Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet evet !!! Harika bir iş başardım. Spor hocası ve mekan ayarladım kızlarıda ayarladım salı Çarşamba cuma öğle arasında spor yapıyoruz
Supersin arkafasim istiyince insan imkansizi basariyor Allahin izniyle
Helal canim leslie bende severdim kosu bandi terletiyo diye ilk tercihom oluyor aksama kafat iyo duruyosunuz siz karataycilar
Amman dikkat canim yarin girmeye calis en azindan
Merve msj atmis kizlar zehrli ishal olmus hastanede yatiomus yarin cikarim dio cumaya bildirime yetisirim dedi selam soyledii
Canim yaRabbim şafi isminin hurmetine en kisa zamanda şifasini versin
edaaao ananaslı greyfurtlu menüden bende istiyorum ikisinede bayılırım.hele greyfurt suyuna.

Bende buyuk markete gidiyim ilk işim ananas almak olacak edacigimin menusunde gore gore canim cekti:)

Ay harika güle güle kullan :)) inş bende böyle şeyler paylaşmak istiyorum
Yaa gerçekten mi hiç bilmiyordum İnan kuru eriği daha çok severim hemen yarın alayım ben... Çok şükür leblebi bitti dutu da kaldırdım mı tamamdır spor şu an kurtarıcım hem psikolojime de iyi geliyor

Öyle birileri hep olsa etrafımızda keşke :)

Bendim hazır süt ile yaptım daha önce çok lezzetlide oluyor ama sanki açık süt (iyi birinden) ile yapsam daha iyi olur gibi gelmişti ama aklımda AOÇ nin 5 lt ilk sütlerinden alıp deniycem.
Ohhh sefan olsun :) ev temiz olduğunda ben bi rahat oluyorum kii! Pazar gezmeyi de özledim buralar çok soğuk kapı dışarı çıkılmıyor ki
Maşallah ahsen 1 lt anca oldu yatana kadar biter inş kızlar bide su içmeyi hatırlatma programı varmış
tele indiriliyormuş günlük su içme ölçüsünden düşüyormuş unutanlar deneyebilir
Hemen bakayım ben çok unutuyorum :) teşekkürler canım

evet programın ismi water your body bende indirdim şimdi kilonuzu yazıyorsunuz günlük içmeniz gereken su miktarını hesaplıyor
Ooo bu daha da harika bir bilgi
Eee kızlar daha daha nasılsınız? Ben bugün fazla boşum
Hay Allah yaaa kaçırmışım muhabbeti çocuklar bugün benim işyerime geldiler onların peşine dolaşmakdan hiç takılmadım buralara :26:

Son düzenleme:
Menümü yazıp yatayım bende :)
Sabah
Tost (2 dilim tost ekmeği kaşar)

Ara
2 kuru kayısı
5-6 fındık

Öğle
1 por çorba
Sulu köfte

Ara
Halley

Akşam
Salata
Et sote (etten çok sebzelerini yedim)

Ara
4-5 fındık
1 mandalina ( misafirlerim vardı onlara eşlik etttim)

Spor 1 saat aeropilates
Su 2 lt
1 yeşilçay

Kızlar çok üzgünüm ama tatlı birşeylerde yemek istiyordum daha doğrusu tuvalete çıkabilmek için bir tetikleyiciye ihtiyacım vardı çocuklar yerken çok canım çekti önce 1 ısırık aldım ama tatmin olmayıp 1 taneyi yedim... Neyse cezam çekmeye tazyikim karnım rahatladı en azından

Sule cixx olmamis bu menu neden olmadigini sen iyi biliyirsun ama dimi . Ceza isi beni asar grubun eski agalarina birakiyorum bu isi

Sekerkiz cok gecmis olsun canim ameliyat guzel gecer ve en kisa surede sagligina kavusur inşallah

Menünn çok güzel sadece pilav hariç onu da bu seferlik görmüyoruz. Aferin çağlacım bak çok güzel toparlandın. Bir hafta böyle devam et eskisi gibi kilolarının gittiğini gör ondan sonra eskisi gibi devam edersin.
Bu hafta cuma günü ben güzel sonuç alacağına inanıyorum lakin olmazsa cuma günkü sonucun sadece 3 günlük olduğunu unutma. Çünkü salı günü başladın Bir hafta kendine müsade ver. Pes etme

Canim cok guzel menun bu karataycilar sollayip gececek bizi aslinda karatay mantikli ama daha onceki grupta karatay yapip sürekli bozdugundab sikayetci olanlar vardi bu nedenle hic sicak gelmemisti simdi ne yalan soyleyim sizi gordukce dudak isiriyorum bi arastirmaliyim galiba

Yine kaçamaksiz gidiyorsun misafirlere ragmen caglacim bravo valla

edaaao ananaslı greyfurtlu menüden bende istiyorum ikisinede bayılırım.hele greyfurt suyuna.

Diyetisyeninden istesene kuzum. :26::26: Bence verir. gerçi senin diyet menüleri benimkine göre daha acımasız

Ben geçen hafta kötü sonuç aldım bu diyeti biraz yağ yakmak için verdi. Lakin bir kaç güne regl olacağım inş cumadan sonra haftaya olurum. Tartıda güzel sonuç görmek istiyorum. Şöyle en isabetlisinden 1,5-2 kilo. Ama zor baktığımda sadece 300 gr gitmişti.

Güzel menü inş bu hafta güzel sonuç alırsın

Bu menulerle sen daha fazlasini verirsin bence 300 gr fazlasi gider son bir gunde bile tartida inanilmsz degisim olabiliyor

Bence diyet menüsü olmamış. Kaşar Halley
Şöyle yapsan sabah kahvaltıdan önce küçük bir parça ekmeği zeytinyağına banıp yesen üstüne bir bardak su içsen 15-20 dk sonra kahvaltı etsen bence ateşleyici olarak bunu kullansan hem direkt olur. Bence endişe etme. Kaşardaki yağ kadar zararlı olmaz. Hem halleyde yemezsin.

1 Yemek Kaşığı (10gr) Zeytinyağı • 90 kcal (sen olsa olsa bir tatlı kaşığı yersin 1 yemek kaşığı bile olsa seni diğer yediklerin kadar etkilemez.)

Yediklerinin kalorileri

1 Adet (30gr) Ülker Halley • 132 kcal

1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar • 102 kcal

Son düzenleyen: Moderatör:
Dun ki menum

Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta

Ara
1 kucuk armut

Ogle
1 kase mercimek çorbası

Ara
1 elma
1 mandalina

Aksam
1 kase corba
Bol salata valla cok boldu
4 yk etli nohut

Su:2 lt
Bitki: 4 fincan karisik bitki regl oluyum diye ne bulduysam ictim tik yok hala

Spor: yok malesef bugunun yemeklerini yapim derken saat on olmustu

Öğlen doydun mu sen bakim. :18::18:
Keşke yanında en azından biraz ekmek yeseydin.

Etamin işlemek ne keyifli iştir geçen yıl çok heves ettim ama bi başlayamadım ..
Menün gayet güzel ama öğlen çok az değil mi?

kesinlikle çok dinlendirici, şuanda bir tablo ve 2 yastık yapıyorum.. aslına şablonlar bulmuştum etamin kumaş ve iplik bulamadım, hazır böyle içinde ipliği iğnesi ve kumaşı olan paketler buldum burda:) herşeyde hazırcılar bunda da öyleler ama bi yandan iyi oldu, etamin kumaşa hafif tonda renkli bi şekilde deseni basmışlar sen üzerinden gidiyorsun model çıkarmak gibi bi dert yok en azından..bitince fotosunu koyarım:)

Evet evet !!! Harika bir iş başardım. Spor hocası ve mekan ayarladım kızlarıda ayarladım salı Çarşamba cuma öğle arasında spor yapıyoruz

çok çok iyi yapmışsın canım, dün gece leslie yaptım diye öyle mutluyum ki:) sabah huzurla uyandım :)

Supersin arkafasim istiyince insan imkansizi basariyor Allahin izniyle

Helal canim leslie bende severdim kosu bandi terletiyo diye ilk tercihom oluyor aksama kafat iyo duruyosunuz siz karataycilar

canım karatayda açlık hissedilmediği için enerjin düşmüyor hiç.. halsizlik hiç hissetmiyorsun..
dün uykusuzluk yüzünden akşama mayışmıştım:)) ama kahve içince kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…