Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Zanedersem sen karatay diyeti yapıyorsun ?
Karatay yaptığım bir dönemde benimde midem çok bulanmıştı..

grşrz şirinemmmm öpüver yeğenimi

trbklerrrr fıstıklar nota silindiiiiiiiiii
ahh ablam keşke öpebilsem ne güzel olur dimi
canım menün gayet güzel sen dışarı çıkarkende sağlıklı şeyler al yanına çiğ kuruyemiş olur yeşil bir ellma olur böylece bir göz açlığını bastırırsın

yasasınnn sonunda oldu sonunda silindi herkesın cabasına emegıne saglık kızlar

masallah canımmm Bide o kahvaltılara yapabılıyosan yumurta eklesen nasılda guzel olcak hıc acıkmadıgını gorceksın
aynen silindi hepinizin giden kiloları bol olsun bir daha gelmesin
canım her zaman yediğin bir yer degilmiydi acaba eti mi dokundu bugun nasılsın
Tamam kaptanım bu sondu :-( üzgünüm
evet sondu canım , herşeyin iyi hoşta su huyunu bir bırakamadın valla
aynen herkesi tebrik ederim bende, bu arada temizliğe ragmen jillianıda yapmışsın maşallah
ablacım olmamış şu hurmalardan bir türlü vazgeçemedin ayrıcada börek olmamış birde karpuzu götürmüşsün akşam akşam 1 saat yürüyüş cezan var canım
Bu gün cezam bitti normal diyetime dönüyorum...
hadi gözün aydın
Günaydın şimdi bittiki çayımı içiyorum birazdan kahvaltıya gececeğim

afiyet olsun canım

evet kızlar gittik geldik görüş gününü atlattık :)
yegeniniz gayet iyi 143gr olmuş ve değişmemek üzere erkek illa da erkek hiçbir şekilde değişme ihtimali yok
doktora zorladım ama olmaz dedi o sırada da sıpam olmayacağını gösterdi zaten
doktor tutturdu gözleri babasına benzesin diye dedim bende öyle diyorum ama bence dedim burnu babaya benzeyecek malum karadenizli ordaki hemşirede karadenizliymiş ne varmış babasının burnunda yakışıklı adamı bulmuş birde begenmiyor diye bir çıkıştı bana sanırsın benim eşim onun oğlu neyse sonuç olarak oğlumun babaya benzediğinide iddea ettiler usgde benim için fark etmez zaten huyuda tipide babasına benzesin bana benzerse çok inatlaşırız çokkkk

Kaptancım yerler minik oğlunu : ) Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Jilliana ara vermek yok 10 günlük program, ara veremiyoruz iyi ki de böyle yoksa yapmayabilirdim : ))

bunlar güzelgünler keyfini çıkar

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip ettisin tatlım

Menü bildirim
Sabah kahvaltım
3 kuru kaysı
1 kupa bitti çayı
1 yumurta haşlanmış
1 kirbit kutusu peynir
2 zeytin
3 dilim kepek ekmeği
Domates salatalık
Ara 1 şeftali
Öğlen yemeği ( dışarıdaydım )
3 kirbit kutusu kadar bulgurlu etli köfte
Haşlanmış nohut 2 yemek kaşığı
(Biraz saçma ama dışarıda olduğum için bunlar uygun geldi)
Ara yok
4 yemek kaşığı etsiz türlü
4 yemek kaşığı yoğurt
Spor 30 dk yürüyüş

Zanedersem sen karatay diyeti yapıyorsun ?
Karatay yaptığım bir dönemde benimde midem çok bulanmıştı..

Evet. Çok agır gelsı sanırım lahmacum bır daha yemıcem sanırım.Bıde cok sıra vardı yetıtırmeye calısıyodu adam. O yuzden belkıde ıyı pısmemıstı bugun dha ıyıyım ama gece olunca benım bulantılar baslıyor

Çok guzel olmussss. TEbrık ederım

Ara öğün olarak belki olur ama 2 ya da 1.. Taylan kümeli 1 tane diyor, karatayda zayıflama aşamasında yok

tamam 2 yiyeyim taze olduğu için seneye artık nerde taze hurma onun diyeti olarak daha çok hareket daha az karbonhidrat

bende fena değil iyi olmuş

sporda iyiymiş bende alışverişte baya yürüdüm ama dünkü cezayıda ayrıca yüryeceğğim

menüm sabah
sucuklu yumurta (tr giden bir arkadaş 1 kangal hediye getirmiş inş haçtan sonra kendi sucuğumu yapacağım)
şekersiz çay köy peyniri
domates salatalık 2 dilim ekmek
ikindi
1 adet adana dürüm ayran
sonrasında biraz kuruyemiş yedim çay ve kahve içtim

günaydın hanımlar, benim kuzum bugün okula başladı.. kreş ingilizce destekli ama ağırlık olarak arapça, bakalım nasıl olacak.. baya heyecanlıydı, bu hafta alıştırma haftası, o yüzden bugün 2 saat kalacak.. insan baya zorlanıyor çocuğunu dışarda bırakırken, evinde güvende hissediyor, bakıcısı da beraber kaldı, o da bu hafta gidip gelecek kreşi gözlemleyecek, hayırlısı bakalım..

dünkü menüm:
sabah 10.00: karatay kahvaltısı 2 yumurtalı omletle
18.00: 4 fırında köfte + 1 avuç fırında patlıcan kızartma + 1 kase kısır+ 1 bardak kefir

kısırın içinde 3 ykdan fazla bulgur varmıdır bilmiyorum, toplamda 1,5 çay bardağı bulgurdan yaptım, ama canım çekti, yedim ben de.. 6dan önce yediğim için etkilememiştir inşallah..

spor: jillian 5/30 + 1 saat market alışverişi için gezinti

sıvı: 1,5 lt su+ çay+ 1 türk kahvesi

evde suyu çok yetersiz içiyorum ve su içmeyince daha çabuk açlık hissediliyor.. evde acıkan bayanlar suyu artırın : ))

Süperr

Cnm bu kadar hurma ve karpuzla bi adım ileri gidemezsin
Sabahki ekmek sanki fazla onun dışında iyi cnm

Dürüm olmamış

Hatırladığım kadarıyla yazayım menülerimi

Cuma
Kahvaltı
Domates,salatalık,az peynir,4 zeytin
2 dlm ekmek

Öğle
4 köfte,salata,1 bardak ayran

Akşam
3 yk kadar kıymalı patlıcan, 5 tane bulgurlu pazı dolma, 1 kase yoğurt
Ara
3 minik armut, 1 kase yoğurt

Cumartesi
Domates, salatalık, peynir, 4 zeytin
1 parça sucukulu yumurtadan aldım çok az, 2 dlm ekmek

Ara
1 domates
Tatlı hakkını israf ettim 2 tane hoşbeş yedim

Akşam
Piknikteydik
3 köfte, 1 parça et, 1 parça tavuk ızgara
Köz patlıcan salatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…