Kuzucum.Kızlar nasılsınız diyet pekde iyi gitmiyo malesef su aralr cok acıkıyorum
Zaten ruh gibiyim
Fazla kacırmamaya dikkat ediyorum ama şiştim çok sanki
günaydın kızlar.mutluluktan açlık nedir bilmeyeceğiniz enerjiden yerinizde duramayacagınız bir gün olsun
günaydın kızlar.mutluluktan açlık nedir bilmeyeceğiniz enerjiden yerinizde duramayacagınız bir gün olsun
günaydın ksıceler
menüm
sabah kalkınca 1 bardak su
5 zeytın
1ınce dılım peynır
2 dılım ekmek
sekersız cay
ara
3 kayısı
6 tuzsuz badem
öğle
kelle cobası (cok cnm cektı cok severım iş yerınde cıktı)
sebzeli köftenın sadece 3 küçük köftesi
2 dılım ekmek
ara
1 elma
akşam
tavuk corba
ıspanak
bol sarımsaklı yogurtlu
2 dılım ekmek
ara
2 küçük mandalın
1 bardak süt
3 lt su
Dünkü menüm
4 zeytin
1,5 dlm çavdar ekmek
1 haş. yumurta
1 dilim light beyaz peynir
ara. 1 elma
öğle
1 kase domates çorbası
salata azıcık( salata malzemeleri çok kötüydü yiyemedim.)
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara. 1 elma
ara: 1 avtia + 8 fındık
ara: 4 fındık
akşam
1 kase çorba
salata
1 dlm ekmek
ara: 1 soda
3 litre su
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan
günaydın ksıceler
menüm
5 zeytın
1ınce dılım peynır
2 dılım ekmek
sekersız cay
ara
3 kayısı
6 tuzsuz badem
öğle
2 dılım ekmek
ara
1 elma
akşam
tavuk corba
ıspanak
bol sarımsaklı yogurtlu
2 dılım ekmek
ara
2 küçük mandalın
1 bardak süt
3 lt su
Güzel menü canım.
günaydın ksıceler
menüm
5 zeytın
1ınce dılım peynır
2 dılım ekmek
sekersız cay
ara
3 kayısı
6 tuzsuz badem
öğle
2 dılım ekmek
ara
1 elma
akşam
tavuk corba
ıspanak
bol sarımsaklı yogurtlu
2 dılım ekmek
ara
2 küçük mandalın
1 bardak süt
3 lt su
dogru soyluyosun tatlımbu hafta enerjim cok düşük.sürünüyorum resmen kendimle pek ilgilenemedim.yemem gerekenleri tamamlayamadım.kacamak yaptım sayılmaz.2 gündür akşamları gastritim tuttu.ilaç alıp yattım.haftasonunun acısı cıkıyor.biz bayanlar özellikle ben hep kendime ediyorum.bırak dağınık kalsın diyemiyorum.
edacım sende bunaltma kendini bak sabah sabah baş ağrısıyla kalkmıssın.
Gsyet iyi menun canim ekmekleride diyetisyenin verdigine gore sorun yojtur bebde yesilcay icmiyorum oysa cok severimdr daha ziyade meyve caylariyla gecistiriyorum folik asitin tum etkisini olduruyor yedilcay malesef folik kullandigimdan mecbur yasak bana
asmde 4 kişi aynı diyetisyene gidiyoruz.dün öğle yemeğinde asmde yiyeyim dedim .baktım dolma var.kuru dolması kıymalı bol yağlı birde pırasa var.ben pırasa ve salata aldım.diğerleri baktım dolmaları götürüyor.bi tanesi almış 2 tane şöyle içi bol dolu dolma ee dedim senin öğle yemeğinde listede ne var.1 galeta yerine 2 dolma yiycekmiş.diyetisyene şikayet edeyimde görsün
asmde 4 kişi aynı diyetisyene gidiyoruz.dün öğle yemeğinde asmde yiyeyim dedim .baktım dolma var.kuru dolması kıymalı bol yağlı birde pırasa var.ben pırasa ve salata aldım.diğerleri baktım dolmaları götürüyor.bi tanesi almış 2 tane şöyle içi bol dolu dolma ee dedim senin öğle yemeğinde listede ne var.1 galeta yerine 2 dolma yiycekmiş.diyetisyene şikayet edeyimde görsün
walla ne yalan söyleyim hemen aklıma eda olsaydıda size bi parmak sallasaydı gecti.veremeyip diyetisyene kızıyorlar.hele yemekleri yapan elemanımız var oda gidiyor.ne yapsa tadına bile baksa diyete zarar ama anlatamıyorum her hafta ben gitmiycem işe yaramadı diyetisyen diyor.ama bakıyorum pohacalar kurabiyeler.Aboww senin arkadaş diyeti patlatmış. 1 galeta nerde 2 dolma neredeBen olsam parmağı sallardım
dedim zaten sizi diyetisyene söyliycem.1 galeta yerıne 2 dolmamıay hemen sıkayet et tatlım
Kendi kendime nazar ettim valla
Hic açıkmiyorum dedim bugun karnimdan ses geliyor
Cekmecemde elmam var ama yillik sozlesme zamani firmalarim bitmediki yesem onlari yanindada hart hurt olmuyor iki gun kurusu yedim
Daha da beter etti su içiyorum bastirsin diye bol bol menum mu yanlisti neden aciktim ben :26:
Sabah(07:00)
2 yumurta
1/2 avuc ici kadar peynir
1 avuc dolusu (1 cay bardagi kadar) cig kuruyemis
Ogle (12:30)
1 kk kadar peynir
Domates satalik
4 adet zeytin
Bugun kahvalti gunu isyerimizde imalatimiz kapali asci ozinli salilari salata yapup mi getirsem
bak bunu bılmıyordum tatlım ogrendıgım ıyı oldu cok saol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?