Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

amiiin aminnn canım inşallah

Dünkü menüm

Maydanoz suyu

4 zeytin
1 dlim kepek ekmek
1 haş. yumurta
1dilim light beyaz peynir
domates- salatalık
Greyfurt suyu

Ara: 2 dilim ananas

Öğle:
Patatesli Tavuk kavurma(patateslerini yemedim)
Salata

Ara: 1 dilim ananas

Akşam : 7 yk yağsız taze fasülye
salata

ara: 1 dilim ananas

ara: 1 bardak greyfurt suyu

Su 2 ltre
2 bardak yeşilçay
1bardak ısırgan
yarım saat yürüyüş

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlarr kurstan geldim çok yorgunum daha yemek hazırlıycam
görüşürüz ilerleyen saatlerde

bugünkü menüm

Maydanoz suyu

1dilim ekmek
1dilim light beyaz peynir
4 zeytin
greyfurt suyu
domates salatalık
1 haş. yumurta

öğle:
sebzeli köfte( patatesleri yemedim. bir kaç tanecik bezelyeyi yedim. Havuçlarıda yemedim )
Salata
1 dilim ekmek

ara: light sütlü kahve

akşam: yağsız taze fasulye
salata

1 bardak greyfurt suyu

Su 2 ltre (1,5 içtim 0,5 te kursta içececeğim.)
2 bardak yeşilçay
1bardak ısırgan

Son düzenleyen: Moderatör:

walla edajım senin menülerine diyecek birşeyim yok harikasın senin yarın kadar dikkat edebilsem keşke

inşallah ...bu arada çok geçmiş olsun arka arkaya çok sıkıntılı bir süreç olmuş

Bugün komşulardan biri çağırmıştı Bu kadıncağız diğerlerine nazaran iyi sağolsun,muhabbeti iyi, bizim kurumdan birinin eşi, öğle arası uğrayacaktım ama kara kara nasıl kaçamaksız atlatırım diye düşünürken işler fena yoğunlaştı ve öğle arasına çıkamadım akşama kadar aç kaldım yoğurt da yiyemedim o kötü oldu ama olsun:) akşam eşim dışardan getirdi yemek salata ve çorba da vardı çokşükür kaçamaksız geçti

Misafirlikte olmama ragmrn az hasarla atlatim menumu birazdan yazicagim

Bugunki menu yarina yansir canim:)

Merve msj atmis kizlar zehrli ishal olmus hastanede yatiomus yarin cikarim dio cumaya bildirime yetisirim dedi selam soyledii

İyi akşamlar kızlarrr sabah kahvaltıya dayımlara gittik bütün aile toplandı o yüzden yine giremedim çok gezenti oldum bu ara çookkkk

Merve msj atmis kizlar zehrli ishal olmus hastanede yatiomus yarin cikarim dio cumaya bildirime yetisirim dedi selam soyledii

Çok geçmiş olsun Mervişime acil şifalar versin rabbim bir an önce iyileşir inş

Maşllah Çağlacım o kadar misafire rağmen kaçamaksız gidiyorsun tebrikler tatlımm misafir iyidir berekettir allah eksik etmesin
öğlen pilav varken ekmek yemen olmamış dilekcim

Selamlar nasilsiniz bakalim..

ben iki ay önce burdayn hamilelik nedeni ile ayrilmistim.. cok degismis takim ya...

pegasus07, kaptanliga devam ediyormusun? neoldu iki ay da digerlerine hepsi mezun oldumu

Selam canımcım hoşgeldinnnn iyiyiz bitanem kilo verme mücadelesine devam sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor çok sevindim uğramana evet pegasus07 kaptanımız bitanem Mercani mezun oldu sadece

3.takımı 14.takım bastı

Süper oldu süperrrr:13::13:

wuuuuuuuuuuuuuu spora başlamışsın bitanemmm harika bir haberrr

Slm şahgülüm iyiyiz bitanem şükür sen nasılsın hayırdır kötü bişey yoktur umarım canım:26:

Evet evet !!! Harika bir iş başardım. Spor hocası ve mekan ayarladım kızlarıda ayarladım salı Çarşamba cuma öğle arasında spor yapıyoruz

Tebrikler şulecimmmm hadi bakalım gitsin kilocuklarr

rica ederim şulecim her zaman ahsenciğimi bulamıyoruz yanımızda gerçekten çok iyi oldu bu su programı

haley olmamış bitanem

2 fincandan fazla bitki çayı dokunmasın ayferim sen soğan kürünü dene tatlım bir soğanı kabuğuyla birlikte 4 e böl 1.5 su bardağı su ekle ve 10 dk kaynat suyunu her sabah iç inan anında söktürüyor

ohhhh afiyetolsun bluecummm bende yapayım diyorum ama bir dilimle kalamam kesin an güzeli yapmamak

bugün böyle bi mutluluk bi heyecan var içimde maşallah diyeyim dün geceki spordan sanırım daha etkisi geçmedi :))

maşallah maşallah mutluluğun daim olsun inş spor gerçekten mutluluk hormonu salgılatıyor galiba

negatif düşünceleri çıbık uzaklaştır kendindennn pozitfi düşünüyoruz

Geçmişteki kötü günleri unutup bu yıl tüm dileklerinin hgerçekleşmesini dilerim bitanem
Ben yeni yıla 65 kg olarak girmek istiyorum 65,9 bile olsa o 65'i görmek istiyorum :) 65,9'a sadece 1.2 kg kaldı
son birkaç gün tatlım hadi sık dişini

ben Şule hanımın iş arkadaşıyım arkadaşımı size şikayet etmek istiyorum bugün yemek kurallarını ihlal etti öğlen 12 de yemek yediği halde 13:30 da da tekrar yemek yedi ceza verebilirsiniz.

İspiyon için tşkler canım şulecimmm 2 öğle yemeği birdenmiii hem de tartııya bir gün kala

Böyle bir arkadaşın olduğu için çok şanslısın

Arkadaşın doğru demişşşş ohh ağzına sağlıkk 30 dk lık bir egzersiz bekliyorum senden

Aminnnnn bluecummmm tüm dileklerin gerçekleşsin inş

Hoşgeldinn kaptancımm 900 gr süper gitmişşş
biz de seni çok özledik

20014 eksiklerimi tamamlayip fazlaliklarindan kurtuldugun yil olacak benim yilim olacak diyebilirim

İnşallah bitanem azmettikten sonra neden olmasınki

2014 e girerken rabbimden 6 li rakamlari gormeyi diliyorum.69.9 dahi olsa

Aminnnn bitanemmm inş hadi son bikaç gün artık sıkalım dişimizi teyzede geliyomuş bak son bi gayret şok olsun hanım teyze

Ben maalesef hedefime ulaşamamış bir şekilde gireceğim. Ama olsun bundan sonrasında düzgün gitsem o da kar. En fazla 2 hafta kaybettim

Benim hedefimde 75 ti Edacım bende ulaşamadım napalım sağlık olsun

Kötü bir yıl geçmişte kalır ve 2014 yyılı dileklerinin gerçekleştiği bir yıl olur inşallah Edacım tüm dileklerin gerçekleşsin inş Aminnnn

ısırganı kendinmi hazırlıyorsun hazır poşetlerdenmi Edacım:26:

patates ve havuçları seçmek biraz garip olsada yapıyoruz mecburen

walla edajım senin menülerine diyecek birşeyim yok harikasın senin yarın kadar dikkat edebilsem keşke

Zamanla sen de dikkat edeceksin bitanemmm inan bana umutsuzluğa kapılma sakın vucudundaki değişmeleri gördükçe kaçamaklar sıfıra inecek

MENÜM (dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
2 yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 dilim peynir
8 zeytin
1 dilim ananas
1 fincan biberiye

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 kase işkembe çorbası
1 kase taze fasulye
salata

SPOR
75 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye çayı
takviye olarak omega 3

MENÜM (bugünkü)

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurta
1 çay bar ceviz
1 dilim peynir
10 zeytin
1 fincan çay
2 kayısı

ÖĞLE :
3 ad içli köfte
1 bardak ayran

AKŞAM:
1 kase tarhana çor.
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

Menum
Sabah iki kayisi su
Kahvalti ,bol yesillik,1.d.b ekmegi,50gr ev yapimi sucuk bir yumurtayla,3 zeytin bir tatli kasigi bal 2 ceviz
Ogle yarim porsiyon makarna1patlican dolma 1biber dolma 1catal helva
Aksam, salata,yogurt,bir kase tavuk corbs
Ara neskafe bir avuctan az fistik iki crviz
3lt su 4km yuruyus 2bardak bitki cayi

makarna dolma dolma öğlen karbonhidrat bayramı olmuş dilekcimm
akşam denegelmişsin neyseki sporda süper tbrkler

herkes yazmıs bende yazayım 2013 ü
2013 ocak ayında 69.9 kiloydum 1 ay önce dogum yapmıstım ve hızla kilo veriodum
subatta gögsumde apse olustugu için ameliyat oldum ve sütüm azaldı bende kendimi helveya bozaya verdim süt ypsın diye
nisanda 74 kiloydum artık ne yesem safra kesem agrıodu agrılara dayanamadım ameliyat oldum ve 15 günde 76 oldm ve sütüm iyice azaldı oğlum emmeyi reddetti.. bende diyet yapmaya karar verdim ama bitürlü devam edemiyordum bayramdan sonra tam anlamıyla basladım ve sitede dolasırken cuma yarısmasını buldum ve resmen dönüm noktam oldu.. artık 68 kiloyum ve daha veriyorum.
2014 yılının ilk aylarında 60 kilo olmayı istiyorum martta alısveriş yapıcam çünkü insallah gun param gelio ben onu alısverişe harcamak istiorum..
sağlık istiorum.. huzur istiorumm.. tüm takım arkadaslarımın hedefine ulasmasını istiyorummm
iyiki varsınızz

bugune gelirsekk öldüm yine:) sinemaya gitmeyelim oğlumu da alıp yemege gidelim dedik eşimle sonra parklar var diye avm ye gitmeye karar verdik.. edacımm köfteci ramize gittik cok sükür kacamaksız saglıklı tamamladım:)

menum

kalktıgımda maydanoz suyu

sabah
1 dilim ekmek
yumurta peynır
domates
greyfurt suyu deil bayaa portakal gibi yedim ya sıkmak zor geldi

ara
2 dilim ananas

oğle
pırasa
salata

aksam
ızgara tavuk 1 köfte
salata ayran

ara
greyfurt suyu

spor avmde tam 3 saat yurumusuz basamıorum bence sayılmalı
su 2lt
yesil cay
biberiye cayı
erikli tarcınlı bitki cayı

Vavv menulerimi hayran olsam yoksa sporamu bilemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…