Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende içiyorum simdi hemde yaseminli yaseminciiim:)
doktorcum kabuk tarçın da koy içine, bak o zaman nasıl tokluk hissi verecek.. tarçın resmen şifa bence...
ya yaseminli almısım bu sefer tarcın koyamıorum hosuma gitmedi ama sade olana karanfil tarcın hem cok güzel tat werıo
Kızlar burası oturma odam :)))
Telden anca bu kadar oluyo
guzel gunlerde otur canım benımm
yapmadım istemedi sabah kalkınca canım basladım ıdıalıyım bakalım :)
Kizlar sucunuz geldi suuuuuuu
Benimki 1.5 lt bitti

benimde bıttıı yenısını alcam sımdı oglum bı uyusun

kaptan nasıl oy vereceğiz? nickini mi belirteceğiz ikramların adını mı vereceğiz??

Valla maşallah cok hizlisiniz ben ablama degil anneme cektim galiba oda dusukten iki sene sonra kalmis neyse bitti sayilir bi sene kaldi geriye bi sene

Gelsin arkadasm gelsin yesil caylarrrrrr beni de cokrahatlariyo zihnm cok acik zinde hissediyorum

Suuuuuu da suuuuu 2 lt oldu. Erigim masallah sabahin nurunda 1 lt yi devirmissin cnm valla o saatte uyuyodum ben

Canim ben gune erken başlıyor um ve her sabah zaten once su iciyorummeta calismaya baslasin diye gun icinde az iciyorum ama .

Olur canim..benim hedefim 14 subat 65 olsun,senin hedefinide 1 mart 60 olarak kayededecegim..eger hedefi tutturma cekecegin var benden
canim menü harika..sporuda yapmissin,süpersin süper
Tebrik ederim iraden için. Ay bu hafta bakalım kim birinci olacak.
Tabiki 3.takim
güzel menü kaptan o jillian insanı öldürür.
Canim ilginctir bende öyle cok fazla bir yorgunluk yapmiyor:44:
Afiyet olsun canim..cok iyi
Mervisim hos geldin bebem...Canim uyuyordum ben..yarin okullar acilacak artik,e son günün tadini cikarayim dedim
Selamun aleykum bacilarim 4 km yuruyusumu yaptim,1lt suyumu ictim biraz dinlenip kahvaltimi yapicamnn superimmm superrrr
Harika canim
bu hafta bomba gıbı gelıyoruz korksun bızden dıger takımlar:))
Bencede
Kizlar gecmisi okurken yarismadan bahsediliyor ne yarismasi bu
Yemek yarismasi canim..hani benim katildigim..oylama basladi tatlim,oyunu burdan kullanabilirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...cookplus-sponsorlugunda-127.html#post33389908
Ayy pazartesi sabah sabah 3 ziyaretci mi

Birileri hirsimizin kokusunu aldi galiba
Almislardir canim
Haklisin canim..valla kilo veremeyenin canini yakacagim bu hafta..
Süpersin valla canim..simdi mervis geldi iste
Canim zor bir menü ama sen dayanirsin ..O zaman bu hafta sendende harika bir sonuc daha bekliyorum

Slm 3. mıntıkanın güzelleri nasılsınız bakalım geçmişe dalmadan bi slm vereyim misafirler gelmeden bakınayım biraz
selam canim benim..süperiz,enerjigiz ve zayiflamak istiyoruzzzzz..sen nasilsin canim
ne güzel bir sistemmis canim bu..her daim kontrol altindasin
Canim sen sagol güzel yorumun icin..
Bende deneyecegim ilk firsatta kiymalisini
Harika olmus blu..
Emegine saglik canim
bu hafta grup içindede sıralama yapalım 1. 2. 3.
Yapalim doktorcugum,bakalim ilk siraya kim oturacak
birinci olana kaptandan ödül gelebilir ona göre
Kizlar sucunuz geldi suuuuuuu
Benimki 1.5 lt bitti
Sevilaycigim cok tatlisin ya..canim senin mesaj sayilarin suuu diye doluyor heralde

hadi yaa ben yarım litre içtim daha
bende
Kızlar evimide göstertdim size :)))
Buyrun gelin siZi agırlayayım cook isterimm

Bluemcum cok güsel olmus bnde cok severim etamin biliyomusun ama seninki gercekten cok hış olmuss
Canim evin cok tatli..blucugumunda dedigi gibi sicacik duruyor..Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin canim
Ahanda oy verdim sebzeli eriste senin dimi kaptancim :26:
Degil canim ama sen onu begendiysen ona ver...
Bende isterim hediyelik
Cok tesekkür ediyorum sulecigim...Begenmen beni cok cok mutlu etti
Masallah okadar iddaliyz oylemi bence harika bi fikir
Tabikiside idddialiyiz ahsenim
hayır kuzucummmm gül baklava kol böreği kaptanın
Oyuna geldik
Biliyorum canim kaptan tepki versin diye yaltim ama sen hizli ciktin kullandim oyu.u bide baska biri kullanmis hadi kizlar kaptana destekk :13:
Kandirikci

Tesekkür ederim canim destegin icin

O konuda haklisin canim ben bu karatayon kahvaltisini sevdim onceden de kahvalti yapiyodum ama dokuzda yapip onbirde acikir mi acikiyordum bakalim ne olacak zamanla akşami kaldirip iki ogune indirebilirsem super olur valla ama bakalim cuma tarti ne diyecek

insallah iyi seyler der
Eki Görüntüle 921071
karnım acıktı canım meyvede istemedi kendime öyle tabak hazırladım limonladım :)
afiyet olsun canim

Kaptancm beni cok guldurdun mesaj sayin su diywrek doluyo galiba demussin.yine de dicem iste suuuuuuuu

3 gundur kahvaltdn sonra cikiyorym tuvlete tartilamadim hala valla cok merak ediyom kendimi

Mervecim evin cok guzelmis mutlu gunlerde otur ins.biz suan kiradayi 3.5 yillik evliyim. Cok istiyorum kiradan kurtulmayi

hay maşallah 2 saatte mi yaptın bunca işi. ben anca evi topluyorum.o kadar vakitte

evet cnm gerçekten zor ama sen zaten zoru başaran bir kızsın

ahanda gene ben. Yasemincim ne çok ortak noktamız var. Ben birinde acil ameliyat olacaktım aldırmak zorunda kaldım. diğeride düşük .. Bu sefer ki diyet kararlığımı eşim görünce diyor ki sen 3. çocuğa hazırsın ama arkadaşlar inanın hamile kalmayı isteyip olamamak kadar çok rahat hamile kalabiliyor olmak da stresli bir durum. Her ay korkuyorum inş. değlmdir diye İŞte hepsi ayrı sınav ayrı sabır ve şükür. Rabbim herşeyin hayırlısını versin bizlere.

harikasın
ah canım korunmaz olurmuyum.walla işin ayrıntısını ne sen sor ne ben anlatayım.ama ben nerdeyse hiç negatif test görmedim.
işin ayrıntısını tahmin ediyorum kesin gene benimbaşına gelenden geldi :44:
Kızlar burası oturma odam :)))
Telden anca bu kadar oluyo
o koltuktaki prensesi sseverim nasılda keyifle oturmuş .. Gayet zevkli neyi varmış evinin.
bu hafta grup içindede sıralama yapalım 1. 2. 3.
Oooo dr cum gaza getirmeler falan
Biliyorum canim kaptan tepki versin diye yaltim ama sen hizli ciktin kullandim oyu.u bide baska biri kullanmis hadi kizlar kaptana destekk :13:
ayy çok fenasın cadııı seni. Walla atladım hemen panikle . ama kaptan yememiş bak. Kadın gayet asil o nu beğendiysen ona ver demiş.

Ay kizlar bugun beni size bahsettigim esimn teyzesi aradi.nisanda sulalede dugun var simdiden kiyafet bakmaya baslamslar sen naptin baktin mi kilo durumn nasil diye sordu.beni yine bi telas basti yani

çok şık olmuş bayıldım çok severim etamin işlemeyi ama herhalde 20 yıl olmuştur elime almayalı. En son annems eccade işletmişti çeyizime koymuştum kv verdik. Ahh şimdiki aklım olsa kimselere bişey vermezdim

Ay kizlar bugun beni size bahsettigim esimn teyzesi aradi.nisanda sulalede dugun var simdiden kiyafet bakmaya baslamslar sen naptin baktin mi kilo durumn nasil diye sordu.beni yine bi telas basti yani

hiç telaşlanma canım. sen sakin sakinnn netten kıyafetlere bak. 4 ay var neredeyse ne kilolar ne yağlar gider o zamana kadar en beğendiğini bedenine göre alır giyersin.

KızlR ewim iyi hos rabbim isteyen herkes versinde
Hep kahverengi yani o yüsden
Mis odam vizon rengi hani bira daha sıkır sıkır oşsun istiyorum şimdi bilmiyorum napcam

3 gundur kahvaltdn sonra cikiyorym tuvlete tartilamadim hala valla cok merak ediyom kendimi

Uff o olaydan nefret ediyorum hicbir cuma once cikamadim misal bi tartiliyorum kahvaltidan sonra bida tartiliyorum sonra wcden sonra tartiliyim diyorum ama bu defada iste oluyorum hrsap iyice sasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…