Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kacak gelmis kiz biz hafta donuda burdayiz sen nerdesin bakim

Banucugum su ara karatay sayfalarini geziyorum ya onlar pasta yiyo leblebi yiyo :26: ben anlamadim bu isten birsey nisan bitiminde karataya baslamayi düşünüyorum da

Hamburger

Bilmem ki nazar mi Banus ablam yaa korkarm ben nazardan olur neden olmasn herkes iyiniyetli degil malesef
Dua ediyorm hep ins hayirlisi olsn diye umarm kisa zamanda cozeriz bosa uzuluyorm boyle eminm o da uzgun ama az burnu surtsun uzmesn beni ki mutlu olalm daha cok

Hala hastanediyiz kalp kapigi yeresizligi mitral yetetsizligi Allah korusun ilaclari duzgun kullanmasak felc riski var ama bunu sukur esimde bende titizlenir en guzel sekilde korumaya calisiriz geriside rabbime kalmistir

Gecms olsn dilekk hasta olan kim kacirmisim sanirm

Stres kesinlikle tetikliyor yaa dikkatli olmak lazm kalici hasar birakmasnn :/

Oyle kaptanim ama iste gerildik baya gereksiz umarm cozerz

Günaydın canlarıımm napıyosunuz. ben geliyorum hemen bi geçmiş yapıpp

Gunaydn canimcimm

yuppppyyyyyy
hoşgeldin canımmmm
hahahah merve yaa kk lı merveeeee

evett benmle yaşıttt taze kan bulduk yinee

ya kaptanımmm istanbul turu yaptık resmen hal kalmadı ki kaçamağaa

kaçamak yapmadıııımmm ama sadece 1 tane bitter çiko kaçtı bana

ooy benim bideneme nolmuşşşşşş :26:
canım arkadaşımmmm sıkma canını bunlar herzaman olan şeyler, ve sende benim gibisin hemen en kötüsünü düşünüp dahada bozuyosun moralini. Ailen herzaman arkandadır bunu bilmen çok güzel ama seviyosun ve anladığım kadarıyla seviliyosn. nişanlılık zamnında hemn kötü şeyler düşünme. uzaklık bi yandan dediğin gibi kararsızlıklar bi yandan yıpratır sizi. ama herzaman en hayırlısı sizinle olsun inşallahh dahada uzun yazıcaktım ama şuan işlerimi halletmem lazım 9:30da muhasebeye teslim etmem grekli döncem sana

Kacak gelmis kiz biz hafta donuda burdayiz sen nerdesin bakim

Banucugum su ara karatay sayfalarini geziyorum ya onlar pasta yiyo leblebi yiyo :26: ben anlamadim bu isten birsey nisan bitiminde karataya baslamayi düşünüyorum da
kaptanımm hafta sonu ne uyku ne evde durabildimmm gelicem hemen yazıcam neler yaptığımı
Güzel günler gelicek bitanecimmmm sen çok üzme canını herşey gelir geçeerr, unutulurr. yeterki hakkında hayırlısı olsun
Herkese günaydıın
günaydın mercancımmm. Ben Gözde 19 yaşındayım normalde 20 ama artık ufaltıyorum çaktırmadan 57.500 düm bende cuma günü. boyum 1.60. hedefler yakın hemen hemen boyda öyle. senlede kapışırız bu hafta hele Hiloşumu bi sollayayımda

45 dk leslie 3 mil imi yaptım şimdi de mustafa sandal tesir altında dinleyip coşuyom hopapaaaaa
bu şarkı benden size gelsin

hafta sonu küçük kaçamakları eritip yeni haftaya başlamış durumdayım hala hedefimde kararlıyım bu hafta BENNNNNN 1. YİMMMMM
bu hafta olmazzsa gelecek hafta olmazsa ondan sonraki hafta mutlaka mezun olmadan tatmak istiyom şu birinciliği
AMA BU HAFTA BENİMMMMMMMMMMM

Hoşbuldum yaşıt sayılırız yani bende bu haziranda 20 ye giriyorum galiba bu yaş hesaplamaları biraz karışık ya

Hadi ahsen kaybedecek zamanınyoooooooookkkkkkk
hadi kızlar sizin de güne pozitif başlayın harika süper bi gün bizi bekliyo

Mercani cnm hoşgeldin küçük arkadaşım ben ahsen 1 mayısta 28 olcm inş.3.5 yıllk evliyim öğretmenim 2.5 yaşında prensesim var
takıma başladığımda spordan NEFRET eden biriyken şimdi leslie müptelası oldum kadın bana harika enerji veriyo

ayyyy ekranda yanda kayranın süper elbiseleri var 60 kilo olup onlardan bikaçtane alcm

şimciiik geldim size kızlarrr..
Cuma günki menümm ;

sabah: kepek ekmeğin köşesine yine peynr + 1 çay

ara: yeşil elma yedim heralde hatrlamıyorum yada beyaz leblebi :18:

öğlen: tavuk göğsünü ince şekilde kesip ızgarada pişirmişler bitane ondan + 1 yk pilav + salata

ara 1 nescafee

akşam: 2 dilim bonfile et ve salata

3 lt su
spor yok çok yorgundum evi temizledim süpürdüm.

gelelim cumartesiye;

Cumartesi günü arkadaşımın(sütkardeşim) okullarını bulmaya gittik AÖF sınavları için. gezdik heleki o metroyla mekik dokuduk bi ileri bi geri öldük resmen. Sonra sanırım benim bi sevgilim var artık onun yanına uğradık belli bi süredir arkadaşımdı zaten neyse bayrampaşa yedikule aksaray yenibosna zeytinburnu o gün heryeri dolaştık, sonra kumkapıya gittik arkadaşımın yanına sonra ordan dönerken tekrar aksaray fatih gezdik halimiz kalmadı

Cumrtesi menüm; 2 dilim normal ekmek zeytin peynr 1 yumurta 2 çay

ara yok

öğlen yok

akşam: döner dürüm yedikk yine lavaşının çoğunu attım + 1 ayran ve bikaçtane patates süt kardeşiminkinden aldım :18:

spor bütün gün yürüme

pazar gününe gelelim..

benm şu arkadaşımın bilgisayar dükkanı var sabah 7de uyanıp tekrar kumkapıya gittim onun yanına. bende bilgisayar okuduğum için ilgimi çekiyo orası kahvaltıyı orda yapıcaktık müşteriler çoğalınca poğaçaya kaldık ama ;

sabah: yarım poğaça kalınını Emre yedi sağolsun + 1 ufak pet bardakta karışık meyve suyu

ara yok

öğlen iskender yedik ekmeklerini yemedim ve ayran

akşam: babam et pişirmiş kendine 1 parça ondan yedim
+ şu tek sıralı %60 kakaolu bitter çikolata varya ondan yedim cumartesi pazar ( toplam 2 günde yani) sadece 1 paket ( en ufaklarından yanlış anlaşılmasın :18: )

su yok sporda geri dönerken 40dk yürüdüm okadar.

o yüzdende hafta sonu uğrayamadım buralara .

kızacağınız tek şeyin poğaça olcağını biliyorum ama onu da yarım yedim. cezam varsa alayımm

ama şu 2 gün çok mutluydum her cezaya rağzıyım

günaydıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

45 dk leslie 3 mil imi yaptım şimdi de mustafa sandal tesir altında dinleyip coşuyom hopapaaaaa
bu şarkı benden size gelsin

aman amannnn nazr değmesinnnnnnn

Hoşbuldum yaşıt sayılırız yani bende bu haziranda 20 ye giriyorum galiba bu yaş hesaplamaları biraz karışık ya
aynen öyle canım yaa normalde 21im bakma nüfus kağıdında 1 yaş ufak yazıyo ve ben yıl tamamlamadım diye artık 19a çekiyorum. 14lü yaşlarımda 15 derdim 16 derdim artık korku sardı beniii

inşallah bende başlasamm ooof offf

günaydın kızlarrr..
dün okadar alıntı yaptım yorumladım silindi.
hatırladıklarım
bluecum bahreyn güzel gecmiş sanırım.benimde ufaklıklar büyüsün eşim tozumuzu bulamayacak.ona cok kzıdım evde bırakacam ağlasın bizsiz.
ablacım lesliedene bence cok eğlenceli.
dilek cok gecmiş olsun.
hilalcim inşallah güveniliri bir kankan ablan kardesin biri vardır.bu dönemde cok büyük ihtiyac.paylaştıkca azalır sıkıntılar.dışardan güvenilir biri olaması deste olması cok güzel olur.bak senin ne güzel ailen destekk.ben ailemi karsıma alıp evlendim.
banusum bende ondan 3 taneeee.hatta eşimide sayıyorum artık 4 cocukluyum ben.

ayyyy ekranda yanda kayranın süper elbiseleri var 60 kilo olup onlardan bikaçtane alcm
bu ekran sanırım biz neyle ilgili nette cok gezinirsek onu reklam yapıyor bize demek elbiselere baktın sen.bendede hayret ki deterjan reklamı var haftasonu temizlik yaptıgımı nerden anladı kesin kameradan gözetliyor

Nickleri hatırlamakta çok iyi değilim ya tüh bilsem hiç sormazdım

canım neden sormayacaksın nolacakki:)

kahvemi yudumlarken seninle Bahreyn'i gezdim :)

sağol kaptancım beğenmene çok sevindim

Hayirli aksamlar kizlar hastanedeyim ucten beru kv hastalandi ritim bozuklugu teshisi konulu tahiler felan filan hala hastanedeyim yazik ya yasli kadin hemen cokuverdi sag salim cikabileydik
canım geçmiş olsun senin gibi gelini zor bulurlardı bence, çok şanslılar böyle dert ediyorsun kendi annen gibi, maşallah sana mutlaka mukafakatını verir Allah..

kaptancım genel olarak güzel maşallah, haftasonu için hiç fena değil, bitterler olmasaydı iyiydi mıhlama da akşam ama en azından 6da yemişsin erimiştir bence, çünkü hareket spor maşallah gayet iyi..bir de cuma cumartesim pek iyi geçmedi ya, eleştirmeye yüzüm yok

çok teşekkürler umreye gittik geçen aralıkta, çok güzeldi gerçekten, sakindi bz gittiğimizde, hele bir gece kabenin 2 duvarı bomboştu diyebilirim, hacerülesvete çok kolay yaklaşabildim, bir daha nasip olur mu bilmem.. hacca inşallah bu sene niyetimiz var kısmet..

canım afiyet olsun, hamsiyi yağla harmanlayıp fırına verince de çok güzel oluyor hem daha sağlıklı oluyor..

Maşallah Blue ne güzel masalsı anlatıyorsun öyle, çok güzel gezmişsinz, çay sunumu da süpermiş ciddenn

canım çok teşekkür ederim, okuduğun için de çok sağol:)

canım nişanlıyken olur böyle şeyler bir de dediğin gibi belirsizlikler hallolmadığı için ikiniz de rahat olamıyorsunuz çok normal.. her ilişkide olur böyle şeyler, böyle düşünürsen daha rahat eder için, tabi kızmak sürekli aramak iyi değil en azından sakinleşmeyi beklemek gerek ama sonrasında da çok uzatma, gurur ve nazın fazlası iyi olmuyor ilişkilerde, evlilik zaten inşallah evlenince göreceksin çok farklı.. lütfen güzel düşünmeye çalış Allah'a tevekkül et, herşey hallolur inşallah..

bacım tam bir önceki menüde karatay mı yaptın diyecektim ki sanırım yapmıyorsun:)))dondurma en azından daha masum bir kaçamak, hafta içi inşallah telafi edersin..

banucum minik bir misafirin varmış:) senin misafir sen böyle harika bir ev sahibiyken bitmez zaten:)
canım lavanta için aktarlar birliği başkanı var hani ayhan soyadını unuttum, lavanta içmeyin çok zararlı demişti, aklında olsun
soğanlı suyu ne zaman içiyorsun? sanırım regl bitiminden 1 hafta sonra başlamak gerekiyor, sonrasında 15 gün mü? ben sabah akşam 1er bardak hazırlayıp içtiğimi hatırlıyorum ama detayı hatırlamıyorum..

Sağol abla valla sana takıma ilk girdiğinden beri çok kanım ısındı çok sıcak kanlısın her eve senden bi tane lazım gerçekten

banucuğumuz öyledir herkes onu çok sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…