Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selamlar nasilsiniz bakalim..

ben iki ay önce burdayn hamilelik nedeni ile ayrilmistim.. cok degismis takim ya...

pegasus07, kaptanliga devam ediyormusun? neoldu iki ay da digerlerine hepsi mezun oldumu

Selam canım hşgeldin takıma ilk geldiğimde burdaydın sende :) ne kadar kaldı doğuma hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah

canım karatayda az gidiyor yavaş yavaş gidiyor ama hayat boyu uygulayacağın için geri gelme şansı olmuyor kiloların..
ayrıac sağlık açısından da şeker kolesterol tansiyon hastalarının ilaçlarını bırakmaları benim için çok önemli bi dayanak, çünkü ailemde bu hastalıklar genetik olarak çok yaygın, annem 31 yaşında tansiyon hastası oldu, dayım 30 küsürlerde şeker oldu, dedemi şekerden kaybettik, genler müsait demekki bende de.. sağlığıma dikkat etmem gerek artık 30 u aştım.. ayrıca 2. gebelik vs olursa da aynen bu düzen devam edicem inşallah..

Güzel menü inş bu hafta güzel sonuç alırsın

sağol canım hepimiz inşallah

edaya katılıyorum zeytinyağı kilo yapmaz aslında, yanlış biliyoruz. zeytinyağını yanlış kullandığımızda kilo yapar.. halley kalorisinden çok transyağ içerdiği için kilo yapar, katkı maddeleri vs çok kötü, ben artık eve aburcubur hiç almıyorum oğluma da vermiyorum..

dün karatay keki yaptım kızlar, enfes olmuş enfes.. sabah baktım ben tabi tadına kahvaltıda bir dilim yedim.. içinde şeker yok, yağ yok, tüm kekte toplamda yarım bardak un var:) çok güzel.. oğlum da eşim de bayıldılar, ev mis gibi elma tarçın koktu.. içinde fındık badem keten tohumu tarçın süt elma hurma( elmam az oldugu için hurma ile tamamladım ben) ve incir var..

Günaydın kızlarr

Tam merve nerelerde acaba diye yazacaktım ki okudum rahatsızlandığını, inşallah tez zamanda atlatır.

Anladim canim genetik yatkinligin onune gecmis olmussun cok guzel . Karatayda kek mi var : evde karatayi arastirmak sart oldu

Canım çekti o kekten

Anladim canim genetik yatkinligin onune gecmis olmussun cok guzel . Karatayda kek mi var : evde karatayi arastirmak sart oldu

Canım çekti o kekten

blue tarifini verebilir misin kekin :) benim de canım çekti

kızlar bence tamamen zararsız, Edacım bence diyetisyenine tarifi versen sana ara öğünde 1 hatta 2 dilim bile yemene izin verir:))

Malzeme
2 adet yumurta
1,5 çay bardağı süt
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz (ben fındık ve badem kullandım)
4 adet elma ( 2 elmam kalmıştı 2 elma yerine 1 avuç hurma ezmesi koydum)
4 adet kuru incir
1 yemek kaşığı bütün keten tohumu
1 çay kaşığı tarçın
Yarım su bardağı un
1 kaşık kabartma tozu

Hazırlama
Elmalar soyulup, küp şeker büyüklüğünde doğranır. İncirler nohut
büyüklüğünde doğranır. Bir kapta elma, tarçın, incir, ceviz ve keten tohumunu
karıştırılır. Diğer taraftan başka bir kapta yumurta blender ile çırpılıp un, kabartma
tozu ve süt eklenerek karıştırılır. Ardından elmalı malzeme hamura katılır ve
yağlanmış tepsiye dökülür. 180 derece ısıtılmış fırında 20 dakika kadar pişirilir.

20 dk sonra baktım içi ıslaktı pirişmeye devam ettim ama sonra anladım ki elma yüzünden ıslak kalıyor.. yani bence 25 dk yeterli.. afiyet olsun:)

tatlı wc mı cıkartıyor ben kabızlık yapar dıye duymustum ben acı bıber tavsıye edrım hıc sorun olmuyor

bugün böyle bi mutluluk bi heyecan var içimde maşallah diyeyim dün geceki spordan sanırım daha etkisi geçmedi :))

gunaydın dıyetdaslarım bugun daha dıkkatlı olalım 4 km yuruyusumu yaptım bir lt suyumu ıçıp kahvaltımı hazırlıyacam bugunde gelıne gıdecem kardesımın karısı yemek yapmasını rıca edıcem sım dı gorumceyız ya dokturur hamur ıslerını ama bugun hele tartı oncesı daha dıkkatlı olmak lzaım ben kılo veremedım gıbı gelıyor ama sporu duzenlı yapıyorum ama cok gezdıgım ıcın ıstedıgım gıbı nır menu olmuyor aslında evde durup bır kac gun kendıme ozel lahana yemegı yapıp onu yemek ıstıyorum ama olmuyor Allah ızın verırse uc gun oruc tutucam ozaman yaparım artık

bugün böyle bi mutluluk bi heyecan var içimde maşallah diyeyim dün geceki spordan sanırım daha etkisi geçmedi :))

canım Rabbım bozmasın kesınlıkle spor bır mucıze bende ıbadetlerımı yerıne getırdıgım zaman bırde spor yaptıysam okadar huzurlu oluyorumkı anlatamam

bende cok yogun reglim sanki + cıkacam bu psikolojiyi atamıyorum üstümden dünden beridir abartsızı 10 kişi zayıfladıgımı ifade etti.bu beni cok sevindiriyor umarım devamı gelir nedense bugün büyü bozulacakmıs korkusu sardı töbe töbe...

Sule cixx olmamis bu menu neden olmadigini sen iyi biliyirsun ama dimi . Ceza isi beni asar grubun eski agalarina birakiyorum bu isi

biliyorum evet :44:
kaşar halley
ama işte çok zor 3 hafta bitiyor benim dikkat etmeye başladığım süreç de ve kaçamaksız nasıl başarılıyor inanamıyorum:26:

Onceden dunyalari yesem doymazken simdi sabah iki dilim ekmek bile cok geliyor sukurler olsun

kelebekolacam cok yogun reglim sanki + cıkacam bu psikolojiyi atamıyorum üstümden dünden beridir abartsızı 10 kişi zayıfladıgımı ifade etti.bu beni cok sevindiriyor umarım devamı gelir nedense bugün büyü bozulacakmıs korkusu sardı töbe töbe...:37:[/QUOTE .!.:
Bilinc altimi denir bizimkisi artik sanki kacamak yaparsam eskisi gibi ardi arkasi kesilmiycek basladigim yere donecekmsim gibi geliyor bazen cokmu yipratik beynimizi yillardik diyrt yap birak tekrar yap birak ama son olacak bu

yok canımmm hiç sanmam gayet güzel bir sonuç alacaksın.. Lütfen motivasyonunu düşürme
hem evrene öyle olumsuz mesaj yollama sen
gerçi çok gülüyorum evrene yollanan mesajlara en son gördüğüm karikatürden sonra

kötü düşünme canım. Bence güzel olacak. Bende sonucu çok merak ediyorum. Yarıştayız unutma

yaa eda varya yapmadığım şey kalmadı zaten en son psikolojik olduğuna karar verdim çikolata yada tatlı yersem tuvalete çıkarım düşüncesi var sanırım bilinçaltımda yoksa aç karna kayısı+su, ananas+su enteresan çay karışımları hepsini denedim.. ama zeytinyağını denememiştim bu yararlı bir bilgi oldu saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…