- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Benimde kabusum o masaBen hastanedeyim kadindoguma geldim.muayene olcam sira bekliyorum pufff.nefret ediyorumkadin muayenesinden.
Ben direk Karatayla verdim canım. Spor çok fazla yaptığım söylenemez. İnanaılmaz bir yogunlukta çalışıyorum elifcim bu yüzden hiç fırsatım olmuyor spor yapmaya. Ama ben fırsat yaratmaya çalışıyorum sürekli. Çok fazla kacamaklar yaptım (yapmasam çok daha fazlasını verebilirdim) bu yüzden Kaptanım cezalar verdi o cezaları yaparken güzel güzel ( 10 km kadar ) yürümüşlüğüm var.Ayca Selam, Elif ben de bu arada :)
İs hayati, stres ve hareketsizlikle ben de ilk yilimda 7-8 kilo almistim, sonra diyet yaparak fazlaliklarimdan kurtulmustum.
Ama gectigimiz 1 yil biraz daha stres yuklemesi malesef cok fazla kilo almama sebep oldu
10 kiloyu vermissin bile, tebrikler! Bu arada 10 kiloyu nasil bir diyetle verdin, spor yapiyor muydun? Basarinin sirri nedir :)
Günün menü bildirimi
Sabah kahvaltısı
3 kuru kaysı
1 kupa bitki çayı
1 kirbit kutusu peynir
2 zeytin
3 dilim kepek ekmeği
Domates salatalık
Ara :küçük salkım üzüm
Öğlen
1 buçuk kase tarhana çorbası
4 yemek kaşığı türlü
1 dilim kavun
Akşam yemeği
5 tane kadar izgara köfte
Salata közlenmiş sebze
1 dilim kavun
Çok yemiş hisediyorum nedense
Gunaydinnnn kelebekler topigi temizledim cayinizi da demledim bugun benden olsun
mr maceram devam ediyor gerci belimi cektirip iyilestim ama sonucu merak ediyorum guzel bir hafta olsun hepimiz icinnn
Merak ettim
Kaç kilo verdiniz ?
Ne kadar zamanda ?
Hangi diyet uğuladınız ?
bleucum cocuklar büyüdükçe dertte artar derler ya ,dert demeyelimde kafa karıstırıcı seyler artıyor.okul mevzu gibi.benim büyük 1.sınıfa gidecek bugün gidip müdürle konusacagım bana kayıtlı tanıdık bir öğretmen var ona aldırmaya çalışacagım.
oğlanıda vermek istiyorum ama malum wc sorunu cok şükürrrr bazı şeyleri atlattık ama kendi gidip yapamaz tek başına.ablası onun kadarken kendi gidiyordu ve ben pnu anaokuluna vermiştim.onuda belki 2. dönem veririm.
umarım kreşten memnun kalırsın.erkekler daha zor oluyor.kızımı anne sen git bak kimsenin annesi babası yok diye ilk günden göndermişti uça uça gidip geliyordu ama oğlumu bilemiyorum.
Herkese Merhabalar,
Sweetdimple, oncelikle takima beni de davet ettigin icin cok tesekkurler!
Uzun zamandir 50-55 kilo arasinda seyrederken, gecen yil stresli bir donemde hizli bir sekilde kilo aldim. Gecen yaz 49 kiloydum, simdi aldigim 15 kiloyu geri vermek icin mucadeleye baslamis durumdayim :)
Paylasimlarima bugun itibariye basliyorum, anladigim kadariyla Cuma gunu yarisa dahil edilebiliyorum. Bugun itibariyle 6 gunluk elma diyetine basladim. Amacim ilk hafta biraz kilo verdigimi gorup motivasyonumu artirmak, sonra saglikli 1100 kalorilik diyet ve sporr. Hedef 15 kilo, 2 ay.
Sabah: 2 bardak su, 1 yesil elma ve c vitamini
Oglen: 1 yesil elma, 1 kase light yogurt, 1 dilim kepek ekmegi
Aksam ise light ton balikli yesil salata yemeyi planliyorum. Aralarda yesil elma. Aksam 45 dk tempolu yuruyus hedefliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?