- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ohh çok güzel bir menü
inşallah cnm bakalım ben bugun dıyetısyene sorarım cnm senın ıcın akşam yapsak bı sorun olurmu dıye
bugün yandaki dr arkadas izinli yerinede ben bakıyorum.iyice koptum burdaki konulardan.
güzel haber gelen giden kilo vermişsin diyor.üstelik son gebeliğimden önce alıp giyemediğim bir eteğimi giydim bugün.azcık dar ama olsun önlükten görülmüyor
kötü haber kv bana geldi iyidir severim kendisini akşam yemekte onşara eşlik edemedim yanlış anlaşılmasın rahat olsunlar diye diyetteyim dedim şimdi evde sürekli diyet lafı geciyor buda benim psikolojimi bozuyor kırılmasın diye söyleyemiyorum ama birde kaynım vs duyarsa yandım artık yorumlar ucusur.
Test yaptırdın mı canım. İnsülin direnci çıktı mı sende ?Ara n yemek doru mu, yanl m? - Osman MFTOLU - Hrriyet
çok güzel bi yazı kızlar, ara öğün gerekli mi değil mi tartışmasına cevap olarak..
bence de kesinlikle kişiye göre değişiyor, ve ben mesela kendimi doğru tanımıyormuşum.. o bahsettiği insülin direnci beni hep aburcuburlara boğuyormuş meğerse.. acıktığımda bir kere bile meyve yesem hatta yemek yesem geçmezdi içimden.. yemek olsa bile.. ekmek arası şu bu, şekerli aburcuburlar isterdi canım..
bugün yandaki dr arkadas izinli yerinede ben bakıyorum.iyice koptum burdaki konulardan.
güzel haber gelen giden kilo vermişsin diyor.üstelik son gebeliğimden önce alıp giyemediğim bir eteğimi giydim bugün.azcık dar ama olsun önlükten görülmüyor
kötü haber kv bana geldi iyidir severim kendisini akşam yemekte onşara eşlik edemedim yanlış anlaşılmasın rahat olsunlar diye diyetteyim dedim şimdi evde sürekli diyet lafı geciyor buda benim psikolojimi bozuyor kırılmasın diye söyleyemiyorum ama birde kaynım vs duyarsa yandım artık yorumlar ucusur.
ya hakkaten banu kaptan merve nerdesiniz kızlar?
Günaydın herkese
Bugün biraz yoğun bir gün olacak gözleriniz beni aramasın
Dünkü menüm
(06:50) Kalkış Maydanoz suyu
(07:10)Kahvaltı
1 bayrdak greyfurt suyu
1 dilim ekmek
1 dilim light beyaz peynir
4 zeytin
yarım domates yarım salata
1 haş.yumurta
(10:00)Ara: 2 dilim ananas
(12:00)Öğle:
Koca bir kase salata
2 tane köfte(köftelerin boyu büyüktü ondan adet olarak az)
(15:00)Ara: 2 dilim ananas
(17:30)Akşam : 1 kase salata
9 yk brokoli yemeği (ben yıllardır niye brokoli yememişim anlamadım gitti tadı güzelmiş)
(19:30) Ara: 2 dilim ananas
(21:30)Ara: 1 bardak greyfurt suyu
Cnm skma kendini ben de ayni durumdayim ilk basladigmda ne dalgalar gecildi kaynimin benimle dalgasini unutmam hala guya saka yapmis esek sakasiydi.ama ben kilovetdikce onlar inanamiyolar gorduklerine ve evet basariyomussun ya dediler hele bide hedef kiloma ulasayim nasil da sasirticm onlarisağol canım
valla çok iyi olur canım ya, en azından içime siner:)
ya aslında kv olayı değil bizim milletimiz böyle, benim de komşular taktı diyetime, halbuki listem yok bişeyim yok, uyan herşeyi de yiyorum. geçen sene diyet yaptığımda da benim kv yapma yapma diye tutturmuştu taa kmlerce uzaktan, görünce çok güzel olmuşsun demişti, akrabaları da incecik olmuşsun ne güzel olmuşsun demişlerdi, sonra bi yerde tuttu kv dediki akrabalar diyorki noldu geline, hasta falan mı... hey allahım demiştim ama umursamamıştım.. sanki onun lafıyla yemek yicem yada yemicem..
Menun super arkadasim sporu soramam o konuda benim eksikligm var ama suyu sorabilirm su nerde su
karatay başlıklarından bi tanesine yorum yazdım yazmaz olaydım, hanımefendi hem öğlen hem akşam etleri bulgurları götürmüş, sonra da az yiyebildim demiş. bence az değil ki dedim, hep beraber yok efendim o hamileymiş de, yok fazla kilosu yokmuş da sağlık için karatay yapıyormuş da, saldırıya uğradım:) aa ne güzel tebrikler vs deyip konuyu kapamaya çalıştım hanımefendinin kendisi yazmış "gayet de az yedim,çeşit çok diye size öyle gelmiş" falan diye çıkışmış..
bir daha bu başlık dışına çıkarsam:) zayıflama başlığında gezen hamileler olduğu içime doğacak heralde
Test yaptırdın mı canım. İnsülin direnci çıktı mı sende ?
Cnm skma kendini ben de ayni durumdayim ilk basladigmda ne dalgalar gecildi kaynimin benimle dalgasini unutmam hala guya saka yapmis esek sakasiydi.ama ben kilovetdikce onlar inanamiyolar gorduklerine ve evet basariyomussun ya dediler hele bide hedef kiloma ulasayim nasil da sasirticm onlari
Gunaydin yeni kalktim aslinda soyle sabah 6.30kalktim namazi kildim oglani okula goturdum 4km yuruyus yaptim dusumu aldim biraz dinleniyim derken uyuya kalmisim
Canim yarim saat yapmaya calis sporu en azindan 20dakkadan sonra vucud yag yakimina basliuormus
Erişte muhtemelen yağ ile kavrulmuştur
Kaşar olmamış
Genel olarak az yiyorsun ama yanlış yiyorsun. :18:
Günaydın herkese
Bugün biraz yoğun bir gün olacak gözleriniz beni aramasın
Dünkü menüm
(06:50) Kalkış Maydanoz suyu
(07:10)Kahvaltı
1 bayrdak greyfurt suyu
1 dilim ekmek
1 dilim light beyaz peynir
4 zeytin
yarım domates yarım salata
1 haş.yumurta
(10:00)Ara: 2 dilim ananas
(12:00)Öğle:
Koca bir kase salata
2 tane köfte(köftelerin boyu büyüktü ondan adet olarak az)
(15:00)Ara: 2 dilim ananas
(17:30)Akşam : 1 kase salata
9 yk brokoli yemeği (ben yıllardır niye brokoli yememişim anlamadım gitti tadı güzelmiş)
(19:30) Ara: 2 dilim ananas
(21:30)Ara: 1 bardak greyfurt suyu
Heyy gunaydin
Evet kan testi yaptırdım ve uzgunum hala benden kurtulamadini maalesef hamile degilim ama hala regl olmadim cat diye catliycam bugun dr gidiyorum ilac filan versin yoksa tartida cok lis sonuc bekliyo beni
Dun ki menum
Sabah
1 kase tutmac corbasi
Ara
1 elma
Ogle
1 kase tutmac corbasi
Ara
1 fincan kahvw
1 minis cikolata (bayram cikolatadi olur ya hani ecenin ondan)
Aksam
3 yk et sote
Ara
1 portakal
Su; 2 lt
Spor: 30 dk bantta yuruyus (zamanla artirmaliyim)
Kızlar eliptik biskitlet almayi dusunuyorum sizce nasil ben spor hicasina sordum basen ve tym vucut icin cok faydali dedi fikri olan yada kullanan var mi oturma yeri olmayanlardan alacagim :)
Hiç stres yapma çantana atıştırmalık aç kalmayacak bir şeyler koy yediklerini de kontrol et yeter :) stres de kilo yapargünaydın kızlarrrr
off gene çok saçma bi hafta geciriyorum evimin dışında olunca ne kadar dikkat etsemde diyetten eser kalmıyor
zaten regliden dolayı acayip şişim kızlar bu hafta kilo veremiycem sanırım hedefim + çıkmamak artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?