- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Naber gece kuslari bakiyorumda herkesler burda
Mervecim kocana her aserdigini yapma canimcim su ixin aradinda seni de yakmasin
Sahgulum beni dengesiz olmus hastanede olmaktan kaynaklı belli zaten gecmis olsun canim telafi edersin sen yarina
Kaptancim inşallah sen birinci olursun
Yasemin bacim bende kiskancim sanirdim canim sen ne yaptin oyle film gibisin valla bomba bakicilar vuu sen fistik ol bacim bombalar itici oluyo narin zarif ve seksi
Sule valla iste insanin piskolojisimi etkiliyor biz ksfaya taktikca gecikiyor sen korktukca gekiyor demek ozel ama neden cocuk dusunmuyorsu yani her gecen zaman olmasini etkiliyor bi yazi vardi cocuk ertelemek icin vaktiniz var mi diye misal ben gecen sene korundugum halde hamile kalmistim ve dusukten sonra hemrn olur diye korkuyirdum hani korunurken kaldim korunmazken sip olur sanmistim
Gerci olanlariniza allah uzun omur versin olmayanlarimiza tez zamanda bebis versin
Banucum yogun bi gun olmus ama cislara dokunmadin dimi
Mutfakcıfım ve onu çok sewiyorum
Cok belli dimi kızlar :)))
kolay gelsin canimAhhh ahhh kaptanjım sorma akşam üzeri başkanlar geldi geç çıktım sonrada eve gel yemek mutfak derken saat 9 oldu çocuklar demez mi biri benim proje ödevim var diğeri kalemimin ucu bitti yarın sınavım var nasıl yapıcam. Proje artık iptal yapamayız o saatte öğretmeni arayıp detay öğrenme şansım yok. Artık Eylülle birlikte matematik tekrarı yaptık. Yeni yatırabildim anca çocuklarıbiraz bakınayım sonrada yarının yemeğine hazırlık yaparım artık
Kaptan eşim gül baklavaya bayıldı ama cevizli yaptım
Zaten kol böregi utanmasa hersabah yaptırcak
Beraber tek tek baktık bnmkı kol böregini görünce ayy askım börege bak parlak parlak dedi ve sabaha istiyo
Bapayım bn bu adamı aserıyo
ah canim ne yorulmussundur simdiSlm kızlarr ben gelebildim şükür pestilim çıktı misafirler gitti abim geldi onu yolcu ettim dayımlar geldi 4 tanede kuzenimle birlikte boy boylar maşallah miniklerin biri laptopu biri masaüstünü kaptı aralarında mekik dokumaktan öldümm ama çok şekerler maşallah
mutfağı topladım makinayı çalıştırdım attım kendimi şükür
şulecim çalışan anne olmak ne kadar zor.benim iyi günlerim sanırım ödev yok.
kaptancım gamze havada uçuyordur.insanın bekar ve aşık olası geliyor.evliyken aşk zor walla.ben eşime gerçekten aşığım cokta kıskancım başım belada.dün bütün gece kabus gördüm.kızıma bakıcı gelmiş sarısın bomba kızım kucagında eşimde güya kızımı seviyor öpüyor bakıcıya okadar yaklaşıyorki kalbime inecekti büyün gün gözümün önünden gitmedi.sarışın olmasamda bomba olmassam varya ahanda şuraya yazıyorum.
ben kumralAllah hayırlara çıkarsın rüyanı canımmm esmer bomba diye boşuna dememişler tatlım sarışının adı esmerin tadı derler genelde sarışın arkadaşlar varmı aramızda:26::26:
canim hic bakma sen oralaraay azcık su tariflere bakiim dedim acıktım ya tokken bakmaya karar werdimsubatta gunum war bişiler yapmam lazım:)
yasemincim ya bende gercek gibi butun gun dusunuorum yle ruya gorunce bazen ne takıyorruz kafamıza yaa
Ah doktorcugum,cok etkilenmissin belliki..unut hemen sen onu,yapmaz eniste öyle seylergastritim tuttu.dün geceki kabustan mıdır nedir.yatsam iyi olacak herkese hayırlı geceler.hafiflemiş sabaha uyanmak üzere
bende varimToplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
Sweetdimple, ayulduzz, sulofe+, sahgull+, bizeyeter, kelebekolacam+, erigim, cglaa16+
hay maşallah yoklamamı yapsak napsak
tatlımmm siparişini verdim kitaplarımınnn. yarın elimde olur muhtemelen :)))
Banucum sence nasil bu aralar basini cok agritacagim ama
Sabah
1, 5 yumurta ( iki fazla geliyor bana dun onbirde kahvalti yaptim ve aksam altiya kadar acikmadim)
1 cay bardagi cig kuruyemis
1 avuc ici kadar dereotlu lor peyniri
Ogle
1 kepce mercimek
4 yk ispanak
1 kase yogurt (yogurda kirmizi biber ve nane atarim herzaman cok lezzetli oluyor tavsiye ederim)
Arada acikirsam elma yada kayisi yemeyi
Aksamda 1 avuc ici kadar et sote ve yogurt yemeyi planlıyorum sence nasil
ah canim ne yorulmussundur simdikolay gelsin canim
afiyet olsun canim..begenmenize cok sevindim
mervisim oyunu bana vermissin ama sen cepten girdigin icin oy kullanamadin sanirim...yinede tesekkür ediyorum canim,düsünmen yeter
ah canim ne yorulmussundur simdi
bende varim
Kizlar marta kurt seyid ve shura basliyacak starda hamileyken kitabini okumustum coook guzel nasil etkilenmistim seyredinde reytingleri yuksek olsun ne olurrr
Bizde tv anneme ait tatlım annem neyi severse onu açıyorum
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
menemen
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
6 zeytin
1 portakal
ÖĞLE :
3 ad sarma
AKŞAM:
1 kase kıymalı karnabahar
salata
1 bar ayran
SPOR
yok
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
yok inan 3 sarmadan başka bişey yemedim misafirlerin yanında tabağımı doldurdum tabii 3 ad sarma yedim ama girip çıkarken bir ara yokediverdim tabağımı kimsede çakmadı
Ayy valla super taktik
Ayy valla super taktik
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
menemen
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
6 zeytin
1 portakal
ÖĞLE :
3 ad sarma
AKŞAM:
1 kase kıymalı karnabahar
salata
1 bar ayran
SPOR
yok
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
Ben misafirlikte tabagimdakileri kimse gormeden esimin tabagina koyarim kimse Allah askina ye demiyor ozaman yedigimi zannederek:)
Valla bravo banucum misafirlere ragmen superrrr
Ben iki gunden beri hic bu kadar tok olmamistim ya meger ben hep acmisim o yuzden tatlilara elim gidiyomus hep
Valla organik bal var kp hasta olmayim diye gondermis rize cam bali kendi arilarimizin arada indan accik yerim o halde ben inciri sorcam
Ilik suya yatirdim kuru inciri sabah kac tane yiyebilirim ayy cok basini agritiyorum dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?