önce hedefine ulaşırsın bu şekilde..
nane çayı da çok etkili, ben hamileliğimin başlarında kanama geçirdim,1 ay yattım, nane çayı içiyordum acaba o mu yaptı diye bile düşündüm sonradan..
maydonoz suyunu da kadınlar eskiden istemedikleri hamilelikleri bitirmek için kullanırlarmış o derece etkili yani..
kalp sağlığı açısından vs farkedermi sonra kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dedim :))) ama başka türlü olmuyor, en azından bu şekilde haftada 3-4 kere spor yapabilirim. sabah kalkamıyorum, artık bunu kabul etmeliyim, olmuyor yani..akşam erken yatamıyorum. bari oğlanı eşim uyuturken spor yaparım diye düşündüm..
Nasil yapmislar cnm brokoliyi ya bende kokusundan hoslanmiorum
inanmayacaksınız ama ben bitter çikolata yemeden kabızlıgım gecmiyor.cumartesi 1-2 kaşık bitterli pudng yedim ertesi gün etkisini gösterdi.şimdi ne yapsam çıkamıyorum.
kızceler an ıtıbarıyle dıyetısyenden randevu aldım aldım bakalım hayırlısı aksam 4te randevum var kendı basıma beceremıyorum yagdanmı sudanmı anlamıyorum bakalım ne olucak:)
Menum sabah ceviz su uc tane
Kahvalti bol yesillik menemen dort kasik kadar uc zeytin b.peynir iki d.e bir.c.k bal
Ara kucuk greyfurt yarim armut
Ara kuruyemis bir avuc kadar
Ara neskafe bir avuc spical k
Aksam bir porsiyon corba bir d.ekmek,bir tabak yesil fasulye, yogurt aci biber
Ara bir kucuk dilim yaspasta
3lt su 4 km yuruyus bir buyuk.b bitki karisimi cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?