- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
yaa hiç bilmiyordum ben sorayım bi diyetisyene .. Haftaiçi zaten ikisini birden bulmak zorda pazar keyfi yaparken gözüm doysun gönlüm doysun hesabı dolduruyorum tabağımıtatlım menun cok gusel ama bıldıgım kadarıyla beyaz peynır ve yumurta aynı anda yenmıyormuş
kuzum sabah peynir öğlen tavuk akşam köfte "protein" fazla olmamış mı? ama genel hatlarıyla güzel tabiimenüm
5 zeytın
2 dılım ekmek
beyaz peynır
sekersız cay
ara
3 gun kurusu
2 tam ceviz
1 yesılcay
öğle
piliç roti
2dılım ekmek
bol yesıl salata
ara
yok
akşam
5 küçük köfte
1kase yogurt
2 dılım ekmek
ara
2 kuçuk mandalına
1bardak sut
bol cay
3lt su
kaçırırmıyım hiçGünaydın kızlar nasılsınız
Bn biraz daha iyiym yalnuzca basım sabahları kalkınca cok agrıyor dawul gibi oluyor ama oda gececek temizliğe werdim kendimi
Edacım hiç görüşümeyoruz canm bnm nasılsın iyimisin
Noraaa nasıl gidiyo canm
Ayulduz bugun sohbetin varmı
Sahgul neden yaptıgın cicilerin fotosu yok artık
Kızz erikk senin adet bitmiş olması lazım günleri takip et
Bak ibrahim saracoglunu dınledim geçen incir kürü yapabılırsın istersen
Çok bekleme calışmalara basla bebiş istiyoruzz
Sekerkız sen tedavıye baslıcakyın gulum noldu
Swetttcim esmer bımbam napıyosun kuzucum özledim kızz senide
Annneannen iyi dimi bu aralar aman ii olsunda
Bluemcum en son senin eşin mi hastaydı yanlışmı hatırlıyorum neyse geçmiş olsun canm sen nasılsınn
Aramızda en zayıf sensin takiptesin ona göre
Çaglacım bak cok ii gidiyosun bu hafta + ım var dıye salma hersey yoluna gırıyo bak dersler gusel sporuda aksatmassan cok gusel olacak
Yasemincm kızz buaralar seni dertli gördüm niye ki canm benm rabbim sıkıntını derdını varsa hastalıgını gidersin :) üzme tatlı canını
KAYBECEK ZAMANIMIZ YOK UNUTMA:)))( tutdum bnu)
Sevılay sen nerdesın ögrencilerin dınav zamanımı geldi kızz
Su diyonn kacıyon bacım
Caktırma sende olmasan kımsenın aklına su mu gelmıcek
Sulofe sen nasılsın cnm sporu aksatmıyosun dımı o kadar ımkan ayarladın kendine kacırma canm bnm eminim cook güsel kılolar vereceksin
Yahuuuu kaptan nerdesin napıyosun dicem sen bu saatte uyuyosundur malum 3 cıcuk gece uyutmuyo uyu bebişim ama fazlada uyumaa
Immmmmm kim kaldı bi bakayımmmmmm
Yok kimse heralde unuttuysamda afedin ılur mu afedin bni
Herkese yeşiay bnden bu sabah
neyi farklı geldi kuzum yazda bende sorayım kadına merak ettim bak şimdi :44:Hayırlı olsun inş güzel sonuç alırsın. değişik bir sistemi var. Tam anlamadım.
Kizlar sucunuz geldi suuuuuuu
Benimki 1.5 lt bitti
hadi yaaa.. allahııım darısı başıma olsa keşke :) ben haftada 2 kilo versem yaza manken olarak giriş yaparım herhaldeÇok manyak oluyor. Diyetisyen diyorki sporsuz ortalama bu menülerle haftalık 2 kilo verilir diyor. 1,5 kg nin altında verince benimkide kızıyor.
maşallah bacımSelamun aleykum bacilarim 4 km yuruyusumu yaptim,1lt suyumu ictim biraz dinlenip kahvaltimi yapicamnn superimmm superrrr
çoğu yağdan gitmiştir merak etme.
Benim sudan gitmiyordu bu aralarda yağdan gitmiyor. Öyle bir dengesizim işte
Selamlar kizlar
Bende isimi ancak bitirip geldim..
hemen yediklerimi yazayim,sonrada gecmise dalayim
Sabah
3 kasik yulaf ezmesi,1 kase yogurt
ögle
yarim tabak kiymali makarna,ayran
aksam
6 kasik etsiz bamya,1 kase mercimek corbasi
su
2,5
spor
lesslie 3 ml
100 mekik
250 ip atlama
15 dk jullian
Kizlar yemek yarismasi icin oylama baslamis..hadi sizde kullanin oylarinizi
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...cookplus-sponsorlugunda-127.html#post33389908
kizlar sakin bana oy vermek zorunda hissetmeyin kendinizi..hangi tarifi begendiyseniz oyunuzu ona verin
Kızlar evimide göstertdim size :)))
Buyrun gelin siZi agırlayayım cook isterimm
Bluemcum cok güsel olmus bnde cok severim etamin biliyomusun ama seninki gercekten cok hış olmuss
Bluemcum cok güsel olmus bnde cok severim etamin biliyomusun ama seninki gercekten cok hış olmuss
Selamlar kizlar
Bende isimi ancak bitirip geldim..
hemen yediklerimi yazayim,sonrada gecmise dalayim
Sabah
3 kasik yulaf ezmesi,1 kase yogurt
ögle
yarim tabak kiymali makarna,ayran
aksam
6 kasik etsiz bamya,1 kase mercimek corbasi
su
2,5
spor
lesslie 3 ml
100 mekik
250 ip atlama
15 dk jullian
Kizlar yemek yarismasi icin oylama baslamis..hadi sizde kullanin oylarinizi
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...cookplus-sponsorlugunda-127.html#post33389908
kizlar sakin bana oy vermek zorunda hissetmeyin kendinizi..hangi tarifi begendiyseniz oyunuzu ona verin
bu hafta grup içindede sıralama yapalım 1. 2. 3.
Ahanda oy verdim sebzeli eriste senin dimi kaptancim :26:
kaptancım sağol valla, burda ikram meselesi çok önemli, malum yemekler vs çok oluyor, hele yabancılara yaparsam bayılırlar bu böreğe:)
karaköy böreğinin harcı soğanlı ve kıymalı oluyor, bol soğanla kıymayı kavurup karabiber az kimyon ve az kırmızı biber koyarsan muhteşem bir harç oluyor..
deniz kenarı oy oyyyinşallah burdan sonra deniz kenarı bi yere tayinimiz çıkar diye öyle istiyorum ki.. mavisini görsem bana yeter..
canım narlı bi kek tarifim var, ama kek gibi değil şerbetli tatlı gibi ama şerbet yok.. bir de muzlu jöleli bi tavuk göğsü yaptım keşke fotosunu çekseydim, bir de hurmalı kurabiye, burda hurma ezmesi satılıyor, onunla yaptım, ama normal hurmayı suda bekletip rondodan geçirince de aynısı oluyor..
mervişim sağol canım hafızan maşallah:) çok incesin çok sağol:) ruhunun inceliği bedenine yansısın inşallaah:))))
en zayıf benim ama noranın benden daha az vereceği kilo var malesef5 kilo kaldı.. sırtımda boş yere 5 kiloluk bi yük taşıyorum şuanda.. ama gidecek inşallah.. bundan sonra da hamilelik vs olursa da hep karataya devam edeceğim..
şuanda da oğlum soğuk algınlığı geçiriyor hafif ateşi çıktı ama doktor soğuk algınlığı dedi antibiyotik vermedi çokşükür.. inşallah ilerlemez..
canım sabaha mutlaka zeytin ekle 8-10 tane yiyebilirsin.. zeytin dünyada Gİsi sıfır olan tek meyve, o nedenle kilo yapmaz ve çok güzel tok tutar..yağıyla beraber güzelce ye.. yumurtayı 1 yumurta 1 muz da yiyebilirsin, muz yediğinde kayısı yeme, ama kuru kayısıyı genel olarak 3-4 tane kahvaltına ekle..
benim de türkiyeden geldi kuru kayısılarım
hayır kuzucummmm gül baklava kol böreği kaptanın
cixx bacim olmamis yatak odasinda tv olmamis bu tv hayatimizi sabote ediyor ya yatak odalarina bile sizfi
Canim zeytinin organigini bulamadim kibakalim cumaya kadar Karatay yapacagim sonuc ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?