Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sohbet vardi gelemedim kizlar bi gecmise bbakiyim kim ne yapmis

Valla bu hafta senden bir kilonun uzeride bekliyorum menulerin super
Kesinlikle sana katiliyorum dengelemek onemli cok kisipta birden patlama yasamakta var
Boyum 1.70 canim yarismada olunca daha hizli kilo vermwk istiyorum
evet cnm yaptıgım yanlışlar cokmuş gercekten konusunca onu anladım dıyetısyenler bakalım bugun yenı bır sayfa actım kendıme:)

Kendin icin cok guzel yaptin canim diyetisyen sorumlulugu ayri oluyor tabi isin ehliyse

Çizmeler diyorduk armut tip falan diyorduk.
Benim vücudum orantılı olduğundan kilomu göstermediğimi iddia ediyorlar.
80 küsür olmama imkan yokmuş muş muş
eşimde bugün bana sen 80nin altına düştün galiba dedi

ozaman bugün sessiz gecedir.şükran günü dedikleri.

Merve msj atmis kizlar zehrli ishal olmus hastanede yatiomus yarin cikarim dio cumaya bildirime yetisirim dedi selam soyledii
hmm bende aradım ulaşamadım.kızcagız perişan olmustur.ne berbat bişey o.

son 3 ayda bukadar misafrim olmadı noluo bizim eve bilmem bugunde eltim aradı görümcemle geldiler sonra kv geldi falan yine yemekler curcuna

menum

kalktıgımda
maydanoz suyu
sabah
peynır
yumurta
1dılım ekmek
greyfurt suyu

oğlen
tavuk sote
salata

aksam
barbunya
yarım kase yogurt
3 kasık pilav

su:2lt
spor yok
erikli tarcınlı bitki cayı
yeşilcay

arkadas bi yalnız kalamadımkı adam akıllı su diyetıme baslayayım yaaa

Menum
Sabah ceviz 2tane
Kahvalti 2d.t.b ekmegi,maydonoz,dereotu,3zeytin,haslanmis yumurta,b.peynir,bir t.k bal
Ogle salata,3kasik pilav,tavuk,1d.ekmek
Aksam,salata,yogurt,3 yaprak sarma
Ara,neskafe bir avuc kuruyemis
3km yuruyus,2,5 lt su,bitki cayi

Bi diyete basliyinca ya misafir eksik olmaz yada evde duramassin misafirlige gitmekten bende kac gundur disardayim mecburiyettenn

edaaao ananaslı greyfurtlu menüden bende istiyorum ikisinede bayılırım.hele greyfurt suyuna.

Selamlar nasilsiniz bakalim..

ben iki ay önce burdayn hamilelik nedeni ile ayrilmistim.. cok degismis takim ya...

pegasus07, kaptanliga devam ediyormusun? neoldu iki ay da digerlerine hepsi mezun oldumu

ben iki ay önce burdayn hamilelik nedeni ile ayrilmistim.. cok degismis takim ya...

pegasus07, kaptanliga devam ediyormusun? neoldu iki ay da digerlerine hepsi mezun oldumu

Hoşgeldiniz:) benim daha 3. Haftam! Diğer tüm bayanlar ben geldiğimde burdaydı! Sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş.
Kaptanım biraz yoğun bu ara! Arada sırada yoklama yapmaya geliyor ama

Iyi geceler kızlar Merve'ye çok üzüldüm çok geçmiş olsun aklım takılmıştı neyi var acaba diye, inşallah bir an önce toparlar.. Zehirli ishal nedir niye olur acaba..
Ben de baktım sabah kalkamıyırum az önce leslie yaptım oğlan uyudu babasıyla, rahat rahat sporumu yaptım oh:)) bundan sonra inşallah daha sık yaparım.. Aslında hiç Halim yoktu uykusuzluk dün Etamin işleme yapacam diyr uykusuz kaldım, akşam 10 gibi kahve içtim o beni canlandırdı.. İçim rahat ediyor spor yapınca.. Menümü de yazayım çıkayım

Sabah: yarım çay bardağı fındık badem, 1 yumurta, domates salatalık, çok az peynir, 4 zeytin

Arada; 1 hurma 1 kase yoğurt

Akşam; mercimek çorbası,mantarlı tavuk sote,salata, yoğurt

Su: 2 lt olmuştur , 2 yeşil çay, 1 Türk kahvesi
Spor: leslie 3 mile :)

Ama kontrollü gidiyorsun koruma dönemi menüleri gibi olmuş :) maşallah oluyor öyle üst üste bazen :)

hoşgeldin canımm nasılsın hamilelik nasıl gidiyor, evet canım kaptanımız pegasus07

Etamin işlemek ne keyifli iştir geçen yıl çok heves ettim ama bi başlayamadım ..
Menün gayet güzel ama öğlen çok az değil mi?

selam arkadaşlar nasılsınız
ben çok kötüyüm ya berbat bi hafta geçiriyorum bütün düzenim bozuldu ama haftaya inşallah geçen haftaki gibi olucam
burayada uğrayamıyorum kesin sarı kartta alıcam :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…