- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
amin cnmbenım amın ınsallah.dıyetısyene harfıyyen uymaya calışıyorum cnm .dun aksam oturmaya gıttık cok sukur sıfır kacamakla kurtardım pastalar borekler corekler gectı onumde azıcık koparıyım bıle demedım cok mutluyum:)Tşkler akrepcimmhibisküs çayı tatlım çok faydalı imiş araştırdım deneyeyim dedim modacı Gülşah Saraçoğlu günde 2 fincan içerek ve trombolinde zıplayarak 21 kilo vermiş mutfaktaki koleksiyonuma buda eklensin herşeyi içiyoruz nasılsa
Tşkler canımcım inş bulabilirsin içimi gerçekten çok hoş ekşimsi ve rengide süper bayıldım tadına ben
sağlıklı yiyeceklerden doyasıya yemediğin için oluyor Çağlacım aklın sürekli bir sonraki öğünde oluyor :26:
harika bir başlangıç tatlım
tatlım bu linkide okuman senin açından çok faydalı olur
KARATAY DİYETİ ÖNERİLERİ
Tşkler şekercimmm
diyetisyeninn verdiklerine aynen uyman ççok güzel tatlım kaçamaksız devam inş güzel sonuçlar alırsın
ohhhhh nihayetttt Mervişim süper bir dönüş yapmışsınnn heh şöyleeee bomba gibi görelim seniiiiyiyim bitanem çok şükür ailede herkes iyi maşallah bende seni özledim kuzucum pozitif enerjik neşeli görmeye alışmışız seni tatlımm hep böyle mutlu huzurlu sağlıklı ol inş
Maşallh mervişim atom karınca gibisin evden yıldızlar çıkarmışsın anlaşılanellerine sağlık canım
Tşkler Edacımmbenide karatayın en çok kahvaltısı cezbetti zatennn
A.s. tatlım maşallah süoersinnnnafiyetolsun canım
wuuuuuuu açlık oyunları part 1 şampiyonu kim olacak acaba bende merak ediyorum sizi kızlar
Gün tarifleri yarışması bitanemmm
iyi aklıma getirdin geçmiş bitince hemen kullanayım oyumu helinciğime
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...ri-gun-ikramlari-cookplus-sponsorlugunda.html
Açlık oyunları day 1zorlayıcı bir hafta olacak senin için Edacım ama sen başarırsın tatlımm
tatlım acıktığını hissettiğin an meyveli yoğurt veya yoğurt veya çerez süt vs mutlaka ye açlık sinyali gitymesin
ohhh süper 1 saat leptin çalışarak vücudundaki yağları yakmış bile
Allah nasip ederse yapacak birşey yok ama allah olmayanlara nasip etsin inş canımmm sen yeterince zorlanıyorsunsağlıkla büyüt inş bebişlerini
İnşallah kızlarrr allah nasip etsin sizlerede ohh teyze oluruz ne güzelll
Aman maşallah hep iyi olalım hep beraber inş iyiyim şükür günümüz var gelmediler onları bekliyorum canım
korktuğun kadar değilmiş bende rahatladım şimdi evde tartılma bakalım şulecim sanada sürpriz olsunnn
Allah hayırlı evlatlar versin şekercim.yahu 2 türlüde zor.bana yeter artık diycem ama artık ağzımı açmıyorum.unumu elemiş duvara asmış olmayı diliyorum.artık bu 3 dogumdan bana kalan 30 kilonun 7si gitti gerisinide verip çıtır anne olarak süzülmek istiyorum
Ahhh kızlarde öldüm valla
Daha yeni ye r gördü bitarafım
1 saate fotoları gönderebilirsem inş göndercem size
Benim karataydan ogrenecegim cok sey var daha once arkadaslarim yapmisti acikcasi merak edip arastirmamistim bende ki tek sikinti aksam eve gec godiyor olmam yedide evde oluyorum ve ogle yemegini yemek zorundayim ama aksami bucuk ogun olarak gecirebilirim zaten ilk baslayanlara uc sobra 2, 5 sonrasinda iki ogun vermis. Bakalim cumaya kadar neler olacak simdilik bir kg gitti bile tabi hizli aldigim kgdan gittiginden galiba iki gunde hizla gitmesiTşkler akrepcimmhibisküs çayı tatlım çok faydalı imiş araştırdım deneyeyim dedim modacı Gülşah Saraçoğlu günde 2 fincan içerek ve trombolinde zıplayarak 21 kilo vermiş mutfaktaki koleksiyonuma buda eklensin herşeyi içiyoruz nasılsa
Tşkler canımcım inş bulabilirsin içimi gerçekten çok hoş ekşimsi ve rengide süper bayıldım tadına ben
sağlıklı yiyeceklerden doyasıya yemediğin için oluyor Çağlacım aklın sürekli bir sonraki öğünde oluyor :26:
harika bir başlangıç tatlım
tatlım bu linkide okuman senin açından çok faydalı olur
KARATAY DİYETİ ÖNERİLERİ
Tşkler şekercimmm
diyetisyeninn verdiklerine aynen uyman ççok güzel tatlım kaçamaksız devam inş güzel sonuçlar alırsın
ohhhhh nihayetttt Mervişim süper bir dönüş yapmışsınnn heh şöyleeee bomba gibi görelim seniiiiyiyim bitanem çok şükür ailede herkes iyi maşallah bende seni özledim kuzucum pozitif enerjik neşeli görmeye alışmışız seni tatlımm hep böyle mutlu huzurlu sağlıklı ol inş
Maşallh mervişim atom karınca gibisin evden yıldızlar çıkarmışsın anlaşılanellerine sağlık canım
Tşkler Edacımmbenide karatayın en çok kahvaltısı cezbetti zatennn
A.s. tatlım maşallah süoersinnnnafiyetolsun canım
wuuuuuuu açlık oyunları part 1 şampiyonu kim olacak acaba bende merak ediyorum sizi kızlar
Gün tarifleri yarışması bitanemmm
iyi aklıma getirdin geçmiş bitince hemen kullanayım oyumu helinciğime
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...ri-gun-ikramlari-cookplus-sponsorlugunda.html
Açlık oyunları day 1zorlayıcı bir hafta olacak senin için Edacım ama sen başarırsın tatlımm
tatlım acıktığını hissettiğin an meyveli yoğurt veya yoğurt veya çerez süt vs mutlaka ye açlık sinyali gitymesin
ohhh süper 1 saat leptin çalışarak vücudundaki yağları yakmış bile
Allah nasip ederse yapacak birşey yok ama allah olmayanlara nasip etsin inş canımmm sen yeterince zorlanıyorsunsağlıkla büyüt inş bebişlerini
İnşallah kızlarrr allah nasip etsin sizlerede ohh teyze oluruz ne güzelll
Aman maşallah hep iyi olalım hep beraber inş iyiyim şükür günümüz var gelmediler onları bekliyorum canım
korktuğun kadar değilmiş bende rahatladım şimdi evde tartılma bakalım şulecim sanada sürpriz olsunnn
ah canım korunmaz olurmuyum.walla işin ayrıntısını ne sen sor ne ben anlatayım.ama ben nerdeyse hiç negatif test görmedim.Yasemincim dur sen hele evdekilero buyut kenara cekil bebecikler bize gelsinsaka bi yana canim kirunmuyormusun :26: biz korunmuyoruz olmadi sen korunurken olursa ne gulerim bende gecen sene korunurken hamile kalmistim da
ah canım korunmaz olurmuyum.walla işin ayrıntısını ne sen sor ne ben anlatayım.ama ben nerdeyse hiç negatif test görmedim.
tatlımmm siparişini verdim kitaplarımınnn. yarın elimde olur muhtemelen :)))
abartma mervecimm tesekkür ederim güwenmiorum sanırım kendime güwen sorunum war:)Geliyom geliyom siz. Bekleyin az toparlanayım gülmekten karnınıza agrı girecekcanm güzel dileklerin için co saol valla böle görünce enerjim yerine geldi
Oyyy canm bnm rabbim hayırlı zamanda hayırlı ewlat nasip etsinn
Güzel haberleri beklıyorum yinede yani:))
İnş inşş hadi bakalım teyze yapın bni yahuu)
Canm bnm valla bn senin resmini gördüm böle o gözler varya o gözler istese dagları devirir
Sen iste yeter ki
Kızlar bu arada cagla cok güsel bi bayan
Dısarda görsem normal hiç ewli falan deme üstelik erkek olsam sarkarım yani
Hmmm masallah masallah
Sohbetler insanın nefsini terbiye ediyır biİm yeriiEde dua et bacım
Bak mesela sahgulumuze erigimize sekerkızımıza rabbim tombiş tombiş yawrucuklar nasip etsin erige ikiz versin hatta ole dua et :)))
oooh maasallah canım yaaaSabahtan beri yaptıgım işler saat 8 de basladım
Mutfak dolabını içli dışlı sildim
Mutfak camını sildim yerlerinni sişdim
Buzdolabımı fırınımı bulasık makinamı içli dışlı sildim
Geçtim orurma odasına kızımn bozuk oyuncaklarını ayırıp attım
Koltukların altını sildım
Tv ünitemi sildim
Oturma odası camı sildim
Şimdi misafir odama geçicemde kızım yatak odamda uyuyor :)) ses yaparsam uzanır cadu
Ayy kızlar durun ewimin resmini çekip gönderimde sizde ewime misafir olmuş olun
:::))
Hemde ne kadar zewksix oldugumu sizde söyleyin bebişlerimmm
Ewime renk katmk istiyodum sizde fikir verirsiniz olurmuu
Bu haftaki menüm;
Kahvaltı
4 tuzsuz yağsız zeytin
1 yumurta
1,5 dilim light peynir
1,5 dlm kepek/çavdar/tam buğday
domates-salatalık-yeşillik
ara: 1 pors. meyve
öğle
2 kepçe çorba
salata
1 dlm kepek/çavdar/tam buğday
1 bardak yoğurt
ara: 1 activia + 4 fındık
akşam
2 kepçe çorba
salata
1 dlm kepek/çavdar/tam buğday
biz 3 kız kardesiz hepimizde durum aynı.ben biraz çılgın biriyimde benim küçüğüm cok titiz cok dikkatlidir ama sökmedi.en büyüğü 5 yaşında 3 cocguda onun var ablamında 3 tane .sıra bana gelmesin aman.en önce ben 3ledim en hızlıda benimYasemincim sende benim ablam gibisin ablama sen bu kg ile hamile kalamazsin dedik sip diye hamile kaldi vardir ya ceket atsan hamile kaliyo tabiri iste ondan benim ilk denememde olmayinca cok sasirdi nasil olur ya benim kardesim hemen hamile kalamaz diye onun gibi hormonlari kuvcetli degilmisim
Canim allah herkesin cocuguna uzun omur versin inşallah minislerini sagsalim saglikli sihatli guzel ahlakla buyututsun
ende diyetisyene gitmeden önce 2 hafta kadar karatay yaptım.en büyük baş belam tatlı krizini öyle atlattım.hayal gibi şaka gibi ben ve tatlı krizi yollarını ayırdı.Canim sende mi karataya basladin
Bende basladim pazar start verdim bakalim simdilik cok güzel gidiyor ne acikiyorum nede canim cikolata istiyor
Canim sende mi karataya basladin
Bende basladim pazar start verdim bakalim simdilik cok güzel gidiyor ne acikiyorum nede canim cikolata istiyor
canim senin yorumunu bekliyordum bende
acaba memnun kaldimi diye bakiyordum...Ellerine saglik canim benim..denemen ve begenmen beni cok mutlu etti
begenmene cok cok sevindim canim...insallah deneyen diger komsularin ve anneciginde begenir..
Canim kiymali ve patatesli yapmistim ben,birde sade patatesli...ikiside cok lezzetli olmustu..kiymali soganli denemedim hic:26:
Deniz kenarina geldik iyi geldi ya cok moralsizim bugunlerde su kilolardan kurtulamamakta sinir bozucu giremedimde nete annemdeydim ozlemisim burayi
Benim 3 oldu
Hem misafirlik hem bukadar dikkatli menu supersin kaptanim
Tatli ne yaptin bacim ben tatli ozelliklede pasta turlerini yapmayi cok severim
Bluemcum en son senin eşin mi hastaydı yanlışmı hatırlıyorum neyse geçmiş olsun canm sen nasılsınn
Aramızda en zayıf sensin takiptesin ona göre
Banucum sence nasil bu aralar basini cok agritacagim ama
Sabah
1, 5 yumurta ( iki fazla geliyor bana dun onbirde kahvalti yaptim ve aksam altiya kadar acikmadim)
1 cay bardagi cig kuruyemis
1 avuc ici kadar dereotlu lor peyniri
Ogle
1 kepce mercimek
4 yk ispanak
1 kase yogurt (yogurda kirmizi biber ve nane atarim herzaman cok lezzetli oluyor tavsiye ederim)
Arada acikirsam elma yada kayisi yemeyi
Aksamda 1 avuc ici kadar et sote ve yogurt yemeyi planlıyorum sence nasil
kızlaar kahvaltıda veya sonrasında yeşil çay içmek sanırım cok etkili.ben her sabah evdeysem kendim işteysem görevligetiriyor içiyordum bu sabah içemedim.sanki daha tahammülsüz ve halsizim.gelsin yeşil çaylarrrr
sabah yapıp yedin mi canım. en azından masum bir yiyeceksabaha ıspanaklı omlet ıstıorum ya gecenın bu waktı daha kahvaltıyı dusunuorum
pazartesi başlamak için harika bir gün bence :) hiç vakit kaybetme ve başla daha mutlu hissedeceksin hemcok kotu bı haftasonu gecırdım cok kotuydu sporda yapamadım yarından ıtıbaren duzenımı tekrar tutturmak ıstıorumm
inşallah 3. takım :118:Tebrik ederim iraden için. Ay bu hafta bakalım kim birinci olacak.
güzel menü kaptan o jillian insanı öldürür.
süpersin bluecum marifetli hatunsun galiba tatlılar börekler.tarcın güzel balgamda cözüyor ben bazen zencefil tarcn karıstrıp balla veriyorum kuzularıma.doktorcum kabuk tarçın da koy içine, bak o zaman nasıl tokluk hissi verecek.. tarçın resmen şifa bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?