Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

şulecim çalışan anne olmak ne kadar zor.benim iyi günlerim sanırım ödev yok.

kaptancım gamze havada uçuyordur.insanın bekar ve aşık olası geliyor.evliyken aşk zor walla.ben eşime gerçekten aşığım cokta kıskancım başım belada.dün bütün gece kabus gördüm.kızıma bakıcı gelmiş sarısın bomba kızım kucagında eşimde güya kızımı seviyor öpüyor bakıcıya okadar yaklaşıyorki kalbime inecekti büyün gün gözümün önünden gitmedi.sarışın olmasamda bomba olmassam varya ahanda şuraya yazıyorum.

Yaaa bilmezmiyim nerde çocuk konusu olsa Şule doğurur diye muhabbet değişiyor..ama tabi senin daha zor çok fazla insanın gözü önündesin

Allah hayırlara çıkarsın rüyanı canımmm esmer bomba diye boşuna dememişler tatlım sarışının adı esmerin tadı derler genelde sarışın arkadaşlar varmı aramızda:26::26:

Bugunku menumude yazayim
sabah: 1 tane simit tost,1 cay
aksam:1 kepce corba,1 tane orta boybiber dolma, 2kasik makarna, salata
1,5 lt su
spor uok hasyanede kosturdum

çok dengesiz olmammışmı tatlım:26: geçmiş olsun bitanemmm acil şifalar haftasonunu az hasarla kurtarman güzel olmuş sahgülüm

ay azcık su tariflere bakiim dedim acıktım ya tokken bakmaya karar werdim subatta gunum war bişiler yapmam lazım:)
yasemincim ya bende gercek gibi butun gun dusunuorum yle ruya gorunce bazen ne takıyorruz kafamıza yaa

6 fincan bitki çayııı menün çok güzel canım sıvılarda süperr akşamki meyveyi sabah veya öğle yesenn daha süper olmazmı:26:

harikasın Ayfercimmm doyuncaya kadar yediysen mesele yok tatlımmm süper bir menüüü

Akşa telafi edersen mesele yok canım

Ay kizlar bugun beni size bahsettigim esimn teyzesi aradi.nisanda sulalede dugun var simdiden kiyafet bakmaya baslamslar sen naptin baktin mi kilo durumn nasil diye sordu.beni yine bi telas basti yani

ohoooo nisana daha çok var tatlımmm o zamana kadar incecik olucazki biz beraber seçeriz elbiseni telaş etme

rabbim gönlüne göre bir ev nasip etsin inş canımcımm

gastritim tuttu.dün geceki kabustan mıdır nedir.yatsam iyi olacak herkese hayırlı geceler.hafiflemiş sabaha uyanmak üzere

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
Sweetdimple, ayulduzz, sulofe+, sahgull+, bizeyeter, kelebekolacam+, erigim, cglaa16+

hay maşallah yoklamamı yapsak napsak

Naber gece kuslari bakiyorumda herkesler burda

Mervecim kocana her aserdigini yapma canimcim su ixin aradinda seni de yakmasin
Sahgulum beni dengesiz olmus hastanede olmaktan kaynaklı belli zaten gecmis olsun canim telafi edersin sen yarina
Kaptancim inşallah sen birinci olursun
Yasemin bacim bende kiskancim sanirdim canim sen ne yaptin oyle film gibisin valla bomba bakicilar vuu sen fistik ol bacim bombalar itici oluyo narin zarif ve seksi
Sule valla iste insanin piskolojisimi etkiliyor biz ksfaya taktikca gecikiyor sen korktukca gekiyor demek ozel ama neden cocuk dusunmuyorsu yani her gecen zaman olmasini etkiliyor bi yazi vardi cocuk ertelemek icin vaktiniz var mi diye misal ben gecen sene korundugum halde hamile kalmistim ve dusukten sonra hemrn olur diye korkuyirdum hani korunurken kaldim korunmazken sip olur sanmistim
Gerci olanlariniza allah uzun omur versin olmayanlarimiza tez zamanda bebis versin

Banucum yogun bi gun olmus ama cislara dokunmadin dimi

Ben bu kiz neden uyumuya ya bi saattir ayagimda salliuorum off yuruyus yapip yediklerimi erticegidim guyaa

Kızlar yatak odam ve mis odamın bir kısmı

Ne güzel bir evin var Mervişimmm çok güzel nesini beğenmiyorsun tatlımm sağlıkla mutlulukla otur inş .Bir gün yolum ist düşerse mutlaka bi kahveni içmeye gelirim nasip olursa prensesini mıcncıklamaya

spora bittimmmm bravooo kaptancımmm ben bugün yapamadım

bu hafta grup içindede sıralama yapalım 1. 2. 3.

süper fikirrrr kk nın en güzel listesini hazırlayalım

Ellerine sağlık bluecumm çok güzel olmuşş el emeğinin değeri bir başka oluyor ellerine sağlık cnm

Ben kocami en cok hamilelik doneminde kuskanirdim ben 90 kilo ofilinta gibi isi dolasiyla takimlarida cekerdi Allah razi olsun beni kiskandiracak hic bir ortamda olusturmamistir kendim gibi guvenirim ama iste kadinlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…