- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Şuan yağ yakımına yoğunlaştı diye tahmin ediyorum. Çünkü verdiğim kilo dengesizleşti. 2 haftadır çoğunluk sudan gidiyor.
Önceden hep yağdan gitti. Bu hafta yağdan gitmesi için bunu verdi diye düşünüyorum ocak sonuna kadar verdiğim herşey yanıma kar kalıcak. şubat ayında 4*4 lük diyet yapacağım. Zorlamadan yarım saatlik hafif yürüyüşler yapacağım. Diyetisyenime şubatta 7-8 kilo vereceğim zorlayalım dedim. O da tamam zorlarız dedi ki 8 kilo bir ayda verilmesi sağlıklı sayılan en yüksek kilo imiş.
Bu ay sonuna kadar 5 kilo vermeyi başabilirsem 5+8 =13 kilo vermiş olurum 2 ayda. Bu da beni bayağı bir zayıflatmış olacak. Şubat ayında 0 kaçamaklı eda geliyor.. Korkun benden
Yasemin bak çıtayı yükselttim haberin olsun. Seninle yarışmak benim için zevk.
bende de bı mıskınlık var kac gundur cnm aksamları erkenden uykum gelıyo sabahta kalkmak ıstemıyorum
Ne zaman gidiyorsun diyetisyene ?
Bakalım sonuç ne?
yuppy ayn ınsallah ınsallah verelım sun yagcıkları tatlım sen oyle yazınca sankı ben verdım o 8 kıloyu bı anda:))
bacım havalardandındır benıde bıraksalar yataktan cıkmayacamda ıste
farkındamısın tatlım son haftalarda bu cok oluyo buyrun gelın yesıl cay ısmarlayalım sızee ama olmuyokı oyle gızlıden gızlıden dımı ama
bende de bı mıskınlık var kac gundur cnm aksamları erkenden uykum gelıyo sabahta kalkmak ıstemıyorum
Canim telden girenlerde görünmüyor herhalde..sayfanin yukarisinda siklar var..her yemegin adi yaziyr..orda begendigin tarifin yanindaki bos yuvarlaga tiklayip onayla diyorsun..ama dedigim gibi cepten oluyormu bilmiyorumKaptan nerden oy kullanıcam yhaa
Ohh mis gibi olmus valla mintikamiz..ellerine saglik canimGünaydın hanimlarmintimizi temizledim cayi demledim hadi bakalim uyanin
Ben cok mutluyum 63.7 yi gordum bu sabahinşallah cumaya kadar verecegim bu aldiklarimi
kolay gelsingunaydın canım bı caya ıhtıyacım var uykumu acmak ıcn canım tebrık edrımsporumu yapıp gelıyorum hemmen
Afiyet olsun canim..musakka az yagliymis okudumgunaydın sevgı pıtırcıklarım:)
menum
kalkınca 1 bardak su
5 zeytın
bır dılım beyaz peynır
2 dılım ekmek
sekerszı cay
ara
3kayısı
6tuzsuz badem
öğlen
patlıcan musakka
2 dılım ekmek
yesıl cay
ara
1 elma
akşam
zeytınyaglı pırasa
yogurt
2 dılım ekmek
ara
elma
Canim gercektende zor bir liste ama sen iradelisin..eminimki bu haftayida kacamaksiz atlatacaklsinDünkü menüm
4 zeytin
1 haş. yumurta
1,5 dlm kepek ekmek
domates-salatalık
1 dilim light beyaz peynir
ara 1 elma
öğle
salata
yarım kase yoğurt
1 kase mantar çorba
1 dilim ekmek
ara: activia + 8 fındık
akşam
1 kase domates çorba
1 dilim ekmek
ara: 1 elma
su: 3 litre
1 sade soda
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan
Kızlar çok zorlanıyorum. Acıktığımı hissetmiyorum ama başım dehşet ağrıyor aç kalınca. Çünkü tam doymuyorum.
bravooo3mil yuruyusumu yaptım 1 lt suyumuda bıtırme uzereyım
hayranlarimiz cok anacigimSu hic usenmeden bizi ziyaret edenleri alkissliyorum
7 kisi okuyor ucu bizden 4 u takipci
misafirperver sekercigimfarkındamısın tatlım son haftalarda bu cok oluyo buyrun gelın yesıl cay ısmarlayalım sızee ama olmuyokı oyle gızlıden gızlıden dımı ama
insallah edacigim...citir olma yolunda emin adimlarla ilerliyorsun..tebrik ediyorum seniŞuan yağ yakımına yoğunlaştı diye tahmin ediyorum. Çünkü verdiğim kilo dengesizleşti. 2 haftadır çoğunluk sudan gidiyor.
Önceden hep yağdan gitti. Bu hafta yağdan gitmesi için bunu verdi diye düşünüyorum ocak sonuna kadar verdiğim herşey yanıma kar kalıcak. şubat ayında 4*4 lük diyet yapacağım. Zorlamadan yarım saatlik hafif yürüyüşler yapacağım. Diyetisyenime şubatta 7-8 kilo vereceğim zorlayalım dedim. O da tamam zorlarız dedi ki 8 kilo bir ayda verilmesi sağlıklı sayılan en yüksek kilo imiş.
Bu ay sonuna kadar 5 kilo vermeyi başabilirsem 5+8 =13 kilo vermiş olurum 2 ayda. Bu da beni bayağı bir zayıflatmış olacak. Şubat ayında 0 kaçamaklı eda geliyor.. Korkun benden
Yasemin bak çıtayı yükselttim haberin olsun. Seninle yarışmak benim için zevk.
yuppy ayn ınsallah ınsallah verelım sun yagcıkları tatlım sen oyle yazınca sankı ben verdım o 8 kıloyu bı anda:))
dun arkadaslarım ıy zayıflamıssın bu sıra dedı ne zamandır gıyemedım elbısemı gıydım tam uzerıme yapısıyodu sımdı trıl trıl bende bu ayın sonuna 70 ınsem 3 ayda 10 kılo vermıs olacam Allah bereket versın bundan ıyısı samda kayısı
Vslla ojurken nutkum tutuldu 13 kg haa iki aydabana hayal gibi gelsede sen yaparsin canim yoksa ben iki ayda mezun olurum yanlis anlama veremedugimden degil sizinle kalmak istedigimden saka bir yana gozum korktu senden inşallah hedefledigine ulasirsin canim brnim hedef ocak sonunda 6 lilsrdan 5li rakamlara inmek . Bu arada subatta ne pkanlarin var bakim sen zorluyorsan vardir birsey altinda
Günaydinnnn güzelliklerr
yediklerimi yazip kahvalti yapayim..
sabah
2 dl ekmek,yumurta salatasi
ögle
1 dl ekmek,peynir,domates
aksam
hamsi bugulama,salata
su
2 lt
spor
15 dk jullian,100 mekik,10 dk tifanny,lesilie 2 ml
ben kahvaltiya gidiyorum kizlar..öptüm hepinizi
Canım hani senin diyetisyen 1,5 kilo altındakini beğenmediğini söyledi ya. Onların listeleri en az 1,5 kg verdiriyor.
zaten 4 haftada 6 kg yapıyor. imkansız değil. ben diyetimi patlatmasaydım 3 ayda 20 kilo vermiş olacaktım.
Normalde ilk gittiğimde listeye 4*4 lük uyarsan 3 ayda 20 kg verirsin dedi. Tabi benim bayramdan sonra eski takımdaki problemler falanda olunca motivasyonum düştü ve yedim. Yeni toparlanıyorum.
Şubatta bir şey yok. nisan sonunda kilo verme olayının bitmiş olmasını istiyorum. Korumaya geçeyim ve güzel kıyafetler alayım istiyorum. birde nisanda nöroloji muaynem var. Zayıflamadan gelme gözüm görmesin dedi
ay cok mutlu oluyorum sne boyle konusunca bılıyomusun umut doguyo ıcıme ve daha cok merak edıyorum cok saol
ayy dılınızı ısırın nazar degdıreceksın yahuuben sabırsızlıkla beraber koruma topıgıne gecmeyı beklıyorum ahh ahh
Sekercim ayy inşallah hamilesindir ben senin dedigin gibi bir uykuyu hamile kaldigimda yasamistim nereye biraksalar uyuyacak durumdaydim o denli yani
Günaydinnnn güzelliklerr
yediklerimi yazip kahvalti yapayim..
sabah
2 dl ekmek,yumurta salatasi
ögle
1 dl ekmek,peynir,domates
aksam
hamsi bugulama,salata
su
2 lt
spor
15 dk jullian,100 mekik,10 dk tifanny,lesilie 2 ml
ben kahvaltiya gidiyorum kizlar..öptüm hepinizi
Anladim canim ama bomva gibi donmussun bosver gecmis takimi . Ayrica sen bu azimle gidersen norolojidekiler seni taniyamiycak diger hastalarina parmakla gosterecekler seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?