Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ip atlamak bence dünyanın en zor işi .. çanta mı dedin ciddi olamazsın 100 tl ye harikaaa... güle güle kullan canım

Canim sen nerde yaşıyorsun bugun sabah ankarada hava -13 dereceydi birak cam silmeyo elimden eldiveni cikarsam donardi

Canim resmen duygularima tercuman olmussun :)

Arkadasdaydim biraz once girdim eve yemegi halkedip geliyorum hanimlar kaptan benim msj sayisi 80 di

Bugun ki menum

Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin

Ara
1 limonlu maydinozlu cay

Ogle
1 dilkm ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalik
3 zeytin

Aksam
1 kase tarhana corbasi
4 yk sossuz sade makarna

Ara
1 kupa salep
ahh tamda salepi icerken haberlerdeki diyetisyem demez mi bir fincanda 210 c var sutlu tatli niyetine haftada iki kereden fazla tuketmeyin diye vuu bogazimda kaldi

Su: 2 lt
Spor: 40 dk yuruyus

Canimcok yememissin ogunlerinisalebide ara ogunlerinin yerine sayarsin

Merak etme geçen 700 gittiyse bu hafta daha çok gider regl ken bende dehşet yağ yakımı oluyor ama su tuttuğumdan tartıya yansmıyor. Ne kadar çok yağ yakarsan o kadar iyi
diyetisyene randevumu cumartesiden cumaya aldım,umarım bu hafta dahada vermiş olurum.moda girdim resmen.öyle aman aman kaçamak yapamıyorum.ağzım dilim bağlandı

Ben önceden çok heyecanlanıyordum şimdi nesfit verecek diye korkuyla gidiyorum. Şimdi çorbalı menüyü özledim.
nessfitmi bir dahamı

kıyamammm.rabbim gönlüne göre versin.bende de tam tersi dünya hali işte eda bilir 14 takımda bir ara reglim gec kaldı benim genelde kalmaz ne kabuslar yaşadım test negatif cıkınca bastım keten tohumu yaban mersini papatya çayı ada çayı maydanoz Allah ne verdiyse sonra bi coştu regl basene mi faydalı ayy sen araştır bende alayım tam benlik desene.bende basen ağırlıklı.bugün giydiğim etegin beli dönüyor basende dar geliyor.birde sinir oluyorum tesettür mağazalarının kalıplarına.ne dar bedenleri.başka mağazda 42 olan orda en az 46.
benden baştan beri en azından negatif cıkmamak için direndim 100grda olsa negatif olsun hem takıma zarar gelmesin hemde moralim bozulmasın diye son günlerde olsun bastırdım bugüne kadar listeye hiç artıyla gelmedim.

tebrikler canım.ya bana hergün ip atlama verdi bi gün sadece 5dk atlayabildim resmen bacaklarım tutuldu.keşke yapabilsem.en büyük eksiğim spor.
Nasil yapmislar cnm brokoliyi ya bende kokusundan hoslanmiorum
brokoli en güzel beşamel sosla oluyor.hafif suda haşlıyorum borkoli patates havuc karnıbahar üzerine besamel sos fırına en son kaşar dehşet oluyor.ama ne yazıkki diyete uymuyor çocuklar ve eşim cok severek yiyor.

kızceler an ıtıbarıyle dıyetısyenden randevu aldım aldım bakalım hayırlısı aksam 4te randevum var kendı basıma beceremıyorum yagdanmı sudanmı anlamıyorum bakalım ne olucak:)
şekercim ne yaptın bahsetsene.

Kizlar misafirim var yatili,cuma kilomu bildiririm,musait olan listeyi hazirlasin lütfen..ben haftasonuna kadar olmayabilirim..öpüyorum hepinizi

İyi akşamlar kızlarr bugün sabahtan 4 e kadar hastanedeydik annemin kontrolleri vardı 3 yerde birden in çık başım döndü
eve gel ev topla yemek yap spor yap turşum çıktı biraz şekerleme yapim dedim uyyup kalmışım yemekten sonra

tatlım biberiye çok arsız bir bitki saksıda bile yetiştirebilirsin bizim bahçede var koparıp koparıp içiyorum

Kusursuz bir menü

Tşkler Edacım

Menülerine güzel demenin bin farklı şeklini bulmak lazım.

Canımsınnnn

süper menü Edacım benim kaçamakların yanında yazmıışsın ama ben kaçamak göremedim tatlım tbrkler

ananasa bayılıyorum yarın alayım iyi aklıma getirdin yarın semt pazarı var tazesini bulabilrim umarım

Hic ekmek yook maydonoz suyu warr pofff:)) bende yapsammki bu hafta bunu eda ya azcik detoks yapaim gerci sali baslayabilirim bugun gecti ay ekmeksiz dururmuyumki yaa:))

dene tatlım bişey kaybetmezsin akşam ekmeklerinden vazgeçtin bence yapabilirsin

Kocaman bir aferim sana

sen ne güzel yılbaşı hedetini tutturacaksın kaptancım ben sanırım tutturamayacağım

Yine yogun bir gun esimin dogum gunu pasta yapicam pazari marketi halletyim kaynimlarla arkadaslarimiz gelecek umarim cok kacirmam dikkat edicem

eşinin doğumgünü kutlu olsun bitanemmm birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice yıllar dilerim

hasta okadar yogunki ..evde yogun işte yogun

Allah sana güç kuvvet versin Yasemincim nefes alacak vaktin yok hakikaten

Eki Görüntüle 905687

İşte gecen ay ders calısırken balkonumda

N egüzel manzaran var Çağlacımmm bayıldımmm

Evet içm kıpır kıpır yerimde duramıyorumm

Ey aşk sen nelere kadirsin :) sayende incecık kız olup cıkıcammm :)

Maşallah tatlım seni mutlu görmek ne güzell

sosu yememen harika olmuş şulecim kocaman bir aferimmmmm

Eşinin d. günü pastası olduğu için ceza vermeyelim hem ince hem minik yemişsin

brokolinin salatasına bayılırım Edacım bazem sarımsakliı yoğurtlu bazen limon ve sarımsaklı

hayırlısı olsun şulecim zayıfladıktan sonra hamile kalırsın belkide bisiklet konusunda bir bilgim yok canım tutmaç çorbası hazır değildir umarım şulem:26:

sabah öğünün biraz az geldi bana blucum ip atlamak hakikaten müthiş teyzemdeyken atlıyordum harika terletiyor güle güle kullan canım çantanı

al bendende o kadar bluecummm ara öğün bana göre değilmiş hakikaten

kızceler an ıtıbarıyle dıyetısyenden randevu aldım aldım bakalım hayırlısı aksam 4te randevum var kendı basıma beceremıyorum yagdanmı sudanmı anlamıyorum bakalım ne olucak:)

Hayırlısı olsun şekercim inşallah memnun kalırsın bitanem

acaba geç saatte spor yapmanın bi sakıncası varmı? mesela akşam 10 buçuktan sonra leslie yapsak olur mu?

Bildiğim kadarıyla yok bluecummm hatta yatmadan önce yapılan spor bile çok etkiliymiş istediğin saatte yapabilirsin aslına saat başı 10 dk yapsak metabolizmamız sürekli çalışma halinde olur diye biliyorum

kızlar son günlerde sessizleşti burası..
sweetdimple, merve çok azaldı gelişiniz ya
gelip yazıp yazıp bekliyorum ama çok az gelen giden oluyor malesef..

haklısın canım inş daha çok gelmeye çalışacağım gündüzleri bugün hastanedeydik malesef evde olunca da şunu yapim bunu yapim derken vakit geçiyor

Canım iyi yetişiyorsun maşallah kendi hastaların ve arkadaşının hastaları ne diyim cennetliksiniz kimseyi takma canımcım kim ne derse desin sen sağlığına kavuşacaksın sağlıktan önemli birşey varmı bir derler 2 derler sen tepki vermezsen susarlar hassasiyetini belli etme yalnız

Kaptanın misafiri vardı. Merve malum evde hastalar başı derttedir.
Banudan haber yok. Acaba eve dönüşte dip köşe temizlik falan mı yapıyor :26:

Dün biraz yapmıştım Edacım yarın yine yapacağım nasipse dip bucak

ohhh ellerine sağlık sahgülümm bende ne zaman cam silsem yağmur yağar kışın yarın temizlik beni çağırıyor bide şu buharlı makina olunca yaptıkça yapasım geliyor

salep çok tehlikeli kışın sıcak sıcak iyi oluyor fakat hakiki salep olmadığı için sırf nişasta aman uzak dur ayferimmm

banu sobe.nerlerdesin sesin çıkmıyor.

Slm canımcımmm geçmişte kayboldummm nasılsın canımcım dinlenme saatlerin inş başlamıştır

çok şükür dinleniyorum.çalıkuşunuda seyredebilsem tadından yenmeyecek ama kumanda bana ugramaz bu evde.çocuklar uyudu ders çalışmam lazım ama hiççç içimden gelmiyor.yatmadan nette takılıyorum.

MENÜM ( Dünkü)

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 dilim lor peyniri
2 kuru kayısı
6 zeytin
1 bar süt

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 kase tavuklu tel şehriye
1 por ıspanak
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 bar süt
takviye olarak omega 3

MENÜM ( Bugünkü)

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 ad boyoz:18: 2 ay sonraki ilk kaçamağım bugün şeytana yenildim
1 bar çay
2 kayısı

ÖĞLE :
1 ad elma

AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
ızgara balık
salata
1 dilim helva

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

Allahım ne kadar cahil kaldım boyozda nesi?:26:

çok şükür dinleniyorum.çalıkuşunuda seyredebilsem tadından yenmeyecek ama kumanda bana ugramaz bu evde.çocuklar uyudu ders çalışmam lazım ama hiççç içimden gelmiyor.yatmadan nette takılıyorum.

netten izleyebilirsin çalıkuşunu hemde nette gezersin ben bıraktım izlemeyi eski çalıkuşunun tadını bulamadım yeni versiyonda
biraz biraz çalış tatlım sonra sıkışırsın gerçi tüm gün o kadar yoruluyorsunki canının istememsi çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…