- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Teldende oluyor kaptancim ben hep telden giriyorum yapamadigim bisi yok valla ama android sistem degilde sayfanin altinda web sitesi gorunumunde yaziyor irdan gir mervecim .Canim telden girenlerde görünmüyor herhalde..sayfanin yukarisinda siklar var..her yemegin adi yaziyr..orda begendigin tarifin yanindaki bos yuvarlaga tiklayip onayla diyorsun..ama dedigim gibi cepten oluyormu bilmiyorum
Ohh mis gibi olmus valla mintikamiz..ellerine saglik canim
tebrik ediyorum,harikasin
kolay gelsin
Afiyet olsun canim..musakka az yagliymis okudum
Canim gercektende zor bir liste ama sen iradelisin..eminimki bu haftayida kacamaksiz atlatacaklsin
bravooo
ben anca kizlari hazirladim,okula gönderdim,1 bardakta su ictim..sayilirmi
hayranlarimiz cok anacigim
misafirperver sekercigim
insallah edacigim...citir olma yolunda emin adimlarla ilerliyorsun..tebrik ediyorum seni
İnanmak çok önemli. Ben 3 ayda 20 kilo vereceğime inandım.Sende inan
Benim diyetisyen dedi ne kadar uzun tutarsan o kadar sıkılırsın pes edersin.
Kaçamak yapma çabucak verirsin dedi.
Yaza kalmadan incecik bir kız olacağım
Şuan kimse 80 küsür olduğuma inanmıyor zaten.
Günaydinnnn güzelliklerr
yediklerimi yazip kahvalti yapayim..
sabah
2 dl ekmek,yumurta salatasi
ögle
1 dl ekmek,peynir,domates
aksam
hamsi bugulama,salata
su
2 lt
spor
15 dk jullian,100 mekik,10 dk tifanny,lesilie 2 ml
ben kahvaltiya gidiyorum kizlar..öptüm hepinizi
tatlımcım ımkansız dıye bıseyyok ama degılım adet gunum 20 ocak onunla alaksı yoktur yanı
bende gıder kahvaltıya kızlar cay ıcıyımde kendıme geleyım
Yüz ifadem çok değişti. daha sevimli ve küçük görünüyorum. en büyük tepkiyi facebooka foto koyunca alacağım. Uzun zamandır beni görmeyenler böyle bakacak
amin amin rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bunları yasamak gercekten cok zor ama rabbımden ngelen herseye razıyızAllahim yarabbim inşallah onunla alkslidir benim batim gecen sene 24 aralikti ben ayin boyu kis uykusu modundaydim hayirlisi olsun hayirli ve tez vakitte gobisler bebis olsun
gunaydın kızlaar kaynatmısınızz yıneee :)
bende sabah sabah 1 saat yuruyusumu yaptım geldim..
amin amin rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bunları yasamak gercekten cok zor ama rabbımden ngelen herseye razıyız
Öyle canim isteyen hicbir yuvayi cocuksuz birakmasin saglikli sihatli hayirli evlatlar versin. Benim arkadasim asilama yaptirdi olmadi yedi ay sonra uceze dogal yolla hamile kaldi ucude birergun arayla karninda oldu uc kez kurtaj oldu rabbimin sinaviydi gecen sene nisanda tup bebek yapildi sayili gunu kaldi bebegini kucagina almasina rabbim verecegi zamani biliyor
hosgeldın tatlm
Noraaa gelmiss gamze nerelerdesin ask bocugu
gülsemmi ağlasammı bilemedim kızlar az evvel bir hastam gelmiş 1.5 ay önce en son geliş tarihi aaaa dr hanım ne kadar zayıflamışşsınız dedi cok sevindim sonra demezmi ne kadar cok kiloluydunuz iyi zayıflamıssınız.ay demek okadar göze çarpıyordum.dedim ya 4000 kişinin aile hekimi olmak cok zor insanlar acayip patavatsız oluyor.gecende biri diyorki yine hamilemisiniz yuh artıkkk.her yıl bi tane doguracak neyim yahu ben.
evet ayfercim.ben bile farkediyorum özellikle duşta.eskiden diyet demek halsizlik yüzümün gözümün çökmesi demekti.bu sefer öyle olmadı.te kötü tarafı üst bedenimde küçülüyor hep alttan gitse ya.ay ne cokşey istiyorum değilmi.Gul canim gul bak ne güzel yagdsn veriyorsun demek ki fark edildi .
herkese selam.maşallah ne çok kelam etmiişsiniz.sabah bir kan tahlili trafigi yaşadım gözünü açan kan sayımına gelmiş.kv ve kp de geldi.bende vereyimde tam olsun dedim.sonra koşa koşa nufus memurluğuna gittim eşimin ikametini aldırmamız lazım oy kullansın artık ben en son ne zaman oy kullandım hatırlmaıyorum hep yurtdısındaydık.
kahvaltımı koşarak yaptım.1 kepekli grisini 1 elma 1 bardakta ayran vardı ama onu içemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?