- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Gunaydin canlar mutlu haftalar
Dilekcim kv nasil oldu canim inşallah iyidir sen mis gibi bakarsin zaten
Banucugum hava guzeldi camlacik mis gibi yaptim ama bu sabah yagmur var Ankara'da
Hilalcim kendi kendinizi uzuyorsunuz en guzel donemdir nisanlilik zehir etmeyin bak ailende destek yavas yavas olur kirildiginiza degmez
Ece abla : borek yemis
Ahsen: pizza dondurma
Busra: hamburger
Kaptan : muhlama
Evett kacamaklari alalim
nazarmı değd, size Hilalcimm:26: üzüldüm inan ama böyle hissetmen çok normall susmak ne güzeli en doğrusunu yapmışsın ama yine de fazla uzatma derim ben gerçekten tüm hayatını paylaşacağın kişi olduğundan eminsen türk toğlumu olammızın en güzel yanı her zaman ailelerimizin desteğini hissetmemiz bence mutlu etmeyi istemek ve mutlu edilmeyi beklemek en doğal hakkın inş en kısa sürede tatlıya bağlarsınız elbette bahene demeyiz duygusal sorunlarımız bizleri çok etkiliyor dikkat edememn çok normal ama sen güçlü bir kızsın ne olur fazla ceza verme enişteye olurmu
pizzanın hamuru inceymişş dondurmanın kalorisi az olamaz tatlım ama şerbetli tatlılara nazaran daha masumm
afiyetolsun senin pazar kaçamağpında bu olsun diyelimm 5 satte evden yıldızlar çıkmıştır ellerine sağlık cnm
çok az yağda olsa kızartarak transyağa çevirmişsin bitanemm fırında yada ızgara yapsaydın bide üstüne bir parça helva yemeyi unutma birdahakine
börek pazar kaçamağı diyelim ececim ama hurmanın kalorisi çok yüksek hiç olmazsa gündüz yemeye çalış tatlım
biliyoruz tabikiii o sağlıklı menüleri bekliyoruz tekrarr canımm Dilek o sana torpil yapan
hayat müşterektir dimiii
hayırdır Dilekcim birimi hasta:26: geçmiş olsun acil şifalar
iyi olduğu duymak çok güzel bitanemmm halsizliğpinde en kısa zamanda geçer inş
Hala hastanediyizkalp kapigi yeresizligi mitral yetetsizligi Allah korusun ilaclari duzgun kullanmasak felc riski var ama bunu sukur esimde bende titizlenir en guzel sekilde korumaya calisiriz geriside rabbime kalmistir
Stres ağrını tetikliyor demekki bitanemm enişteyle birbirinizi üzmeyin en iyisi
baştan sona gidince yeni gördüm Çekirgemm çok geçmiş olsun kv ne allah şifa versinn helall olsun valla çok takdir ettim seni her gelin senin gibi olsa
hay maşallah duvarlarla derdin ne bitanemm çok yormuşsun kendini iki hafta sonbra yaz gelecek o zaman silseydin keşke kapılar açık bayılıruorum temizliğe ellerine sağlık canım akşamki mıhlama gözüme battı nedensebu arada doktor ne dedi yazdında benmi kaçırdımki:26: sonuçlar iyidir umarım
Mervişim bıcırkla uğraşmak hakikaten biraz yorucu ama çok zevkliydii gidince ev bomboş kaldı
ne kadar güzel anlatmışsın canımm bir solukta okudum çay sunumu hakikaten süper keşke zamanın olsaydı kayıp cenneti de görseydin ismi bana gizemli geldi
maşallahh büyütürken zor olur ama ilerde kraliçe gibi olur arkadaşın benim annemlerde 9 kardeş en büyük dayımı geçen sene kaybettik malesefanneannem ana kraliçemizdir her zaman
ohhh sefan olsun bluecummm iyiki gitmişsin sayende bizde gezdik ne güzel anlatmışsınn gezmede oluyor hemen karataya döndüğüne göre mesele yok
midene dokunmasaydı keşke
yürüyüşü yine dağda yaptın sanırım offf çok kıskanıyorum seni çağla dağ yürüyüşlerini özellikle bilesin işkembe çorbasınada bayılrım afiyetolsun cnm
ne güzel bir paylaşımmmm bizde seni çok seviyoruzzz şirinemmmm
Ahsene duyurulurrrrbravo Dilekcimm
ekranın yarısınada film veya sevdiğin bir dizi aç doktorcum o zaman vakit nasıl geçer anlamazsın 3 çocuğa rağmen birde leslie abla maşallahın var canımcım
yatarken ayran içsen ayran veya yoğurt hemen uykumu getirir benim
sen çok yaşa emi Dilekcimm
Evet canım dünya tatlısı minik misafirim vardıı valla zaman su gibi geçti ev bomboş şimdi fena alıştımmm ve sürekli senin kulaklarını çınlattım haberin olsun
nasıl seviyorsan öyle hitap edebilirsin tatlım bence sorun yokk
yine enerjimiz dorukta maşallah sana Mervecimmm halayla gelip halayla gidiyorsunnbu arada Helinciğimi bende özledimm
oyyy canımk benimm çok tşk ederimm aslında bende bu takıma geldiğimde sen kaptandın ve ben yarışmaların ne olduğunu anlayıp dinlemeden atlamıştım sonrasında baktım iş ciddi tırstım ayrılacaktım hatırlarsanama sırf senin için kalmıştım takımın canlansın diye iyiki de kalmışımmm
rabbim yardımcısı olsun kv nin Dilekcimmm kelimelerin tükendiği an acil şifalar bitanemm
Gunaydin canlar mutlu haftalar
Dilekcim kv nasil oldu canim inşallah iyidir sen mis gibi bakarsin zaten
Banucugum hava guzeldi camlacik mis gibi yaptim ama bu sabah yagmur var Ankara'da
Hilalcim kendi kendinizi uzuyorsunuz en guzel donemdir nisanlilik zehir etmeyin bak ailende destek yavas yavas olur kirildiginiza degmez
Ece abla : borek yemis
Ahsen: pizza dondurma
Busra: hamburger
Kaptan : muhlama
Evett kacamaklari alalim
Günaydın canlarıımm napıyosunuz. ben geliyorum hemen bi geçmiş yapıpp
yuppppyyyyyyEki Görüntüle 1064643
3. MINTIKA 356.ETAP AÇLIK OYUNLARI SONUÇ LİSTESİ
ETAP BİRİNCİSİ ***************%1,47***************BLUE Eki Görüntüle 1064645
ETAP İKİNCİSİ*****************% 1,14**************MERVEEki Görüntüle 1064645
ETAP ÜÇÜNCÜSÜ*******************% 0, 87**************GÖZDEEki Görüntüle 1064645:119::87:
EMEĞİNİZE SAĞLIK HAFTAYA BİRİNCİLİK BENİM
Eki Görüntüle 1064647
Bütün kuralları kabul ediyorum ama sporu haftada her gün değil ancak 4 gün yapabiliyorum malesef diğer günler vakit olmuyor. Hoşbuldum bu arada :)
Açıkçası cidden hesapladım ama hesaplamama göre geçen ay bitiyordu 1 ay da ben bekliyim dedim ama meğer yanlış hesaplamışım
hoşgeldin canımmmmHoşbuldum :) YGS sınavı bu sene ikinci hazırlanışım.
Bende Büşra19 yaşındayım yarışmaya Trabzon'dan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Öğrenciyim ev-dershane arasında gidip gelmekten geçen sene verdiğim 15 kilonun 10 unu geri almış bulunuyorumİnşallah haziran ortası gibi yeniden mezun olmak hedefim
hahahah merve yaaKullan yawrucum hediyem olsun:)))
Swetcem seni özlüyoruz cok bekleyme kendini
Kızlar sekerkızımız neden cıktı
Büşracım hemserinizsin
Kaptan emeklerinin karsılgını almak cok güsel
Sahgulum sen hala kotusun dimiacil şifa diliyorum bebişim dikkat et kendine
Sevilay kız denk gelenıyoruz seninle :)) özledim senii
Yasemincim ögretmen olayına bayıldım insana bi özgüven geliyo
Zayıfla babam zayıfla hobaa
Ecemavi ablam nerelerdesin naptın bebişimiz basıl
Kız hilal nerdesin kacamak yapmıyon dimi
Haftasonuda geldi anammm :)
Bluemcum nerelerdesin dönüşün muhtesem oldu şükür
Hedefine cok az kaldı
Caglam gurban olduugm nerelerdesin canım yha
Pegasus özlettin kendini
Gözdeeeee o taytlardan bende aldım bacaklar dombul olmayınca bi hos duruyo kızz:))
Kızlar birilerini unuttuysam bni afedin
Sizleri seviyorum
Misafirlige gidicez hazırlanmam lazım
HAFTA SONU AZ KACAMAKLI OLSUN
HADŞ BAKALIMMMMMMMM
HALAYLA GİDİYORUM
Urfalı mervee merve
Antepli merve merve
Yine kafayı sıyırdın kk lı merveeee
Hobaaaa
evett benmle yaşıttt taze kan bulduk yineegözde ile aynı yaşıt sayılırsınız o genelde abla diyor
hilal nişanlı babası vermezse bu yaz kaçacak
banuyu daha önceden tanıyorsun takımın ablası ( bi tek ben abla demiyorum galiba ama saygısızlık değil banucugum demek hoşuma gidiyor)
gerisi ortalama benimle yaşıt 25-30 arasındaki
yasemin doktor (doktorcugum deriz arada hatta sık sık)
isimlerle hitap etmende sakınca yok canım
ne demek canım benim sen moralini yüksek tut.
19 muayyyy.
bende 34 yaşındayım.
istanbuldayım
aile hekimiyim
3 cocuk annesiyim 6,3,1 yaşındalar.bide 32 yaşında olan var onuda ekleyince ben şöyleyimbu arada eşimin benden 2 yaş küçük oldugu çıktı meydanee
insan yedikce alışıyor canım.tuz zaten hepimize zarar.
ya kaptanımmm istanbul turu yaptık resmen hal kalmadı ki kaçamağaaGünaydın kizlar
Hilalim geçmiş olsun ne oldu kuzum ya kacirdim ben sanırım kasik agrin filan mi
Dilekk bavo yememissin pastayi
Ecemavi gurbette arkadas bbulmak zor olsa gerek
9 cocuk haa rabbim yardim etsin etsin
Bu arada inşallah fazla yememissindir
Yasemin cok hosuma gitti bi laf var kocasi kucuk olan zengin olurmus
2 yastan ne olcak allah askina6 3 1 siralama da süper
Gozdeew nerelerde bakim hafta sonu kacamak mi yapiyo yoksa gozdeeeeeeee :
kaçamak yapmadıııımmm ama sadece 1 tane bitter çiko kaçtı banaCanım ahhh ahh hazır bi kahvem olsada içsemmm
Ewr canlarım baslıyorum yazmaya
Bluemcum içdert etme bnce üstesinden gelirsin canm
Ayılduz eltilere selammm( cok sewerim eltileri ben )
Swetcem küçük bıcırıkla ıgrasss durrsana bırdan gülücükler
Erikim kolay gelsın yawrucum
Caglacım allah sabır versin yakın olmak cok zor
Sevilay gözükmüyo
Mercani senne iş yapıyosun canım anlat biraz
Gözdeeeeee kız kacamak mı yapıyon sennnnnnn buraya gelllll
Yaseminim nerelerdesin gözükmüyon
Aman doktor yandım canım doktor dersime bi careeeeee
Ecemavi ablacım melisa cayı papatya cayı bana cok iyi geliyodu ıykusuzluk dönmlerimde :))))
Edaaa nerelerdesin kızzz
Hilaaaalllll bebişim sancılarım terk ettimi seni
ARKADASLAR SU İÇİN
ooy benim bideneme nolmuşşşşşş :26:
Sağoll Ayferimm bu ara ağrılar sancılar benden gitmiyorr.. mideydi adetti kasıktı derken bir de kalp ağrısı geldi bu mecazi tabi haftasonu güzel geçmedi nişanlımla gene tartıştık şiddetlice..ne olacak halimiz bilsem
Maşallah Blue ne güzel masalsı anlatıyorsun öyle, çok güzel gezmişsinz, çay sunumu da süpermiş ciddenn
Sancılar gitmiyor benden Merve yaa..bu sefer de nişanlımla birbirimize girdik midem bugn de ağrıdı biraz, stresle anında azıyor..hayırlısı olsn inş
canım arkadaşımmmm sıkma canını bunlar herzaman olan şeyler, ve sende benim gibisin hemen en kötüsünü düşünüp dahada bozuyosun moralini. Ailen herzaman arkandadır bunu bilmen çok güzel ama seviyosun ve anladığım kadarıyla seviliyosn. nişanlılık zamnında hemn kötü şeyler düşünme. uzaklık bi yandan dediğin gibi kararsızlıklar bi yandan yıpratır sizi. ama herzaman en hayırlısı sizinle olsun inşallahhÇok duygu yüklüyüm bi kaç gündür..nişanlımla çok fena tartıştık belki hayatımın en sallantılı dönemi olduğu iiçin netlik olmadığı için şu an bana zor gelen bir dönemdeyz aynı zamanda nişanlıma da..neyi nasıl yapacaz, ne zaman nasıl olcak derken sanırm stresten de sebep sık tartışır olduk, kırıyoruz boş yere aklım almıyor.. ama ne şanslıyım ki ailem hep arkamda; bir gün olur da evlenirsek eminim ailemin desteği tabi ki de her zaman o kadar büyük bir yardımcı olacak ki bana.. ve bir gün olur da ayrılırsak eminm yine ailem yanımda olacak bunu bilmek insana inanılmaz bir ferahlık veriyor; çok şükürama canım sıkkın mı tabi ki sıkkın yalnz bir şeyi farkettim ki büyüyorum.. eskiden bir kavga olsa öyle hırçınlaşır bağırır çağırır aramadan duramaz her şeyi daha berbat ederdm.. şu ansa sadece susuyorum.. ve her zaman işe yarıyor...konuşmuyorum nişanlımla..aramıyorum en azından, yazmıyorum.. bu sefer de o da duramıyor; çok az konuştuk aradı, çok soğuktum incindim çünkü, böyle kavgalar tartışmalar saçma sebeplerle kırgınlıklar istemiyorum ben artk.. yoruluyorum çabuk; çünkü askerde beni yeterince yordu ben daha fazla yorulmak değil mutlu olmak mutlu edilmek istiyorum mutlu etmek istiyorum... Uzun oldu biraz kızlar ama içimi dökmek istedim.. bu kafa karışıklığı içinde bahane diceksinz ama diyete pek dikkat edemedm.. böyle saçma sapan devam edersem de bu iş olmayacak kendime de kızıyorum ama canm öyle sıkkın ki.. kılımı kıpırtadasım da yok içimden de hiç bi şey gelmiyor...
kaptanımm hafta sonu ne uyku ne evde durabildimmmKacak gelmis kiz biz hafta donuda burdayiz sen nerdesin bakim
Banucugum su ara karatay sayfalarini geziyorum ya onlar pasta yiyo leblebi yiyo :26: ben anlamadim bu isten birsey nisan bitiminde karataya baslamayi düşünüyorum da
Güzel günler gelicek bitanecimmmm sen çok üzme canını herşey gelir geçeerr, unutulurr. yeterki hakkında hayırlısı olsunBilmem ki nazar mi Banus ablam yaa korkarm ben nazardan olur neden olmasn herkes iyiniyetli degil malesef
Dua ediyorm hep ins hayirlisi olsn diye umarm kisa zamanda cozeriz bosa uzuluyorm boyleeminm o da uzgun ama az burnu surtsun uzmesn beni ki mutlu olalm daha cok
Gecms olsn dilekk hasta olan kim kacirmisim sanirm
Stres kesinlikle tetikliyor yaa dikkatli olmak lazm kalici hasar birakmasnn :/
Oyle kaptanim ama iste gerildik baya gereksiz umarm cozerz
Gunaydn canimcimm
günaydın mercancımmm. Ben Gözde 19 yaşındayım normalde 20 ama artık ufaltıyorum çaktırmadanHerkese günaydıın
Günaydın canlarıımm napıyosunuz. ben geliyorum hemen bi geçmiş yapıpp
yuppppyyyyyy
hoşgeldin canımmmm
hahahah merve yaakk lı merveeeee
evett benmle yaşıttt taze kan bulduk yinee
ya kaptanımmm istanbul turu yaptık resmen hal kalmadı ki kaçamağaa
kaçamak yapmadıııımmm ama sadece 1 tane bitter çiko kaçtı bana
ooy benim bideneme nolmuşşşşşş :26:
canım arkadaşımmmm sıkma canını bunlar herzaman olan şeyler, ve sende benim gibisin hemen en kötüsünü düşünüp dahada bozuyosun moralini. Ailen herzaman arkandadır bunu bilmen çok güzel ama seviyosun ve anladığım kadarıyla seviliyosn. nişanlılık zamnında hemn kötü şeyler düşünme. uzaklık bi yandan dediğin gibi kararsızlıklar bi yandan yıpratır sizi. ama herzaman en hayırlısı sizinle olsun inşallahhdahada uzun yazıcaktım ama şuan işlerimi halletmem lazım 9:30da muhasebeye teslim etmem grekli döncem sana
kaptanımm hafta sonu ne uyku ne evde durabildimmmgelicem hemen yazıcam neler yaptığımı
Güzel günler gelicek bitanecimmmm sen çok üzme canını herşey gelir geçeerr, unutulurr. yeterki hakkında hayırlısı olsun
günaydın mercancımmm. Ben Gözde 19 yaşındayım normalde 20 ama artık ufaltıyorum çaktırmadan57.500 düm bende cuma günü. boyum 1.60. hedefler yakın hemen hemen boyda öyle. senlede kapışırız bu hafta hele Hiloşumu bi sollayayımda
günaydıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
45 dk leslie 3 mil imi yaptım şimdi de mustafa sandal tesir altında dinleyip coşuyom hopapaaaaa
bu şarkı benden size gelsin
aynen öyle canım yaa normalde 21im bakma nüfus kağıdında 1 yaş ufak yazıyo ve ben yıl tamamlamadım diye artık 19a çekiyorum. 14lü yaşlarımda 15 derdim 16 derdim artık korku sardı beniiiHoşbuldum yaşıt sayılırız yani bende bu haziranda 20 ye giriyorum galiba bu yaş hesaplamaları biraz karışık ya
Mercani cnm hoşgeldin küçük arkadaşım ben ahsen 1 mayısta 28 olcm inş.3.5 yıllk evliyim öğretmenim 2.5 yaşında prensesim var
takıma başladığımda spordan NEFRET eden biriyken şimdi leslie müptelası oldum kadın bana harika enerji veriyo
bu ekran sanırım biz neyle ilgili nette cok gezinirsek onu reklam yapıyor bize demek elbiselere baktın sen.bendede hayret ki deterjan reklamı var haftasonu temizlik yaptıgımı nerden anladı kesin kameradan gözetliyorayyyy ekranda yanda kayranın süper elbiseleri var 60 kilo olup onlardan bikaçtane alcm
Nickleri hatırlamakta çok iyi değilim ya tüh bilsem hiç sormazdım
kahvemi yudumlarken seninle Bahreyn'i gezdim :)
canım geçmiş olsun senin gibi gelini zor bulurlardı bence, çok şanslılar böyle dert ediyorsun kendi annen gibi, maşallah sana mutlaka mukafakatını verir Allah..Hayirli aksamlar kizlar hastanedeyim ucten beru kv hastalandi ritim bozuklugu teshisi konulu tahiler felan filan hala hastanedeyim yazik ya yasli kadin hemen cokuverdi sag salim cikabileydik
kaptancım genel olarak güzel maşallah, haftasonu için hiç fena değil, bitterler olmasaydı iyiydi mıhlama da akşam ama en azından 6da yemişsin erimiştir bence, çünkü hareket spor maşallah gayet iyi..bir de cuma cumartesim pek iyi geçmedi ya, eleştirmeye yüzüm yokdün ki menüm
sabah(07:00)
200ml süt(dr gittim kahvaltıya vaktim yoktu )
öğle(13:00)
2 dilim ekmek
1/2 yumurta
1 dilim peynir
domates salatalık
akşam(16:00)
1 kase çorba
3 köfte
salata yogurt
ara(19:0)
5-6 çilek
1 dilim ananas
3 dilim muz
spr: 40 dk yürüyüş
su: bilmiyorum ama çok
bugun ki menüm
sabah(10:00)
1 yumurta 4 mantarla yapılmış omlet
2 dilim ekmek
biraz peynir
ara
2 dilim ananas
10 antep fısıtığı
akşam(18:00)
1 dilim mısır ekmeği
muhlama
ara
1 fincan türk kahvesi
2 dilim bitter
spor: dip köşe evi sildim süpürdüm
üstüne bide duramadım duvarları sildim kendim ettim kendim buldum pertim pert
yakın değil abha hiçbiryere yakın değil güneyde yemen sınırında jizanyolunda ayrıca yaklaşık 3000 rakımlı dağlık serin onun içinde araplar ramazanda ve de yaz aylarında tatil mekanı olarak kullandıkları için nüfus yaklaşık 2 katına çıkıyor bizim mekkeye uzaklığımız 700 km yolların ilk etapı dağlık virajlı vede çift yönlü olduğu için mekkeye gidişimiz genelde 9 saati buluyor tabi mataplarıda unutmayalım araba düşmanı resmen
hacca gittin mi merak ettim
yazını okudum bloğunu inceledim gayet sade vede güzel anlatmışsın eşime söyledim tamam dedi Bahreyn işine nasip
,buradan riyad 1200 km imiş geçen sene riyaddan öğretmen arkadaşlar abhayı gezmeye gelmişti 2 sene önce okullarda yapılan bahar şenliği abhadaydı o vakit baya misafir ağırladık sonrada duyan geldi dağ taş ama değişiklik
Dunku mnm ac karnina 3 gunkurusu ilik su
Kahvlti 1 kupa yesil cy.biraz peynir.1 muz.1 cy brd kuruyems salatLik domates.7 yesil zeytn
Ara turk kahvesi
Ogle yok
Aksm bolca salata 1 kuck porsiyon hamsi cokaz yagda kizarttim
2 lt su
Spor 4 saaten fazla yurudum alisvers falan
Maşallah Blue ne güzel masalsı anlatıyorsun öyle, çok güzel gezmişsinz, çay sunumu da süpermiş ciddenn
Çok duygu yüklüyüm bi kaç gündür..nişanlımla çok fena tartıştık belki hayatımın en sallantılı dönemi olduğu iiçin netlik olmadığı için şu an bana zor gelen bir dönemdeyz aynı zamanda nişanlıma da..neyi nasıl yapacaz, ne zaman nasıl olcak derken sanırm stresten de sebep sık tartışır olduk, kırıyoruz boş yere aklım almıyor.. ama ne şanslıyım ki ailem hep arkamda; bir gün olur da evlenirsek eminim ailemin desteği tabi ki de her zaman o kadar büyük bir yardımcı olacak ki bana.. ve bir gün olur da ayrılırsak eminm yine ailem yanımda olacak bunu bilmek insana inanılmaz bir ferahlık veriyor; çok şükürama canım sıkkın mı tabi ki sıkkın yalnz bir şeyi farkettim ki büyüyorum.. eskiden bir kavga olsa öyle hırçınlaşır bağırır çağırır aramadan duramaz her şeyi daha berbat ederdm.. şu ansa sadece susuyorum.. ve her zaman işe yarıyor...konuşmuyorum nişanlımla..aramıyorum en azından, yazmıyorum.. bu sefer de o da duramıyor; çok az konuştuk aradı, çok soğuktum incindim çünkü, böyle kavgalar tartışmalar saçma sebeplerle kırgınlıklar istemiyorum ben artk.. yoruluyorum çabuk; çünkü askerde beni yeterince yordu ben daha fazla yorulmak değil mutlu olmak mutlu edilmek istiyorum mutlu etmek istiyorum... Uzun oldu biraz kızlar ama içimi dökmek istedim.. bu kafa karışıklığı içinde bahane diceksinz ama diyete pek dikkat edemedm.. böyle saçma sapan devam edersem de bu iş olmayacak kendime de kızıyorum ama canm öyle sıkkın ki.. kılımı kıpırtadasım da yok içimden de hiç bi şey gelmiyor...
Bugunku mnm
Ackrnina 3 gunkurusu ilik su
Kahvlti 1 muz.1 kupa 7 otlu cy.domates salatlk 6 yesil zeytn1 cy brd kuruyems.5 yesil zeytn
Ara turk kahvesi
Ogle 1 incecik kucuk dilim pizza( hamuru incecikti komsu ikrami)
Yarim pors hamsi
Aksm 1 tbk sebze yemegi .yarim kase yogrt.
Kacamak 1. Kucuk dondurma kalorisi azdi baktm bu aciklama yetrli oldumu bilmiyom ama
Su 2.5 lt
Spor 5 saattn fazla ev temizligiyle ugrastm genel temzlk ince temzlk falan.utu vs derkn daha simdi oturdu.
Slm kızlariyi akşamlar hepinizee cimcime beni fena yorduuu ama gidince de ev bomboş kaldııı sayesinde çok güzel eğlendimmm
slm verip geçmişe dalayım bakalım sizler ne yaptınız geçmişten önce menümü yazayım en iyisi sonra hep kalıyor
Menüm dünkü
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak 1 bardak suyla yutuldu(saç beyazlaması kaldı 37gün )
yaklaşık bir bardak soğan suyu ( adet düzensizliği için )
Kahvaltı
1 yumurtalı bol yeşillikli taze soğanlı peynirli omlettt
1 çay bardağı ceviz
5 zeytin
1 fincan biberiye
yarım tabak salata
yarım portakal
ÖĞLE
1 bardak kefir
AKŞAM
patlıcan salatası
1 por bezelye
cacık
salata
SPOR
parktaki aletlerde 45 dk sabah 30 dk öğleden sonra spor cimcimenin sayesinde
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
3 bardak elmalı tarçınlı su
1 fincan biberiye
1 bardak lavanta ( saç dökülmesine için)
1 fincan türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
takviye olarak omega3
Menüm dünkü
1 diş sarımsak 1 bardak suyla yutuldu(saç beyazlaması kaldı 36 gün )
Kahvaltı
1 yumurtalı bol yeşillikli taze soğanlı peynirli omlettt
1 çay bardağı ceviz
5 zeytin
1 fincan biberiye
yarım tabak salata
yarım portakal
ÖĞLE
1 bardak kefir
AKŞAM
patlıcan salatası
1 por bezelye
yaklaşık 2 bardak kefirli cacık
salata
SPOR
parktaki aletlerde 45 dk sabah 30 dk öğleden sonra spor cimcimenin sayesinde
Sıvı
1 fincan biberiye
1 fincan türk kahvesi+ 1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
takviye olarak omega3
Menüm bugünkü
1 diş sarımsak 1 bardak suyla yutuldu(saç beyazlaması kaldı 36gün )
Kahvaltı
1 yumurta
1 çay bardağı ceviz
7 zeytin
2 dilim peynir
1 fincan biberiye
yarım tabak salata
2 adet kaymaklı gün kurusu buda benim pazar kaçamağım
ÖĞLE
1 bardak kefir
AKŞAM
1 por taze fasulye
1/2 por ciğer
salata
SPOR
parktaki aletlerde 40 dk spor
30 dk koşu bandında karışık hızda yürüyüş 10 dk twist 40 squat
Sıvı
1 fincan biberiye
1 fincan türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay
takviye olarak omega3
Sağol abla valla sana takıma ilk girdiğinden beri çok kanım ısındı çok sıcak kanlısın her eve senden bi tane lazım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?