Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yok inan 3 sarmadan başka bişey yemedim misafirlerin yanında tabağımı doldurdum tabii 3 ad sarma yedim ama girip çıkarken bir ara yokediverdim tabağımı kimsede çakmadı

kolay gelsin canim

afiyet olsun canim..begenmenize cok sevindim

mervisim oyunu bana vermissin ama sen cepten girdigin icin oy kullanamadin sanirim...yinede tesekkür ediyorum canim,düsünmen yeter
ah canim ne yorulmussundur simdi

Canim sen citircik olacaksin zaten..bak görmezsin o zaman rüya,müya
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı canımmm esmer bomba diye boşuna dememişler tatlım sarışının adı esmerin tadı derler genelde sarışın arkadaşlar varmı aramızda:26::26:
ben kumral
demekki benden bisey olmuyor
ay azcık su tariflere bakiim dedim acıktım ya tokken bakmaya karar werdim subatta gunum war bişiler yapmam lazım:)
yasemincim ya bende gercek gibi butun gun dusunuorum yle ruya gorunce bazen ne takıyorruz kafamıza yaa
canim hic bakma sen oralara

gastritim tuttu.dün geceki kabustan mıdır nedir.yatsam iyi olacak herkese hayırlı geceler.hafiflemiş sabaha uyanmak üzere
Ah doktorcugum,cok etkilenmissin belliki..unut hemen sen onu,yapmaz eniste öyle seyler
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
Sweetdimple, ayulduzz, sulofe+, sahgull+, bizeyeter, kelebekolacam+, erigim, cglaa16+

hay maşallah yoklamamı yapsak napsak
bende varim

Son düzenleme:
Kizlar marta kurt seyid ve shura basliyacak starda hamileyken kitabini okumustum coook guzel nasil etkilenmistim seyredinde reytingleri yuksek olsun ne olurrr

Hayirli geceler yasemincigim sen fistik gibi bir bayan olunca 90 60 90 kocacigin seni kiskanacaktirda o girmistir ruyana

süper Ayfercimm est tatlım inş çok memnun kalırsın. doyana kadar yemelisin sakıncasız yiyeceklerden eğer yumurta bünyene dokunmuyorsa ve köy yumurtası ise mutlaka iki tane yemelisin bluecuğumda deiği gibi zeytinde eklersen süper olur kayısı veya meyvede tüketebilirsin kahvaltında kayısı reçele bala alışkanlığı olanlar için geçiş dönemi gibi etkili ayrıca gün içindeki tatlı isteğinide azaltması açısından çok faydalı

ah canim ne yorulmussundur simdi

Hoşgeldin canımcımmm sen gizli olduğun için göremedim özür

buraya geldim dinleniyorum şimdi:13: resmine bayıldımmm yukardan bakınca 3 yandan sayarsan 4

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
menemen
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
6 zeytin
1 portakal

ÖĞLE :
3 ad sarma

AKŞAM:
1 kase kıymalı karnabahar
salata
1 bar ayran

SPOR
yok

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

Butun gun kosusturmani spora yerine sayabiliriz

Hanimlar sabah olsada kahvalti yapsak:)

Ayy valla super taktik

Napim tatlım isteyince herşey yapılabiliyor

Dilekcim acıklıysa annem izlemesin tatlım annem haber progralarını ve tartışmaları çok sever genelde

bu arada kahvaltıyı düşünmen yeterli yemediğini gösterir dilekcimm ne olur böyle yapma yatmadan mutlaka yoğurt veya ayran iç bol bol

Valla bravo banucum misafirlere ragmen superrrr

Ben iki gunden beri hic bu kadar tok olmamistim ya meger ben hep acmisim o yuzden tatlilara elim gidiyomus hep
Valla organik bal var kp hasta olmayim diye gondermis rize cam bali kendi arilarimizin arada indan accik yerim o halde ben inciri sorcam
Ilik suya yatirdim kuru inciri sabah kac tane yiyebilirim ayy cok basini agritiyorum dimi

Kilo koruma topigini okudum birazda kaptida ordaymis kaptancigim kac kilo verip kacinialdin

Est bitanemmm ne demek elbette soracaksın seve seve yardımcı olurum tatlım zayıflama evresinde incirin glisemik indeksi yüksek olduğu için önerilmiyor fakat sen hamilelik için tüketiyorsun sanırım ayrıca sütle yediğin için 1 tanenin fazla sakıncası olmaz
hamilelik senin için daha önemli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…