Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

amin cnmbenım amın ınsallah.dıyetısyene harfıyyen uymaya calışıyorum cnm .dun aksam oturmaya gıttık cok sukur sıfır kacamakla kurtardım pastalar borekler corekler gectı onumde azıcık koparıyım bıle demedım cok mutluyum:)

amin cnm hayırlısı tabı .cıtır anne olma yolunda basarılarının devamını dılıyorum cnmcm

Benim karataydan ogrenecegim cok sey var daha once arkadaslarim yapmisti acikcasi merak edip arastirmamistim bende ki tek sikinti aksam eve gec godiyor olmam yedide evde oluyorum ve ogle yemegini yemek zorundayim ama aksami bucuk ogun olarak gecirebilirim zaten ilk baslayanlara uc sobra 2, 5 sonrasinda iki ogun vermis. Bakalim cumaya kadar neler olacak simdilik bir kg gitti bile tabi hizli aldigim kgdan gittiginden galiba iki gunde hizla gitmesi

Yasemincim dur sen hele evdekilero buyut kenara cekil bebecikler bize gelsin saka bi yana canim kirunmuyormusun :26: biz korunmuyoruz olmadi sen korunurken olursa ne gulerim bende gecen sene korunurken hamile kalmistim da
ah canım korunmaz olurmuyum.walla işin ayrıntısını ne sen sor ne ben anlatayım.ama ben nerdeyse hiç negatif test görmedim.

Banucum sence nasil bu aralar basini cok agritacagim ama

Sabah
1, 5 yumurta ( iki fazla geliyor bana dun onbirde kahvalti yaptim ve aksam altiya kadar acikmadim)
1 cay bardagi cig kuruyemis
1 avuc ici kadar dereotlu lor peyniri

Ogle
1 kepce mercimek
4 yk ispanak
1 kase yogurt (yogurda kirmizi biber ve nane atarim herzaman cok lezzetli oluyor tavsiye ederim)

Arada acikirsam elma yada kayisi yemeyi

Aksamda 1 avuc ici kadar et sote ve yogurt yemeyi planlıyorum sence nasil

ah canım korunmaz olurmuyum.walla işin ayrıntısını ne sen sor ne ben anlatayım.ama ben nerdeyse hiç negatif test görmedim.

Yasemincim sende benim ablam gibisin ablama sen bu kg ile hamile kalamazsin dedik sip diye hamile kaldi vardir ya ceket atsan hamile kaliyo tabiri iste ondan benim ilk denememde olmayinca cok sasirdi nasil olur ya benim kardesim hemen hamile kalamaz diye onun gibi hormonlari kuvcetli degilmisim
Canim allah herkesin cocuguna uzun omur versin inşallah minislerini sagsalim saglikli sihatli guzel ahlakla buyututsun

abartma mervecimm tesekkür ederim güwenmiorum sanırım kendime güwen sorunum war:)
oooh maasallah canım yaaa benimde bunların hepsini yapmam lazım biara esim gececi bu hafta artık onu uyutup gece yaparım herhalde

ben cok begendim menunu ya bagırsakların hızlansın dıyemı wermıstı boyle bende yapabılırsem yapaım yarndan ıtıbaren

biz 3 kız kardesiz hepimizde durum aynı.ben biraz çılgın biriyimde benim küçüğüm cok titiz cok dikkatlidir ama sökmedi.en büyüğü 5 yaşında 3 cocguda onun var ablamında 3 tane .sıra bana gelmesin aman.en önce ben 3ledim en hızlıda benim

Canim sende mi karataya basladin
Bende basladim pazar start verdim bakalim simdilik cok güzel gidiyor ne acikiyorum nede canim cikolata istiyor
ende diyetisyene gitmeden önce 2 hafta kadar karatay yaptım.en büyük baş belam tatlı krizini öyle atlattım.hayal gibi şaka gibi ben ve tatlı krizi yollarını ayırdı.

kızlaar kahvaltıda veya sonrasında yeşil çay içmek sanırım cok etkili.ben her sabah evdeysem kendim işteysem görevligetiriyor içiyordum bu sabah içemedim.sanki daha tahammülsüz ve halsizim.gelsin yeşil çaylarrrr

kaptancım sağol valla, burda ikram meselesi çok önemli, malum yemekler vs çok oluyor, hele yabancılara yaparsam bayılırlar bu böreğe:)
karaköy böreğinin harcı soğanlı ve kıymalı oluyor, bol soğanla kıymayı kavurup karabiber az kimyon ve az kırmızı biber koyarsan muhteşem bir harç oluyor..

Deniz kenarina geldik iyi geldi ya cok moralsizim bugunlerde su kilolardan kurtulamamakta sinir bozucu giremedimde nete annemdeydim ozlemisim burayi

deniz kenarı oy oyyy inşallah burdan sonra deniz kenarı bi yere tayinimiz çıkar diye öyle istiyorum ki.. mavisini görsem bana yeter..

Benim 3 oldu

Hem misafirlik hem bukadar dikkatli menu supersin kaptanim

Tatli ne yaptin bacim ben tatli ozelliklede pasta turlerini yapmayi cok severim

canım narlı bi kek tarifim var, ama kek gibi değil şerbetli tatlı gibi ama şerbet yok.. bir de muzlu jöleli bi tavuk göğsü yaptım keşke fotosunu çekseydim, bir de hurmalı kurabiye, burda hurma ezmesi satılıyor, onunla yaptım, ama normal hurmayı suda bekletip rondodan geçirince de aynısı oluyor..

Bluemcum en son senin eşin mi hastaydı yanlışmı hatırlıyorum neyse geçmiş olsun canm sen nasılsınn
Aramızda en zayıf sensin takiptesin ona göre

mervişim sağol canım hafızan maşallah:) çok incesin çok sağol:) ruhunun inceliği bedenine yansısın inşallaah:))))

en zayıf benim ama noranın benden daha az vereceği kilo var malesef 5 kilo kaldı.. sırtımda boş yere 5 kiloluk bi yük taşıyorum şuanda.. ama gidecek inşallah.. bundan sonra da hamilelik vs olursa da hep karataya devam edeceğim..
şuanda da oğlum soğuk algınlığı geçiriyor hafif ateşi çıktı ama doktor soğuk algınlığı dedi antibiyotik vermedi çokşükür.. inşallah ilerlemez..

canım sabaha mutlaka zeytin ekle 8-10 tane yiyebilirsin.. zeytin dünyada Gİsi sıfır olan tek meyve, o nedenle kilo yapmaz ve çok güzel tok tutar..yağıyla beraber güzelce ye.. yumurtayı 1 yumurta 1 muz da yiyebilirsin, muz yediğinde kayısı yeme, ama kuru kayısıyı genel olarak 3-4 tane kahvaltına ekle..
benim de türkiyeden geldi kuru kayısılarım

doktorcum kabuk tarçın da koy içine, bak o zaman nasıl tokluk hissi verecek.. tarçın resmen şifa bence...

Kızlar burası oturma odam :)))
Telden anca bu kadar oluyo

Eklentiler

• $image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $image.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $image.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 64
sabaha ıspanaklı omlet ıstıorum ya gecenın bu waktı daha kahvaltıyı dusunuorum
sabah yapıp yedin mi canım. en azından masum bir yiyecek
cok kotu bı haftasonu gecırdım cok kotuydu sporda yapamadım yarından ıtıbaren duzenımı tekrar tutturmak ıstıorumm
pazartesi başlamak için harika bir gün bence :) hiç vakit kaybetme ve başla daha mutlu hissedeceksin hem
Tebrik ederim iraden için. Ay bu hafta bakalım kim birinci olacak.
inşallah 3. takım :118:
güzel menü kaptan o jillian insanı öldürür.

ben daha ilk dakikalarda nakavt oldum bile çok zor gerçekten

Mutfakcıfım ve onu çok sewiyorum
Cok belli dimi kızlar :)))

Eklentiler

• $image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $image.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 55
doktorcum kabuk tarçın da koy içine, bak o zaman nasıl tokluk hissi verecek.. tarçın resmen şifa bence...
süpersin bluecum marifetli hatunsun galiba tatlılar börekler.tarcın güzel balgamda cözüyor ben bazen zencefil tarcn karıstrıp balla veriyorum kuzularıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…