- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
KızlR ewim iyi hos rabbim isteyen herkes versinde
Hep kahverengi yani o yüsden
Mis odam vizon rengi hani bira daha sıkır sıkır oşsun istiyorum şimdi bilmiyorum napcam
Kızlar evimide göstertdim size :)))
Buyrun gelin siZi agırlayayım cook isterimm
Bluemcum cok güsel olmus bnde cok severim etamin biliyomusun ama seninki gercekten cok hış olmuss
sabah 2kayısı
kahvaltı 3 cevız, bir haslanmıs yumrta, 3zeytın ,2 dilim tam b ekmegı ,lor peynırı bır tatlı kasıgı tahınpekmez
ara yok
ogle aksam 4 cıvarı 2kepce corba,bır bud,bır dılım patetes puresı, 4cıgkofte karnabahar haslanması yogurtlu,salata
ara cay cekme helva kuccuk parca
aksam yemıyecem bırdaha yogurt kahve dusunuyorum
spor 4km yuruyus 3lt su 3 bardak bıtkı cayı
degerlendırecek olursam kızlar tahınpekmezımı gormeyı cokokremın yerıne onu gecırdım ondada vazgecemem.mısafırlıkteydım anca bukadar kıstım aksam yemek yemıycem
esım lahmacun getırecek onu bıle yemıycem ona gore kızı reken uytunca yuruyus yapmayı planlıyorum
sabah 2kayısı
kahvaltı 3 cevız, bir haslanmıs yumrta, 3zeytın ,2 dilim tam b ekmegı ,lor peynırı bır tatlı kasıgı tahınpekmez
ara yok
ogle aksam 4 cıvarı 2kepce corba,bır bud,bır dılım patetes puresı, 4cıgkofte karnabahar haslanması yogurtlu,salata
degerlendırecek olursam kızlar tahınpekmezımı gormeyı cokokremın yerıne onu gecırdım ondada vazgecemem.mısafırlıkteydım anca bukadar kıstım aksam yemek yemıycem
esım lahmacun getırecek onu bıle yemıycem ona gore kızı reken uytunca yuruyus yapmayı planlıyorum
Menune diyecek yok arkaşım akşam yemeğin acıkmazsan. Süpermenunu yazayim
Sabah(06:50)
1, 5 yumurta
1avuc ici kadar dereotlu lor peyniri
1 cay bardagina yakin cig kuruyemis
Öğle (12:00)
1 kepce mercimek çorbası
4-5 yk kadar ispanak
1 kase naneli biberli yogurt
Ara (17:00)
1 kupa sutlu kahve
Aksam (19:00)
1 kepceden az mercimek corbasi
2 yk yogurt
4 yk et sote
Su:2 lt
Spor: 40 dk yuruyus
1 kupa 7li cay
2 kupa sekersiz cay
Menune diyecek yok arkaşım akşam yemeğin acıkmazsan. Süper
Canimm bugun evde degilim yarin eklerim yeni cicilerimi telden giriyorum ayyGünaydın kızlar nasılsınız
Bn biraz daha iyiym yalnuzca basım sabahları kalkınca cok agrıyor dawul gibi oluyor ama oda gececek temizliğe werdim kendimi
Edacım hiç görüşümeyoruz canm bnm nasılsın iyimisin
Noraaa nasıl gidiyo canm
Ayulduz bugun sohbetin varmı
Sahgul neden yaptıgın cicilerin fotosu yok artık
Kızz erikk senin adet bitmiş olması lazım günleri takip et
Bak ibrahim saracoglunu dınledim geçen incir kürü yapabılırsın istersen
Çok bekleme calışmalara basla bebiş istiyoruzz
Sekerkız sen tedavıye baslıcakyın gulum noldu
Swetttcim esmer bımbam napıyosun kuzucum özledim kızz senide
Annneannen iyi dimi bu aralar aman ii olsunda
Bluemcum en son senin eşin mi hastaydı yanlışmı hatırlıyorum neyse geçmiş olsun canm sen nasılsınn
Aramızda en zayıf sensin takiptesin ona göre
Çaglacım bak cok ii gidiyosun bu hafta + ım var dıye salma hersey yoluna gırıyo bak dersler gusel sporuda aksatmassan cok gusel olacak
Yasemincm kızz buaralar seni dertli gördüm niye ki canm benm rabbim sıkıntını derdını varsa hastalıgını gidersin :) üzme tatlı canını
KAYBECEK ZAMANIMIZ YOK UNUTMA:)))( tutdum bnu)
Sevılay sen nerdesın ögrencilerin dınav zamanımı geldi kızz
Su diyonn kacıyon bacım
Caktırma sende olmasan kımsenın aklına su mu gelmıcek
Sulofe sen nasılsın cnm sporu aksatmıyosun dımı o kadar ımkan ayarladın kendine kacırma canm bnm eminim cook güsel kılolar vereceksin
Yahuuuu kaptan nerdesin napıyosun dicem sen bu saatte uyuyosundur malum 3 cıcuk gece uyutmuyo uyu bebişim ama fazlada uyumaa
Immmmmm kim kaldı bi bakayımmmmmm
Yok kimse heralde unuttuysamda afedin ılur mu afedin bni
Herkese yeşiay bnden bu sabah
günaydın yazalı saatler oldu yollayamamışım kalmıs ekranda.malum ptesi herkes hasta.
mervecim hoşgeldin canım.amannn kadınsal şeyler bendeki şeytan yine dürttü beni eşimin günlerce kafasını deldim sen yoksa beni sevmiyormusun diye.erkekler asla kadınlar gibi olamıyor.ortalıkta karışık malum elinde bir tel sürekli twet at facebooka gir yahu adam tryi böylemi kurtaracan.aslında oda cok haklı cocuklarla sürekli evde bir erkek için zor olsa gerek.Allah ikimizinde yardımcısı olsun.
edacım ben cok öğün kaçırır oldum.ama umutluyum.
ay kızlar ben ne zaman diyet yapsam 5-6 kilo verip hamile kalıyorum.çok tırsıyorum.dogurganlık kat sayım tavan benim.bide en son burda bi gruptaydım hamile kaldım arkadamdan hamile 3 kişi daha kaldı sanırım grup dagıldışekercim ayfercim benden uzak durun lütfen aranıza beni katmadan hamile kalın
Canim iyiki yememissinSelam kizlarrr
berbat bi hafta sonu gecirdim misafirim vardi pizzalar cipsler havada ucusdu ama yemedim en az hasarla kurtarmaya calistim. Bugunde kontrolum vardi butun gun hastanedeydim kan degerlerimde biraz dusuk cikti sirt agrilarim var 2gundur hic keyfimde yok evedr gitmedim abimlerdeyim yarin biraz alisveris yapip oyle gecicem eve
canim az olmus bence..aslinda karbonhidrati cok,proteini az dengesiz bir menü olmusBugunku menumude yazayim
sabah: 1 tane simit tost,1 cay
aksam:1 kepce corba,1 tane orta boybiber dolma, 2kasik makarna, salata
1,5 lt su
spor uok hasyanede kosturdum
mervem evın cok guzel RABBIM agız tadıyla oturmayı nasıp etsın kızında pek tatlı aynı ben
Canim o ikindi vakti yediklerin yeter bencede..sakin aksam yeme,cok acikirsan 1 kase yogurt veya salata ye ama lahmacunu sakin yemesabah 2kayısı
ara yok
Süper süper süper ayfercigim...tebrik ediyorummenunu yazayim
Sabah(06:50)
1, 5 yumurta
1avuc ici kadar dereotlu lor peyniri
1 cay bardagina yakin cig kuruyemis
Öğle (12:00)
1 kepce mercimek çorbası
4-5 yk kadar ispanak
1 kase naneli biberli yogurt
Ara (17:00)
1 kupa sutlu kahve
Aksam (19:00)
1 kepceden az mercimek corbasi
2 yk yogurt
4 yk et sote
Su:2 lt
Spor: 40 dk yuruyus
1 kupa 7li cay
2 kupa sekersiz cay
harikasin ahsencigimBugunku menm
Aç karnına 3 gunkurusu 1 çay brd sirkeli ılık su
Kahvaltı şekersiz çay.2 dilim çavdar ekmeği. Biraz peynir domates salatalık 5 yeşil zeytin 2 tatlı kaşığı tahinli pekmez
ARa. 1 kupa form çay
ÖĞLE. 1 tabak çiğbbrokolili. Salata
İKİNDİ. 2 fındık 2 form çay 2 tarçınlı yeşil çay
AKŞAM. 1 tabk haşlnmş brokoli karnıbahr üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm
2 ymk kaşığı makarna
1 kupa beşibiyrde
Yarım portakal yarım elma
2.5 lt yi geçti su
helede benim gibi binlerce kişinin gözü önünde olunca.4000e yakın hastam var.adım cıktı zaten.gecen reglin gec kalınca ilk düşündüğüm aile hekimliğinden istifa etmek.istanbulu terk etmek.mümkünse uzaya cıkmak.yahu milletin diline düşmeye gör.kimsenin lafıyla hareket etmesemde cok rahatsız edici oluyor.ahanda gene ben. Yasemincim ne çok ortak noktamız var. Ben birinde acil ameliyat olacaktım aldırmak zorunda kaldım. diğeride düşük .. Bu sefer ki diyet kararlığımı eşim görünce diyor ki sen 3. çocuğa hazırsın ama arkadaşlar inanın hamile kalmayı isteyip olamamak kadar çok rahat hamile kalabiliyor olmak da stresli bir durum. Her ay korkuyorum inş. değlmdir diye İŞte hepsi ayrı sınav ayrı sabır ve şükür. Rabbim herşeyin hayırlısını versin bizlere.
:
ahsencim hiç canını sıkma.beni böyle durumlar gaza getirmiyor daha cok alıyorum.hele aklımdan cıkmayan bir olay var başkası olsa cok gaza gelir ama ne yazkki ben cok üzülüp daha cok kilo allıyorum.oyüzden eşime dedim kimse bana yorum yapmasın.incelemesin.tebrikler güzelde,yorumlar cok can sıkıcı oluyor.Ay kizlar bugun beni size bahsettigim esimn teyzesi aradi.nisanda sulalede dugun var simdiden kiyafet bakmaya baslamslar sen naptin baktin mi kilo durumn nasil diye sordu.beni yine bi telas basti yani
oy unutmam canım benim.rabbim gönlüne göre versin.canimm dyalarinda benide unutma
gecmiş olsun.ama helede cips gibi zararlı şeyler aman amanSelam kizlarrr
berbat bi hafta sonu gecirdim misafirim vardi pizzalar cipsler havada ucusdu ama yemedim en az hasarla kurtarmaya calistim. Bugunde kontrolum vardi butun gun hastanedeydim kan degerlerimde biraz dusuk cikti sirt agrilarim var 2gundur hic keyfimde yok evedr gitmedim abimlerdeyim yarin biraz alisveris yapip oyle gecicem eve
Iyi aksamlar kizlar..nerdesiniz yahu...
sabahtan beri pek sessiz buralar..
banucugum sabah ugradi,sonra gelmedi hic,günü vardi ama dimi bu gün..simdi hatirladim..insallah yememistir cislardan
Norayida göremedim bu gün,nerde acaba ask böcügüm:26:
kizlar bu arada bana oy veren ellerinize,gönlünüze saglik...bir kez daha tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?