- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Gunaydin hanimlar 3km yuruyusumu yaptim ama bu hafta kilo veremiyecekmisim gibi hissediyor karnimdan belli oluyor kilo verip vermedigim duraklama icin cok erken offf isin icinden cikamadim
Kizlar misafirim var yatili,cuma kilomu bildiririm,musait olan listeyi hazirlasin lütfen..ben haftasonuna kadar olmayabilirim..öpüyorum hepinizi
Oyle dusunme canim olumlu dusun ben de su siskinligim gitsin tarti fotosu cekmeye baslayacagim daha iyi motive olcagima inamiyorum
MENÜM ( Dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 dilim lor peyniri
2 kuru kayısı
6 zeytin
1 bar süt
ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt
AKŞAM:
1 kase tavuklu tel şehriye
1 por ıspanak
salata
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 bar süt
takviye olarak omega 3
MENÜM ( Bugünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 ad boyoz:18:2 ay sonraki ilk kaçamağım bugün şeytana yenildim
1 bar çay
2 kayısı
ÖĞLE :
1 ad elma
AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
ızgara balık
salata
1 dilim helva
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Iyi aksamlar hanimlar...
firsat bulmusken bakayim bir..
Her firsatta yazayim ki 35 mesaji doldurayim,yoksa sari kart alabilirim:18:
Cok yoruldum bu gün,yediklerimi yazayim ama hic ne zaman ne yedim diye dikkat etmedim..
zaten saat 4 e kadar lokma koymadim agzima,4 te disardaydik 1 sade kahve ictim...aksamda lahmacun yaptim,evde 2 tane yedim ondan, salatayla..sonrasinda 2 kuru pasta ve biraz findik ama 2 saate yakin yürüyüs yaptim ve bütün günde ayaktaydim..ceza verirken bunlarida dikkate alin lütfen
Caglacim misafire ragmen gayet mükemmel bir menu demek ki misafire illa da cal seyler ikram etmek demek degilmis :)
Maşallah çağlacığım. İşte bu herşeye rağmen süper geçmiş günün menü bakımından.Dun benim kabul gunumdu kizlar:)) sabahtan kuzenim geldi tamam onu ben cagardim sonra olaylar benim disimda gelisti sonra gorumcem geldi ewde oldu 4cocuk 1i bebek orda bi kafam sisti o gitti esimle kuzenimin esi babannem geldi sonra 6da ilkokul arkadasim aradi geliorum dedi bide yemege kaldilar butun gun waktimde olmadi yemekle ugrascak keendime ispanak yapcaktim onlarada yaptim ama oldum yani yazayim menumu
Kalktigimda
Maydanoz suyu
Sabah
1dilim ekmek
1.5 yumurta
Greyfurt suyu
Ogle
2kofte
Salata
Ara
2dilim ananas
Aksam
İspanak
Yarim kase yogurt
Yarim kase mercimek corbasi
Su 1.5falandir
Spor yok
Erikli tarcinli bitki cayi
Yesilcay
Kusburnu
günaydın kızlarrr.sabah sabah güzel moral oldu.erken geldim biraz dr arkadaslar kahvaltı yapıyormus,üst kattakilerden beni görenler aa önlüğün bollaşmış sen incelmişssin dedilernormalde listede 1 dilim ekmek var ben 2 dilim yemeye niyet etmiştim dilimler küçükte ama bu gazla bir dilimi zor yedim.mutluluk midemi şişiriyor
Kaptan naptın sen. Bir anda feci yüklenmişsin.
2 sene once yaptigim diyete o kadar hizli kilo vermistim haftada 1,5 ,2 kilo bu sefer oyle olmadi metomm az calusmaya basladi acaba
Canim panikleme her yil degisiyor metamiz hava sartlari bile etkiliyor ayrica gecen yilda ayni diyetimi uyguluyor dun vs vs bi suri etken var onemli olan dogru gitmesi yagdan gitsinde yavas gotsin ama gitsin
Menü yazıp bende yatayım :18:
Sabah ılık su
2 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
Ihlamur
Ara az dut 2 kayısı
Öğle
1 kase çorba
2 kaşık pilav
4 kaşık kurufasulye
Cacık
Ara 1/2 armut
Ara activia
Akşam
Ispanak 1 pors.
Yoğurt 1/2 kase
Salata
2 lt su
2 yeşilçay
Spor 1 saat aeropilates
Öğle bana çok geldi.
Ne bilyim ayfercegim bu benim yasam seklim olacak ayda iki kilo versem 8 ayda ideal kiloma kavusiyorum diyorum ama bazen boyle veremiyecekmisim geliuor
Edacigim hayir bence oyle abartilacak kadar degil toplasan bin kalori etmez yedikleri kaptanin iki saatte yurudum diyor
Senin adına sevindim. Eğer olmuyor diyorsan en doğru tercihi yapmışsın. İnş güzel sonuç alırsın
bugün yandaki dr arkadas izinli yerinede ben bakıyorum.iyice koptum burdaki konulardan.
güzel haber gelen giden kilo vermişsin diyor.üstelik son gebeliğimden önce alıp giyemediğim bir eteğimi giydim bugün.azcık dar ama olsun önlükten görülmüyor
kötü haber kv bana geldi iyidir severim kendisini akşam yemekte onşara eşlik edemedim yanlış anlaşılmasın rahat olsunlar diye diyetteyim dedim şimdi evde sürekli diyet lafı geciyor buda benim psikolojimi bozuyor kırılmasın diye söyleyemiyorum ama birde kaynım vs duyarsa yandım artık yorumlar ucusur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?