Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydin hanimlar 3km yuruyusumu yaptim ama bu hafta kilo veremiyecekmisim gibi hissediyor karnimdan belli oluyor kilo verip vermedigim duraklama icin cok erken offf isin icinden cikamadim

Oyle dusunme canim olumlu dusun ben de su siskinligim gitsin tarti fotosu cekmeye baslayacagim daha iyi motive olcagima inamiyorum

kaptancım şimdi orda tatil bide yeme içme sezonudur.Allah kolaylık versin.az ve karbonhidrat agrlıklı besleniyorsun aman dikkat et.ayy bende en cok spekulatis mi neydi tarcınlı biskuvi olurdu yılbasında onu özledim.

Oyle dusunme canim olumlu dusun ben de su siskinligim gitsin tarti fotosu cekmeye baslayacagim daha iyi motive olcagima inamiyorum

2 sene once yaptigim diyete o kadar hizli kilo vermistim haftada 1,5 ,2 kilo bu sefer oyle olmadi metomm az calusmaya basladi acaba

O minik kaçamaktan hiç bir şey olmaz bence. 2 ay çok iyi ya.

Kaptan naptın sen. Bir anda feci yüklenmişsin.

Caglacim misafire ragmen gayet mükemmel bir menu demek ki misafire illa da cal seyler ikram etmek demek degilmis :)

Kesinlikle alkisliyorum cagla seni bu kadar misafir trafiginde kacamaksiz menu supersin

Maşallah çağlacığım. İşte bu herşeye rağmen süper geçmiş günün menü bakımından.

Ay ben seni böyle görünce çok mutlu oluyorum.

2 sene once yaptigim diyete o kadar hizli kilo vermistim haftada 1,5 ,2 kilo bu sefer oyle olmadi metomm az calusmaya basladi acaba

Canim panikleme her yil degisiyor metamiz hava sartlari bile etkiliyor ayrica gecen yilda ayni diyetimi uyguluyor dun vs vs bi suri etken var onemli olan dogru gitmesi yagdan gitsinde yavas gotsin ama gitsin

Artik ben acikkinca canim salata yogurt corba istiyor hamurislerine karsi bagisiklik kazaniyorum galiba

Canim panikleme her yil degisiyor metamiz hava sartlari bile etkiliyor ayrica gecen yilda ayni diyetimi uyguluyor dun vs vs bi suri etken var onemli olan dogru gitmesi yagdan gitsinde yavas gotsin ama gitsin

Ne bilyim ayfercegim bu benim yasam seklim olacak ayda iki kilo versem 8 ayda ideal kiloma kavusiyorum diyorum ama bazen boyle veremiyecekmisim geliuor

Öğle bana çok geldi.

Dünkü menüm

Kalkış: Bir bardak maydanoz suyu

Kahvaltı:
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim light beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
salata-domates
1 bardak greyfurt suyu

Ara: 2 dilim ananas

Öğle:
1 kase domates çorbası
patatesli tas kebabı(patateslerini yemedim)

Ara: 1 dilim ananas

Ara : 2 dilim ananas

Akşam:
Bir kase salata
150 gr kadar tavuk

Ara : 1 bardak greyfurt suyu

Su: 2 litre
Çay: 2 bardak yeşilçay
Spor : Yok

Listeme tam uyamadım maalesef...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğle bana çok geldi.

Canim sule 90 kg ben yorumlarken kglarinda goz onunde bulunmasi gerektigine inanıyorum bilmiyorum belki yanlis düşünüyorum ama gayet guzel oglesi haa pilsv yerine fasulyeyi artirip pilav yemeye bilirdi ama gun icinde yaptigi sporuda goz onune alirsak diyetini etkileyecek bo durum soz konusu degil. Metabolizmasini yavastacak kadarda az yememeli bir insan yoksa metanin yavaslamasinin yani sira bir dunyada hastalik kapıda bekliyor yanlis anla bu benim dusuncem

Ne bilyim ayfercegim bu benim yasam seklim olacak ayda iki kilo versem 8 ayda ideal kiloma kavusiyorum diyorum ama bazen boyle veremiyecekmisim geliuor

Anlıyorum seni dilekcim ama bence sen basarirsin morelini yukaek tut lutfen belki bu hafta az verip haftaya uc kg vereceksin bilemezsin ki meta bazen oyunlar oynuyor misal ben cok spor yaptigim dönemde tartida degisen birsey yoktu ama vucut sikilasmisti ayrica cok kg insanlar ilk basta belli bir sure spor yapmamaliymis yani abartmamali gunde 40 dk yuriyusu gecmemeli yoksa yaglar kasa donuyirmus senin kilon cokda fazla degil boyunu bilmiyorum ama sporun kulagina da su kacirmamak lazim :)

tatllım bende aynı esıme bıle dıyorum sakın kımseye soyleme sende yorum yapma dıye cok sıkıldım cunku sozlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…