Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hanımlar günaygın sabah oğlanı götürdük yine, ağladı bu sefer, anne eve gitmek istiyorum okul istemiyorum diye.. insn çok üzülüyor ama bize herkes ağlasa da sabırla götürün ilk hafta sıkıntı olur dediler, o yüzden endişe etmedim.. zaten bakıcısı da kaldı..
ama bir şey aklımıza takılıyor, o da kreşte arapça bilmeyen tek çocuk benim oğlan... ingilizce dersi de olacak ama arapça daha ağırlıklı. öğrenir mi bilemiyorum. diğer kreşler aşırı pahalı,bugün bir okulu sorduk 25.000 tl civarı mesela.. yaşı okul yaşı olsa dert etmem ama daha 3 yaşında ve evde zaten iyi bi bakıcı var..
işte biraz aklımız karışık.. sanırım 1 dönem deneyeceğiz, sonrasında Allah kerim.. beğenmezsek 1 dönem evde bekler, seneye tam olarak güzel bir uluslararsı okul var, 4 yaş üstü kabul ediyor oraya başlar artık..

dün zafer bayramı resepsiyonumuz vardı. ben yemeğimi evde yedim gittim, yemeklerin olduğu bölüme gitmedim bile.. karatay çok etkili böyle durumlarda.. canım hiçbişey çekmedi çokşükür.. 4 saat ayakta misafirlere düğün sahibi gibi hoşgeldiniz güle güle merasimi yaptık, ama eve geldim yine de jillianımı yaptım..

sabah 07.30: karatay kahvaltısı

16.00:1 bardak kefir

17.30: 5 iri köfte+ salata+ 1 kase mercimek çorba + fırında patlıcan kızartma

spor: jillian 6/30

sıvı: 3 lt su, 1 türk kahvesi 1 yeşilçay

Gunaydinnnn :)

Elif hosgeldin canim aramiza banucugum bahsetmisti 80 grububdan taniyormus seni gulsah bahsetmis ilk sayfadaki kurallari kabul edersen hg aramiza bu arada elma detoxuna baslamissin hadi bakalim

bluebottle canim kuzucugunun fotolarini gordum cok yakisikli olmuş bakicisida varmis yaninda icin rahat olsun

sahgull canim pikniklere gitmissin yine de dikkat etmeye calismissin

kelebekolacam canim inşallah cabuk biter senin hastanedeki islerin

Efser kizlar menulerine yorum yapmis zaten kavun cok yuksek gi ye sahip baska meyveler tercih edebilirsin

@banucugum hala mi mr bakalim ne zaman tmm diyecekler
Bu arada ellerine saglik silip supurmussun cayida koymussun

banucuğum bel ağrının geçmesine çok sevindim bakalım mr sonuçları ne çıkacak

gülşah yine iyi kurtarmışsın, piknik ortamları hakkaten zor oluyor

roseblush aslında yağdan korkmaya gerek yok özellikle salatada yağ yemeliyiz ki yağda çözünen vitaminleri alabilelim

Ben direk Karatayla verdim canım. Spor çok fazla yaptığım söylenemez. İnanaılmaz bir yogunlukta çalışıyorum elifcim bu yüzden hiç fırsatım olmuyor spor yapmaya. Ama ben fırsat yaratmaya çalışıyorum sürekli. Çok fazla kacamaklar yaptım (yapmasam çok daha fazlasını verebilirdim) bu yüzden Kaptanım cezalar verdi o cezaları yaparken güzel güzel ( 10 km kadar ) yürümüşlüğüm var.
Ben hayatım boyunca sürekli kilo al sürekli kilo ver çok bıktım. Bu yüzden hayatımın yaşam standartı haline gelen bir diyeti uygulamak benim için çok güzel oldu. Tereyaglı yumurta yiyebiliryorum. Lahmacun yiyebiliyorum. Bol zeytin yağı tuketebılıyorum. Sınırı olmayan Peynir yiyebiliyorum bunlar güzel seyler. Eğer düşünürsen Karatayı kesınlıkle tavsıye ederım. Önemli olan sadce kilo vermek değil sağlıklı kilo vermek. Cildim daha genc görünüyor artık. Sonucta yas hızla ilerliyor. Sarkmalar olmuyor karatayda bu yuzden sevınıyorum. Herkese siddetle tavsiye ediyorum.

Sabah güne zeytın , yumurta, peynır, domates le baslayıp guzel bır kahvaltı = 5 km kosmussun demek oluyor. Boyle bır artı her dıyette mumkun olmaz. Dıyetımden kacamak yapmadıgım zamanlar 1 haftada 1.9 kıloya kadar verdıgım oldu ama ıste nefıs dayanamıyor bazen.

Aksamkı kavunun harıc cok guzel canım. Banucumun ve gulsahımın soyledoıgı gb glısemık ındexı yuksek meyvelerden uzak kalırsan hızla kılo verdıgını görüceksın canım benım

Gunaydinnnn kelebekler topigi temizledim cayinizi da demledim bugun benden olsun
mr maceram devam ediyor gerci belimi cektirip iyilestim ama sonucu merak ediyorum guzel bir hafta olsun hepimiz icinnn

Ohh tesekkürler banucum. Insallah duzelırsın canım bıran onceee

Merak ettim
Kaç kilo verdiniz ?
Ne kadar zamanda ?
Hangi diyet uğuladınız ?

Banunun basarı hıkayesı var canım. Ben ne zaman sıkıntıya dussem gıdıp onu okuyoprum. 6 y gıbı bır surede ulasmıstı hedefıne.

işe geldim.geçte olsa kahvaltımı yaptım karataya başladım.
bugünki menüm
sabah
3-4 ceviz içi
1domates
2 salatalık
biraz peynir
9 küçük zeytin
2 haşlama yumurta

ara:yok

akşam:yogurtlu haşlanmış brokoli düşünüyorum

bir değişiklik olursa yazarım.

bleucum cocuklar büyüdükçe dertte artar derler ya ,dert demeyelimde kafa karıstırıcı seyler artıyor.okul mevzu gibi.benim büyük 1.sınıfa gidecek bugün gidip müdürle konusacagım bana kayıtlı tanıdık bir öğretmen var ona aldırmaya çalışacagım.
oğlanıda vermek istiyorum ama malum wc sorunu cok şükürrrr bazı şeyleri atlattık ama kendi gidip yapamaz tek başına.ablası onun kadarken kendi gidiyordu ve ben pnu anaokuluna vermiştim.onuda belki 2. dönem veririm.
umarım kreşten memnun kalırsın.erkekler daha zor oluyor.kızımı anne sen git bak kimsenin annesi babası yok diye ilk günden göndermişti uça uça gidip geliyordu ama oğlumu bilemiyorum.

canım hayırlı olsun karataya başlamışsın inşallah faydasını göreceksin.. eminim..
doktora kontrol amaçlı mı gittin? ne dedi doktor? benim de gitmem lazım bi türlü gidemedim..
canım aklım tamamen çorbaya döndü.. amirimizle konuştum tecrübeli olduğu için.. bundan sonra arap ülkesini kendiniz tercih etmeyecekseniz gereksiz dedi, öğrenir ama çabuk da unutur, öğrenir kendine bir yol bulur bocalar ama toparlar ama 1 sene sonra boşuna yorulmuş olur dedi ben de hak verdim.. diğer okul da çok pahalı. daha orta fiyatı olan çok uzak.. aklım çok karıştı. alsam da evde beklese mi bir sene daha diye.. bilemedim.. ne kadar erken gitse o kadar iyi dedi, o da doğru ama 25.000 tl verilir mi kreşe ya üniversite sanki... normalde ydışında okul yardımı alınabiliyor ama şuanda okul çağında olmadığı için öyle bi destek de alamayız.. oy iyice daraldım valla : ) kararsız kazım ben, böyle durumlarda iyice bocalıyorum..

ay ben okuyorum ama şu beğen tuşuna basmayı unutuyorum,facedede like yapmam genelde alışanlık ama değiştireceğim en azından okudum göstergesi.

ya bence arapça cokda gereksiz bir dil değil.zorlama olmadıktan sonra bırak öğrensin.sonucta okul derecesi başarı vs şuan önemli değil.cocuklarda büyüklerde dil öğrendikçe diğer dillere yetenekleri artıyor ben gereksiz olarak görmem.bende dene derim.
spiral çıkarttırdım.uzun süren regller,ve en son benden düşen pıhtılar.yok ya olmadı uymadı bana.tehlikesi az olan bir yöntem bulmam lazım.hap yazdı bana ama düşünme aşamasındayım.

hoş geldin takıma ben 37 yaşındayım S.arabistanda yaşıyorum 74 kiloyum hedefim ilk etapta 65 sonrası inş gelir

evet kızlar yeni bir hafta inş güzel geçer
dünkü menüm
sabah
çocuklara gözleme yaptım ıspanak peynir vede sucuklu bende yarım yarım yedim ama benim gözlemeler küçüktü tava gözlemesi
arada 2 adt taze hurma
akşam 1 kase tarhana 1 servis kaşığı kıymalı bulgur pilavı 1 tabak tavuklu patlıcan yemeği salata birazda acı biber turşusu
sonrasında kızıma ayakkabı bakmaya çıktık gez gez yok bulamadım kağıt gibi ayakkabılar kalite yok tiplerde kötü nereden bulacaz bakalım artık büyük reyonundan giyiniyor ayaklar biraz büyük

ay yeni üye gelmiş hadi hayırlı olsun.
bende ecemavinin kardesi 35 yaşındayım istanbuşdayım 3 cocuk annesiyim.92yle başladım 76ydım sanırım en son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…